Mästerkocken

Jag har haft en hård helg vill jag lova. I torsdags fick jag besök av en bekant och vi drack vin och jag blev full..  TYPISKT! Jag hade i alla fall köpt ett supergott rött vin som jag varmt rekomenderar, Primicia från Rioja med mestadels tempranillodruvor och det kostade 64 kronor. I fredags gick vi också ut. Jag var riktigt slö sen dagen innan så jag tog det lugnt. Åkte dessutom hem strax efter tolv, precis som Askungen. Jag hade i alla fall en väldigt trevlig helg. Just ja vi hade förresten förfest här på fredagen och jag kan tala om för er att INGEN var speciellt städsugen på lördagen.


Idag vaknade jag av mig själv 06.30, somnade dock om och vaknade 08.30 igen och pluggade. På seminariet hamnade jag med de bästa killarna i klassen (och med de bästa menar jag de sötaste och trevligaste), me happy!

Nu i eftermiddag har jag sålt lite böcker och för pengarna har jag storhandlat. Köpte bland annat köttfärs så jag kan göra köttbullar. Jag var dessutom lite dare-devil och köpte kokosmjölk och improviserade ihop en kycklinggryta som blev skitgod! Jag vågar aldrig chansa med mat men idag gjorde jag det. Jag stekte kyckling i bitar och wokgrönsaker sen hällde jag i kokosmjölk, creme fraiche, sambal olek, soja och grillkrydda. Det blev hur gott som helst, dock överdoserade jag som vanligt. Jag hade ungefär en deciliter salt för mycket. Drack en hel del vatten till kan jag tala om.

I övrigt så har Maria lämnat mig för Kiruna och hennes pojkvän och jag kommer vara ensam till nästa lördag. Jag känner mig riktigt ensam faktiskt och jag saknar henne redan lite.. Som tur är har jag precis hittat en ny bra serie, 30 Rock, som jag missbrukar just nu. Har börjat se andra säsongen nu och jag har tydligen dödat några timmar idag genom att kolla på den för jag hade ingen aning om att klockan var halv åtta!

Nu ska jag ta och plugga lite så jag är klar till Big Brother som också aggerar drog för mig just nu. Just ja, hörde ett skitroligt citat från 30 Rock idag: "You are my heroine, and by heroine I mean lady hero. I don't wanna inject you and listen to jazz". Hahaha, jag tyckte det var skitkul! :D

Men ha en trevlig kväll. Jag ska försöka bli bättre på att skriva här. Har lite av en identitetskris just nu. Nej, där ljög jag..

Puss!

Hur många lingon finns det i världen?

Hola hombres! I kväll har jag Maria och Michaela varit på bio och jag måste bara passa på att skriva lite om filmen. Eller först och främst ska jag passa på att berätta att jag nog har lite pms nu, jag toktjöt åt The Walking Dead idag när en man som legat i koma och vaknat upp i en värld helt förpestad av zombies till slut hittade sin fru och son. Jag grät så det kom ljud!! Det bådar aldrig gott när jag ska på bio. Jag grät så tårarna rann två gånger under filmen.

Jag har alltid haft lite svårt för utvecklingsstörda, jag vet inte varför det bara är så, men nu har jag en helt ny syn på dem (hoppas jag). Filmen var jättefin verkligen. Det var många som skrattade så fort någon utvecklingsstörd ens sa något, men jag tyckte inte det var ett dugg kul faktiskt. Det jag tyckte om var huvudpersonen. Han var helt underbar och snäll och rolig. SE DEN!

Jag funderar förresten på att åka till Gävle nästa helg. Jag har bara varit där nån enstaka gång så det kanske kan bli lite kul, men jag får se hur omständigheterna ser ut. I helgen har jag i alla fall tagit det lugnt. Var inte ut igår, vilket betyder att jag varit lugn tre helger i rad (tror jag). Jag är så lugn och tråkig nu för tiden. Jag tycker inte ens det är kul att gå ut längre. Förra fredagen var jag på kåren med Michaela, Maria och Joe  jag var nykter) men Maria och Michaela var på varsitt håll så jag var som ett plåster på stackars Joe och sen åkte vi hem innan ett och kollade Big Brother-reprisen. Jag har blivit en riktig sucker för Big Brother vilket jag ALDRIG sett förut. Jag hejar på Peter.

Jag har lite skrivkramp just nu. Kan inte skriva ett jävla skit, inte ens skoluppgifter. Jag är riktigt skoltrött tror jag. Jag hoppas verkligen jag klarar den här terminen och kan ta ikapp allt jag kuggade från förra..

Nej nu orkar jag inte skriva mer, sorry. Jag ska se ett avsnitt Walking Dead innan jag somnar tror jag.

Puss!

RSS 2.0