Festival, kanske inte mitt forum.

Hej! Nu är jag och Elin nere i Falun. Är hemma från Peace & Love på bajs/sov/ducsh/dryck-paus. Bilresan ner gick galant förutom att Elin körde lite för snabbt och en polismotorcykel plötsligt dök upp bakom henne. Han passerade bara och åkte vidare så det var ingen fara. Det blev mycket festivalmusik i bilen. Min nya favvogrupp är Johnossi. Jävligt bra band, och de ska vi se på fredag eller nåt, kul kul kul! Vi åkte till campingen igår och satte upp tältet. Vi försökte först med pappas men insåg snabbt att det inte skulle funka (vi kom dit vid 22-tiden kanske) så vi satsade på rustatältet. Det var INTE vattentätt. En liten regnskur i morse så var det alldeles fuktigt innuti. Men det gör inget. Hade en kanonkväll igår. Vi satt bara med några jag känner från Falun, trevliga typer.

Nu ska vi snart tillbaka till festivalområdet och i kväll ska jag se Di Leva, jag blir nog den enda är jag rädd, men det skiter jag i. Jag vill se honom, så det så. För övrigt har jag gått på mitt livs första bajamaja. Det tog emot kan jag berätta men till slut gick det. Över lag är kanske inte festivaler och tält riktigt mitt forum. Men jag är glad att jag gör det. Kanske kan hjälpa mig komma över min toalettfobi, sen kanske jag inte är så kinkig vad gäller boende längre.

Nej nu hinner jag inte skriva mer. Det kommer fler uppdateringar i veckan hoppas jag och när jag kommer hem kommer bilder upp. Vi fotar frenetiskt.

Peace and love
Puss!

Mot Sherwoodskogen

Nja inte riktigt, men mot Falun, Borlänge och Peace & Love! Nu är Ruben tvättad, han ser ut som den lilla röda rubin han egentligen är. Bagaget är fullpackat med tält, sovsäckar, tomflaskor (aka kylklampar)och restivaloutfits  Ska bara skriva ut några papper och sen duscha och efter det blir det sängen så jag orkar upp i morrn. Fan vad taggad jag är! I morrn bär det allstå av mot sommarens stora äventyr. Fixade massa skovir med Elin idag. Man kanske kan säga att hon är lite åt remixhållet medan jag är mer konservativ. Men det blev ändå en salig blandning bra musik.

Jobbade ju natten till idag (söndag) och kom hem vid fem i morse. Vet du vad som hände? En kille som jag träffat några gånger på fyllan, inget speciellt sådär, kom i driven och sa att han hade letat mitt nummer och grejer och frågade om han kunde få det. Det fick han! Skickade sms på natten men jag hade telefonen hemma så jag svarade först i morse. Han verkar trevlig i alla fall och vill bjuda mig på fika i stan. Får se om jag vågar, jag är lite feg.. Men han är ganska stilig så varför inte?

Nu ska jag sova för i morrn kommer Elin hit klockan åtta så då ska jag upp och packa ner det sista, typ smink, sen åker vi. Längtar efter att sitta i nytvättade Ruben, lyssna på våra skivor och snacka massa skit i fem timmar. Det blir ett stopp på IKEA också. Jag vill köpa ljus och grever till hösten. Inte för att jag vill mörda sommaren men jag längtar lite till hösten. Det är så mysigt då med alla löv, höstkläderna och levande ljus. OCH mörka nätter. Det går knappt att sova här för det är så ljust på nätterna. Persienner funkar inte alls. Jag hoppas också hitta påslakan som är fina. ÅÅÅÅÅH vad jag längtar!

Nu ska jag snart sova. Vill vara pigg hela dagen i morrn. Ska ju träffa Michaela på kvällen också. Jag saknar henne. Saknar Maria också för den delen. Nej jag orkar fan inte skriva mer nu..

God natt! Efter Peace & Love blir det massa bilder. Stay in tune!

Puss/Peace!

SNART MÅNDAG!

Nu är jag bara ett nattpass och en planeringssöndag ifrån måndag och Falun. Fy så jag har längtat! Jag och Elin ska ses i morrn och bränna några skivor till bilresan, skriva ut scheman för spelningarna vi ska gå på, packa och fixa och dona. Ska bli så mysigt. Sitter just nu och lyssnar på Robyns nya skiva, den är rätt bra. Försöker också packa ner lite kläder, blir dock fundersam på om jag behöver en större väska. Ska passa på att ta med lite kläder som jag inte tror att jag kommer änvända i sommar för väskan från Falun blev så jävla tung. Ska käka en sallad från San Marino innan jag åker till jobbet också. Börjar känna mig lite stressad nu faktikt. Sov till två idag, skulle upp tidigt och fixa saker men jag pallade inte. Tror jag sover dåligt här eftersom jag sover så himla länge på dagarna.

Igår var det en vit midsommar för min del. Jobbade ju till 19.00 och efter det åkte jag hem och tog en snabbdusch, åkte ut till Stubbsand för att hämta lillebrors kompis, körde dem ut till Gullvik, efter det åkte jag, Elin och Lina bara runt med bilen och skjutsade folk. Åkte upp på varvet på en fest med. Det var ganska trevligt. Träffade några gamla bekanta jag inte träffar så ofta. Var hemma vid tre/halv fyra i natt kanske. Det blev faktiskt en trevlig midsommar även då jag var nykter och körde upp en halv tank bensin.

Nu har mamma och pappa åkt iväg på en Puss & love-semester som de så vackert kallar den. De ska tydligen till Danmark. Jag vill också åka på semester! Jag och Elin har planer på att åka till Tyskland och cykla nästa år eller så.  Vi ska besöka vingårdar och shoppa (hoppas jag) men det kanske blir lite svårt att ta med alla fynd på cykel. Jag hittade en blogg idag där en tjej hade listat de fem vackraste slotten i världen. Jag blev lite sugen på att åka runt och kolla på slott också. Det blir nog att vi cyklar längs Moselområdet, jag hoppas det finns slott man kan besöka där. Elin får bara lov att gå med på lite slott också, man inte inte bara dricka vin hela tiden.

Nu ska jag packa ihop kläderna och sen jobbar jag från 18.00. Förväntar mig inte att jag är hemma innan 06.00 i morrnbitti. Kommer bli en tuff dag för jag måste upp tidigt så jag kan somna på kvällen, vi åker ganska tidigt på måndagmorgonen. Nej packning var det!

Kolla också in slotten vettja: http://munkakvarn.blogg.se/2010/june/varldens-fem-vackraste-slott.html

Puss!

Nykter midsommar :)

Nu ligger jag här i sängen och nattbloggar igen. Kom precis hem från jobbet. Kom hem bra mycket tidigare än igår som tur är, börjar 12 i morgon och jobbar till kanske 19.00/20.00. Igår kom jag hem innan fyra någon gång. Vaknade av att Tina och Lina telefonterrade mig i morse och skulle ha med mig på stan. Gav med mig och snabbade mig in till Port 9, käkade en kalkon cesarwrap och gick en sväng på stan med Lina. Fyndade tre par favorittrosor på Gina, kostade bara 29:- styck så jag köpte ett par gröna (som var skitsnygga), ett par gris/beige/rosaaktiga och ett par puderrosa. Sen åkte jag hem, fixade i ordning mig och ser bar det av till jobbet. HAr försökt ringa Elin hela dagen men hon är tydligen för fin för att svara i telefonen. Ska upp 10.00 i morrn så jag hinner snacka ihop mig med henne innan jobbet.

I morrn är det alltså midsommar. Kul tycker kanske ni, överskattat säger jag (som jobbar och kommer vara nykter). Jag slutar ganska sent så jag kommer nog bara åka hem och duscha sen plocka upp Elin och efter det är frågan om vi ska åka ut till Linas stuga och ro ut med en båt på havet och fiska eller om vi hittar på något annat. Det låter faktsikt mysigt att åka ut och fiska, nog för att jag hatar att fiska om jag får fisk, men vi får väl hålla tummarna för att det inte blir någon fisk. Lina brukar tydligen fånga upp dem i håven och ta hem dem till land där någon annan får döda dem. Jag skulle inte heller ta i en fisk om jag ska vara ärlig. Jag hoppas fan att hon inte fiskar med en mask för jag hatar hatar hatar maskar, det är seriöst det äckligaste djuret jag vet. Jag hatar alla djur utan kurvor, maskar, sniglar, ormar, ålar, muränor. De är så jävla obehagliga när de slingrar sig fram, HUVVA! Sen är de slibbiga och luktar illa, i alla fall maskar. Har haft maskfobi så länge jag kan minnas. Hur som helst så känns det ganska okej att vara nykter på midsommar. Jag var ju typ nykter på nyår också, det är ju nästan samma sak fast olika årstider. Jag har ändå alltid så höga förväntningar sen blir det inte lika kul som man hoppats. Sen kan en vit helg vara ganska passade nu när jag pker ner på P&L på måndag.

Jag var in på systemet idag och skulle köpa en karta baccardi breezer till nästa vecka, men ALLT var slut. Det är nog lika bra att handla sprit på måndag eller tisdag i Falun. Jag ska nog inte köpa allt för mycket att dricka till P&L tror jag. Ska ändå ta det ganska lugnt så jag kommer ihåg vilka jag sett och så, hehe.. Men en karta baccardi breezer, en vinbox och en flarra baileys blir det nog. Nu ska jag sova så jag orkar upp klockan tio i morrn. Det blir kämpigt men det ska gå.

Så trevlig midsommar får jag väl passa på att önska. God natt.

Puss!

Sol och mojito

Äntligen SOL! Nu har jag legat ut och stekt ett tag. Eller stekt är kanske att ta i, jag har varit så rastlös så jag har bara flängt runt och pysslat med diverse småsaker. Jag har knappast fått någon färg, vilket i och för sig är bra för jag har solat med bikini idag (hatar hatar hatar bikinilinjer). Jag passade på att göra mig en mojito också, utan alkohol förstås, jag ska ju jobba snart. Idag är det bara en pytteliten vecka kvar till Peace & Love kickar igång. Jag och Elin åker dock ner på måndag, tror jag och njuter av Falun två dagar innan festen börjar. Vi ska passa på att njta av lite ledighet, nog för att jag bara jobbat en vecka än så länge, sen ska vi färga håret på varandra som äkta tjejkompisar gör. Det blir nog en snabbis på IKEA på vägen ner också, måste köpa mig ett till dvd-ställ, hur det kommer gå att sätta upp det i betongväg och få den att hänga rakt blir ett litet äventyr i sig. Tur jag har med mig Elin ner.

Jag har hittat en ny favoritlåt idag, Dancing on my own av Sveriges musikstolthet Robyn. Så jävla skön och om lite mer än en vecka kommer jag se henne live, woho! Nu ska jag snart sminka mig och bege mig till jobbet. Har stängning idag också, känns tungt, och samma sak i morrn, sen börjar jag klockan 12.00 på fredag. Jag som har sovit till 13.00 två dagar nu kommer nog få det lite jobbigt att komma upp ur sängen i tid, men hellre det än att jobba till två på natten då också. Jag kom på igår att jag har två filmer kvar att se av de jag och Alexandra hyrde förra veckan. De ska tillbaka i morrn så jag hinner nog inte se dem tyvärr.

Nu ska jag fixa i ordning mig.

Puss!

Shoppingnervern rycker

Gissa när jag vaknade idag? 13.00!!! Snacka om att sova bort en hel dag. Hade bara tre timmar på mig innan jobbet.Jag sket i att äta frulle och åkte in till stan i stället för att köpa sulor  (de nya skorna som var lite för stora sitter nu som ett smäck)och en necessär. Köpte en skitsöt necessär på kicks, vit- och svartrandig, sen gick jag på apoteket för att köpa en handkräm (man blir så torr om händerna när man tvättar dem hela tiden på jobbet) köpte en som luktar jättegott, granatäpple tror jag, och hittade dessutom star warsplåster. Jag var bara tvungen att köpa dem. Eftersom jag har lite pengar nu (som jag absolut inte har råd att slösa bort) satte shoppingnerven igång att rycka. Gick in på H&M för jag såg massa snygga klänningar där på rean i veckan. Provade massor men köpte faktiskt inget alls. Jag köpte däremot en nyckelring med ett fredsmärke på Glitter.

Efetr stan snabbade jag jag mig ner på BK och käkade en crispy chicken och en side sallad. Jobbade bara fem ynka timmar idag, det är en ganska lagom arbetsdag tycker jag. Efter jobbet var jag hungrig igen så jag köpte en chicken club baugette, smarrigt som tusan. Vi har även en supergod glass i sommar, be cool med mango och passionstopping. Hur somrig som helst. Idag var det typ bara norskar som åt. Jag avskyr norska, det låter så retarded! Dricka heter BRUS. Det låter ju hur töntigt som helst. Nej tacka vettja tyska.

Nu sitter jag och väntar på att Tina slutar jobba. Kommer inte kunna somna i tid i kväll så vi ska ut och åka lite bil och filosofera med varandra. Kommer nog gå jävligt djupt till. Ska ta och platta håret nu så jag ser ut som folk. Take care!

Puss!

Bananer och sextiotalsmusik

Kom nyss hem från ett lååångt pass på jobbet. Började 17.00 och vi blev inte färdiga med städningen förän 02.00. Jag åt en god chrispy chicken till middag. Hade glömt hur goda de är på BK. Det gick bra att jobba i alla fall. Hade trevligt med Maja och Zabina. Det var lite pinsamt dock när fem av Öviks snyggaste killar (och då menar jag verkligen eliten) och skulle köpa glass men vi hade ingen. Jag blev fan knallröd i ansiktet sen började jag fnissa och till slut svettas. Men de var trevliga. Min favorit av dem, som för övrigt en god vän till mig haft en fling med, skulle ha en bananmilkshake.

- Jag vill ha en stor banan.

Då började jag fnissa som fan för jag kunde bara tänka på om han har en stor banan och att jag skulle vilja ta del av den någon gång. Han fick sin stora banan i alla fall. För övrigt så är min favorit milkshake också banan. Sen pratade vi om blåbärsmilkshaken som fanns på mcDonalds förut, den är också god. Det är inte ofta jag blir generad kan jag tillägga, men när det kommer sådär skitsnygga killar och jag står där och ser ut som en pissmyra i min fula buger kingmudering då blir jag verkligen knallröd. Önskar att jag hade ett jobb där jag kan behålla min lilla värdighet (om jag nu har någon sån).

Hela vägen hem i bilen lyssnade jag på Downtown med Petula Clark. jag hade storsjung för mig själv och eventuella fotgängare längs vägen. Jag har nu lagt in en ny skiva i bilen, Absolute sixties. Förut har jag bara lyssnat på Bloodhound gangs Horray for boobies. Den är inte helt fel den heller men jag börjar lära mig låtarna utan till (igen). Jag minns att jag fick skivan i julklapp när jag var typ 13 eller nåt och den är fortfarande en av mina favoritskivor. Skitbra att lyssna på när man taggar till fest.

Nu ska jag läsa lite John Lennon och sen sova. God natt!

Puss!

Blommor

Nu har jag varit på banken och fixat pengar. Kom på att jag inte kommer få lön förän den 25:e juli, jag kommer alltså vara tvungen att leva på dessa slantar i över en månad. Hur ska detta gå? Måste ju betala både interneträkningen som denna månad ligger på över 700 kronor, samt tv-kanalerna vilket jag och Maria i och för sig delar på. Som tur är jobbar jag mycket så jag kommer inte hinna göra av med så mycket pengar även om jag skulle vilja. Jag hatar pegar, eller rättare sagt jag hatar mig själv för att jag är världsmästare på att göra av med dem.

Just nu sitter jag ute i hamocken och njuter av sommarvädret som äntligen valt infinna sig. Är riktigt hungrig för den enda frukosten jag hann äta innan vi skulle in till stan var lite ostkrokar och några klunkar vitamin well (som för övrigt är min nya favoritdryck, speciellt fläder). Ska snart göra mig en västerbottenostomellet med tomat och babyspenat. Jag har också bestämt mig för att äta antingen en kyklingsallad eller en chicken fullkorn på jobbet i kväll. Burger king har mycket godare sallad än max. Jag hatar bulguren som är i den från max. Smakar bajs, men å andra sidan har buger king varken krutonger eller ost. Kanske skulle ta med lite hemifrån och stoppa i, haha! Det känns fan riktigt jobbigt att behöva stänga ikväll. Att städa såna där ställen kan mycket väl vara det tråkigaste och jobbigaste på jorden. Jag undrar vem som är arbetsledare i kväll.

Nåja, nu ska jag laga mat. Här är lite kort:

Puss!


Örnsköldsvik och domsjöfabriken nattetid


På mammas begäran visar jag nu en bild på vårt hus från ovansidan. Det är lite stökigt men..


Mammas trädgård


Snygg valmo


Allium


Kattfötter (någon som kommer ihåg Katt-Kerstin från Heja Björn?)
Jag gillar blommor!

Olearys

Goder afton, både herre och fru så klart! Har inte hunnit schribe idag. Igår var jag ut med Elin och Tina. Vi förfestade hos en tjejkompis från jobbet och hennes syster (som jag också jobbat med). Det var jättetrevligt, jag hade verkligen en riktig toppenkväll. Vi satt sosm sagt hos Maja och drack baja päron och vin. Jag drack inte så mycket i och med att jag var tvungen att jobba idag. Bakis på ett sju timmars pass på burger king är INTE att rekomendera, been there, done that and got the t-shirt. Det kom några killar på förfesten också, 90:or förstås. Vad har hänt med alla äldre killar? Nu menar jag inte typ 84:or utan killar som inte är yngre än oss själva. Äldre killar (och tjejer var det dock på Olearys. Det var typ bara gamla där. Inte så roligt folk, jag antar att Harrys är bättre än Olles här i Övik. Vi hade kul i alla fall. Ingen blev för full och alla var på bra humör. Riktigt lyckad kväll. Vi fick till och med varsin drink på Olearys, de var ganska goda för att inte vara mjölkdrinkar (som jag alltid dricker). Gjorde bara av med en hunka på krogen. Den ni! Efter krogen gick vi ner på Max och köpte mat. Jag tog en kyklingsallad som jag och Elin smaskade upp hemma i sängen. Tror vi somnade runt fem efter ett långt och djupt prat om känslor och sånt. Riktigt mysigt faktiskt.

I morse var Elin jättesugen på godis så vi åkte till affären och köpte popcorn och ostkrokar (Elin köpte lite godis också). Sen satte vi oss i soffan och trödde i oss hela skiten och kollade finalen av Canadas nex top model. Jädrigt gott! Efter det var det dags för jobb. Trots att jag var ute igår gick det förvånansvärt bra att jobba, det var nog tack vare att jag inte drack så mycket igår. Jobbade kväll med Jocke och Micke och vi hade riktigt kul. Det är tur att jag jobbar med ett härligt gäng annars hade det verkligen sugit att jobba på ett hamburgerhak.

Slutade 23.00 och när jag kom hem tog jag en härlig liten promenad. Eller promenaden kanske inte var det som fokusen låg på utan snarare pauserna. Jag stannade nere vid vattnet och uppe på Kempekullen och kollade på utsikten och filosoferade. Jag älskar att sitta ensam ute om natten och filosofera för mig själv. Det är så stillsamt om natten. Jag tog med kameran ikväll och tog lite kort också, lite kort på vackra vackra Övik och Domsjö, haha!

Nu ska jag läsa lite John Lennon sen ska jag sova så jag orkar mig upp tidigt i morrn. Måste in på banken en sväng och fixa pengar till Peace & Love sen jobbar jag från 17.00-01.00. Jobbar HELA veckan.

Här är lite kort från igår och från min promenad i kväll.

Puss!



Elin posar under drickspelet


Jag med, men det är min gamla vanliga fyllepose


Tina Slitzposar på Olearys uteservering


Mongo från Kongo


Hahahaha! Ännu mer mongo, tillsammans med Hanna


Lovade Elin att jag skulle färga hennes hår. Som ni ser är Elin lite mer entusiastisk över dealen än jag.


Tina och hennes polack


Jag och min Elin

(lägger upp bilderna från i natt i morgonbitti. Jag orkar inte lägga in dem i datorn nu)

A little get-together with my friends

Nu är jag nyduschad, insmord och ny torkad i håret. Snart blir det middag och sen utgång, woho! Jag vet, jag skulle ta det lugnt i sommar, men jag känner mig inte hel om jag inte går ut en helg. Det känns som att det inte är helg för tusan. Var på stan med Tina och Lina idag. Tina shoppade loss som fasen medan jag, fattig som jag är, inte köpte annat än vin. Jo det gjorde jag, köpte ett par skisöta kilklackssandaler i beige från H&M, jag var tvungen att låna pengar av Tina, men de är så jävla söta, något stora dock men det har jag klarat av förut.

Nu försöker jag hitta något som passar till dem, allt jag äger är ju i Falun. Jag hade velat ha samma som jag hade förra helgen men den kan jag inte ha två helger i rad! FAN! Jag hittar nog något annat, kruxet är bara att jag inte vill ha strumpbyxor för det är peep-toe på skorna. Aja, det löser sig. Sitter och väntar på att pappa ska börja med maten, det blir fläskfilé, hoppas han gör grönpepparsås till.

Nej jag ska ta och rota genom garderoben en gång till, sen sminka mig och fixa håret. Hoppas det blir kul i kväll. Jag ska vara med Tina, Maja och kanske Elin och Lina. Det blir en lugn kväll, jag jobbar ju i morrn.

Ha så trevligt i kväll, det ska jag ha :)


Puss!

Utvilad

Hej hopp! Nu är jag äntligen utvilad. Fick ju inte så mycket sömn igår, men nu har jag sovit i närmare tio timmar.känns skönt om jag ska orka festa i kväll, vilket jag hoppas att jag ska. Min första jobbdag gick ganska bra faktiskt. Det var nån kontroll där så jag blev lite nervös ett tag men det gick ganska fint i alla fall. Svavsåren kändes inte ens av. Det enda jobbiga var att jag var rätt skittrött hela dagen.

På kvällen trodde jag att jag skulle somna på två röda, det gjorde jag inte (eller egentligen gjorde jag det). Jag åkte till Gullan och kollade film i stället. Vi såg Funny People och den var verkligen skitkul, kanske borde köpa den sen, och vi såg Batman, den som Tim Burton gjort men Danny DeVito som pingvin. Den var också cool. Jag älskar Tim Butons filmer. Jag vill leva i varenda en! När jag kom hem från Gullan somnade jag så fort så jag inte ens lade mobilen på sängbordet (som i detta fall är en pall). Sov riktigt gött, jag drömde att jag skulle bli en strippa och att jag hade världens handikapp för jag har mina strippskor. Jag drömmer så kul ibland.

Nu ska jag in till stan och köpa en vinflarra. Har lite baja päron kvar i kylskåpet sen sist också. Jag tänker ta det lite lugnare än vanligt ikväll för jag jobbar i morrneftermiddag. Jag hoppas bara att Lina, Sanna och Tina inte bangar nu. Sen hoppas jag att Elin och Maja hänger på också. Kommer bli så kul :)

Take care now, bye bye then!

Puss!

Trött i ögat

Denna dag kommer bli min död, helt seriöst. Jag lade mig vid ett-tiden igår, somnade inte på ett bra tag och i morse vaknade jag tidigt. Jag drömde att jag försov mig, sen vaknade jag och väntade på att larmet skulle gå, men det gjorde det inte. Jag väntade och väntade och väntade. Till slut kollade jag på klockan. Den var 06.59, jag skulle upp 08.30. Så jag försökte somna om. Trodde att jag gjorde det men efter ett tag kollade jag återigen på klockan. Då var den strax innan 07.00, nästa gång 07.11 och så där höll det på till klockan 08.30. Jag var dessutom hur jävla skittrött som helst men det gick inte att somna om. Just nu är jag så trött så ögonen bränner och jag svettas (hade nyss frossa). Denna dag kommer bli jobbig... Jag har i alla fall tejpat hälarna (ser ut ungefär som en mumie om fötterna) så jag inte ska få mer skavsår. Upptäckte nyss att jag har världens sår sen igårkväll. Det gjorde till och med ont där när jag sov så jag kan bara föreställa mig hur det kommer kännas i ett par odrägliga arbetsskor.

Nu ska jag bara borsta tänderna och sen kilar jag in till stan och tar tag i mitt första arbetspass. Jag har på känn att jag kommer somna snabbt i kväll. Jag tänkte på det igår att den skönaste känslan är på kvällen när man är så trött och det är så skönt att ligga i sängen att man vill dra ut på att somna bara för att man vet att man måste kliva upp tidigt nästa morgon. Visst, det är inte skönt när man börjar bli stressad men ju innan man blir det är det underbart.

Nej nu måste jag kila om jag ska hinna orientera mig på BK lite innan jag börjar. Det var ju ett tag sen jag jobbade där nu. Ha en trevlig/rolig/avslappnad/vad-du-än-vill dag!

Puss!

Jobb i morrn..

I morgon har jag mitt första arbetspass på BK för i sommar. Jobbar som sagt från 10.00-18.00. Det känns ju inte drygt alls. Dessutom fick jag nya skavsår idag av ett par ballerinaskor jag inte använt på flera år. Det kommer bli kung i mina arbetsskor, NOT! Jag gruvar mig fan för att jobba alltså. Nog för att man har ganska kul om man jobbar med roliga människor, men jag vet inte vilka jag jobbar med i morrn. Jag hoppas det är lugnt och att det går bra, men det är ju fredag så det kan mycket väl vara mycket folk. Önska mig lycka till, och hoppas att de åtta timmarna går snabbt som fan. Jag ska nog käka en sallad där i alla fall. De är goda.

I kväll har jag varit hos Alexandra och kollat på New Moon. Måste verkligen köpa den filmen, den är så bra. Jag blir dessutom alldeles till mig när Jacob & co springer runt med sina bara, vältränade och bruna överkroppar. MUMMA! Jag gillar indianer. De är vackra. Jag vill vara indian, typ Pocahontas eller nån. Jag vill ha en sån där jättestor indianhövdingshuvudbonad också. Vet inte vad de heter, men de där jättestora sakerna med fjädrar. Undrar om det är örnfjädrar, det ser ju lite ut som det.



Nu skulle jag verkligen behöva sova så jag orkar upp i morrn. Larmet står på 08.30 så jag hinner ladda lite innan jobbet. Jag såg förresten nyss På smällen med mamma och pappa (eller såg typ halva). Den är riktigt kul. Jag älskar Seth Rogen. Visst är väl han med i Fan Boys? Den måste jag köpa. När jag fått pengar ska jag passa på att köpa lite filmer. Ska köpa Harry Potter-boxen bland annat. Nej nu känns sängen riktigt frestande, eller inte. Jag är inte så trött för jag sov ju till 12.00 idag, men jag måste sova i alla fall så god natt!

Puss!

Torsdag

Halloj! Somnade klockan två i natt och vaknade tolv i morse. Tio timmars skönhetssömn är inte helt fel. Jag har blivit lite knäpp. Jag vill sova bara för att man förbränner mer i sömnen och tio timmars sömn förbränner nästan en halv utekväll. Den du! Hur som helst, det jag ville få fram här var att jag kollade på mitt schema och insåg att jag börjar klockan 10.00 i morrn. Jag kommer vara sååå död. Jobbar dessutom till klockan 18.00, så mitt första pass i sommar är åtta jävla timmar. Huggaligen! Jag kom dessutom på att det värsta med att jobba på ett hamburgerhak är att man inte får ha nagellack. En heeel sommar utan nagellack, vad fan ska jag ta mig till?! Jag som alltid har nagellack. Jag blir ledsen på riktigt när jag tänker på det. Men jag behöver verkligen pengarna så jag antar att det är värt det.

Nu har jag precis duschat för första gången sen måndagkväll, hahaha! Så jävla nasty, jag borde inte ens skriva det men skit samma. Ibland är jag äcklig, so what?! Nu är jag ren i alla fall. Ska ta och dammsuga mitt rum också. Det är nog inte gjort på ett antal månader eftersom det aldrig är någon här. Men nu är jag här så nu skadet bli ändring på det. Jag hatar smuts och oreda. Man kan nog säga att jag är lite av en städnarkoman ibland, inte alltid, men ibland. I kväll ska jag in till BK och kolla upp vilka kläder jag ska ha sen ska jag se på film med Alexandra. Måste dock i säng i tid i kväll så jag orkar upp i morrn. Jag var ju helt död när jag klev upp tio hos Elin och strosade omkring i Umeå en hel dag. Jag brukar ändå bli pigg när jag shoppar,men jag var fan trött hela dagen. Jag hoppas jag överlever åtta timmar på jobbet.

Nej nu ska jag kila in till tvättstugan och torka håret, sen blir det storstädning på mitt rum.

Have a nice day folks!

Puss!

Dare

Mamma och pappa gillade inte riktigt Metropia. Mamma sa att den var deprimerande och färglös. DA, det skulle ju föreställa en förfallen framtida värld, det kan inte vara annat än deprimerande och färglöst så som vi förstör Moder Jord.

Jag åt en bit kaka ikväll. Tackade nej tidigare idag för den såg så äcklig ut (dessutom gillar jag inte fika så mycket) men jag åt som sagt en bit ikväll och den var precis lika äcklig som den såg ut. Smakade bara socker och grädde. Jag är lite dyster i kväll. Har massa skittankar uppe i skallen som vägrar försvinna, kommer säkert drömma massa dryga saker i natt som vanligt. Jag var nyss ute på en liten kvälls/nattpromenad. Jag gick ner och satte mig på kajen och kollade ut över vattnet. Önskar att jag hade tagit med mig kameran för det var ganska vackert (när man inte kollade på fabriken dvs). Sen satte jag mig uppe på Kempekullen och kollade ut över Domsjö och stan. Det är vackert ute om kvällen. Jag skulle vilja vara en uggla. Men NEJ! De verkar lite som stridsflygplan, och jag vill inte vara ett stridsflygplan. Jag har precis tittat på Andra världskriget i färg och krig är inte roligt inte. Så jävla idiotiskt att förstöra hela städer och döda massa oskyldiga. Jag blir deprimerad bara jag tänker på det.

I morrn ska jag se på film med Alexandra, hoppas jag. Skulle egentligen gjort det ikväll men hon har en förmåga att ändra sig, haha, söt-Alex jag säger då det. I övrigt har jag inga planer för morgondagen. Ska nog ta det lugnt (som vanligt!). Nu ska jag försöka sova men jag befarar att det är lättare sagt än gjort. Jag varvar i alla fall ner med låten Dare av Krister Linder som är med i slutet av Metropia. Riktigt skön låt!

God natt alla!

Puss!

Metropia (igen)

Hej! Nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar i trädgården så vi kan se på film. Jag har verkligen inte gjort ett skit idag. Eller jo det har jag ju, jag var ute och gick i typ en timma och tjugo minuter. Gick till Nyänget och tillbaka. Det var en riktigt härlig promenad. Brukade jämt gå där när jag var yngre, då gick jag seriöst minst 1,5 timma om dagen PLUS att jag cyklade två mil om dagen också. Det är svårt att tro om mig nu för tiden :P haha! Jag fick i alla fall blåsor och skavsår på hälarna av promenaden och det suger för nu kommer jag inte kunna gå ut och gå förän det gått över, så bajs på den. Just ju, när jag var nästan hema var det två små tjejer som stod vid vägkanten och bjöd på rabarber med socker. Det var så gulligt så jag kunde bara inte tacka nej. Det var riktigt gott, länge sedan jag åt rabarber med socker. Innan och efter promenaden solade jag, men jag hade inte tålamod att ligga stilla länge så jag gav upp ganska fort.

Nu ska jag som sagt snart se på film med mamma och pappa. Vi ska se Metropia (igen). Den är så jävla cool, hoppas jag. Tänk om den inte är lika bra som jag inbillat mig? Hmm.. Det lär visa sig inom en snar framtid. Hoppas jag kan somna i kväll bara, jag råkade ta en liten powernap tidigare. Det var så varmt och skönt under filten så jag kunde inte hålla mig! Skulle behöva duscha också. Aja, c ya!

Puss!

Nyvaken

God morgon!

Vaknade nyss (snoozade en hel del). Jag är riktigt aptrött. Såg Coffee and cigarettes i natt. Den var gaska seg, eller rättare sagt väääääldigt seg, men den var helt okej ändå. Bästa episoden, eller vad det kallas, var den med två killar från Wu-tang och Bill Murray och en episod med två gamla gubbar som satt i nån industrilokal och pratade om musik och grejer. Filmen var slut först klockan två så nu är jag skittrött, men jag måste upp, vill inte sova bort hela dagarna.

Det är fint väder ute, sol men tydligen inte så varmt. Jag tänker i alla fall passa på att sola lite. Börjar tappa all färg jag fick tidigare i sommar. Borde egentligen duscha för jag känner mig riktigt äcklig, men jag gör det när jag solat klart i stället. Nej nu måste jag ut i solen innan den försvinner. Ses senare!

Puss!

Umeå!

Hejhejhej! Hann inte schribe (skriva på tyska) igår för jag åkte ut till Elin för att se på film men jag stannade över natten. Mysigt som fanfan if you know what I mean. Nej skämt å sido, vi kollade på en SKITBRA film, Metropia. Rekomenderar den starkt, men man måste se hela filmen för den är ganska speciell, den är animerad. Sen såg vi också Patrik 1,5. Jag älskar den filmen. Den är så söt och rolig och tragisk samtidigt. Jag hoppas det är lättare för homosexuella att få adoptera i verkligheten, nog för att jag betvivlar att det är så. Jag såg dessutom två filmer till igår, Big Fish som jag grät massor till och The Informer som var intressant men ganska jobbig. Jag gillar inte folk som ljuger och han ljög. Jag blir seriöst skitirriterad när folk ljuger, speciellt killar. Jag ska aldrig ha en pojkvän som ljuger igen. Det är det värsta jag vet.

I morse träffade vi Elins snygga hantverkare. Eller en var snygg till han öppnade käften. Jag verkligen HATAR bred dialekt från Övik. Det låter såååå fult och töntigt (nog för att jag pratar ganska mycket med dialekt men inte i närheten av vissa här uppe) och den andra var 89a och verkade tråkig och blyg. Men de var rätt trevliga att kolla på i alla fall, inte för att jag ser killar som objekt men...

Idag har jag varit i Umeå med Lina, Tina och Sanna. Vi hade skittrevligt, jag shoppade lite (men bara pyttelite). Köpte tre par tygskor till Peace & Love för 198 kronor (för alla tre!!!) och en tunika på Monki för 62,50. Det var 75% på den. Hur skön som helst är den. Jag har på mig den nu hihi. Nej fan vad töntigt det blev med hihi, men jag känner mig lite töntig idag. Vi gick på bio och såg Dear John som handlade om en kille som träffar en tjej men åker in i krig och sen händer det massor. Jag tror seriöst jag grät typ 15 gånger under filmen! Det är SJUKT! Jag grät hela tiden! Det rann tårar och ett tag hulkade jag nästan. Skämmes tamefan.. Den var i alla fall ganska bra. Jag trodde den skulle vara mycket sämre. Sen trodde jag inte heller att John (vet inte vad han heter i verkligheten) skulle vara så snygg. Han är ju verkligen inte min typ, men jag blev alldeles till mig ett tag.

Efter filmen passade jag på att köpa en blåbärsmjukglass för det finns inte i Övik. Så jämarns gott, speciellt med saltlakritsflingor på. MUMMA! Vi åt dessutom på max innan bion och jag tryckte i mig en hel mellan popcorn inne  på bion. Jag är ett matvrak, men jag ska lägga av NU. Snart är det P&L och då vill jag inte vara smällfet som jag är nu, vilket jag i och för sig kommer vara för jag hinner inte göra så mycket år det. Men när mamma och pappa reser bort har jag typ en vecka då de inte bestämmer mat så jag ska nog äta sallad den veckan och försöka vara ute och gå så mycket jag hinner. Det är synd bara att det är så dåligt väder hela tiden.

Nu ska jag se en film (Coffee and Cigarettes) och varva ner så jag kan somna. I morrn ska jag träffa Alexandra på kvällen och se på film. Jag ser en jädra massa film nu känner jag, men jag gillare. Älskar verkligen film, och musik. Musik och film är mina största intressen. Och inte bara att se och lyssna på utan att lära mig om också. Jag läser ofta om band, låtar och filmer på wikipedia. Wikipedia är det bästa! En fullt pålitlig källa, eller? Haha!

Nej som sagt film nu. God natt! Här är lite bilder från idag också..

Puss!


Sanna (som är så snyg i håret), Lina och Tina


På max


Tina är lite förvirrad av alla pilar. Where to go, where to go?


Typ Sex and the city, fast i Umeå typ.. Eller asså.. typ..


Dagens fynd!


Skor till Peace&Love


Metropia, se den och ge inte upp! Den är riktigt cool och skitsnyggt animerad.


Backwards (bakis)

Idag har varit en tung dag. Jag har varit så jävla bakis! Jag och Elin åkte in till stan för att käka och sen ta en promenad runt Höglandsjön, köpte en macka på subway och detta var innan klockan fyra. Den mackan hamnade inte i magen förän typ nio eller nåt. Försökte mig på några tuggor men jag höll på att spy varenda gång så jag spottade ut allt. Den var ganska god i kväll i alla fall även då den var kall. Någon promenad blev det INTE. Kunde knappt gå upprätt för jag var så slö i kroppen. I stället hyrde vi film. Det blev Änglar och demoner, The Informator och nån animerad som såg cool ut. Vi började med The Informator men den var ganska seg så vi kollade Änglar och demoner i stället. Den var bra men det var inga snygga killar i den förutom Evan McGregor. Han är cool. Nu har Elin nyss åkt hem men innan det knåpade vi ihop en Peace and Lovespelista på spotify.

Som ni förhoppningsvis fattar så var jag ut igår. Började hos Alexandra med fågeldansen och grejer, det var bara jag och Alex, sen kom Alexandro in. Vi drog på O'Learys först men Alexandra drog hem lite tidigare och då gick jag till Harrys. Träffade Lina och sen Tommy P. Hängde med Tommy på efterfest men han somnade så fort vi kom dit och jag kände INGEN. Kände mig något malplacerad vill jag lova. Men det var kul i alla fall. Gubben som bodde där gav mig en Pink Floydtröja, catching! Men han pussade mig på munnen och sa att jag var den coolaste där också så det var lite creepy, men what the heck, en Pink Floydtröja var det lätt värt. Borde jag bli hora? Gick på nåt konstigt sätt med i en ölhävartävling också, jag HATAR öl. Som tur var så var glasen inte fulla så det var inte så mycket. Mitt lag vann, jag avgjorde på slutet. Duktigt av mig. Har dock ingen aning om när vi kom hem i morse men det måste ha varit efter fem nån gång. Sov hos Tommy som hade dubbelsäng. Skönt att slippa gå hem mitt i natten för jag var fan trött.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kanske kolla en film. Sitter också och lyssnar på Willie Nelsons On the road again, skitbra. Jag gjorde förresten sås ikväll och åt ur en liten skål. Är det sjukt? Jag verkligen ÄLSKAR sås, kanske gör lite till frulle i morrn med. I morrn ska jag slappa heeela dagen. Kanske börja läsa lite till den förbaskade uppsatsen. ORKA!! Aja, här är lite bilder från igår i alla fall.

Puss!


Min nya snygga klänning


Jag och Alexandra


Alexandra, Gulino och jag


På dansgolvet


På toan


Jag och Tommy som jag kännt sedan lekis


Bakismackan från Subway

Powernaps och sexdrömmar

Vaknade nyss efter en LÅNG powernap. Var ju chaffis igår och sen vaknade jag rätt tidigt idag. Har varit skittrött heka dagen så jag passade på att sussa lite. Jag hann drömma en hel del. För det första köpte jag trosor som var jättekonstiga sen hade jag sex med en kille från Falun. Efter det var jag på krogen och då kom Björn fram till mig och bröjade prata om sin nya tjej. Efter det skulle jag bajsa men låset på toan funkade inte och några hade en fest i huset så det kom in nån kille när jag satt och bajsade, sen fick jag för mig att jag skulle duscha på en pall så alla på festen kunde titta in genom fönstret och se mig duscha. Jag drömmer jävligt konstiga saker ibland.

Var på stan med Alexandra tidigare idag också. Köpte ett gott vin Dr. Losen, en halvtorr riesling som vanligt och en Baja Päron. Kommer bli bussen till kryssningen all over again, mohaha! Nu ska jag sätta mig framför spegeln och sminka mig lite. Hoppas verkligen klänningen blir bra ikväll. Har blivit lite tveksam på den nu när mamma sa att det var det fulaste jag någonsin köpt. Jag ska förresten försöka tjata med mig Elin också. Hon var lite pepp så det finns en chans att hon ändrar sig. Kameran följer med i kväll i alla fall så i morrn kommer massa partybilder från Öviks fenomenala uteliv. 

Ses i dimman Övik.

Puss!

Hat!

Jag HATAR ungdommar. Fan vad de skräpar ner och förstör! Det var fullt med krossat glas på vägarna i stan. Jag skräpar inte ner bara för att jag är full. Jag är förfan miljöpartist, det borde fler vara! Vi äger inte jorden. Jorden äger oss. Sen skriker de "vi har tagit studenten" (visst det gjorde jag med) som om det vore det bästa som kan hända. Mmm, nu är ni arbetslösa och värdelösa. De flesta kommer ändå gå hemma och inte göra ett skit flera jävla år. GRATTIS era äckliga jävla ungdommar med fula, vita kläder. Vita kläder ser billigt ut och det är fult, i alla fall på alla jag såg ikväll. Jag ville bara säga det..

Så: fred, kärlek och förståelse! ;)

God natt!

Kanongott!

Hej alla! Idag har varit en bra dag. Tog en promenad i morse, typ 20 minuter men det är bättre än ingen promenad alls. Efter det åkte jag med mamma på några handelsträdgårdar och sen fick jag en mjukglass (nu får det dock vara nog med glass på ett tag om jag ska kunna gå ner i vikt). Träffade sedan Lina på stan och köpte en skitsnygg klänning på Bikbok. mamma sa att det var det fulaste jag köpt, men det tror jag inte på. Ska ha den på krogen i morrn i alla fall och det kommer bli skitbra tills jag spiller för varenda liten fläck kommer synas.

Den där middagen jag skrev om tidigare, den jag inte skulle få följa med på, den fick jag följa med på. Åt en liten cesarsallad till förrätt, oxfilé med amaronevinsås till huvudrätt (SKITGOTT!!!) och en panacotta med smak av apelsin med jordjubbar på till efterrätt. Det var verkligen (som Lina hade uttryckt det) MUMMA! Önskar dock att jag hade sluppit köra för resten av familjen delade på en flaska riesling, som var helt underbart, och en flaska amarone som också var jättegott (och då har jag inte ens lärt mig dricka rödvin). Jag fick tårar i ögonen när de satt och kollade genom vinlistan, men jag ska dricka vin i morrn så jag klarar mig, eller?

Sen fick jag det stora nöjet att aggera fyllechaffis till lillebror som nu är på Harrys med sina, och mina, vänner. Följde dock med in på förfesten och hade rätt trevligt. Nu sitter jag och väntar på att åka in och hämta dem igen. Ska passa på att städa rummet och prova ut smycken och skor till min nya klänning. FAN vad jag längtar till i morrn. Jag tror jag ska köpa en flaska vin och antingen en liten flaska tequila rose eller en flarra baja päron. Kommer bli gött som tusan. Huvva mitt rum ser verkligen förjävligt ut.. MEN jag var i en lägenhet idag och det var fan det värsta jag sett. Det låg kläder och saker precis överallt! Jag blev chockad. Men det var lite kul också för det var verkligen den stökigaste läggan jag varit in i i hela mitt liv.

Nu tänker jag hugga tag i städningen så ha en trevlig natt.

Puss!

Blä..!

Jag vaknade på fel sida idag. Eller rättare sagt drömde jag massa skit som fick mig på dåligt humör. Hade ställt larmet på 10.00 men det var för tidigt så jag ändrade till 11.00 och snoozade till typ 12.00. Så går det när jag drömmer jobbiga drömmar och inte vill kliva upp. Nu ligger jag i sängen med persiennerna nerdragna, borde verkligen dra upp dem så jag blir lite piggare och gladare (nu är de uppe!). Jag funderar på att ta en promenad för det är ganska fint väder, det blåser lite dock, men i eftermiddag ska det tydligen regna så jag borde väl passa på nu. Måste dock ta en ipren innan för jag har århundradets huvudvärk.

Fredag idag alltså.. Fredag brukar betyda kåren men inte denna fredag inte. i stället blir det utgång i morgon lördag. Så funkar det i Övik. Det är ganska skönt att gå ut på fredagar dock för helgen blir mycket längre. Jag är för övrigt mycket nöjd med mina lila adidas flipflops (på tal om ingenting). De är lite för stora, men de är sjukt snygga.

Nej, nu ska jag göra något. Kanske bajsa lite, sen göra något. Hörshej!

Puss!

Heldag med Elin!

Hej! Idag har jag spenderat HELA dagen med min favorit-Elin. Vi började med en lunch i hamnen, käkade cesarsallad från Waynes, sen kollade vi på massa saker till Peace & Love. Vi köpte en rosa kylbag och ett grönt tält på rusta för 99 kronor. Som hittat! Det ska bli spännande att se hur bra det håller, sen håller vi tummarna på bra väder under P&L. Sen gick vi på stan, jag hittade en jacka och en skjorta på H&M och ett par skitsnygga flipflops från adidas. Fick två par solglasögon av Elin också. Tack för dem stumpan! Vi käkade en sallad från max till middag. Dukade upp på en filt i parken i stan (inte den där alla alkisar sitter utan den vid museumet) och hade skitmysigt. Sen skulle vi åka in och äta mjukglass på Villakiosken men det blev pinsamt för det var folk där som jag inte var sugen på att träffa så vi åt glass i hamnen i stället, eller jag åt och Elin är nyttig.


Lunch i hamnen


Eagle Bay harbor


Jag gillar min gomage sådetså!


Myspys på filten


Busig i håret. Lägg märke till mina nya GIGANTISKA solbrillor, min nya skjorta och de nya örhängena!

Ikväll har jag dock varit med Lina, Sandra och Linus. Vi åkte mest runt i Linas bil och fjantade, men det var trevligt. Inte vad vi brukar göra i Falun direkt. Sen åkte jag och Lina hem till henne och åt jordgubbar och kollade på Silver Fang. Det är fan en sjuk serie. Manga är sjukt!

Nu ska jag sussa så jag orkar upp i morn. Skulle verkligen behöva börja med min uppsats (som nu är över en vecka sen). Sen kanske jag ska på stan en sväng med antingen Lina eller Alexandra. På kvällen ska jag tydligen vara chaffis åt la familia. De ska äta middag i stan för att min lillebror tar examen (och nej det känns inte bittert alls att min lillebror tar examen före mig) och jag är inte bjuden! Känner mig måttligt älskad. Men pappa sa att jag coskå skulle få följa med. Får se om jag gör det eller sitter hemma och myser för mig själv. Kanske åker ut till Elin om hon inte har massa annat för sig. Hur som helst, sova var det så god natt.

Puss!

Myskväll med Elin

Ikväll har jag passat på att spendera lite kvalitetstid med min kära Elin. Vi såg på film och åt vindruvor och körsbär. Fan vad körsbär är gott! Vi såg först Balls of fury sen Taladega nights, the ballad of Ricky Bobby. Det var outlet på massa filmer på Hemmakväll och filmfanatiker som jag är passade jag på att storshoppa. Tror jag köpte åtta filmer, men de kostade bara 19 kronor styck, så lätt värt. Köpte bland annat the Reader, Taladega nights, Rocknrolla och The crow. Nu har jag filmer för hela sommaren, undrar hur jag ska få plats med dem i mitt dvdställ hemma i Falun. Båda två är fulla, ska jag måste köpa ett till? De jag och pappa bygde till förra lägenheten var ju perfekta. Ångrar bittert att Björn fick ta dem. De var skitsnygga dessutom..

Jag och Elin har i alla fall haft en supermysig kväll. Mycket Peace & Lovesnack och killsnack så klart. I morn ska vi ses igen och planera lite inför P&L och åka runt och kolla tält och saker. Kanske knåpa ihop några skivor och spellistor också. Jag längtar redan. Har verkligen saknat Elin nu när jag varit i Falun så det är skitkul att träffa henne.

På lördag ska jag ut med Alexandra, hoppas Elin hänger på också. Det ska bli spännande. Har ju inte varit ut i Övik sen i påskas. Jag undrar vad det är för folk ute i sommar. Hoppas det inte bara är massa 91:or! Ska på stan med Alexandra på fredag eller lördag också. Provade en jättesöt tunika/top hos Elin som jag blev lite sugen på, sen ska jag prova en jeansskjorta på H&M.

Nu när jag kom hem från Elin tog jag en liten nattpromenad runt kvarteret. Nattpromenader är sjukt underskattade. Det är så tyst och fridfullt. Dessutom var det massa dimma, så mysigt. Dimman var dock inte så mysig när jag körde hem från Hornön. Jag såg inte ett skit! Det var nästan lika illa som när vi åkte bil hem från Falun i julas. Som tur var så var det ganska tomt på trafik så här på natten så jag överlevde.

Nu ska jag sova så jag orkar upp i morrn. Har ställt klockan på 09.30. God natt!

Puss!

Kär

Nu är jag precis hemkommen från Lina. Hon, jag och Sanna har kollat på Jumper, den var sådär. Hayden Christensen är ju förjävla snygg i alla fall. Jag är kär i honom tror jag. Dessutom är han lite smålik en jättesnygg kille (nämner inga namn för jag har varit stalker enough mot honom) och han är Anakin Skywalker som senare blir Darth Vader, den ultimata superskurken med det coolaste soundtracket ever.

 

Det var jättekul att träffa Lina igen, Sanna också för den delen. Fick sms av Alexandra som var på lite partyhumör så det kan eventuellt bli fest i morrn. Måste bara höra om jag kan sova på hennes soffa i såna fall för jag har inte råd att ta en taxi hem från stan och jag orkar verkligen inte cykla. Befinner mig i Höga Kusten nu och inte Falun. Här är det inte platt inte och dessutom är det mycket längre till stan från mamma och pappa än från Bojsen till Falun.

 

Var in på BK en sväng och kollade upp mitt schema också. Det ser ganska bra ut. Börjar inte förän torsdag eller fredag nästa vecka. Men sen jobbar jag typ sju dagar i rad. Känns lite småjobbigt men jag behöver pengar. Nu ska jag städa min säng, har lagt massa saker som jag packade upp idag på sängen så jag kommer inte rymmas annars. Fan vad onödigt att skriva det men skit samma.. Hittade en bra låt idag också:

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home


Nej nu ska jag sova så got natt folk.

Puss!


Övik dövik päronpung...

Jag saknar redan Falun.. Övik är inte så kul. Var på stan med mamma och lillebror Viktor idag och fikade. Försökte hitta en jacka för att ersätta den som försvann på kryssningen men det finns INGA jackor någonstans. Jag blir galen. Däremot hittade jag flera snygga skjortor, speciellt en ganska stor i jeans på H&M som jag vill ha. Men jag har inte råd just nu. Träffade Björns mamma och lillebror också (han har blivit en riktig pudding btw), det var trevligt. Jag saknar Björns mamma, hon är go.

Ikväll ska jag träffa Lina. Det känns som en evighet sen jag såg henne sist. Ska också förbi på BK och kolla upp mitt schema. I morrn ska jag träffa Alexandra och kanske Elin. Det är verkligen mina kompisar här hemma som kommer att förgylla denna sommar för mycket mer än så finns inte i Övik.

Sorry, känner mig inte så inspirerad att skriva nu så jag kilar till Lina i stället.

Puss!

Home sweet home..

Äntligen hemma i Övik. Eller äntligen är väl kanske lite väl entusiastiskt, känns ju inte så kul att jobba en hel sommar, men jag får i alla fall träffa några gamla goa. Resan gick bra förutom att min väska var så tung så den gick sönder. Tror busschauffören blev lite putt på mig när han var tvungen att lyfta upp den i bagageutrymmet, men det är fan hans jobb! Fick god mat när jag kom hem och ett glas vin av pappa ikväll, eller det blev två glas. Jag älskar att få vin av pappa för han har alltid så goda viner. Ska dock ta det lugnt med vin i sommar, får sån fruktansvärd halsbränna.

Nu ska jag packa upp hela väskan. Känns jädrigt drygt, men säkert inte lika drygt som att packa den och släpa runt på den en hel dag. Det var kämpigt vill jag lova men jag klarade det. Tog till och med hissen på centralen i Gävle. I morrn ska jag in till BK och kolla mitt schema för sommaren. Kanske ska ta och bjuda mamma på en fika på stan också? Catch up lite, so to speak. Jag dricker förresten champis, fan vad gott det är.

Nej jag är trött och jag måste packa upp min sommargarderob. Det var nog värt att ta med så mycket som jag gjorde. Kommer inte ha brist på kläder i soomar (eller det kommer jag säkert ha, men jag borde inte ha det).

God natt allesammans.



Familjen Karlssons residence


Mitt hem de närmsta månaderna


Något mindre garderob än vanligt men det är lika bra att jag vänjer mig..

Puss!



Nästan klar :)

God morgon fortfarande! Jag klev upp klockan 08.00 i morse. Det sved vill jag lova. Har inte klivit upp så tidigt många dagar detta år men jag antar att jag måste vänja mig nu när jag ska jobba i sommar. Jag har i alla fall gjort alla saker på min to do-lista förutom en sak: packa klart! Jag måste försöka få ner min stora laptop i resväska och hur det ska gå till är ett jävla mysterium. Har dessutom en skitstor necessär jag måste få ner någonstans med, jag gruvar mig. Men taxin kommer inte förrän om lite mer än en timma så jag hinner nog. Var nyss på affären och pantade och köpte en macka till tåget. Köpte också en vitamin well och läkerol att knapra på. Fick nästan femtio kronor på panten. Dricker jag mycket läsk eller? Kastade lite saker i kartong- och metallinsamlingen också så nu är köket tomt.

Ser inte fram emot en nästan sex timmar lång resa idag. Jag har en ångestklump i magen, vet inte varför.. Brukar dock ha det när jag blivit för full nån helg vilket jag var denna helg som var. Det brukar dock gå över efter några dagar och till helgen ska jag ta det ganska lugnt. Det ska dessutom bli en ganska lugn sommar för mig över lag. Ska satsa på att komma i form och försöka undvika alkohol. Det är ändå bara massa kalorier och dessutom har vi festat ganska hårt hela året här nere så min kropp behöver nog en lite paus.

Nej nu ska jag torka skrivbordet och fönsterbrädet och sen ska jag försöka få ner allt i väskan. FY FAN vad jag gruvar mig för att få upp väskan på tåget. Den väger verkligen hur mycket som helst. Har jag tur ska nån stark man eller kvinna ombord samtidigt och kanske kan hjälpa mig. Jag kommer grina annars..

Ha en trevlig måndag så ses vi ikväll Övik!

Puss!

Övik nästa!

Den här dagen har inte riktigt gått som planerat. Jag skulle packa och städa var det tänkt men jag har varit så slö så jag inte kunnat göra något alls. Jag och Michaela har käkat pizza och kollat på tv. Nu har jag i alla fall lyckats packa och skrivit upp en lista på allt som behöver göras i morrn. Klockan står på 07.30, det känns inte allt för trevligt men jag kan ju sova lite på tåget om jag vill. Ska bara föra över lite filmer till Snövit innan jag lägger mig. Jag har dock lite panik för jag hittar inte min datorväska till den stora datorn och jag tvivlar på att den kommer få plats i resväskan, den är nämligen knökfull och väger nog minst tjugo kilo (borde egentligen inte yttra mig för jag suger på att gissa vikt, längd, ålder och så vidare va).

Men i morrn bär det alltså av mot den norrlänska idyllen. Längtar efter mamma, även då hon tycker att det är fjortisvarning på min blogg. Saknar Elin, Alexandra, Tina och Lina också men det känns jättetråkigt att lämna Michaela och Maria. Kommer sakna dem jättemycket.

Nej nu måste jag fixa klart allt som ska göras innan jag somnar. Kommer vara död i morgonbitti.
Ses i Eaglebay i morgonkväll.
God natt!

Puss!

Bakis

Idag är jag fruktansvärt bakis. Kan typ inte röra mig.. Gårdagen var himla kul i alla fall. Jag och Michaela satt här hemma och drack vin och hade mysigt, sen kom Johan förbi ett tag också. Vi åkte in till kåren ganska tidigt, det var tomt när vi kom dit men det blev snabbt mycket folk. Jag blev skitfull, var nära att få köpstopp ganska tidigt, men jag tog mig i kragen och fortsatte köpa drink efter drink, men jag drack massor av vatten också. Jaa, det är vä typ det jag minns från gårdagen.. Eller just ja! Jag pratade med Sebulbas flickvän. Jag tror att hon hatar mig, haha! Hon var väldigt otrevlig och dryg. Det kom många fula ord från den lilla munnen om jag säger så, men det var så fruktansvärt komiskt för hon pratar dalmål. Det går inte att ta någon med den dialekten på allvar. Hon verkade dessutom ha noll humor. Jag är glad att jag har humor.

Sov på regementet i natt av någon outgrundlig anledning. Kommer inte ihåg varför jag gick dit och jag ångrade det som fan i morse när jag, fortfarande lite smålullig, började gå hemåt. Jag gick barfota! Fattar inte varför för det gjorde verkligen skitont i fötterna. Jag kan knappt gå nu ens för det gör så ont. Är dessutom alldeles svart under fotsulorna. Nu gruvar jag mig för att gå till willys och hämta ut tågbiljetterna. Kanske tar cykeln lite senare. Nu är biljetten köpt i alla fall. Klockan 12.30 bär det av mot urskogen i norr. Kommer hem halv sju ungefär. Jag kommer sakna vår lägenhet här nere, och typ allt annat med för den delen.

I kväll måste jag packa det sista och städa klart, typ dammsuga och skura golv. Fy vad jobbigt det känns. Jag är inte i så bra skick att jag pallar sånt idag. Inser dessutom just nu att klockan är halv fem. Tiden går fort när man bara ligger i sängen och grisar.

Jag orkar inte skriva mer nu. Jag är slö som fasen.. Men här är lite bilder från igår.


Gårkvällens outfit.


Snygg-Micka!


Jag är en tönt.


Här börjar man se hur fulla vi var


Charmigt


Sebulba och jag


Michaela, Snyggvictor och Knullchristoffer


Baccardi Breezer och vatten!


Nu går det utför på riktigt


Jag ser lagomt skelögd ut, och ja mamma, jag rökte en cigarett.. Förlåt!


Chrillepille och jag, lite småfulla sådär

Nu väntar jag bara på att Michaela ska komma över så vi kan samanfatta gårdagen och fylla i varandras luckor.
Ha en superdag.

Puss!

Packningsångest

Hur i helvete ska jag få plats med allt i en väska?! Jag insåg ju ganska snabbt att jag inte skulle kunna ta med allt jag packade ner första gången så nu har jag tagot bort massor och det finns fortfarande inte plats. APA! Jag hoppas verkligen jag slipper ta en till väska, orkar bara inte släpa på två väskor uppför trapporna på centralen i Gävle. Detta kommer bli en utmaning. Det värsta nu blir att försöka packa ner alla skor. Jag tror jag skiter i gummistövlarna i alla fall. Önska mig lycka till!

Idag köpte jag ägg och bacon och gjorde scrambled eggs med bacon till brunch. Det var länge sedan och jag njöt verkligen. Drack iste till så nu har jag fått i mig lite från båda av de bästa världarna, fett och socker. Köpte också en påse ostkrokar som jag ska bakiskäka i morrn, men det var jävligt onödigt. Det är ju inte ens jättegott. Jag har i alla fall lagt fram dem i en skål så de är riktigt sega i morrn.

När jag packat och städat klart ska jag trycka i mig en cesarsallad innan Michaela kommer hit. Sen tänker jag dricka en flaska Dr Losen, skitgod riesling från Moselområdet. Sött och gott en vacker sommardag som denna. I kväll blir det utspark på Kåren. Det lär bli mycket folk, hoppas bara det är kul folk. Kåren kommer kännas tom utan kära Mary, men jag ska tänka på henne när jag skakar rumpan på dansgolvet. Jag ska ha en korallfärgad sommarklänning med världens urringning. Kommer se ut som en liten slinka, speciellt om jag tar mina strippskor till vilket jag planerar att ha. Det blir dock ett par ombytesskor också för säkrehets skull.

Nu ska jag fortsätta packa och sen städa rummet. Det ser förjävligt ut. Ska också inhalera lite nässpray, förresten heter det ens inhalera när man gör det med näsan eller säger man sniffa nässpray? Jag har gått och blivit riktigt förkyld, eller jag snorar mest och är däbbt i näsan. Så länge jag inte har ont i halsen är det okej. Men som sagt ha en bra dag/kväll. Det ska jag ha :)


Jag som blondin (inte Olga tack och lov) i klänningen jag ska ha i kväll.


Puss!

Frusen

Äntligen hemma efter en iskall kväll på stan. Jag har nog seriöst aldrig kännt mig så malplacerad i hela mitt liv (eller jo det har jag). Det har bara varit högstadie/gymnasiefolk på stan idag. Vi har trängts med snorungar. Jag önskar att jag aldrig varit i den åldern för de är riktigt pinsamma. Dessutom var det mest bara hillbillys, jag tål dem inte. Vi satt i alla fall här hemma ett ganska bra tag innan vi drog oss in till stan, sen satt vi i Kvarnparken ett tag med klassen, men jag var nykter så det var inte så kul med alla myggor och kylan. Allt sånt blir så mycket mer påtagligt när man inte är full, det suger. Sen gick vi in till stan och åkte karuseller. Det var kul. Fick med mig Michaela i den jag var tvungen att åka själv igår. Den var mycket vidrigare idag när jag var nykter. Funderar på att åka den en sista gång i morn innan kåren.

Jag ser i alla fall fram emot utsparken på kåren i morn. Då går jag all in, eller all in på en flaska vin är kanske inte så all in.. Det blir nog kul i alla fall.

Här kommer lite bilder från ikväll:

 

Popcorn fulla balkonggolvet.

 

Lite MKV

 

Jag är väääääldigt olik mig, men ganska snygg om jag får säga det själv.

 

Nu ska jag sova. Är hur trött som helst. Dessutom fryser jag som en gnu, men det är riktogt varmt och skönt under täcket vill jag lova.

God natt alla!

Puss!


Rix fm i Falun

Jajamen, ikväll är Rix fm på besök på falutorg och där tänker vi närvara. Sitter just nu och sippar på ett glas baileys och väntar på Michaela och Elin. Vi ska först in till Kvarnparken och träffa klassen en sista gång innan sommaren, sen ska vi pysa vidare (vilket resten av klassen också lär göra) till Rix fm.

Idag har jag städat läggan. Eller jag har inte skurat golv men det ska jag göra precis innan jag åker, så på söndagkväll kanske. Det känns ganska tomt i lägenheten utan all smuts och Maria. Mest utan Maria.. Vaknade inte ens när hon klev upp klockan fem i morse. Måste ha sovit jävligt djupt. Vi hade i alla fall en väldigt trevlig avskedsmiddag igår på Pitchers. Vi satt på uteseveringen till det blev så kallt att vi var tvugna att gå in. Efter det strosade vi runt lite och sen åkte vi karuseller. Maria gick hem lite tidigare eftersom hon skulle upp tidigt i morse. Det blev massa tuttbilder på Pitchers, de är jättefina.

Nej nu ska jag umgås med mina vänner innnan vi drar in till stan. Jag lägger upp lite bilder senare.

Puss!


Tjejerna njuter på balkongen.


Jag med




På Pitchers


Jag och Maria lite senare på Pitchers


Michaela som tax.


Jag som utvecklingsstörd


Tuttar...


...tuttar...


...tuttar...


...kärlek. Eller det är jag när jag är kär och Robin som inte verkar gilla det.

Prästens lilla kråka...

Nej det var inte den jag tänkte på utan den om karusellen som kostar tio för de stora och fem för de små, men jag vet inte vad den heter. Tanken var i alla fall att knyta an till att jag åkt karuseller ikväll. Efter Pitchers där jag åt med Maria och Michaela stötte vi på Michelle och Robin och gick och åkte karuseller. Det var skitkul! Det jag älskar mest i världen är nog karuseller. Jag skulle vilja bo i en karusell. Åka hela tiden varje dag. Så JÄVLA KUL! Först åkte jag och Michelle virvelvinden. Det var kul, men sen fick vi med oss Maria och åkte en annan som var ännu roligare och till slut åkte jag den roligaste ensam, för alla andra var höjdrädda och skit. Men det var kul att åka själv ändå för den var så cool. Man såg hela Falun när den var högst upp.

Här är karusellerna:


Jag och Michelle åker virvelvinden.


Nu ska vi åka den andra.


KUL!


Jag är nöjd...


...Michelle tyckte inte om höjden...


...och Maria...? (HAHAHA, fan vad du är snygg!)


Det här var den sista. Det är alltså en pinne som snurrar och
sen åker man upp och ner och grejer och mitten är den där klumoen som lyser.


Tårkar min tårar från sorgen över att behöva åka ensam.


Ready for take off.


Jag överlevde!


Sista bilden på Trio med Bumba innan sommarlovet. Nu är maria snart i Kiruna!

Nu måste jag sova. Lägger upp mer bilder och skriver om resten av kvällen i morn.

Puss!

Tvätta, städa, packa..!

Idag är en tvätt-, städ- och packningsdag. Har precis lagt in en tredje maskin och hängt massor av tvätt i torkskåpet. Brukar inte tvätta mina kläder så ofta, bara om de är smutsiga eller luktar funky, men eftersom jag typ alltid går runt i samma kläder så tvättar jag bara dem. Nu låter jag äcklig, men det skiter jag i. Jag är äcklig! Det finns inget fulare än söndertvättade kläder, och eftersom jag älskar mina kläder vill jag inte förstöra dem! Men nu har jag snart massor av nytvättade kläder. Har dessutom packat. Min tanke var att inte brutalpacka ner alldeles för mycket, så jag kastade ut det nödvändiga i hallen. När jag sedan klev ut ur klädkammaren och kollade på golvet och verkligen var beredd på en pytteliten söt hög insåg jag att min stora resväska kanske inte räcker till det allra nödvändigaste.

Det allra nödvändigaste:
15 tunikor/vardagsklänningar/längre skjortor
12 t-shirts/linnen/tröjor
4 finklänningar
1 par byxor
11 koftor
2 shorts
6 kjolar

Har dessutom en del kläder i tvätten och sen har jag inte valt vilka skor jag ska ta med och inte packat ner underkläder, smink, smycken eller hårprodukter. Jag måste nu gallra lite till innan jag är klar med packningen. Men det är inte kul att lämna massa plagg för tänk om jag kommer på att "fan jag skulle ha haft min marinblå kofta nu för den skulle ha passat så himla bra till denna outfit!" då kommer jag bli skitarg på mig själv för att jag lämnat den! Men det får jag väl bara ta att acceptera antar jag. Det värsta blir nog att välja vilka skor jag ska ta med. Jag vill ju ta med alla för man vet aldrig vilka jag känner för att använda i sommar. Det blir nog bara fyra par finskor i alla fall. MAX fyra par.

Snart ska jaag ut och fixa tvätten igen. I kväll ska jag äta avskedmiddag med Maria och Michaela på Pitchers. Längtar som fan. Jag ska ta en John Daily, det är en bacon'n cheese burger, så jävla god. Kanske tar mig en körsbärsöl till efterrätt också.

Baccara – Yes Sir, I Can Boogie - Jävligt bra låt. Igår när jag var snygg kände jag mig som den låten. Lite småpuckad men cool ändå.

Nu är det bara någon minut till tvätten är klar så jag ska pysa ut till tvättstugan och do my thang!

Ha en trevlig sommardag!
Puss!

Fortfarande vaken?

Nu ligger jag i sängen med lilla Snövit, min gogumma! Inte för att snacka skit om Gråben, han är en toppenkille, men när han lägger av som han så ofta gör så finns alltid lilla Snövit till hands. Jag ligger i alla fall och lyssnar på en jättebra låt av en kille här i Falun. Det är det enda som funkar eftersom jag inte kan öppna spotify på lillan.

Nu är det lite stalkervarning på mig men låten är skitbra så här är länken:
http://www.myspace.com/vmodin - låten heter Call it war.

Okej, nu har jag varit psyco enough. Jag hoppas han aldrig får reda på det här hahaha!

Just nu längtar jag efter morgondagen. Om det är bra väder ska jag kanske ta en promenad runt sjön. Sen längtar jag till tvätten är klar, då ska jag packa pappas kappsäck. Måste nog börja städa läggan också. Det är stökigt nu. Mest för att min madrass ligger i vardagsrummet och tar plats, men också för att det ligger smulor och skit på golvet överallt.  Hoppas det är riktigt soligt så jag kan ligga ute på gräset och sola. Sen blir det som sagt Pitchers och rosévin. Ååååh, jag ska måla tånaglarna också. Har tittat på dem hela dagen och stört mig på att färgen nötts bort. Speciellt på ett ställe på stortånaglarna nöts det mycket av skorna. Jag undrar vilken färg jag ska måla dem. Kanske mörklila som jag har på fingernaglarna, eller mitt greiga (okej det där var en ful stavning men hur ska det annars stavas?) från från Chanel, det mörka inte det ljusa alltså.. Fan vad onödigt inlägg detta blev, men jag har inte så mycket för mig. Ska i alla fall sova nu.

God natt allesmmans.
Puss, kram och fred på jorden och bort med svälten och miljöförstöringen!

PS. Snövit och Gråben är mina datorer. DS



Jag ger upp..!

Nu har det hänt. Jag har givit upp min uppsats. Jag har läst boken, sökt på olika begrepp på google, läst igenom power pointpresentationerna från föreläsningarna men jag hittar fan ingen teori att utgå ifrån. Så här sitter jag nu med tårar i ögonen och inser att jag inte kan göra annat än ge upp. Inlämningen är i morgon och jag måste ändra mitt koncept helt så det kommer aldrig gå att skriva minst fem sidor till i morgon eftermiddag. Så går det när man väljer fel bok att utgå ifrån. Jag ska istället försöka få tag på de andra två böckerna att låna hem fram till juli så jag kan skriva uppsatsen hem ifrån och studera ett märke eller nåt i stället för en jävla tv-serie. Dum idé Linnea, mycket dum idé! Det ska tydligen vara lite lättare att hitta teorier i de andra böckerna. Jag kanske ska skriva om H&M. Så får det bli!

Den värsta känslan jag har i mig nu är dock inte att jag kommer få underkänt, det kan man alltid ordna senare, utan att jag är rädd att mamma kommer bli besviken och arg. Har försökt ringa henne och förklara men jag får inte tag på henne. Ska försöka senare igen.. Jag gillar inte att göra mamma besviken, men å andra sidan vet jag inte vad som är så hemskt med det. Hon brukar inte bli besviken på mig ofta. Enda gången jag kan komma på just nu var när jag rökte en cigarett. Då blev hon besviken vill jag lova. Och arg. Jag saknar mamma och pappa nu men det är inte ens en vecka till jag träffar dem igen.

Nu sitter jag och lyssnar på Kate Bush. Hon är förjädra bra den donnan. Fick höra av vår lärare idag att Wuthering Heights är baserad på en bok från typ 1800-talet. Den ska jag försöka hitta på bibblan så jag har något att läsa på playan i sommar. Jag har förresten kommit på vad jag ska börja spara till, nog för att jag är pacifist men, jag ska spara till en atombomb och spränga England. Billingham som så invecklat har skrivit boken jag försökt förstå använder så jävla mycket fancy words, jag fattar kanske var femte ord i boken. Är inte det ett ganska typisk engelskt drag. Vara lite finare i kanten, använda snobbiga ord och sånt. Det är Englands fel att jag inte klarar kursen och därför planerar jag att spränga skiten.

Nu har jag pratat med mamma, och hon blev inte arg. Tack och lov. Jag har inte ens ångest längre. För tillfället tittar jag på Criminal Minds. Det är spännande, men nu är det paus.

I morn blir det tvätt- och packdag. På kvällen ska jag, Maria och Michaela på Pitchers och äta och ta farväl av Maria som åker upp till Kiruna på fredagmorgon. Det ska bli mysigt. Jag har köpt en flaska rosébubbel att dricka också. Smarrigt. Nu hör jag att Criminal minds har börjat igen så god natt!

Puss!

Ingen stress, nejnejnej...

Här sitter jag och väntar på att åka upp till skolan på ett extraseminarie. Borde ju sätta igång med min uppsats, den ska trots allt in i morn. Jag tror nästan att jag testar mig själv för jag börjar alltid senare och senare för var gång vi har en tenta eller liknande. Klarar jag denna kurs slår jag personligt rekord i uppskjutning av klarad tenta. Som sagt har jag och Michaela en restuppgift som vi ska presentera idag, den handlar om Adidas. Jag har i alla fall spenderat morgonen med att göra mig fin. Det var länge sen jag var söt nu, har gått omkring osminkad, svettig och klädd i slafskläder senaste veckan så nu slår jag på stort och piffar till mig ordentligt (det är inte för att Giri ska vara på seminariet, jag lovar!) Jag har till och med läppstift OCH mascara.

När jag kommer hem ska jag i alla fall sätta igång med uppsatsen på riktigt. Har kommit på vad den ska handla om nu. Rubriken lyder Women, men and the city (eller något liknande). Den ska i alla fall handla om hur Sex and the city prortätterar män och kvinnor i New York. Hoppas det blir okej.. Jag ska köpa en cola light och en påse solrosfrön så jag kan hålla igång hela natten. Känner mig ganska peppad faktiskt.

Nej nu ska jag borsta tänderna och kila iväg, klockan är mycket!

Puss hej!

Jag mår illa som en gorilla.

En låt att njuta av medan du läser kanske?
Keith Mansfield – Funky Fanfare

Eller det får bli två!
Fleetwood Mac – Big Love



Idag har solen skinit (heter det ens så? skina i dåtid?) som en liten diamant på himlen. Jag, Maria och Michaela har solat topless mitt på Bojsen, okej mitt på var väl att ta i men brevid några hus och en parkering i alla fall. Det var skönt, varmt och underbart tills jag blev rastlös och gick in och bajsade och hämtade saker. Efter solen tog jag och Mary cyklarna till stan och skulle köpa mjukglass, men väl där var jag bara hungrig och sugen på salt så vi köpte korv i stället. Jag tog en kabanoss och den såg jätteäcklig ut, typ som en navelsträng, och den var inte så god heller. Dessutom har det smakat kabanoss när jag rapat hela dagen, BLÄ! Gick också på stan en sväng tyvärr. Eller det var inte så tyvärr för det var klubbdagar på H&M så det var rabatt på allt. Passade på att köpa ett par svarta shorts (SOM JAG BEHÖVER) för typ 80 kronor. Köpte också korta leggings, typ som cykelbyxor, på gina tricot som kommer vara underbara under tunikor eller längre linnen i sommar.

En sak jag dock inte gjort idag är pluggat. Jag har läst pyttelite, eller ett kapitel, och måste läsa ett kapitel till. Jag hatar dock engelskan i boken, fattar verkligen inte ett jota. Sen ska jag skriva en uppsats baserad på massa olika teorier som jag inte hittar. Detta kommer gå åt skogen på riktigt. Men jag ska improvisera lite och hoppas att läraren är feminist så mitt genusperspektiv ger lite pluspoäng. Dessvärre kommer nog lite pluspoäng inte hjälpa utan teorier. Men what evva?! Jag börjar i alla fall bli brun och det är ju ett plus så här i lite-klädertider. Jag hade bara klänning när vi åkte in till stan, så varmt har det varit idag and i love it!

Nu sitter jag bara och rider ut mitt illamående. Mår riktigt piss faktiskt, men det går nog över snart. Senare ska jag glossa Desperate Housewives, Cougartown och Christine. Tisdagar är de bästa tv-dagarna. Det går SÅ mycket bra. Måndagar är lite bra för då går Norska Hollywoodfruar. Jag hoppas mamma tänker kolla på det i sommar så vi kan kolla tillsammans, kanske med ett glas campari & juice, mummelimumma!

Maria den lilla slinkan är på gymmet som vanligt. Dessutom springer hon alltid på mornarna. Jag bara äter, bajsar, kissar och sover, typ som ett spädbarn (grinar en del också till och med). Förresten undvek jag att skriva en sak i första stycket. Jag köpte en klänning idag också. MEEEN, innan du blir arg mamma så måste jag klämma in att den bara kostade 80 kronor och jag tror att det kan bli en vardagsfavorit i sommar. Söt, enkel och mönstrad så man behöver inte ens smycken om man inte vill. Den ska främst vara en festivaloutfit men kommer nog användas flitigt annars också.


Nu har Ugly Betty börjat. Är egentligen inte så förtjust i det men jag kanske kollar ändå, om jag inte läser lite till. Blir dock lite yr och kräknödig när jag läser så jag får se om jag spar det till senare. Ska dessutom skissa lite och skriva upp stödord för uppsatsen. Jag fattar inte hur jag kan känna mig så omotiverad att skriva den när vi får skriva om nästan vad som helst. Antar att jag hamnat i en liten svacka igen.

Som sagt, jag ger mig av mot vardagsrummet nu.
Puss, kram och fred på jorden (för jag tror på peace love & understanding)!

RSS 2.0