Tenta och träningsvärk

Innan jag börjar rapportera om valborg tänker jag bara upplysa om att jag nyss tappade ner en bit fetaost i min skrivare. Nu till valborg:

Vädret var kanske inte kanon men det var helt okej, ganska varmt i luften och inget regn, så vi spelade brännboll och det var riktigt kul. Jag varvade hela två gånger. Jag har aldrig varvat i hela mitt liv så jag var stolt. Efter ett tag fick vi publik, det var två småkillar, så vi frågade om de ville vara med. Självklart ville de det, skönt med lite förstärkning för vi var typ fem på varje lag. Vi spelade bara fyra gånger sju minuter och det slutade ganska jämnt. Sen drog vi hem och grillade. Jag hade nästan glömt hur grillat smakar, så jävla gott! Det var dock nära att jag och Maria blev utan för vår skitgrill funkade inte (eller den rök under hela tiden alla åt och när vi var klara var kolen grå på halva grillen) som tur var kom Jocke och då fick vi använda hans grill. Snällt som tusan. Efter maten gick vi in och jag lade mig och sov ett tag, jag hade ju trots allt varit vaken sen halvnio. När jag vaknade var de andra på väg till stan och jag var inte på festhumör så jag stannade hemma och såg på Apornas planet och städade undan, vuxenpoäng på mig. Jag var dessutom nykter igår, på valborg! Ska nog vara det nästa helg också. Eller jag drack tre Baccardi Breezer under en väldigt lång tidsperiod så jag räknar det som nykter. Lyckad valborg med andra ord, även fast jag somnade och inte följde med in till stan.

Apornas planet var förresten ganska cool, tror jag. Det var den nya, med Mark Wahlberg förvisso, jag vill se den(/de?) gamla också. Lärde mig många saker om hur människor beter sig som jag inte tänkt på tidigare. Intressant faktiskt. Ikväll är det Donnie Darko på svt. Jag hoppas jag hinner med nån fråga på tentan så jag kan se den. Jag ÄLSKAR Jake Gyllenhall. Han är så jäääääävla het! Har tyvärr inte börjat med tentan än. Jag verkligen hatar engelska, fattar inte ett skit. Fråga två som jag dessutom visste på ett ungefär hur jag skulle svara på har jag nu insett jag har missuppfattat helt så jag satsar på fråga ett i stället. Tänker fortsätta läsa alldeles strax.

Jag har världens träningsvärk i precis hela kroppen idag. Var ju på gymmet igårmorse ungefär 40 minuter eller nåt. Sprang tio minuter och gick tio på löpbandet och sen tränade jag benen som tusan. Efter det var jag på yogan i 55 minuter. Jag höll på att dö flera gånger, och nu har jag som sagt skitont överallt. Dessutom cyklade jag hem från stan efteråt med TIO ciderflaskor i min väska. Det tog säkert trettio minuter och fjorton stopp för att fixa till väskan innan jag var hemma. Det kanske var den tunga väskan som gjorde så jag har ont i rynnen nu? Hur som helst, pilates på måndag, wohoo, eller inte.. Jag tänker i alla fall äta godis idag så jag får lite energi till tentan. Har verkligen börjat äta för mycket godis igen. Jag hade ju en väldigt lång period nyss då jag knappt har ätit något godis alls. Jag tror det var förra sommaren jag slutade med socker och blev saltberoende i stället. Idag tänker jag i alla fall skylla på mens. Den har inte kommit än men jag har kännt av kraftiga smärtor i nedre magen så det är bara en tidsfråga innan den kommer. Jag kan i alla fall mensa hur mycket som helst för nu har jag laddat upp med tamponger vill jag lova.

Nej, åter till tentan. Här kommer lite kort från igår. Enjoy!


Lag 1: Jennifer, Elin, Michaela, Jag och Paul


Lag 2: Maria, Jennie, Björn, Michelle och Cissi


Brännboll


Fullt kylskåp, mat och alkohol.


Glada tjejer: Michaela och Michelle




MUMMA! Vitlöksmarinerad kykling, potatisgratäng, baconlindad halloumiost och sallad med fetaost och
sockerärtor.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0