Can i mend a broken heart?

Fick nyss ett jävla slag i magen. Björn har ny flickvän.. Tappade nästan luften när jag fick höra det. Känner mig som en total jävla fail just nu. Det enda jag kan glädja mig med är att om jag inte har en pojkvän till jul så tar jag livet av mig. Jag ska ska ska ha en pojkvän till dess, även om det så ska vara den äckligaste killen på jorden som bara tar mig för att ingen annan vill ha honom. Nej, jag tror hellre jag dör än det..

Känner mig jävligt nere just nu i alla fall. Det har redan kommit lite tårar och jag kan fan slå vad om att det kommer mer när jag går och lägger mig. Jävla bajs... Björn får hellre dö än ha en ny flickvän (inte för att vara elak men). Jag vill ju inte ha tillbaka honom men jag vill att jag ska gå vidare före honom.

Det här förstörde min dag. Hade jag varit en knarkare hade jag knarkat nu.

Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne.

Idag har det varit sol HELA dagen! Jag har legat och stekt i solen hela dagen och jag har blivit röd i ansiktet, woohooo! Jag lade mig först ute på gräsmattan som vätter mot parkeringen och läste lite inför uppsatsen men det var så jobbigt så jag sket i boken (alltså jag bajsade inte i den, jag lade bara undan den). Efter ett tag började jag noja över hur vita mina tuttar skulle bli så jag gick upp och lade mig topless på balkongen i stället. Hoppas det är lika bra väder i morn för då ska jag sola ännu mer. Förhoppningsvis har jag hunnit bli tillräckligt brun till helgen så jag ser någorlunda fräsch ut i min urringade korallfärgade sommarklänning som jag ska ha på utsparken.

Nyss tog jag och Maria en liten promenad till affären. Vi köpte glass, och som vanligt fanns inte magnum gold så jag tog en piggelin i stället. Det är så mysigt att gå ute om sommaren. Det ser verkligen sommrigt ut i Falun just nu. Det är grönt överallt, häggen blommar (till och med syrenen utanför mitt fönster har börjat blomma!) och i stan finns det jättefina träd med rosa blommor. Jag älskar blommor!


Så här ser det ut från vår balkong. SOMMAR!


Här spenderade jag min eftermiddag i lä och stekande sol. Nästan plågsamt varm :)


Steker, steker och steker.


Röd om kinderna och hakan!

Nu ska jag tame fasen sätta igång med min uppsats. I morn måste jag cykla upp till skolan för lite handledning och se om jag är helt ute och cyklar eller om min utgångspunkt fungerar. Men först måste jag som sagt komma på en utgångspunkt att skriva kring. Önska mig lycka till!

puss . kram

Så här fina tulpaner finns förresten i stan. Riktigt fina!


Sol och tacos, Mexico?

God morgon alla glada! Somnade typ fyra i natt, det sög ganska hårt, och har sovit till halv ett idag. Nu måste jag försöka somna tidigare ikväll annars kommer jag ha en riktig bajsvecka framför mig. ESC igår då? Rätt låt vann, eller jag gillade faktiskt "den märkliga balladen" också, vet inte vilket land det var med speakerkvinnan sa att det var en märklig ballad. Jag tyckte om den. Gillade också Frankrikes lite och kvinnan och mannen som spelade ett genomskinligt piano. I övrigt var det mest skit tycker jag. Det var ju bara massa jävla ballader och tjejer som såg precis likadana ut. Beige som fan.. Eftersom jag inte var så trött efter ESC såg jag också Death Proof, en Tarantinofilm som är jävligt grym och har typ världens coolaste soundtrack. Min mamma gillar till och med massa låtar från det.

Idag ska jag plugga (är det tänkt men det brukar inte bli som jag tänkt när det gäller studier). Det är dessutom jättefint väder ute så jag ska nog lägga mig ute på balkongen och sola ett tag när solen behagar komma till andra sidan huset, vilket är runt tvåtiden. Nu måste jag äta frukost och jag är inte sugen på frukost, jag är sugen på tacos! Det var verkligen hur gott som helst igår och ändå köpte jag tacokrydda från typ eldorado. Trodde inte den skulle vara lika bra som santa maria eller vad det nu är jag brukar köpa. Men som fattig student är man tvungen att köpa billigare märken. Det har tagit emot länge men nu när jag tömt mitt sparkonto (inte spar som i att jag har sparat hela livet utan som att jag har sparat förra årets sommarjobbspengar) inser jag att tacokrydda får lov att kosta fem kronor i stället för elva, och att irländsk köttfärs är lika bra som svensk.

Nej jag ska fasen ta och göra mig en taco till frulle nu. NYTTIGT! Kanske tar en promenad i solen sen också. Den som lever får se. Skulle vara skönt att bara slappa hela dagen också (som att jag aldrig slappar, mohahaha).

Ha en bra dag allesammans.
Puss och kram!


Min bussresa till kryssningen

Min första powernap



Min andra powernap



Min tredje powernap



Tre glas vin!?





Lite Linnea-Michaelamys på väg tillbaka till Sverige


SATC2

Igår var vi äntligen på Sex and the city 2. Jag gillade den. Skrattade mycket, grät lite också. Tvåan var mycket roligare än ettan, ettan var lite mer seriös och dramatisk. Efter bion blev det en sväng på kåren, såg två snygga killar. Michaela sa till en av dem att jag ville ligga med honom, som tur var såg jag inte honom på resten av kvällen. Han kanske blev rädd och gick hem. Jag var typ nykter (det var inte Michaela), sen cyklade jag och Johan hem till honom och såg Beerfest, rolig film men jag var riktigt skittrött så jag tror jag missade en liten del på slutet. Kom hem efter fem i morse nån gång och sov nästan till 14.00. Vi pratade förresten om tacos i natt och jag blev skitsugen på det och eftersom jag har massa grönsaker i kylskåpet ska jag köpa lite köttfärs och grejer och göra tacos ikväll. Det var länge sen jag åt det.

I kväll är det ju dessutom Eurovision Song Contest och det tänker jag titta på. Förra året köpte jag ju till och med skivan. Det kanske är lite töntigt men jag gillar vissa låtar. Förra året gillade jag Rysslands och Frankrikes, vi får se vilka jag gillar i år. By the way så är Frankrikes bidrag från förra året en av de pinsamma låtarna på min ipod (nu har jag dock lagt in massa absolute danceskivor på den och de är fan så mycket värre.

Mitt rum ser verkligen förjävligt ut. Känner att jag måste städa lite nu. På söndag blir det nog en ordentlig storstädning av hela läggan så det är fint när vi kommer tillbaka efter sommaren. Det är ju bara en vecka och två dagar till jag åker upp till Övik nu. LÄNGTAR! Men å andra sidan kommer det bli ganska tråkigt att inte få träffa alla här nere på hela sommaren. På tal om att inte träffa någon på länge, Michaela har åkt hem till Västerås. Det här blir första helgen på länge som hon inte sitter här och knaprar i sig chips med dipp och dricker cola. Saknar henne lite redan. Jag saknar mamma och pappa också. Jag har dessutom kommit på att det alltid är jag som ringer hem till mamma och pappa. De ringer nästan aldrig mig, eller pappa gör det ibland men inte mamma så ofta! Känner mig måttligt älskad..

Här är en bild på min underbara cesarsallad förresten. Så FRUKTANSVÄRT GOD!


Nej nu måste jag snabbstäda mitt rum och vardagsrummet och sen köpa köttfärs.
Take care now.
Puss och kram!

Skitfredag

Idag har jag cyklat in till stan i en fodrad jacka eftersom min sommarjacka kom bort på kryssningen. Det var varmt. Jag ville dö. Skulle försöka hitta en likadan jacka som kom bort men det fanns bara stora storlekar så det gick åt skogen. Var på varenda affär i hela Falun, förutom Åhlens, och letade men det finns inga sommarjackor kvar. Jag vill grina och böla och gråta..

Nu ska jag snart äta en cesarsallad och kika förbi hos Joe, sen blir det Sex and the city 1 och ett glas baileys, sen Sex and the city 2 på bio och efter det en sväng på kåren. I morn tänker jag börja med uppsatsen jag ska skriva om sex and the city.

Här kommer förresten en bild på mitt nya fina armband från det svenska märket Åska. Armbandet heter Woodstock. Kände att det var lite jag så jag var bara tvungen att ha det. Fanns i flera olika färger men jag gillde det gröna mest. (lite suddig bild tyvärr)

Nej nu ska jag kila över till Johan en sväng.
Trevlig helg :)
Puss och kram!


Kryssning pyssling päronpung

Nu har jag äntligen kommit hem efter en jääävligt rolig kryssning. En jacka och ett par solglasögon fattigare men ett jävligt snyggt armband och en jädra baksmälla rikare. Vi har verkligen haft skitkul. Jag satte ribban för resan redan i bussen. Några glas vin på kåren och sen tog det hus i helvete. Kommer inte ihåg resan till båten och tur är kanske det. Sov, sjöng och face-plantade parkeringen utanför båten. Tog nyss en titt i spegeln och såg att mina lår är fulla av blåmärken och knäna är lite smått uppskrapade. Åt en jättegod buffé på båten, sen sov jag ett tag och fortsatte festa i en lagom fyllenivå efteråt. Lite oturligt kanske att jag alltod ska gå för lång med vad jag än gör. Var ganska dryg mot en kille IGEN. Men han har långt hår och jag kan bara inte motstå långhåriga killar. Eller han har typ halvlångt hår, alldeles lagom längd. Såg en annan skitsnygg kille också, han hade långt hår han med. Han såg dessutom ut som en modell eller typ en sångare i ett band.

Handlade bara en flaska Baileys, ett armband och en morsdagspresent till mamma på taxfreen (bygg inte upp några förväntningar nu mamma, den kostade typ 20 kronor). Jag glömde tyvärr kameran hemma, och jag hatar mig själv för det, så det blev inga bilder. Idag har vi legat i hytten och svettats, ätit lite och suttit i en buss hur länge som helst. Ditresan gick mycket snabbare än hemresan för då sov jag ganska mycket. Tror jag tog tre powernaps. Maria har det på bild. Har varit ganska bakis idag, men jag trodde ärligt talat att det skulle vara mycket värre så jag är lite tacksam.

Nu är jag trött och ska sova så jag är pigg i morn. Måste börja med uppsatsen, och sen ska vi ju på bio! LÄNGTAR!

God natt.
Puss och kram!

Skepp o hoj!

Snart bär det av ut på böljan den blå. Ska kliva upp om lite mindre än sex timmar och gå på en föreläsning, sen får vi tillbaka tentorna. Det ska bli spännande att se hur det gick, vet ju att jag blev godkänd men det ska bli kul att se hur nära det var ett U, haha! Sen drar vi i alla fall ner till kåren och sen buss till huvudstaden. Vet inte när färjan går men den kommer tillbaka på torsdagkväll, vet fortfarande inget om båttider, men vi är tillbaka i Falun cirkus 23.30. Jag tror förresten jag glömde nämna att jag grät tidigare idag när jag såg att jag fick 1000:- i stället för 400:- av pappa för resan hem. I'm a sensitive woman in deed. Nej nu blir det verkligen sängen, kommer vara skittrött i morn. Jag som alltid brukar sova några timmar på dagen om jag kliver upp tididgt. Det blir inget med det i morn. Nej, sängen var det...


Ha så trevligt allihopa!
Ses på fredag :)
Puss.kram.

Jag grinar & bölar & gråter

Jajjamen, jag är fruktansvärt emotionell just nu. Jag skrämmer mig själv till och med. För det första gråter jag till typ alla filmer (som när jag så Gökboet). Idag på seminariet grät jag. Två gånger! Första gången var när två snygga utbutesstudenter (varav en som jag är lite förtjust i och jag blev mer förtjust idag) pratade om filmen Requiem for a dream. De visade ett klipp ur den och egentligen var det inte så sorgligt från början men jag grät som en liten snorunge ändå. Jag tror det var musiken.. SEN, och det är är ännu mer pinsamt, grät jag till ett klipp från Lilla huset på prärien! Vad fan håller jag på med?! Det var inte ens något speciellt, det var en ful liten flicka som läste upp ett brev eller nåt om hur mycket om tyckte om sin mamma. Det är ju så jag får skämmas.. Satt dessutom själv och skrev ett brev nyss, tårar i ögonen så fort pennan landade på pappret. Jag håller på att spåra ur på riktigt. Hjälp mig snälla!

Nog om grinerier nu! Mitt och Michaelas semiraie gick ganska bra faktiskt. Det var en till tjej som pratade om Sex and the city men vi sa ganska olika saker så det gjorde inte så mycket. Efter seminariet åkte jag och Michaela ner på stan. Jag köpte en festivaloutfit! Det kändes bra på stan, jag var inte lika hysterisk som jag brukar vara när jag fått pengar. I vanliga fall brukar jag kunna köpa hur mycket som helst första dagen jag har pengar, men jag köpte bara en top för 149:- som jag har kollat på jättelänge. Jag har tänkt köpa ett par tygskor till min festivaloutfit också, men jag tror jag kör på mina gamla, de är ändå ganska förstörda efter insparken förra året. Jag kan köpa ett par fräscha som jag kan ha resten av sommaren i stället. Ska kolla på barnavdelningen på skokanonen hemma i Övik. Jag har bestämt mig för att lägga MYCKET MINDRE pengar på kläder i fortsättningen. Vill ju inte bidra till att överbelasta jorden på dess resurser inte. Fan vad duktig jag känner mig. Köpte en flaska baja päron till bussen imorn också när jag var på stan och en körsbärsöl som jag ska dricka ikväll till Desperate Housewives.

Nu ska jag snart börja packa inför kryssningen. Kommer inte ta med så mycket i och för sig så det tar kanske en kvart. Har tänkt ta en promenad idag också, eller en joggingrunda runt sjön. Fan jag är hungrig också. Kanske lagar lite mat nu, eller en varm macka.. Hhhhhhhhhh (det var en djup suck), beslutsångest.

Aja, här får jag ingen mat i magen.
Ha en bra fortsättning på dagen flickor och pojkar.
Puss och kram!

(förresten, jag skriver ju att jag är förtjust i ganska många, det är inget man bör ta på så stort allvar, jag är inte så seriös och jag kommer över mina små flings ganska fort)

Sex and the city 2 och nya Hollywoodfruar

Denna dag startade som sagt väldigt tidigt. Alldeles för tidigt för min del tydligen. Jag somnade efter att jag och Michaela pluggat klart, sov säkert två och en halv timma. Låg i soffan hela eftermiddagen, helt slut. Jag åkte dessutom inte till mötet i Borlänge. Det blev så snävt om tid så jag kollade på Unga mödrar i stället, och Familjen Annorlunda. Jag tror nästan att jag vill ha två barn i stället för ett. Det kommer ha så tråkigt när vi åker till nöjesparker i Tyskland och Danmark. Man behöver någon att åka bergochdalbana med.

Nu sitter jag och kollar på The making of Sex and the city (typ). Fan vad jag längtar till bion på fredag! Tidigare var det Norska Hollywoodfruar det var riktigt kul faktiskt. Jag vill också vara en Hollywoodfru. Ska snart gå och lägga mig. Tror inte jag lagt mig så här tidigt sen jag började här ungefär men jag är riktigt trött. Dessutom ska jag upp tidigt så jag hinner till seminariet i morn. Börjar klockan 09.00. Jag hoppas verkligen att det inte regnar för jag ska cykla. Sen ska jag cykla ner till stan och köpa en flarra baja päron till bussen på onsdag. Eftermiddagen kommer jag nog spendera med att skriva en stadga till Kult. Roligt? NEJ! Jag riktigt längtar till middagen i morn i alla fall. Jag ska köpa kykling och steka med grönsaker och kantarell och cognacscreme fraiche. Har ätit korv och makaroner de senaste dagarna. Det var gott första gången men nu är jag riktigt less på det, speciellt lukten av stekt korv.



Nej, sängen nu.
God natt!
Puss.

Tidig morgon

Vaknade 07.45 idag och cyklade iväg till ungdomsmottagningen. Jag som var bombsäker på att jag skulle få mina gamla vanliga p-piller är nu tvungen att byta till mini-piller. Känns inte allt för trevligt. För det första kan jag få massa dumma blödningar första tiden, med lite tur kommer dock jag inte ha mens lika ofta, men det känns också drygt för då vet jag ju aldrig när den kommer. Jag är kass på att känna på mig sånt. Kommer säkert få värsta hormonrubbningarna också. Barnmorskan var i alla fall trevlig. Jag fick jättemånga kondomer, hon sa att jag "måste träna på att använda dem" haha! Gulligt.

Nu kommer snart Michaela förbi för att vi ska göra seminarieuppgiften om Sex and the city. Det är strålande solsken ute men fortfarande iskallt. Jag hoppas det blir varmare sen för jag vill ligga ute och sola. Ska dessutom på nån bajsträff i Borlänge klockan 17.00-19.00. Ska dessutom åka bil dit tror jag med en kille från kåren. Hade i och för sig inte kunnat åka buss för jag har inga pengar. Fan vad tattigt, har inte ens råd att åka buss..

Nu ska jag käka lite frukost. Hade gärna gjort mig en västerbottenostomelett men äggen är slut så jag gör en varm macka i stället.

Ha en bra dag!
P&K

Patetisk och ensam

Vaknade klockan 11.00 i morse av att jehovas ringde på dörren. Som tur var öppnade Maria så jag slapp lyssna på deras puckade utlägg. Gjorde inte så mycket på förmiddagen, men i eftermiddags har jag och Michaela pluggat på som tusan. Vi skulle spåra ett objekt, vi valde Adidas. Jag gillar adidas. Jag hoppas att jag hittar en adidaskille och inte nån jävla nike- eller pumanörd snart. Jag är väldigt sentimental just nu, vet inte riktigt varför. Kanske för att det regnar och är mysväder hela tiden och jag är lika jävla ensam som en äcklig godis som finns kvar i påsen när man ätit upp alla goda, dessutom är den alldeles full av socker och salt från de andra godisarna så den är riktigt skabbig. Så känner jag mig nu..

Vi skulle börja på vår andra seminarieuppgift ikväll men vi tittade på Win a date with Tad Hamilton i stället. Den var inte så bra, men den var inte helt skitdålig heller. Det var länge sen jag såg en lättsmällt tonårskomedi. Det var speciellt en scen som var jättemysig. Det var väl egentligen inte scenen som var mysig utan snarare bilden av öppna fönster med gardiner som fladdrade i vinden med ett ordentligt kvällsregn utanför. Jag vill vara kär! Vill dessutom ligga naken med en kille på min ryamatta, lite småfulla ska vi vara (eller ganska fulla, så det snurrar lite i skallen) på kvällen och lyssna på Electric Light Orchestra och bara prata om roliga och mysiga saker. Fan vad less jag är på att vara singel, men det går nog över snart. Det är skönt att vara singel också tack och lov.

Det här blev ett lite deppigt inlägg så jag byter ämne nu känner jag. På onsdag är det dags för kryssningen! Som vi har längtat, eller jag har väl gruvat mig en del också, kommer grina på de äckliga och högljudda båttoaletterna. Nej kryssningen kommer nog bli riktigt kul. Det är en hel del prat om buffén här hemma. Jag gillar egentligen inte bufféer, föredrar att bli serverad vid bordet men jag kanske ändrar uppfattning på båten, vem vet? Jag har i alla fall bestämt mig för vad jag ska ha för kläder. Vi (Maria, jag, Michaela och kanske Elin) ska köra på marint tema. Jag ska ha en blå kjol med en vit och en röd rand på med vitt linne under och en kofta som går i samma färger och ser lite ut som en kaptenskavaj (fast i bomull). Tror det kommer bli bra som fan.

Något jag längtar till nästan mer än kryssningen är Sex and the City på fredag. Kommer bli hur mysigt som helst, det känns som det var länge sen jag var på bio nu. Det var det nog inte. Påsk kanske.. Jag hoppas i alla fall att den är bra. Jag har HÖGA förväntningar. Nu när jag tänker efter längtar jag nog allra mest till på tisdag när vi får pengar. Jag är verkligen luspank, eller jag har en tia i köket och två kronor på kortet.

Nu ska jag platta håret och lägga mig. Upp tidigt i morn och plugga. Jag hoppas det blir bra väder så jag kan sola också. Skulle vara snyggt med lite bränna till kryssningen.

Goder afton kära vänner.
Puss och kram!

Klimakteriesvettningar!?

Slö dag. Jag har typ gått runt hemma, haft lite av en storstädning, gått ut med massa gamla sopor och cyklat in till stan (rättare sagt systemet åt Maria). Det var jättevarmt och jag cyklade ganska snabbt så jag var alldeles svettig inne på systemet och vilka är där? Jo alla snygga killar i hela Falun ungefär. Där stod jag alltså svettig som en gris och kände mig flottig och uttittad, men jag fick ju lite bekräftelse igår så jag överlever. Jag svettas mycket nu för tiden. Det är ett alldeles för tidigt klimakterie. Jag hatar det!

Ikväll har vi suttit och kollat på Gökboet eller som den heter på engelska One flew over the cuckoo's nest. Jag tycker det låter så vackert, nästan som en dikt. Den kan nog vara en av de bästa filmer någonsin. Jag grät som ett litet barn på slutet, hade inte Maria och Michaela varit med hade jag nog till och med låtit som ett barn. Det var inte ens när det sorgliga var utan INNAN, bara för att jag viste att det skulle komma. Efter det såg vi Wolf med Jack Nicholson. Det var verkligen en kalkon. Eller vi såg inte ens klar den, tror den håller på fortfarande. Riktigt skitdålig var den i alla fall.

I morn ska jag och Michaela plugga. Vi suger verkligen på att ta tag i dessa seminarieuppgifter. Diciplin, var är du? Nu sitter jag på mitt rum med fönstret öppet och lyssnar på regnet (har dock lite Miike Snow i bakgrunden också). Det luktar sommar och regn, hur mysigt som helst. Jag börjar dock bli lite desperat efter en pojkvän/kk. Har skedat Michaela hela kvällen. Hon har en perfekt skedkropp, hur go som helst, och det bästa är att hon gillar att vara lilla skeden så jag får vara stora! Jag gillar att vara stora skeden, ibland kan det väl i och för sig vara trevligt att vara lilla också. Hur som helst såg vi min reservkille idag när vi gick till en liten musiksak (någon scen och massa band som spelade). Han stod där och såg jätteäcklig ut, men jag tar honom om jag måste. Han är nog inte så petig när det gäller tjejer och därför har jag honom som ett säkert reservkort ifall jag inte hittar en kille till jul. Vi såg också Stub. Jag övade på mina ninjaspiontekniker igår på kåren. Smög som en katt, slickad längs väggen och spinkade på killar. Vi spinkade på Stub idag. Han är het sen var han ganska lätt att stalka för han hade en limegrön tröja bland alla rockare i svart.

Nu ska jag sova, känner mig ganska trött. Först lägger jag upp lite bilder från igår.

 

 

 

 

 

Gute nach alles kleinemutter.
Tschüss!

Äntligen lite bekräftelse

Nyss hemkommen från Kåren och guess what.. Jag har fått en massa underbar bekräftelse! Men jag kommer dit.

Vi började i alla fall hos Cissi. Jag skulle vara nykter men i sista sekund ångrade jag mig och tog med en flaska vin som Michaela och jag delade. Vi åt en jättegod tårta och filosoferade och hade trevligt. Sen drog vi till Kåren. Har ju inga pengar alls, så jag köpte bara en cider på kåren, 25 kronor, jag får ju ändå pengar på tisdag. Det var 50- och 60-talstema där. Inte så kul egentligen, mest rockabillyaktig musik, jag är mer förtjust i 60- och 70-tal. Hur som helst, först fick jag en cigarett av snyggViktor, sen kollade Faluns lätt snyggaste kille på mig och log. Jag fick panik och bara stod där och glodde, sen vände jag mig mot Michaela knallröd i ansiktet och började skratta och svettas nervöst. Jag skämdes fan ihjäl! När vi sedan stod på dansgolvet log en annan kille som vi kollat på på facebook åt mig och sen dansade han med oss. Fick ögonkontakt flera gånger. Det märktes att han ville ha mig. Funderar på att göra honom till min pojkvän så jag slipper ta självmord med Michaela och Maria till jul.

Ååååh! Jag är glad. Fick dessutom veta idag att mina tänder mår bra och att jag inte blev underkänd på förra tentan. Det är bara en liten detalj som förstört min annars så perfekta dag. Den detaljen är dock lite småhemlig.

Nu är min popcornskål tom och glaset med iste är uppdrucket så då återstår bara sängen. Den känns riktigt lockande. Lägger upp lite bilder från kvällen i morn.

God natt.
Puss puss!

Fina tänder!

You heard me! Min nya superbra tandläkare sa att jag har fina tänder. Jag hade inte ett enda hål, woho! Jag har dessutom gått från tandläkaren från helvetet till en jättesöt liten tandfe. Jag sa att de stora röntgenplåtarna var för stora så jag fick använda barnens, det gjorde inte ett dugg ont. Var också bombsäker på att jag skulle ha tusen hål men jag hade inte ett enda. Däremot måste jag börja använda tandtråd (som valigt) och jag hade början till hål (som vanligt) men hon sa att de ofta var kvar från jättelängesen och aldrig blir något riktigt hål. Sen hade jag pyttelite tandsten också men det var nästan skönt att skrapa bort, i alla fall när det bara gjorde ont i tandköttet, inte när det ilade i tänderna. Det enda som saknades var ett det lilla klistermärket med ögon som man fick när man var liten. Men man kan ju inte kräva allt. Jag älskar min nya tandis!

Nu ska jag sova någon/några tmmar till så jag orkar med dagen.
Puss och kram!

Tandis

Klockan är nu strax efter två på natten, blev nyss klar med tvätten och nu väntar sängen för i morn ska jag upp 07.00 och spatsera (snarare cykla) iväg till tandläkaren. Jag kommer ha tusen hål! Måste verklgen skära ner på socker och skit nu, jag vill inte ta en spruta i munnen (eller någon annan stan för den delen). Det jag gruvar mig mest för är dock de där osköna sakerna de stoppar in i käften på en när de ska röntga. De är alltid för stora så jag får skitont och tårar i ögonen. Jag har i alla fall nyss borstat tänderna i typ fem minuter. Jag fick skitont i handen, har nästan lite ont i tänderna också för att jag var så noggran.

Idag åskade det i Falun. Mysig, men lite läskigt också. Jag gillar inte när det åskar nära och högt. Vi har i alla fall spenderat kvällen framför Star Wars episod III - Mörkrets hämnd. Det var första gången jag såg dem, jag blev väldigt förtjust. Anakin Skywalker är hur het som helst, sen är han passionerad och romantisk, dock lite väl irrationell och ondskefull.

I morn blir det avskedsfest för Cissi. Troligtvis inte Kåren för mig, i fall jag går dit är jag nykter. Har inga pengar kvar nu. Det är fan sjukt! Jag har inte köpt ett enda klädesplagg denna månad och ändå är pengarna slut! Jag får sluta äta gott helt enkelt och hålla mig till äckelnudlar och fiskpinnar. Åt en jättegod cesarsallad idag. Jag var superambitiös och stekte bacon och saker till och med. Det var det värt för den blev skitgod. Jag kanske gör det i morn med men jag har bara en kyklingfile kvar och jag har köpt en god creme fraiche som jag ska äta till den. Kanske spar den till på tisdag då vi får pengar.

Nu ska jag sussa så jag orkar mig upp till tandis i morn. Jag ska äta en västerbottenostomelett till frukost, det gjorde jag idag och den blev jättegod. Åt dock tomater på och då kliade det i munnen (det kliade inte när jag åt det i min sallad konstigt nog).

God natt allesammans!
Puss & kram!

Star Wars

I kväll har jag haft den ultimata onsdagskvällen. Jag, Michaela och Maria har sett Star Wars episode II - Attac of the Clones. Couldn't ask for more. Nu har jag sett de två första, kommer eventuellt se episod 3 i morn. Michaela passade på att briljera lite också, hon kan saker om planeter! Jag blir alltid lika mållös när Michaela kommer med massa kuriosa om oväntade saker. Jag gillar det.



Var på möte om Kult idag. Jag har nog tagit mig lite vatten över huvudet. Med tanke på att jag ska läsa 45hp nästa termin kommer det nog bli lite körigt med att starta upp detta. Det kommer nog att bli kul med filmvisningar och skit men jag ska tydligen vara med på stomöten och massa annat kårtjosan. Jag fattade inte ett skit på mötet idag, men som tur är får jag lite hjälp i början. Linnea Karlsson - ordförande i Kult. Klingar ganska fint faktiskt. Fösarmötet var lite mer lättbegripligt. Det kommer nog bli två roliga veckor där i början av hösten. Jag ser verkligen fram emot det.

Nu ska jag sova. Jag tror att jag skippar lektionen i morn. Den kommer handla om samma som förra fast vi kommer att kolla på andra serier. Känns ganska onödigt. Jag och Michaela ska göra två seminarieuppgifter i stället. Jag funderar också på vad mitt arbete ska handla om. Antingen Adidas eller så ska jag analysera någon film eller serie. Kommer nog bli intressant och kul, men skitsvårt verkligen.

jag hittade förresten en liten lapp som Elin lämnat i min väska innan hon åkte. Jag blev glad när jag hittade den! Saknar henne lite redan, men vi ses snart igen. Det är bara typ två-tre veckor kvar till vi åker hem nu. Fick reda på idag att jag kanske måste ta tåg hem. Känns ju jävligt drygt nu när jag ställt in mig på att få åka bil, men det kan inte hjälpas.

Nej nu ser sängen väldigt lockande ut.
God natt världen!
Pu & kr

Less på att drömma

I natt drömde jag om Björn igen. Jag fattar inte varför jag drömmer om honom fortfarande. Jag hatar det! Det värsta är att det händer hela tiden. Jag drömde om om honom säkert två gånger förra veckan också. Jag hatar drömmar och känslor för man kan inte rå för dem.. Nog för att jag inte har känslor för honom fortfarande, men hade jag haft det hade jag inte kunnat rå för det, jag hade ju inte velat ha det direkt. I sommar var det ett år sedan det tog slut och vi pratar inte ofta alls. Jag har inte träffat honom sedan i julas men ändå dyker han upp i skallen på mig på nätterna. DRYGT!


Jag drömde förresten också att jag skulle tattuera mig. Det började med att jag skulle göra ett fredsmärke (precis som jag vill ha i verkligheten) men slutade med ett skitfult pentagram. Tattueraren var dessutom lite småfull så det blev hur jävla snett och fult som helst. Jag skulle faktiskt vilja göra ett litet peacemärke någonstans där det inte syns så mycket. Kanske någonstans vid/på/under foten. Jag hejjar ju faktiskt på fred för jag är pacifist. Känns dock som en fruktansvärt onödig utgift just nu. Sen skulle det vara snyggast bakom örat och jag vet inte riktigt om jag vill tattuera mig där. Kanske..


Nu blir det frulle, sen ska jag snacka Kult på kåren och efter det plugga lite med Michaela. Kom förresten på att vår tvättid klockan 23-01 på torsdagkväll kommer mörda mig. Jag ska ju till tandläkaren klockan 07.50 på fredag. Jag kommer ha en miljon hål! Jag gruvar mig redan så önska mig lycka till!

Ha en bra dag!
P & K !

Bilder från helgen

Här kommer ett helt inlägg med bilder från helgen. Enjoy!


På promenad i solen (eller vi vilar ju här egentligen)


Bus i hagen


Fulsnygga, totaly fuckable om du frågar mig


Flottiga och härliga på Kåren(Elin tappade sin mustasch på taostolssitsen och ville inte sätta
tillbaka den på löppen efter det, därför är hon utan)



Bara för att jag är så söt i mustasch


Charmiga Michaela med sin snuskmusch


Två söta flickor och en flickman


Naugthy Mary, ÄLSKAR hennes sexyface



Grädde i muschen, det hade kunnat vara värre.


Hela gänget innan Isak och Kåren


Körsbärsölen på Pitchers får avsluta detta konststycke.

Sommar. Sommar och sol.

Nu har Elin åkt vidare till Örebro. Eventuellt stannar hon till här på fredag när hon åker norrut igen, jag hoppas det för det har verkligen varit skitkul att ha henne här. Vi har haft en kanonhelg. Idag och igår har det varit superväder igen. Igår satte åkte jag och Elin in till stan och tog en middag på pitchers. Mysigt som fan. Hamburgare och ett glas vin blev det för mig och självklart en körsbärsöl till efterrätt. Körsbärsöl kan vara min nya Baccardi Breezer (var besatt av det för någon sommar sen). Hur uppfriskande som helst en het sommardag/kväll. Efter det åkte vi hem och öppnade en flaska riesling från 1994 som jag fick av pappa för ett tag sedan. Har sparat det till ett speciellt tillfälle och det fick bli igår. Det var kanongott, sött och smakrikt, sen älskar jag halvtorra Moselviner, speciellt riesling.





Idag åkte som sagt Elin vidare och mitt rum ser inte längre ut som ett bombnedslag. jag kan också gå tillbaka till en normal kosthållning. Vi har ätit som gnuer i helgen! Jag som äntligen hade kommit igång med träningen och gått ner lite. Den träningen är helt borta nu så nu blir det nya tag på gymmet. Funderar även på att utveckla bullemi om jag ska kunna visa mig i bikini i sommar. Men jag har å andra sidan kommit på att jag inte bryr mig så mycket om folk tycker att jag är fet längre.

Var i stan och hämtade ut biljetterna till Sex and the City 2 idag. Killen som stod i kassan på bion var skitsöt (och jättetrevlig), jag blev lite kär. Jag blir lätt kär. Jag är typ kär i tre stycken nu.. Åt dessutom min första mjukglass idag. Den var god. Jag tog en liten bägare med strössel men det var ett äckligt strössel så jag köpte nytt strössel, saltlakrits.

I morgon ska jag ta en svängom på gymmet, träffa några från Kult och prata om nästa termin (antar jag), gå på ett fösarmöte och plugga med Michaela. Nu ska jag sätta mig på balkongen och mysa i solen med ett glas isvatten.

Guten abend meine Damen und Herren.
Wiedersehen!

Hård helg = underbar helg!

Som alla borde veta så har ju Elin varit här över helgen. Vi har haft skitkul! I fredags var vi på kåren, med mustascerna på. Eller det var bara jag och Maria som hade dem till slut, men det gör inget, min försvann på slutet också. Jag blev kanske lite väl full. Made the move på min nya lilla älskling, nej han ör inte min älkling men det var vad jag fick för mig i fredags. Jag kan verkligen konsten att vara dryg och jag gillar det (till jag insett exakt hur dryg jag verkligen varit och ångesten kryper in i bröstkorgen på mig). Det gjorde inget att jag var dryg, jag bad om ursäkt när jag stötte på honom dagen efter och han tyckte jag var rolig (sa han). Festen hos Isak i fredags var skitkul, kåren var skitkul och efter det hade jag lyckats tjata till mig en liten efterfest så vi följde med några och kollade Napoleon Dynamite sen somnade vi. Jag och Elin delade en väldigt mysig bäddsoffa.

Lördagen kan ha varit den jobbigaste dagen i mitt liv. Jag hade en baksmälla från helvetet och dessutom ångest. Meeeen det finns inget en varpanpizza inte kan bota. Det var strålande solsken och en miljon grader varmt ute så vi köpte pizza och hade picknick i solen ute på gården. Det var skitmysigt. Jag hade till och med bikini på mig, men inte fick jag några linjer, me happy! På kvällen hörde Chrille-pille av sig och ville att vi skulle komma på fest på regementet. Vi cyklade dit. Det var lite konstigt folk där och inte jättekul men vi hade trevligt i alla fall. Drack inte så fasligt mycket för vi var redigt slöa från gårdagen. Skedade med Maria i en säng och vaknade för en (eller nu är det två) gångs skull före Elin. Hon ligger och sover nu med så jag passar på att skriva lite här. Det blev frukost för Elins rikskuponger på McDonalds igår. Jävligt gött. Jag tror vi kan ha ätit minst 10 000 kalorier var denna helg. Vi har verkligen bara vräkt i oss skit. Men det måste an få göra när Elin är här. Eller om man är bakis, vilket vi också har varit ju.

Vi tog en promenad i solen i lördags med. Det var mysigt. Jag är glad att Elin, Maria och Michaela tycker om varandra. Vi har haft skitkul ihop i helgen verkligen.

Ett litet smakprov från i fredags innan jag går och väcker Elin. Det kommer mer bilder från helgen senare så håll till godo.



Ha en bra dag, det ska jag ocgh Elin ha!
Puss och kram, skumbanan!

Nu kommer Elin!

Om bara en liten stund kommer Elin. WOHO! Sen blir det tårta. Nu ska jag fixa en madrass (självklart får Elin sängen och jag tar madrassen, madrass för en madrass liksom). Nej där var jag lite elak, mest rolig of course. Jag är ingen madrass. Jag ska också ladda kameran så jag kan föreviga denna förhoppningsvis underbara helg.

Ha en bra dag alles gut Kleinemutter (Marias moster som är tyskalärare heter Lillemor)!
Puss och kraaam!

ELIN!

Nu är det inte länge till Elin kommer. Fan vad kul vi ska ha i morn, först bjuder födelsedagsbarnet Maria på tårta och sen blir det utgång för första gången på vad som känns som en hel evighet. Idag har jag städat lägenheten så det är rent när Elin kommer. I övrigt har jag suttit på spotify och lyssnat på musik HELA dagen. Fick dessutom hjälp att fixa så jag kan ta del av andras listor på spotify. Intressant att se vad folk lyssnar på. Jag blev lite extra kär i Kill Bill för han hade en lista med klassisk musik, sen hittade jag en kille från Övik som hade en lista med jazz. Jag gillar killar som lyssnar på sånt, vet inte varför. Eller jo, det känns ganska sofistikerat, typ som att de sitter hemma vid en brasa på kvällarna och dricker en god cognac och njuter av musiken. Jag gillare. Hittade massa andra bra spellistor också. En bra lista med låtar från LP-skivor, mycket från 60- 70-tal.

I kväll har vi tittat på Insomnia. Bra film det där. Var tyvärr inte så insatt, har söta lilla Snövit att tacka för det. Jag älskar Snövit! Det har dessutom regnat HELA dagen. Gick till preem för att köpa en glass ikväll bara för att det var så dåligt väder och det var maskjävlar överallt. Jag hatar maskar! De luktar fan värre än bajs. Jag ville spy, sen tog det skitlång tid att gå för att jag inte ville kliva på dem. Jag skötte mig dock bättre än förut. Då grät jag varenda gång det var maskar på vägen, men inga tårar idag inte.

Nu ska jag sova så jag orkar upp och cykla in till stan tidigt i morn. Måste fixa en mustasch åt Elin. Vi kommer vara så fina så på Kåren. Jag längtar! Det värsta när man längtar så här är ju bara att det inte blir lika kul som man förväntar sig att det ska bli. Det är det som är så bra när man går ut varje helg. Man har inga förväntningar så det blir alltid jättekul (eller alltid är väl kanske att ta i). Jag tror jag ska ha Chanel 505 på naglarna i morn. jag målade på det tidigare idag och jag älskar det. Jag älskar mycket idag känner jag. Det är nog för att Elin ska komma hit.



God natt!
Puss och kram!

Harinvasion i Falun

Här sitter jag nyvaken och jävlig. Nej, jag är faktiskt på bra humör även fast det regnar och är pissväder ute. Det är ganska mysigt med regn. Känns dock inte så roligt att cykla upp till gymmet, men att vara på gymmet är ju ganska perfekt en sån här dag. På tal om gymmet, igår när jag och Maria var där och stod på löpbanden såg vi en hare! Maria såg den först och hon visste inte hur fascinerad jag är av harar så när hon visade mig skrek jag till alldeles förtjust och väldigt högt. Det var väldigt pinsamt, alla i hela gymmet kollade på oss. Jag skämdes som fan, men jag gillar harar. De finns typ inte i Övik, eller jag har nog aldrig sett en i alla fall. Vi såg förresten en när vi cyklade hem också. Två harar på en dag, inte illa pinkat.

Vi hade lektion igår också, pratade om Nike, Swatch och Trainspotting och nu vill jag ha en swatchklocka. Hittade en skitsnygg brunaktig på hemsidan så om nån vill vara snäll och bidra med 490 kronor så är ni hjärtligt välkommen att göra det. Var på stan med Maria igår och köpte mustasch. Maria köpte en orage gutter en och jag tog en elegant grå sak. Kommer bli skitnice på fredag. Köpte en hel del roligt på systemet också. Eftersom Elin kommer hit imorn och jag äntligen ska få festa en helg så passade jag på att köpa lite olika cidergrejer, nu hoppas jag bara att de är goda.

Gjorde en jättegod maträtt igår. Eller samma gamla vanliga kykling med wokgrönsaker och creme fraiche egentligen, men jag provade en ny creme fraiche. Senap, charlottenlök och vitt vin. SKITGOD! Det blir samma mat idag. Pratade med pappa igår också. Han är ju i Österike och cyklar. Där blommar det för fullt, men tyvärr hade han regn där också. Jag längtar till det blommar här med. Jag gillar blommor.

Imorn kommer Elin hit. JIPPI (som en ung Anakin Skywalker hade sagt)! Som jag har längtat efter Elin. Jag hoppas att hon kommer trivas här för hon ska trots allt vara här från fredag till tisdag. Kommer bli awesome (jag hatar att jag vill använda ordet awesome, alla gör det och det är fan töntigt). jag tänker städa idag och förhoppningsvis göra seminarieuppgiften till på måndag så jag slipper göra den när Elin är här. Måste bara kontakta Michaela och läsa på lite först.

Musiktips: Californa Dreamin' på spotify. De första fyra låtarna på listan. Först originalet med The mamas and the papas, sen Beach Boys, Bobby Womack och till slut Make your own kind of music av Mama Grass. Meen eftersom jag är ganska less på originalet så rekomenderar jag Beach Boys mest.

The Beach Boys – California Dreamin'
Mama Cass – Make Your Own Kind Of Music - Single Version

Nej nu ska jag göra något vettigt. Ha en bra dag allesammans.
Puss och kram!






Skolkarn...

Jag försov mig idag. Eller rättare sagt, jag orkade inte kliva upp så jag skippade lektionen och planerar istället att läsa boken som hörde till. Sov ut i morse sen blev det ett gympass. I morn blir det skola(!) sen ett gympass direkt efter och ett gympass på kvällen. Skönt eftersom jag inte kommer kunna träna i helgen när Elin är här. Bara tre dagar till hon kommer nu. Can't wait!

Resten av dagen har jag spenderat framför datorn och tvn. Tisdagskvällerna på femman är inte pjåkiga de. Tyvärr är jag jättetrött nu så jag är tråkig och lägger mig. Har ändå inte så mycket på hjärtat, förutom att jag är kär! Eller kär är kanske att ta i. Men bestatt i alla fall.. Jag brukar bli sån, det är lite jobbigt. Har dessutom ingått en pakt med Maria och Michaela. Om vi är singlar nästa jul tänker vi ta livet av oss. Jag satsar just nu på lågvattenmärken, jag behöver inte vara kär i någon, bara tillsammans med någon. Hojta till om du är frivillig!

God natt!

Oproduktiv dag

I morse hade vi seminarie i skolan. Det gick faktiskt bra, tur att ingen annan hade valt att prata om samma text som mig och Michaela för då hade det säkert gått mycket sämre. Åkte hem efter det, vågade mig inte till gymmet för jag hade så jävla ont i magen igår. Trodde det var blindtarmen men det har gått över nästan helt nu så det vara nog bara ett tillfälligt tarmvred eller nåt. Hästar kan bli avlivade om de har tarmvred sa Michaela. Jag är glad att jag är människa och lever. Har för övrigt sovit bort hela dagen, väldigt ovärt. Ikväll har vi tittat på Morgan Pålsson världsreporter. Skitkul film! Sen såg vi något annat, har glömt bort vad det var, och scrubs.

Nu ska jag gå och lägga mig, men innan det tänker jag lyssna på musik som en kille som jag är lite kär i har gjort. Jag är så KÄR! Det är inte Maria, eller inte i honom i alla fall. Vi har helt olika killsmaker. Men det gör inget, jag gillar henne ändå. Har förresten blivit inbjuden att vara ordförande för kult till hösten (kult är en studentförening eller nåt som visar film/studentbio). Ska på möte om det nästa onsdag, spännande, jag som älskar film.

Nej nu är jag trött.
God natt allesammans.
Puss och kram.
Jag vill pussas och kramas!

Helg

Lite dåligt med uppdateringar i helgen, men jag har ju nästan något som skulle kunna kallas ett liv så ni får ursäkta. I fredags blev det en riktig storstädning av lägenheten, en sväng på gymmet (instruktören pratade med mig ett tag och han var trevlig så jag blev lite kär) sen åkte jag hem och tog ett lååååångt skönt bad. Sen på kvällen gjorde jag i ordning för en perfekt myskväll med lite götta (i form av en drink) och Star Wars. fick ganska snart besök av, hör och häpna: en kille! Vi såg klar Star Wars och sen såg vi en skräckfilm som heter House Of 1000 Corpses. Jag älskar den filmen, den är lite sjuk. Efter det hade vi lite sex och sen sov vi. Summa sumarum: En trevlig kväll med trevlig sällskap. Eller han är egentligen inte så trevlig, mest rolig. Så trevlig kväll, roligt sällskap.

Lördag: Jag och Michaela tänkte plugga. Det blev inte så av något outgrundlig anledning. Mitt ex Erik ringde. Har inte träffat honom, eller pratat med honom för den delen, på flera år. Han funderade i alla fall på att åka upp hit och festa med mig och Michaela. Det blev inte så men Michaela var på humör för att klä upp sig och träffa folk så vid åtta nån gång bestämde vi oss för att åka in till stan och kolla läget. Det blev Pitchers. Jag drack en körsbärsöl, Michaela en cider och efter det drog vi upp till regementet på efterfest. På väg dit blev vi redigt mobbade av några killar som gottade sig i våra missöden med min cykel.

Hur som helst, regementet är alltid lika trevligt. Ljudkillar, finns det något bättre? Det är jäääävligt hett när killar kan sjunga och spela gitarr, jag blir lika kär varje gång. Alla som tydligen skulle vara där var tre stycken. Men det var trevligt i alla fall. En lugn men trevlig kväll igen. Det har verkligen blivit en lugn helg. Skönt som fan faktiskt.

Idag har jag tyvärr haft skitont i magen och bara legat i sängen hela dagen. Nu ska jag och Michaela göra vår seminarieuppgift för den ska redovisas i mornbitt klockan tio. Kommer aldrig kunna somna i kväll men jag brukar komma upp ändå på morgonen om jag verkligen måste.

Bilder från Pitcers och vad Michaela trodde var en blåbärsmuffin i mörkret:












Michaela Ericzén trodde alltså att äppelskruttet var en blåbärsmuffin som någon lämnat. Har svårt att finna likheten om jag ska vara ärlig.

Nej nu MÅSTE jag läsa 12 sidor så vi kan sätta igång med uppgiften. Ha en trevlig afton gott folk.
Puss och kram!

Väckt av en telefonförsäljare

I morse hade jag tur som fan. Klockan 09.15 ringde en jättetrevlig telefonförsäljare och väckte mig och undrade nånting om elen. Men jag har ju elen inkluderad i hyran så han önskade mig en fortsatt trevlig dag. Han var verkligen jättetrevlig, han sa nånting som jag inte minns nu för att jag var så nyvaken. Hur som helst ringde han vid precis rätt tillfälle. Hade världens jobbigaste dröm. Jag jobbade på ett dagis och skulle läsa upp en saga som skulle spelas in på cd. Det var skitjobbigt för jag hittade inte rätt saga och dessutom städade jag och massa saker under tiden och jag blev bara mer och mer stressad. Är riktigt glad att han ringde för annars hade jag nog varit på dåligt humör idag. Jag klev dessutom upp mycket tidigare än vad jag hade tänkt göra.

Idag ska jag städa lägenheten så jag riktigt kan slappna av resten av helgen. Det blir också en sväng till gymmet och ett låååångt bad. Ikväll ska jag se på film och äta popcorn, kanske dricka en wingman eller två, får se hur det blir med det. Egentligen onödigt när jag har tränat så mycket i veckan, men det är ju så gott så man nästan får en kulinarisk orgasm! Jag, Maria och Michaela kom igår överens om att den kulinariska orgasmen är den bästa av dem alla. Inget i hela världen går upp emot en riktigt skitgod maträtt eller dryck. Baileys! Fan vad gött.. Men det ingår inte i min budget just nu. Av de 600 kronor jag får lägga på mat och andra utgifter har jag nu gjort av med 41 kronor.

På tal om orgasm förresten, igår förde jag och Michaela statistik över de killar vi varit med. Vi var väldigt kritiska när vi delade ut poäng. Michaela hade en minus-5! Som lägst gav jag ut ettor. Det blev ett par, och bara en tia. Men i det stora hela är jag nöjd (och du får sluta läsa min blogg om du vill mamma om du tycker att jag är obehaglig och en besvikelse som dotter).

Jag och Michaela såg Gladiator igår också, det var första gången för mig. Den var inte så jättebra, men det trodde jag inte heller. Jag gillar inte ofta filmer som utspelar sig förr i tiden. Eller inte på rommar- eller riddartiden i alla fall. Det känns så orealistiskt. Alla är jätterena och fräscha, och tjejerna har perfekt smink. Man hade inte ens så bra ansitsrengöringprodukter som man har idag och ändå har de perfekt hy. Hallå! Så var det faktiskt inte då (jag tror inte det i alla fall)! Jag tog förresten hem en film igår som jag älskade när jag var yngre, Captain Ron med Kurt Russel. Skitkul tyckte jag förut, får se om den är lika bra nu, jag betvivlar det. Jag minns att Jawbreaker var en av de bästa filmerna jag sett i mitt liv och den suger verkligen. 

Nu tänker jag städa och sen bär det av upp för backjäveln och till gymmet. Jag HATAR(!!!) backen som går upp till gymmet. Jag blir helt slut i benen när jag inte ens är halvvägs. Men det är ju bra träning att cykla i uppförsbackar, tror och hoppas jag.

Ha en bra dag vänner (och ovänner för den delen för så glad är jag idag)!
Puss och kram och peace, love & understanding!

Brist på självdiciplin? Svar JA!

Jag som skulle kliva upp 0700 i morse stängde av larmet och sov vidare. Inget gym innan skolan med andra ord, men det blev ingen kanelbulle till frukost heller (åt den efter skolan istället ^^). Nu har jag och Mary precis slängt in massa kläder i tvätten och jag har gjort världens bästa träningsmusiklista på min ipod. Har tagit hem massa olika Absolute Dance-skivor från senare år. Över sex och en halv timma träningsmusik. Jag blir dock mer på festhumör än träningshumör när jag lyssnar på den. Jag vill verkligen gå ut i helgen! Kanske skulle gå till kåren utan pengar, då KAN jag ju inte göra av med några. Fast å andra sidan har jag ju kommit igång lite med träningen nu och dricker jag en kväll så är hela veckans träning bortkastad. Nej, det får bli nykter hemmakväll gånger två. Antingen ska jag kolla Star Wars eller Grindhouse (En film av Tarantino och en av Rodriguez, alltså två filmer men i ett projekt). Har ju sett Planet Terror ett antal gånge men Death Proof har jag nog bara sett en gång. Jag ska i alla fall vara naken nu är jag är ensam hemma. Naken och nykter är nästan lika bra som naken och full.


Bästa låten på min träningsspellista: Gaby – My Show - Soundfactory Radio Mix


Nu sitter jag och knaprar lite solrosfrön till mellanmål. Jag kan inte äta innan jag tränar för då kommer jag behöva smälta maten i typ fem timmar annars får jag håll när jag springer. Ska snart pröva min spellista IRL, måste bara vänta till tvätten är torr. Alla träningskläder hänger i torkskåpet nu.

Ikväll blir det Vampire Diaries som vanligt på torsdagskvällar och efter det ska vi se Gladiator. Jag har aldrig sett den, hoppas den är bra. Om jag kämpar på bra på gymmet idag ska jag unna mig lite (läs hur mycket som helst) popcorn till filmen. Jag ska dessutom göra körvstroganoff med makaroner till middag. Äter man fetaost till så smakar det bokstavligt talat kräk. Men jag gillade det lite ändå. Det stör mig.. Gjorde en budget igår kväll och om jag lyckas hålla den kommer jag ha 550 kronor kvar när månaden är slut som jag kan ge tillbaka till pappa. Kommer nog inte lyckas hålla den dock. Köpte en dricka på skolan idag för jag glömde min vattenflaska hemma. Där rök 17 kronor. Nu får jag bara göra av med 583 kronor till, men då är inte utekvällen med Elin inränknad för då kommer jag enligt min lilla budget kunna spendera hela 300 kronor!

När Elin kommer hit blir det förresten värsta specialkvällen. Maria fyller år, en kille i klassen fyller år så vi ska på en fest hemma hos honom, sen är det mustaschkväll på kåren. Det kan inte bli annat än skitbra! Och vi vet ju alla att jag är het som fan i mustash!

Jag i mustasch genom åren:







Ha en bra fortsättning på dagen ladies and gentlemen.
Puss & kram!

Jag är grym!

Idag har jag varit på gymmet två gånger. Känner mig riktigt on fire! Var där först i förmiddags, och nu ikväll gick jag och maria på ett abs-pass sen spenderade jag 25 minuter på löpbandet och 25 på maskinerna. Han som jobbar där (som jämt är jättetrevlig) kom ihåg att jag hade varit där tidigare och sa: "Är du här igen?". Då nickade jag och sa: "Igen". Abs-passet var bra, tror jag ska gå nästa vecka också. Det var bara mage och rygg, i och för sig bara 30 minuter men det är bättre än ingenting. Sen såg vi också den trevlige vakten på kåren där. Det kändes lite konstigt. Han är ju redan stor och stark. Varför tränar han mer? Funderar på att kliva upp tidigt och dra till gymmet innan skolan. Ställer nog klockan på 07.00, jag börjar ju inte förän 10.00 så då borde jag inte behöva stressa.

Var på Willys idag för att köpa lite nödvändiga matsaker, kommer nu kunna äta korvstroganoff säkert hela helgen om jag har tur. Var jätteekonomisk och köpte ett balsam för tio kronor och lät bli cola lighten. Däremot hade de kanelbullar, tre för tio kronor och jag har seriöst inte ätit kanelbullar på evigheter så jag och Maria köpte tre var. Jag har redan ätit två och den tredje ska jag spara till frukost i morn. Längtar redan för de var wunderbara!

Nu ska jag skriva en liten budget för resten av månaden sen ska jag se klar en film jag började med igår innan jag somnade. Smiley face heter den och handlar om en tjej som äter cup cakes med hasch i av misstag. Ganska rolig och extremt lättsam förutom att Anna Faris (hur hon nu vill stava det) är drygast och eventuellt fulast på jorden. Jag föredrar att kolla på fina människor (och allt annat fint för den delen). På gymmet i förmiddags såg jag massor av snygga killar på tv. Det värsta var bara att programmet handlade om massa nior som skulle välja program till gymnasiet. Jag känner mig gammal. Dessutom går tiden skitfort nu. Jag har snart pluggat ett helt läsår. Jag har bott i Faluni åtta månader eller nåt. Det känns som typ tre. Jag vill inte bli gammal och dö än... 

Nu är det bara en vecka och två dagar till Elin kommer hit. Det firar jag med en liten bild på oss från 2005 när vi var i Borgafjäll och åkte bräda.



Och två superfina från Alperna! Det värsta är att hur ful jag än var på ALLA bilder från Alperna så blir jag alltid fulare nu, jag skyller på min dubbelhaka och brist på käklinje.




(förlåt Elin! jag vet att vi inte skulle visa dessa hemska bilder för allmänheten, men jag tycker att vi har tillräckligt med självdistans nu. Det är dags!)

Nej nu vill jag göra något. Sitter och lyssnar på ett bra album på spotify. Här har ni det och tacka Michaela för den var hon som länkade en låt från det: Various Artists – 100 Hits Of The '70s

Ta hand om er!
pusshejkram!

Snoozn (som det skulle ha uttalats i Övik, alltså utan e)

God morgon/förmiddag! Väckaren ringde 10.00 (eller sex minuter innan egentligen för min klocka går fel för att jag ska vara i tid) men jag snoozade en timma. Lite ovärt tycker kanske du, jag håller med fullständigt. Har precis avnjutit en halv frökuse och ett glas äckelpäckel (c-vitaminbrus med blåbärssmak) funderar på en halv grapefrukt också men jag känner mig ganska mätt så jag sparar nog den till efter gymmet. Bajsade nyss för första gången på tre dagar. Märktes att det var ett tag sen. Jag hade lite på lager om man säger så, hahaha. Nu hoppas jag för Marias skull att hon lyser mitt råd och inte gå in på toan på ett tag.

Drömde inga mardrömmar i natt. Däremot drömde jag nåt kul, minns inte vad det var med met var roliga människor med, Lina Sellgren och company tror jag. Jag saknar Fina-Lina. Fick ett skitroligt MMS av en tjejkompis i morse. Det var nästan en nakenbild (WOHO!) men det roliga var att hon hade blåmärken över hela kroppen. Hade tydligen gått hett till med en mattpiska i helgen.


OBS: För er som hunnit läsa att min mamma har en kk så menade jag att hon ska ha FF. Min mamma är alltså inte otrogen mot sin man sen typ 40 år (min pappa) utan hon kommer att vara ensam hemma, FF.

Jag upptäckte nyss att jag för andra gången i mitt liv kan göra armhävningar och jag är mycket stolt. De kanske inte var de djupaste armhävningarna men jag klarade några stycken utan att stå på knä och det har bara hänt en gång förut. Nu ska jag snart upp till gymmet. Det blir inte så mycket mage och rygg, nog för att jag inte brukar göra det annars heller och speciellt inte rygg. Ska ju faktiskt på core-pass i kväll och där är det bara mage och rygg. I morn får jag se om jag hinner till gymmet. Ska tvätta direkt efter skolan, men jag kanske hinner med en vända på kvällen.

Ha en bra dag. Det ska jag ha, med fattigmat: fiskpinnar och potatismos. Mina framtida barn kommer aldrig få äta det för jag kommer föräta mig på det så fruktansvärt under min skolgång. Är redan skitless på det. Dessutom smakade en av mina fiskpinnar fisk senast jag åt det. Det var inte så gott. Jag gillar bara paneringen och potatismoset.

Auf wiedesehen!

Linnea Ågren (ågren som i ångest)

Jag har ångest. Var tvungen att fråga pappa om jag fick låna pengar idag. Han lät jävligt arg. Hade aldrig frågat om jag köpt massa kläder och grejer för då får jag skylla mig själv, men denna månad har jag inte köpt något onödigt alls. Eller ett par örhängen men de kostade bara typ 79kr eller nåt. Det har dock varit mycket räkningar och studielitteratur plus att jag knappt hade nån mat kvar från förra månaden så jag har säkert köpt man för över tusen kronor. Har dessutom ätit mycket bättre mat denna månad än tidigare när jag levt på fiskpinnar och nudlar. Får nog gå tillbaka till nudlarna om jag ska ha råd att överleva. Måste nog sluta äta så mycket ost också, det är ganska dyrt och jag äter kanske tre ostar i månaden, men jag kan inte leva utan ost! Jag har dessutom bara varit ute en gång och då drack jag inte så mycket. Blir bara en utgång till denna månad och det är när Elin kommer.

Ikväll har vi kollat Desperate Housewives, Cougartown och Christine. Jag älskar Christine. Hon är så jävla rolig! Ska snart sova men jag funderar på att sätta igång en film och se lite innan jag somnar. Kanske Harry Potter och halvblodsprinsen. Ska dock försöka mig upp tidigt imorn så jag kan gå på gymmet tidigt. Känner dock av träningen från idag i låren och magen. Undrar hur det kommer kännas i morn. Det lite jobbiga om man kliver upp tidigt är att dagen blir så himla lång. Jag har dessutom inget att göra för mina böcker har inte kommit, jag kan inte gå på stan, inte gå ut och promenera för jag får skavsår av skorna så jag inte kan gå på en vecka och säkert inte träna för jag kommer ha träningsvärk. Kanske skulle ta en filmdag imorn, eller läsa gammal studielitteratur som jag inte läst klart.

Hur som, nu ska jag lägga mig i sängen och mysa, kanske med en film, kanske med John Blund. Jag hoppas jag kan somna med denna ångest jag lider av just nu. Hatar att behöva fråga om pengar. Jag är trots allt vuxen. Tror ångesten beror lite på hormonerna också. Jag har nog hamnat i ett väldigt tidigt klimakterium. Nej det är bara pengarna och tanken på hur arg pappa lät.. Kommer nog drömma mardrömmar. Jag är i alla fall glad att jag inte har en kompis (tänker inte nämna några namn men hon har en riktigt farlig pappa som sparkar av nyckelben) pappa. Dessutom är min pappa cool. Han ska cykla i Österrike en och en halv vecka. Mamma har FF, kommer nog gå vilt till. Fest hela veckan med The ledgend of Xanadu! Lyssnar på den nu bara för att höra hur ful den är. Gillar dock pickadollerna i början. Nej sängen var det
God natt!

Jag är ett fetto

Kom precis hem efter ett monsterpass på gymmet. Först sprang jag i 30 minuter (brukar vanligtvis springa max 20) sen tränade jag styrka 45 minuter. I vanliga fall brukar jag vara på gymmet kanske 40 minuter men idag var jag där hela en timma och en kvart! Känner mig jävligt nöjd. Jag tränade insida lår i bresmaskinen (man bresar alltså i den) och gjorde HUNDRA repetitioner bara på insidan, gjorde kanske trettio på utsida lår, men det är ju insidan som räknas. Eller? Gjorde också nittio repetitioner i magmaskinen. Har på känn att jag kommer ha en sjujädrans träningsvärk i morn. Stretchade dock ordentligt efteråt så jag hoppas jag klarar mig någorlunda. Är ju ledig hela dagen i morn så jag hoppas jag ska kunna träna lite på förmiddagen, har ju abs-pass på kvällen så det skulle vara skönt att kunna träna både förmiddag och kväll. Vill påpeka att jag äter en halv grapefrukt nu i stället för mackor. Jag ska sluta med onyttigheter. Köpte några godisar igår faktiskt, men jag köpte massa frön och nötter som jag kan småäta i stället för socker och bajs. Jag ska ska ska gå ner i vikt nu! Önskar att jag aldrig blivit sambo, jävla sambokilon (eller gått ut gymnasiet för där var det så äcklig mat så det inte gick att äta)!

Ett kort från när jag gick ut andra året på gymnasiet (observera min smala vackra bröstkorg, min brist på dubbelhaka och brist på tuttar för den delen):



Och nu; dubbelhaka, ringar under ögonen och stora pattar (okej, det var en överdrift men jag har fått större tuttar när jag gått upp i vikt. Några gamla klasskompisar hemma frågade om jag hade skaffat silikonbröst hahaha, de trodde det på riktigt). Vill påpeka att detta är en väldigt osmikrande fyllebild från min födelsedag. Jag ser inte ut så i verkligeheten, HOPPAS JAG, och jag fick faktiskt ligga senare den kvällen. Sorry mamma, det där kanske du inte ville läsa men man ska faktiskt ha sex, annars får man brist på något, typ sexendorfiner och man kan bli depprimerad och få dålig hy eller nåt sånt. Make love, not war dessutom!:



Det enda negativa om jag nu lyckas gå ner i vikt är att jag kommer tappa allt fett på tuttarna. Men å andra sidan gillar jag rumpkillar mer än tuttkillar så what ever? Jag betvivlar dock starkt att jag kommer lyckas gå ner i vikt, och gå ner så jag bli så smal som jag var i tvåan och trean kommer jag aldrig bli, det finns inte på världskartan.

Jag är stolt över mig själv, kom upp i tid i morse. Jag hade gott om tid att sminka mig, äta frulle och packa. Har en tendens att snooza bort hela morgonen men inte idag. Ändå somnade jag typ fyra och var tvungen att kliva upp 08.30. Det blir dessutom ingen powernap idag. Då kommer jag bara ligga vaken i natt igen, nog för att jag inte behöver kliva upp men jag måste verkligen vända tillbaka dygnet nu. Just nu känner jag nästan för att åka upp till gymmet senare i eftermiddag, men mina fötter är typ sämst i världen och efter min löptur har jag blåsor och skavsår över hela jävla fötterna. Det gör mig väldigt förbannad. Köpte ju svindyra springskor för att jag skulle slippa skavsår och skit, men icke.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla om det är något kul på tv. Det är världens bästa tv-kväll i alla fall. Desperate Housewives, Christine och Cougartown, har bara sett ett avsnitt men det var rätt kul.

Hejpuss!

Fuckad dygnsrytm

Jag har haft en bra dag idag. Eller första delen sög, jag sov alldeles för länge sen hade jag huvudvärk. Men jag vilade ett tag sen gick det över. Pilatesen var helt okej. Uppvärmningen var tråkig som fan men sen blev det bättre. Kände dock igen de flesta av övningarna från när jag höll på med det tidigare. Men det jag gjorde då var jobbigare, sen hade jag mer smidighetsövningar. Jag vill bli mjuk och smidig men jag har tappat en hel del. Tror dessutom min mage hindrar mig från att böja mig för långt fram. Så går det när man är en liten gotjockis! Efter pilatesen sprang jag typ tjugo minuter sen tränade jag lite ben och armar i tjugo. Sen åkte jag hem och åt mammas köttfärssås. Har bara en portion kvar nu. Har dessutom varit tvugen att betala massa tv-räkningar och mat denna månad så nu börjar pengarna ta slut. Det suger som fan. Ändå har jag varit hemma två helger och inte köpt några kläder eller andra onödiga saker alls. Fattar inte hur pengarna kan vara slut redan (eller helt slut är de väl inte)!

I morn börjar min nya kurs. Den heter nånting, vet inte riktigt vad men den är på engelska. Börjar 10 slutar 12 så då ska jag till gymmet. Längtar till på onsdag. då ska jag och Maria på abs-passet. Hoppas det är kul. På tal om kul. Har spenderat dagen och gårdagen med att lyssna på Bullshit FM. Riktigt kul studentradio i Falun. Skulle kanske inte rekomendera det för lilla mamma. Det är mycket prat om sex och alkohol. Men det är kul.
http://bullshitfm.wordpress.com/

I morn blir det att vända på dygnet. Kommer vara helt död i mrgon bitti och det värsta är att jag inte är ett dugg trött nu. Ska nog försöka sova snart ändå.

Bye bye!

Huvudvärk och dålig dygnsrytm

Jag vaknade 12.30 idag. 12.30! Jag kommer aldrig kunna somna ikväll och i morn ska jag vara i skolan 10.00.Kommer gå åt skogen. Dessutom tänker jag lägga mig och vila nu för jag har världens huvudvärk. Jag kommer vara riktigt körd i morn. Klockan 17.00 idag ska jag i alla fall på pilates och efter det ska jag träna. Tränar jag riktigt hårt kanske jag kan somna i kväll ändå. Kommer säkert inte ens orka träna för jag åt nyss frukost (nästan nyss) och jag hinner inte äta middag innan gymmet om jag ska kunna smälta maten. Jag får proppa i mig några finn crisp med ost innan jag drar.

Nu ser sängen väldigt lockande ut. Har dragit ner persiennerna och nu tänker jag dra min mysfilt över huvudet och vila ett slag så huvudvärken går över. Iprenen verkar ju inte hjälpa på mycket..

Tjoflöjt!

Fääääärdiiiig!

Äntligen klar med tentan. Skrev klar sista frågan klockan elva ikväll och nu är den inlämnad. Den är ju inte så bra, men som vanligt har jag fått med några roliga kommentarer. En involverade shopping, en annan "acid in the face" och en tredje "thug slang". Ska bli väääääldigt spännande att se om jag klarar den eller om det blir mitt första fail som det så fint heter på engelska. Michaela den stackars tösen har sista frågan kvar. Det är dessutom VÄLDIGT typiskt att jag inte läser ett skit under kursens gång sen när jag sitter här med tentan och är tvungen att läsa så inser jag hur intressant det faktiskt är. Jag ska nog ta med mig några kursböcker hem över sommaren. Det skulle ju se ganska coolt ut att ligga på stranden och läsa Intercultural Communication i stället för Elle eller Veckans NU.

I morn ska jag sova ut, sen ska jag gå till återvinningsstationen med kartong, plast och metall. På eftermiddagen blir det pilates och ett gymmpass. Jag skulle förresten spejsa till det lite idag och vara lite ninja när Mary och Mikey satt i vardagsrummet så jag smög till köket sen gjorde jag en volt (läs misslyckad kullerbytta) genom hallen och gömma mig vid Marias dörr. Slog ryggen som fan men det såg tydligen coolt ut så lite smärta var det värt. Det blir nog pinsamt att gå till gymmet också för jag har en siamesisk tvillingsfinne på hakan. Skyller denna på mensen. Något mer jag tänker skylla på mens och hormoner är att jag idag satt och lyssnade på Dire Straits, Jimi Hendrix, Beatles och Pink Floyd och jag grät seriöst till varenda låt. Så fort jag lyssnade till texten eller om det var ett bra gitarrsolo grät jag som en jävla tönt. Kände mig riktigt patetisk.

Nu är jag riktigt skittrött. Tänkte lyssna på lite Bullshit FM innan jag slocknar men det kan jag glömma. I morn ska jag dessutom fixa internet. Har fått surfa på grannens hela helgen och det suger apballe så jag hoppas det fixar sig i morn.

Nu somnar jag så det så.
God natt!

Tentajävel!

Nu är jag äntligen klar med min första fråga på tentan. Har två kvar och en dag. Kommer det gå? Det brukar gå galant, eller galant är väl att ta i. Har varit på gränsen till godkänt de senaste gångerna nu, det gick betydligt bättre i början. Jag måste börja läsa kurslitteraturen igen, eller jag vet inte ens om jag gjorde det från början. Men jag måste erkänna att jag blvit jädrigt slö nu på senaste tiden. Jag hoppas jag kommer tillbaka med nya krafter efter sommaren för nu är det tungt.

Ikväll har jag och Maria sett Donnie Darko. Förjävla bra film det där. Jag är lite kär i honom, jag har ju en tendens att falla för psykon, sen har han himla saftiga läppar också. Jag vill suga på dem.. Ibland kan det vara mysigt, att bara suga på en fyllig underläpp. Jag saknar Bs läppar. De var mjuka och stora. Nu tänker jag inte sakna mer, det är tråkigt att sakna. Men jag saknar mamma och pappa lite, och Elin, Tina och Alexandra. Och Hanna, jag drömde om henne i veckan. Hon kom hem sen minns jag inte så mycket mer från den drömmen.



Hanna, jag och Elin december 2007! (Jag hade kort hår!)

Jag sitter just nu och lyssnar på Red Hot Chili Peppers. Det bästa albumet finns inte på spotify men som tur är tog jag med mina favoritcds hit till Falun och självklart fanns Californiacation med bland dessa. 
Lyssna och njut: http://www.youtube.com/watch?v=qVcaArHvj0c

Nu är det dags för mig att ta tag i nästa fråga. Jag kom tyvärr på för sent vad jag brukar ha till hands när jag pluggar. Cola light har jag, en sak till som jag inte tänker nämna har jag (och nej det är inte amfetamin), men solrosfrön har jag INTE! Jag som var på affären idag och köpte godis som jag skulle ha när jag pluggar, jag gillar det inte ens. Skulle ha köpt solrosfrön istället men det kom jag på nyss. Bummer. Jag tror dessutom att jag har tappat min faborit- (som jag sa när jag var liten) lypsyl. Jag måste ha tappat det när jag cyklade hem från gymmet. Nu har jag bara mitt cola kvar och det smakar så mycket.

Imorn ska jag upp tidigt och göra klar tentan. Med lite tur hinner jag till gymmet på kvällen, min träningsvärk börjar gå över, skönt som bara den vill jag lova. Nej nu måste jag börja läsa till fråga ett. Har jag lite tur och väldigt mycket ork så gör jag den i kväll, eller i alla fall börjar på den.

God natt alla!
Puss och kram


Tenta och träningsvärk

Innan jag börjar rapportera om valborg tänker jag bara upplysa om att jag nyss tappade ner en bit fetaost i min skrivare. Nu till valborg:

Vädret var kanske inte kanon men det var helt okej, ganska varmt i luften och inget regn, så vi spelade brännboll och det var riktigt kul. Jag varvade hela två gånger. Jag har aldrig varvat i hela mitt liv så jag var stolt. Efter ett tag fick vi publik, det var två småkillar, så vi frågade om de ville vara med. Självklart ville de det, skönt med lite förstärkning för vi var typ fem på varje lag. Vi spelade bara fyra gånger sju minuter och det slutade ganska jämnt. Sen drog vi hem och grillade. Jag hade nästan glömt hur grillat smakar, så jävla gott! Det var dock nära att jag och Maria blev utan för vår skitgrill funkade inte (eller den rök under hela tiden alla åt och när vi var klara var kolen grå på halva grillen) som tur var kom Jocke och då fick vi använda hans grill. Snällt som tusan. Efter maten gick vi in och jag lade mig och sov ett tag, jag hade ju trots allt varit vaken sen halvnio. När jag vaknade var de andra på väg till stan och jag var inte på festhumör så jag stannade hemma och såg på Apornas planet och städade undan, vuxenpoäng på mig. Jag var dessutom nykter igår, på valborg! Ska nog vara det nästa helg också. Eller jag drack tre Baccardi Breezer under en väldigt lång tidsperiod så jag räknar det som nykter. Lyckad valborg med andra ord, även fast jag somnade och inte följde med in till stan.

Apornas planet var förresten ganska cool, tror jag. Det var den nya, med Mark Wahlberg förvisso, jag vill se den(/de?) gamla också. Lärde mig många saker om hur människor beter sig som jag inte tänkt på tidigare. Intressant faktiskt. Ikväll är det Donnie Darko på svt. Jag hoppas jag hinner med nån fråga på tentan så jag kan se den. Jag ÄLSKAR Jake Gyllenhall. Han är så jäääääävla het! Har tyvärr inte börjat med tentan än. Jag verkligen hatar engelska, fattar inte ett skit. Fråga två som jag dessutom visste på ett ungefär hur jag skulle svara på har jag nu insett jag har missuppfattat helt så jag satsar på fråga ett i stället. Tänker fortsätta läsa alldeles strax.

Jag har världens träningsvärk i precis hela kroppen idag. Var ju på gymmet igårmorse ungefär 40 minuter eller nåt. Sprang tio minuter och gick tio på löpbandet och sen tränade jag benen som tusan. Efter det var jag på yogan i 55 minuter. Jag höll på att dö flera gånger, och nu har jag som sagt skitont överallt. Dessutom cyklade jag hem från stan efteråt med TIO ciderflaskor i min väska. Det tog säkert trettio minuter och fjorton stopp för att fixa till väskan innan jag var hemma. Det kanske var den tunga väskan som gjorde så jag har ont i rynnen nu? Hur som helst, pilates på måndag, wohoo, eller inte.. Jag tänker i alla fall äta godis idag så jag får lite energi till tentan. Har verkligen börjat äta för mycket godis igen. Jag hade ju en väldigt lång period nyss då jag knappt har ätit något godis alls. Jag tror det var förra sommaren jag slutade med socker och blev saltberoende i stället. Idag tänker jag i alla fall skylla på mens. Den har inte kommit än men jag har kännt av kraftiga smärtor i nedre magen så det är bara en tidsfråga innan den kommer. Jag kan i alla fall mensa hur mycket som helst för nu har jag laddat upp med tamponger vill jag lova.

Nej, åter till tentan. Här kommer lite kort från igår. Enjoy!


Lag 1: Jennifer, Elin, Michaela, Jag och Paul


Lag 2: Maria, Jennie, Björn, Michelle och Cissi


Brännboll


Fullt kylskåp, mat och alkohol.


Glada tjejer: Michaela och Michelle




MUMMA! Vitlöksmarinerad kykling, potatisgratäng, baconlindad halloumiost och sallad med fetaost och
sockerärtor.








RSS 2.0