Blåbär & fösare

Nu har insparken dragit igång på riktigt och våra blåbär (de nya studenterna) har fått se hur man partajar i Falun. Igår på morgonen samlade vi de nya och lekte namnlekar och visade dem runt i Falun och på kvällen hade vi en liten get-together på Bojsen Beach. Det var mysigt men kallt och blött. Jag skulle dessutom kissa i skogen och då såg jag en groda. Det förde tankarna som vanligt till Harry Potter. Jag tror jag håller på att tappa det på riktigt. Det går inte en timma utan att jag drar en Harry Potter-referens, Michaela och Maria är likadana. Maraton kanske inte det rätta för mig.. Men det är ju så mysigt!

Hur som helst, igår på Bojsen B satt vi och snackade lite med de nya blåbären och drack någon enstaka cider, ingen av våra blev för full, stolt fösare! Det klarar sig tydligen bättre än jag.. Vi verkar ha en ganska bra grupp, många tjejer och de verkar rätt skötsamma. Kommer nog bli två riktigt bra veckor. Sen kom ljudkillarna från förra året dit. Jag fick en kram av snyggviktor. Han är fortfarande snygg. Men jag har bestämt mig för att sluta vara dryg mot honom. Tycker synd om honom på riktigt.

Idag skiner solen så jag tror jag ska ta en liten promenad. Har dock fått världens jävla hosta. Jag hatar att hosta! Dessutom känns det som att jag inte riktigt kommer klara dessa två veckor. Jag kommer vara helt död efteråt. Redan igår var vi helt slut. Vi gick hem efter vi visat blåbären runt och lade oss och sov innan det var dags att göra sig redo för kvällen.



Nu ska jag kolla upp mina scheman och göra studieförsäkran så jag får några pengar. Jag hoppas jag inte missat något på tyskan än för jag fattar verkligen inte hur det schemat fungerar.. Önska mig lycka till!

Puss!

Glad fösare, hur skulle man inte kunna lita på mig?

(och JA, det är min hand och ingen manshand till vänster)

 

Michaela och Maria är lika peppade som jag!


I morrn blir det livat i holken!

Nu är sista Harry P-filmen avklarad. Jag måste erkänna att jag inte var speciellt koncentrerad dock. Vi snackade mest skit och hade jävligt kul. Maria var lite kokobahia i kväll. Jag gillar när hon är sån! Vi var på fösarmötet idag och fick våra tröjor också. Tur jag passar i blått, däremot är t-shirts utan passform inte riktigt min grej. Det får funka i alla fall. I morrn smäller det, då börjar insparken. Vi måste börja gå till skolan 07.20. Känns inte skitbra om jag ska vara ärlig men det är bara att börja ta tag i de tidiga mornarna nu. Snart kommer de på löpande band. Jag måste kolla upp mina scheman och beställa kurslitteratur i veckan också. Trevligt värre..

Elin kom förresten till Falun i kväll så hon var med och såg Harry. Hon gillar inte honom. Jag gillar inte henne! Joooo det gör jag ju. Snart kommer Michelle också, då är hela gänget samlat. Nu ska jag sova så jag orkar upp i morrn. Önska oss lycka till med fösandet. Vi behöver det! Vi kommer nog vara den mest oorganiserade gruppen i år. Det får funka i alla fall. God natt!

Puss!

Fösarmys

Igår smygstartade vi insparken lite med "fösarmys". Alla fösare käkade tacobuffé på kåren och efter det stack vi till Rådhuskällaren och skakade rumpan till teccno och jävligt old school hiphop. Det blev några drinkar, lite vin och en del baccardi breezer. Tyckte inte jag drack så mycket, men jag hade inte ätit så mycket heller, kände mig alldeles för full på kåren och var på väg att gå hem redan klockan halv tio. Som tur var stannade jag och hade skitkul resten av kvällen. När vi kom till Rådis (jag, maria och Michaela) var det bara några artonåringar där, men det kom snabbt mycket folk. Det var proppfullt efter ett tag. Michaela däremot drog vidare ensam och hängde med några killar på Bishops. Lite vågat tycker jag, men hon blev dock riktigt full. Kräktes redan halv sju. Så går det när man går all in efter att ha varit nykter en hel sommar. Stackarn..

Jag och Maria höll ut till klockan ett sen cyklade vi hem. Min tanke var att se en skräckfilm innan jag somnade. Jag satte igång den och lade mig i soffan, sen stängde jag av. Insåg mina begränsningar ganska fort. Jag pallar inte att se en skräckfilm ensam mitt i natten, inte ens full. Jag vaknade i soffan klockan åtta i morse. Var alldeles för dålig för att ta mig till sängen så jag låg kvar i vår soffa som är typ en meter lång. Det var värt det.

Nu ska vi snart åka in till stan igen för ett fösarmöte. Vi ska få våra fina blå tröjor idag, jippi! När jag kommer hem sen ska jag äta kykling med fetaoströra igen. Så jävla gott, jag har längtat hela dagen!

Här är lite pictures från igår!

 

 

 

 

 

 

 

Take care now,

bye bye then!

 

Puss!


Fantastiska bilder från onsdagens hemmafest


Vi spelade Med andra ord


Johan och Rajdarn


Lilljennifer och Michaela


Jennifer (den vanliga)


Busmaria!


Jag vet vem på den här bilden som blev skitfull, och den personen hade ingen snippa..


Dansgolvet som gick jääävligt varmt


Ehm..?


Skön bild, sköna typer.


Som sagt GALET! :D



Jag och Maria kan styra fester ibland.
Det är lite vår grej!


Harry Potter

Jag säger bara Harry Potter. Han vet vad han gör. Nu har vi bara en film kvar och det är den bästa tycker jag. Tror vi ska se den på söndag för i morrn ska vi ju faktiskt ha fösarmys (vilket egentligen är fest och inte mys). Det blir tacobuffé på kåren och lite alkohol. Jag ska nog ta det lugnt. Vill inte vara bakis plus att vi räknade ut att en flaska baja päron (vilket jag brukar dricka på en kväll) innehåller 4672 kalorier eller något sånt. Konstigt att jag är fet!

I kväll har jag, Maria och Jennifer ätit gomiddag. Det blev kykling med klyftpotatis, sallad och fetaoströra med ett ton vitlök. Det var skitgott. Sen såg vi Harry Potter och fenixordern. Den var bra.


Vår lilla gomiddag


MUMMA!!!


Jag och Maria myser i soffan och trånar efter Harry P.

Idag på stan gick jag ju i mina nya skor för första gången. Det gick åt helvete. Eller de var sköna och inte för höga, men jag fick blåsor på stortårna. Gör så jävla ont. Jag gruvar mig för att välja skor i morrn när jag ska ut. jag tror jag ska ha min nya blå klänning i alla fall. Men den kommer bli varm som fan..

Nu har jag förresten skaffat en kortsak så i morrn lägger jag upp lite bilder från festen i onsdags. Jag gillar de bilderna! Nu säger jag god natt.

Puss!

Göra stan

Jag tror det jobbar en snygg kille på huset mitt emot mitt. Han har ganska långt, mörkt hår, är ganska grov och ser lite exotisk ut. Han kan vara min typ. Jag tror jag ska ta på mig snygga kläder och strosa runt lite där när han jobbar. Han borde ju ha lite pengar också i och med att han jobbar. Han kan mycket väl vara ett kap. Jag undrar vad han heter. Hoppas det är ett fint namn..

Nu har jag tagit på mig min nya tunika och mina nya skor, med klackar(!) och ska snart cykla in till stan med tjejerna. Jag måste köpa en grej så jag kan lägga in kort på datorn, sen tror jag att vi ska ta en fika på Falan, MUMMA! I kväll ska vi äta middag, det blir förhoppningsvis kykling med klyftpotatis, grönsaker och fetaoströra. Sen ska vi se de sista två Harry P-filmerna. Mysipys med andra ord. Jag sover förresten som en prinsessa i mina nya sängkläder och kuddar och täcken. Det är dock lite varmt med duntäcke men jag brukar ligga lite utanför det. Mysipys med andra ord.


Min nya höstsko!

Det första jag gjorde i morse var att betala räkningar och kollade upp mitt schema. Jag fattar dock inget av schemat för tyskan, inget av engelskan heller för den delen. Dock vet jag att det blir en hel del kurslitteratur. Det roligaste som finns att köpa, NOT! Nej nu ska jag kissa sen ska vi kila in till la stada.

Puss!


Hemmafest

Hola senior y senioritas! Världens mest oproduktiva dag kan ha utspelats idag, i alla fall på Jungfruvägen 9. Vi skulle ju gå ut igår. Jag var på stan och köpte en skitsnygg klänning, godrickan och allt. Tog en powernap och ett skönt bad. Jag var verkligen taggad för en riktig utekväll. Det blev ingen utekväll. I stället hade vi hemmafest till typ halv fyra i morse. Har inte haft så kul på skitlänge. Vi hade till och med ett litet dansgolv inne på mitt rum. Jag önskar att kortläsaren fungerat så jag hade kunnat lägga in bilderna på datorn men det funkar inte. Måste skaffa en ny läsare tror jag. Det blev ganska mycket fylla vill jag lova. Det var inte så kul att vakna upp skitbakis i morse och se hur läggan såg ut. Det var rött vin överallt, en gnutta spya på toan, flaskor och glas överallt. Men nu ser det okej ut igen.

I kväll har jag, Maria och Michaela sett trean och fyran av Harry Potter. I morrn ska vi käka middag ihop och se femman och sexan. Jag längtar redan. Jag har förresten snart sett klart hela första säsongen av Cougar Town. Den serien är verkligen hur kul som helst. Jag ÄLSKAR den! Har bara ett avsnitt kvar, det ska jag se innan jag somnar. Är gräsligt trött så jag får nog hugga tag i det så jag kommer i säng i tid i kväll.

Puss!

Pensionärslinnea!

God morgon solstrålar! Idag vaknade jag 0800, inte så konstigt när jag lade mig strax efter nio igår i och för sig. Jag har gått och blivit pensionär! Känns inte helt okej, men det blir kanske bäst så här.

Igår tog vi tag i vårt lilla Harry Potter-maraton. Vi såg första och andra filmen, så i morrn blir det att hugga in i trean och fyran. Sen är det bara två filmer kvar. Jag älskar Harry Potter! Han är så söt. Men jag är egentligen lite mer förtjust i Malfoy. Han är lite mer bad guy än Harry P him self. Michaela var här också. Vi fick en inflyttningspresent, ett frågespel Tjejmiddag. Det blir perfekt på förfesterna. Jag gillar frågespel. Nu har vi Våghals, Tjejmiddag, Qube (vilket vi egentligen aldrig spelar för jag brukade spela det med Björn innan vi lade oss på kvällarna så jag kan typ alla frågor) och Med andra ord vilket jag är bäst på.

Jag har förresten något fel på magen tror jag. Jag får skitont i solaplexius hela tiden. Jag har haft det flera gånger nu på sista tiden. Jag har haft såna perioder förut också. Orkar dock inte gå till läkaren för de kommer säkert ändå inte hitta någon lösning. Däremot är halsbrännan gone and forgotten. Kände iofs av den lite när jag hade ätit en varm macka med ost och kalkon. Det kan vara ost och vitt bröd som är boven. Kanske vin också. Jag ska dricka vin idag.

Idag ska jag och Maria på stan. Michaela hade köpt en skitsnygg jacka på H&M igår som jag ska prova. Den kostade bara 199:-. Jag älskar H&M, och det är faktiskt clubdag idag så det är 10% på allt. Sen ska jag ta en power nap och ett långt bad. Jag ska köpa en ansiktismask idag, blir perfekt till badet. Jag ska även passa på att dricka ett glas vin i badet. Måste se till att njuta ordentligt av mitt första bad sen innan sommaren (om man inte räknar med de i Elins pool och i havet).

I kväll ska vi passa på att ha en liten reunion. Tyvärr är inte Elin och Michelle här så det blir nog jag, Maria, Michaela, Jennie och eventuellt Jennifer. Kommer nog bli kul i alla fall. Det är fler från klassen som ska ut. Dessutom ska vi på Etage och där är det två-för-en fram till 00.00 så det kan bli riktigt nice. Jag gillar att köpa två i stället för en drink. Bästa uppfinningen någonsin.

Nu ska jag ta och trycka i mig lite frukost och göra mig i ordning. Måste bara vänta till Maria vaknar så vi kan ta oss in till stan. Skulle vara nice om vi är där precis när allt öppnar. Ha en bra dag alla!


Stjärntrion is back in the game!

Puss!

Home sweet home

Nu är det så här va att uppdateringen inte varit ultimat de senaste dagarna. Jag fick mitt internet igår och innan det har jag haft ett bajsinternet som vägrat fungera, men nu jädrar surfar jag snabbt (allt är relativt) igen.

Jag sitter i mitt nya rum och kollar ut över en liten skogsdunge. Vi har mycket mysigare gård nu än förut. Trodde vi skulle hamna på något sunkigt ställe men det är mycket finare här än på förra stället. Flytten har gått väldigt bra. När jag kom hit var det hundra kartonger i hela lägenheten, kan tänka mig hur mycket det måste ha varit när Maria kom hit några dagar före mig. Dessutom luktar det inte så mycket rök som jag trodde. Min madrass som jag sparat luktar lite grann men jag har en ny madrass över och en till så nu är min säng jättehög. Det känns nästan som att sova i en vångngssäng, men det känns lite lyxigt också. Den skulle ha varit en aning mjukare bara. Men å andra sidan gillar jag hårda sängar, som Pocahontas säkert hade det när hon sov på marken i sin tipi. Jag gillar Pocahontas..

Det enda jag behövde köpa nytt till lägenheten var nya kuddar och täcken (de nya är underbara, jag sover som en prinsessa), ny madrass, nya mattor och några nya filtar. Sen köpte jag nya högtalare också, inte för att de var trasiga utan bara för att jag ville ha lite bättre ljud. Jag är skitnöjd med de nya! Jag fick en soda streamer också. Den har gått varm vill jag lova. Jag har till och med börjat gilla kolsyrat vatten utan smak vilket jag inte varit så förtjust i tidigare. Så här ser vår nya lägenhet ut:

Mitt rum. Jag köpte en lila matta i stället för den vita som var full med

bruna sminkfläckar. Observera den rosa persiennen som fanns här.

 

Här sover Princess lajnia om nätterna. Bubbelvatten brevid sängen så klart!

 

Köpte ett till dvd-ställ så jag får plats med lite nya filmer. Det blev ett svart.

 

Vardagsrummet. Ser nästan ut som vanligt fast med orange tapet, ny tavla och ingen balkongdörr.

 

Klädkammare full med resväskor och kläder som inte luktar rök!

 

Köket med adventsljusstaken så klart.

 

Zebramönstret i köket är så jävla klockrent!

 

Här kommer vi trivas som fan tror jag. Det känns till och med bättre än förra lägenheten. Det enda minuset egentligen är att det är lite längre till Michaela och affären. Men å andra sidan kan det behövas lite extra motion. Jag och Maria skulle förresten påbörja ett Harry Pottermaraton igår, vi orkade med halva första filmen, sen var vi skittrötta och lade oss. Hur som helst, jag åt både glass och lite chips men ändå vägde jag typ ett kilo mindre när jag vaknade i morse än när jag vaknade igår! jag blev glad. Jag åt förresten lax med skitgod sås, fetaost, potatismos och broccoli igår. Det blir samma idag fast utan pottimoset. Jag har aldrig gjort lax själv förut, men det blev skitgott. I morrn när jag får lön ska först och främst pappa ha en hel del pengar men sen ska jag storhandla. Jag ska köpa mer lax och lite köttfärs. Jag vill göra köttbullar och köttfärssås.

 

Nu ska jag ta ordna lite i några skåp. Det regnar ute idag så promenaden jag hade planerat in blir inställd. Jag hatar att vara ute när det ligger maskar på vägen. Jag har förresten tagit på mig kläder idag även då jag bara ska vara hemma. De som känner mig väl vet att jag alltid går runt i t-shirt och trosor i tid och otid. Men idag slog jag på stort med tunika och leggings.

 

Förlåt att jag skrev så långt. Känner att jag var lite dryg där, men jag har inte skrivit på ett tag. Ha en bra dag alla!

 

Puss!



Mot falun..

Nu är min sista dag i Övik (för i sommar) över. Jag längtar lite till Falun faktiskt. Pratade med Maria igår och hon sa att den nya lägenheten var jättebra. Vi har båda vita rum (vilket känns hur bra som helst). Nu slipper jag måla om. Dock var vardagsrummet orange, men Maria sa att det låter fulare än vad det faktiskt är. Jag kommer sakna våra gamla porröda väggar..

Igår var jag med Elin och såg Role Models. Söt film faktiskt, med McLovin från Superbad. Jag gillar honom. Vi köpte godis och åt massa popcorn och ostbollar med. Det var ju faktiskt lillördag och vi var inte på krogen så vi kände att vi fick slå på stort. Dessutom var det sista gången för sommaren vi kunde ses så det var lätt värt. Jag ska dock leva en aning nyttigare i höst så det får ses som ett undantag. Sen blir det bara skit på helgerna, vilket betyder inga popcorn mitt i veckorna. Det känns faktiskt som att det kommer gå bra. Jag har ätit popcorn kanske fem gånger i sommar.

I dag har jag passat på att vara med Tina, vi som oftast brukar spåra ganska ordentligt var helt döda idag, men det var trevligt ändå. I kväll har jag varit med Lina, Sanna och Linus. Lina var lite deprimerad över att alla åker härifrån nu. Jag förstår henne. Denna sommar har verkligen varit hur grym som helst. Alla har varit singlar och bara härjat runt, och nu menar jag inte med killar utan att ingen har tofflat. Eller Tina har väl tofflat lite med hunden men det är som det är. Var nyss hos J och hämtade lite filmer jag glömt där. Fick ett jättefint sms av honom när jag åkte därifrån. Jag blev lite rörd, haha.. Jag kommer sakna honom. Kommer sakna alla jag umgåtts med i sommar. Det känns lite vemodigt att åka ner till Falun igen, men samtidigt ska det bli skönt. Spendera lite kvalitetstid med Maria och Michaela. Jag har dessutom köpt typ 30 filmer i sommar så jag hoppas på lugna hemmakvällar framför en film istället för att supa bort hela hösten.

Nu ska jag titta på lite Cougar Town innan jag somnar. Är inte ett dugg trött tyvärr. Hade ont i magen hela eftermiddagen så jag försökte sova bort det och nu är jag pigg som en spigg. Ska upp klockan sex i morrn, känns inte superbra om jag ska vara ärlig.

Hejdå Övik, vi ses i höst hoppas jag.

Puss!

Ny mobil!

Idag har jag varit och införskaffat en ny telefon. Sony Ericsson Zylo heter den och är rosa och jättesöt. Min vän Alexandra har köpt en likadan i sommar och hon gillar den så jag litar på henne.


My new cutie pie

Det är ungefär vad jag hunnit göra idag. Synd bara att mitt sim-kort är borta och att jag måste ha mammas nu till jag får ett nytt. Jag har dock adressändrat nu så jag kan beställa ett nytt i veckan.

Nu ska snart Tina komma förbi och vi ska äta mjukglass. MUMMA! På tal om mumma, jag har börjat gilla lax. Ska nog äta det i höst. Lax med broccoli och en skitgod sås vi brukar göra här hemma på Karlsrovägen.

Btw, jag är dödskär. Såg två avsnitt True Blood i natt och den nya vampyren som är världens psykopat är ju hur jävla sexig som helst. Jag gillar störda killar, fattar inte riktigt varför.. Min första kärlek var Jafar (från Disneys Aladin). Ett tag gillade jag Dorian i The Mask med Jim Carrey, alltså den elaka som tar på sig masken ett tag på slutet. Jag gillar störda killar helt enkelt. Synd bara att de är ganska osexiga IRL. Det är bara störda killar på film som är sexiga. Jag tänker i alla fall leta efter en sexig, engelsk, gammal, skäggig och störd vampyr att leva med resten av livet. Eller inte.. Det får vara nog med killar för ett tag framöver nu tycker jag. Eeeeller? Nu är jag bara dryg.


Hejdå!

Baja päron 4 life!

Tjaaa! Trots en panikutgång igår mår jag ytterst bra idag. Jag jobbade till tio igår kväll (skulle ha jobbar till elva men det var så lugnt att jag fick sluta tidigare) tog en snabbdusch och efter det begav jag mig till Lina på förfest. Tror aldrig jag druckit en flaska baja päron så snabbt. Den gick ner i alla fall och sen drog vi till Harrys. Förfesten hos Lina var skitbra. Det var jag, Lina, Tina, Sanna och massa domsjökillar. Jag hade jättetrevligt och blev alldeles lagomt berusad (till skillnad från de senaste två gångerna jag varit ut). Jag hade kul på Harrys med, jag har dock en tendens att försvinna så fort jag kommer in på krogen. Gårdagen var inget undantag. Umgicks inte så mycket med Tina och dem utan var mest och snurrade omkring med diverse. Jag "träffade" en kille i baren, tror han stötte lite på mig till en början, men sen när han skulle betala sin drink tror jag att han tog pengar som en annan kille lämnat i driks så jag sa det till hon som jobbade i baren som skällde ut honom lite. Sen blev han lite putt på mig, haha! Det var kul. Men vilken jävla tattarstil.. Han borde veta hut! Jag dissade sedan efterfesterna och delade en svarttaxi med Tommy och Robin. Och nu till det hemska: min mobil försvann! Den är borta och jag är ledsen. Nog för att jag tänkt köpa en ny för den gamla börjar krångla hela tiden, men alla nummer är borta. Det suger apsnopp.. Ska kolla efter en ny i morrn.

Idag har jag slappat lite, åt kykling med bonjour taco (sån där färskost) till bakisfrukost. Det var hur smarrigt som helst. Åt en chicken fullkorn och chili cheese till middag på jobbet. Det var också gott men jag blev dyngmätt och mådde lite illa efteråt. Jag tror inte min kropp mår så bra. Den känns nästan lite rutten på insidan, alltså fysiskt inte så mycket psykist, eller lite kanske.. Jag förstår inte varför för jag har ju varit ganska nyttig i sommar, inte druckit så mycket och sådär. Det kanske blir bättring på det i höst. Jag har i alla fall inte haft halsbränna i sommar, vilket jag verkligen led av i våras och vintras. Är riktigt glad att den är borta. För övrigt har jag inte tagit mina p-piller på typ en vecka. Tog ett idag dock. Jag måste kolla om jag kan få en p-stav eller nåt. Jag är för glömsk för mini-piller. När jag hade vanliga p-piller var ju grejen att jag fick mens om jag inte tog dem så då hade jag en sporre i alla fall. Jag kommer ändå inte bli med barn för min livmoder är nog rutten så det är ingen tagg till att ta dem.

Nu ska jag se en film och sen sova. har två jobbdagar kvar i veckan, tisdag och onsdag och på fredag bär det av till Falun igen. Jag längtar lite men det känns samtidigt lite vemodigt. Kommer sakna Övik.
God natt!
Puss!

Bakistorsdag

Det blev utgång igår. Var först hemma hos min kusin som fyllde år sen kom snälla Tommy P och hämtade mig och körde in mig till Lars. Festade med DG (Domsjö Gangsta hahaha). Det var jag, Lars, JD, Robin, Jonas och min gamla bästis Ida. Hade riktigt skitkul faktiskt men blev lite väl full (igen). Jag minns ungeför lika mycket av gårdagen som i lördags, men jag har en bättre känsla i magen än vad jag hade då. Var än en gång både på Olles och Harrys och jag köpe än en gång redbull/vodka. Det har nog blivit en liten favorit ändå. Lillebror och hans tjej fick komma in till  stan och hämta mig. Det var snällt av dem. Somnade som en stock när jag kom hem skulle jag tro för sängen såg i princip orörd ut när jag vaknade i morse. Var inte speciellt utsövd vill jag dock lova. Var tvungen att åka in till stan vid tio för att klippa mig. Det var tungt. Jag fick tack och lov ett glas vatten att underhålla mig med. Håret blev bra i alla fall. Nu har jag givit upp pagen och klippt upp det lite i stället. Kommer nog bli page i vinter igen.

Efter Lina klippt mig gick vi på stan. Jag hittade massor på rean på Lindex som jag ville köpa men jag lät bli. Köpte dock en lång väst på H&M-rean. Har velat ha en länge, det återstår att se hur mycket den kommer användas. I kväll har jag varit med Tommy och Lars och dem igen. Vi åt mjukglass, sen provade jag en hinderbana (som jag hade jättehöga förväntningar på men som sög stenhårt) och efter det såg vi på film. Jag var skitbakis och proppade i mig en hel påse popcorn. Det var gott! Jag köpte också lite filmer på Hemmakväll. Deras outlet där alla filmer kostar 19 kronor är beroendeframkallande. Något som också är beroendeframkallande är cola light på burk. Den är iskall länge och tappar aldrig kolsyran. Hur nice som helst. Nu ska jag snart sova. Vill vara pigg i helgen och nästa vecka är jag LEDIG! Skönt! Det är dock bara en vecka kvar till jag beger mig mot Falun. Sommaren har gått så himla fort, jag fattar inte att den är över redan. Jag har haft så himla kul.. Kommer verkligen verkligen verkligen sakna alla här hemma.

God natt!
Puss!

PMS!

Hola senior y senioritas! Idag har man inte gjort många knop. Åkte till banken och skulle fixa bank-id. Det visade sig att jag redan haft bank-id sen typ ett år tillbaka. Se där, så mycket saker jag kunnat gjort så mycket enklare. Gjorde senare en jädrigt god soppa på en spik. Nej det var inte en spik, det var morötter, purjolök, lite grädde, buljong och nån vitlösfärskost. Den ska jag göra i Falun med, enkelt och smaskigt värre. Ett litet missöde inträffade dock när jag bad pappa köpa färskt bröd på äffären. Han kom hem med ett jävla påsbröd. Då brann det vill jag lova. Vem fattar inte att färskt bröd är butiksbakat? Allt jävla bröd på affären är väl färskt! Jag åt inget bröd. Jag tror det är pms som ligger och lurar. Mina nya dumma mini-piller ger mig fruktansvärt humör. Jag hoppas jag får tillbaka de gamla vanliga i höst. Jag tar hellre en hjärnpropp eller vad det nu är man kan få än denna pms. Jag tycker seriöst synd om folk som måste umgås med mig.

I kväll har jag varit med Lina, Linus och Robban. Hade trevligt som vanligt. Jag kommer verkligen sakna mina vänner i Övik nu när jag åker tillbaka till Falun. Men å andra sidan har jag ju himla bra småsnippor där med. Jag saknar dem mycket. Jag pratade förresten med Michaela och Maria i kväll. Det lutar lite åt att Maria åker ner när jag åker också för att åka på Ikea tillsammans. Det skulle vara smidigt.

Jag är sugen på utgång i morrn. Om du bor i Övik och ska ut i morrn, hör av dig! Jag hoppas hösten bli så lugn som jag tänkt mig, men det lutar inte åt det hållet. Jag har ju varit rätt lugn i sommar på festfronten, men det är ju så kul att festa! Jag ska sluta bakiskäka i alla fall, och kanske dricka redbull/vodka istället för vin. Det kanske är lite mindre kalorier i det?

Nu ska jag ta och se lite True Blood eller kanske en film, sen blir det sängen. I morrn ska jag packa, har tvättat alla kläder idag, så det är gjort. Sen ska jag städa och fira min kusin som fyller år. jag blev förresten dissad av J i kväll. Ska kanske ses på torsdag i stället. Jag har nog skrämt upp honom lite i onödan. What ever, jag åker nästa fredag. Tillbaka till verkligeheten. Jag har ju en uppsatts att skriva, känns måttligt roande vill jag lova. Men det blir bra med en liten smystart på skolsäsongen.

Puss!

Spårad lördag

Vilken jävla helg, jag säger då det.. Lördag med Lina slutade kanske inte så jättebra. Vi satt hemma hos linus och drack vin. Mitt vin smakade bensin, vilket egentligen är ett typiskt drag hos rieslingviner, och gick segt som fan att dricka, till en början. Som en blixt från klar himmel kom Björn till festen, har inte träffat honom på hela sommaren och hoppades slippa också. Efter det gick vinet ner i stadig takt. Han var dessutom jädrigt pratsam så vi satt och snackade en massa skit ett bra tag, sen åkte jag, Lina och Frida in till Olles där jag beställde en redbull/vodka, något jag aldrig dricker. Kände bartendern och fick en apstark drink. Den gick inte att dricka så jag blandade ut den lite mer. Blev dock skitfull i alla fall. Efter det minns jag inte så jättemycket. Tydligen drog vi vidare till Harrys och efter det är det ganska blankt i huvudet. Jag vaknade i baksätet på bilen hos Linus av att jag frös något fruktansvärt. Åkte sedan hem, sov en extra timma och sen drog jag till jobbet. Jag jobbade från elva på morgonen till nio på kvällen. Det kan mycket väl vara det värsta jag varit med om. Hade dessutom århundradets bakisångest. Det hände en del på lördagen som var lite tokigt, men jag kan inte göra så mycket åt det nu, can I? Jag  hade förresten en riktigt slampig klänning. Kort, tight och urringad. Inte riktigt jag men den är skitsnygg (förrutom att min mage ser fet ut).

Nu ska jag snart äta fisk sen blir det jobb igen. Känns dock riktigt skönt att vara ledig till på fredag. Tråkigt dock att jag åker tillbaka till Falun nästa fredagmorgon och inte hinner gå ut mer i Övik. Jag har haft en riktigt bra sommar här även då min lägenhet brunnit och den här sista helgen spårade ur. Jag är så glad att jag slipper åka tåg till Falun. Ska lyxa till det lite med bil tillsammans med mamma och pappa. Jag hoppas jag slipper köpa så mycket nytt till lägenheten. Helvete vad min mage kurrar nu. Fisk nästa!

Jag och Lina i lördags

 

Puss!


Looking goood!

Guten tag! Idag har jag ringt och pratat med saneringsfirmor och försäkringsgubbar. Saneringsmannen var jättetrevlig, honom tycker jag om. Han sa att det ser bra ut i lägenheten och att det inte var så mycket som verkar blivit förstört. Han trodde att mina kläder klarat sig och går att tvätta ur bara, dessutom verkar tv och sånt klarat sig. Det återstår bara att se hur mycket saneringen kommer kosta. Jag skulle få veta nästa vecka. Det enda som såg ut att vara helt kaputt var min säng, men med lite sympati från mamma och pappa kanske jag kan ta ner sängen jag har i Domsjö. Lite tråkigt är det dock att jag hade vinter- och säkert också höstjackorna på vinden. Jag som hade hittat en perfekt höstjacka förra året och vinterjacka har jag letat som fan men inte hittat någon. Jag håller tummarna för snyggt höstmode 2010.

Good ol' times i ett stökigt rum på Jungfruvägen 137a.

 

Nu ska jag ta en liten promenix i solen innan det bär av till jobbet. Habe eine guten tag. Auf wiedersehn!


Schyss!

 

 


Är lite orolig

Jag läste just att rasrisken på vårt hus i Falun är stor. Jag skulle just nu vilja åka ner och plocka ut alla saker som kan räddas innan det är för sent. Jag klarar seriöst inte av att bli av med alla mina kläder och allt annat som finns där inne. Känner mig ganska hjälplös just nu.. En positiv sak är dock att vi fått en ny lägga. Den ligger också på Bojsen men en bra bit bort. Jungfruvägen 9a är tydligen min nya adress. Är det förresten tattigt att gå runt i kläder som luktar brandrök? Inte värre än cigarettrök hoppas jag. Fan vad jag hoppas att mina kläder klarar sig. Det kanske låter lite töntigt att bara bry sig om kläderna, men det är trots allt de som kommer vara svårast att ersätta. Jag hade ju en liten samling. Tekniska saker som tv, dvd, skrivare och datasaker räknar jag med att måsta köpa nytt, sängen också för den delen. Fan vad tungt det känns. Tidigare har jag tagit det hela med ro, men just nu är det inte roligt.

Nog om lägenhetsjäveln. I dag har jag varit med Lina. Först tog vi en fika på stan, Linda och Robban var också med. I kväll har vi spelat kubb. Något oväntat var att jag och Lina skulle vinna över tre killar (förlorade dock andra omgången efter ett gigantiskt överläge). Efter det åkte vi till max, jag åt nuggets som vanligt. Det har blivit min nya favoritmat men jag börjar bli lite less på det. Sen såg vi en film Kartellen. Den var helt okej, lite småtråkig men den funkade. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på jazz. Känns ganska chill om du frågar mig. Jag ska väl ta och sova snart. Jobbar natt i morrn sen är jag ledig på lördag. Det lutar lite åt utgång men jag börjar 11 på söndag och jobbar till 21 (10 timmar!). Vet inte om det är värt det riktigt. Det är inte så kul att jobba bakis på Burger King. Nu ska jag sova och hoppas att lägenheten inte rasar in. Håll tummarna! God natt.

Puss!

Utvilad

För första gången på riktigt länge lade jag mig innan 00.00. Eller jag stängde datorn 00.00 men jag somnade strax efter det. Vaknade strax efter nio men jag drog mig till strax efter tio, såhär efter nästan tio timmars sömn känner jag mig riktigt laddad. Det var dessutom första gången på länge som jag sov själv och åt frukost när jag vaknade. Frukost är dock jävligt tråkigt, jag är skitless på frökusar. I Falun ska jag börja äta havregrynsgröt tror jag. Eller fil med frön. Det som är lite jobbigt med att kliva upp så tidigt är att det inte finns något att göra på dagarna. Jag tänkte att jag skulle ta en promenad idag, men det regnar och med regnet kommer maskarna. Jag kan verkligen inte kliva på maskar så en powerwalk skulle nog se jävligt lustig ut när jag hoppar omkring för att undvika massaker. Jag tror jag ska äta glass idag i alla fall. Jag drömde att vi hade hur mycket glass som helst hemma och jag tog lite av alla smaker och det var skitgott. Det var länge sen jag åt mjukglass nu. En rosa mjukglass med saltlakritsströssel på Villakiosken skulle inte sitta helt fel.

Jag fixade förresten min första sexkund igårkväll. En kille jag känner från Falun tyckte lite synd om mig och erbjöd sig att leka torsk och hora. Kanske blir bra med en mjukstart på min prostitutionskarriär. Jag pratade med Björn igår också, första gången på hela sommaren faktiskt. Han var förvånansvärt trevlig.

Frågan är vad jag ska hitta på idag. Städa kanske? Mitt rum behöver en riktig storstädning, men det går så fort att städa och jag börjar inte förrän 19.00 i kväll så jag behöver mer saker att göra. Jag hatar att vara rastlös. Jag är typ bäst i världen på att vara rastlös är jag rädd.. En skön dusch ska jag ta i alla fall. Jag försöker vänja mitt hår att inte bli tvättat varje dag. Det blir äckligt skitfort, men nu har jag inte tvättat det på två dagar så jag gör lite framsteg i alla fall. Jag skulle ha behövt göra en ansiktsmask också. När jag kommer till Falun ska jag bada! Fan vad jag längtar, lite levande ljus, skön musik och ett glas baileys. Det är himlen för mig.

Nej om man skulle ta och göra lite nytta tro. Ha en bra och konstruktiv dag!

Puss!

Come on baby light my fire

Woho, Johan (från Falun) ringde igår när vi åt middag och berättade att min och Marias lägenhet i Falun stod i brand. Hela vindsvåningen, alltså våningen ovanför vår har brunnit upp. Enligt Johan fanns inget tak kvar. Lägenheterna är tydligen rök- och vattenskadade. Det bästa med hela skiten är att varken jag eller Maria har hemförsäkring. Nån som har en aning om vad en sanering kan kosta? Jag hoppas dock att mamma och pappas hemförsäkring även täcker mitt boende. Det får nog bli en liten prostitutionshärva i Falun i höst om jag ska ha råd att fylla upp min klädkammare igen. Jag hoppas torskarna tvättar snoppen innan de går ut på stan och letar efter horor.

Middagen hos J igår var i alla fall trevlig. Jag tror att han är lite av en mästerkock. Han bjöd på en skitgod köttfärssås med makaroner. Jag drack vin och somnade jättetidigt. När J väckte mig hade de andra redan lämnat lokalen. Kände mig inte som en partypooper, jag lovar. Jag tror det blir så när jag dricker och inte går ut eller gör något så jag rör på mig. Dåå blir jag trött och somnar. 

Det blir till att åka på Ikea åter igen i höst och köpa en hel lägenhet antar jag. Jag är lite småless.. Nu ska jag sova ett slag.

Puss!

Jag kom på fler saker

Jag kom just på massa andra saker som håller liv i min agressivitetseld. Mamma har inte tvättat på årtionden så jag har INGA bra trosor kvar att använda, bara fula och/eller osköna. Mitt nagellack har flagnat som fan och jag orkar inte ta bort resterna med aceton så jag målar bara på nya lager hela jävla tiden, mina naglar ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig. Dessutom måste jag fixa hyran vars avi ligger på hallgolvet i Falun. Den skulle ha varit betald för flera dagar sen. Jag ska ringa och fixa det i morrn. Måste också ringa till nån läkare i morrn och kolla upp vad som är fel på mina ögon. Jag står seriöst inte ut mer, det kliar och jävlas så jag fan bryter ihop. Jag är arg! Sen är jag jävligt less på mitt rum i Domsjö, jag längtar tillbaka till rummet i Falun. Längtar tillbaka till frihet och total brist på tjat. Här är det fan bara massa jävla tjat. Jag bryter ihop!

Jag skulle vilja ta sönder något, eller slå någon riktigt hårt eller kanske hugga nån med en kniv. Och skrika skithögt. Jag dricker vin i stället. Dessutom är jag jättehungrig.

Over and out!

Miss Pinkeye

Jag är på riktigt dåligt humör idag. För det första är mina ögon cp, de är röda och kliar och rinner, måste vara allergisk mot något jävelskap på sensommaren för jag har haft så här förut med. För det andra har jag världens mest trångsynta och omogna lillebror. Allt han säger är bajs och jag blir seriöst förbannad så fort han öppnar käftjäveln, sen har mamma varit lite av en bitterfitta idag. Jag antar att jag också varit det, men kan man bli annat än irriterad och less när man umgås med andra som är det? Jag hoppas i alla fall på ett bättre avslut på denna dag. Jag ska till J och käka middag med honom, hans kompis och kompisens tjej. Det ska bli trevligt, men jag är lite nervös för jag känner inte de andra två så bra, speciellt inte tjejen. Jag har köpt en flaska vin och ett par baccardi breezer så jag kan slappna av. Kan verkligen behövas när jag är på detta humör.

Jag kommer inte ihåg om jag skrivit något i helgen, har varit borta mest hela tiden. I lördags var jag i alla fall hos J. Jag drack en flaska vin och somnade typ 23.00 eller nåt men det var skönt att dricka vin utan att gå ut. Det var länge sen. Igår var jag med Elin. Vi gick på bio och såg Inception. Den var riktigt skitbra. Jag är lite kär i Leonardo DiCaprio, han är miljövän och det gillar jag.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig sen ska jag kila ut till J igen. Längtar fan efter att få sörpla lite vin. Jag har förresten börjat dricka annat än mina halvtorra riesling på 7,5%. Chardonay på 13% är det som gäller nu. Kanske inte blir lika dyrt på krogen i höst om jag dricker det, haha! Nej skämt å sido, nu har jag inte tid med det här längre. Take care now, bye bye then!

Puss!

RSS 2.0