Uppe med tuppen

Jädrar i mig vad jag uppdaterar min blogg nu! Vaknade strax innan 08.30 och väntade på att larmet skulle ringa. Det gjorde det inte och jag upptäckte till min stora glädje att jag inte skulle upp förän 09.30. Var dock för kissnödig för att somna om så jag klev upp i stället, en timma för tidigt. Det händer inte ofta vill jag lova. Nu sitter jag och avnjuter en frökuse med rökt kalkon och goudaost och ett glas cola light. Har tänkt åka upp till gymmet tidigare och hinna med lite träning innan yogan. Jag känner mig sjukt aktiv idag. Det värsta är bara att jag kommer vara skittrött senare i dag.

Jag har dessutom bestämt mig för att dricka väldigt lite idag. Köper kanske fem cider/baccardi breezer, sen har jag så jag kan göra någon/några wingman också. Funderar också på att vara nykter nästa helg, men jag får se hur det blir med det. Det är ju ett tag kvar. Kanske kör en Star Warshelg i stället och kollar genom alla filmerna. Det är trots allt nästan tretton timmar film (om jag räknat rätt). Jag tänker i alla fall ladda så jag är peppad att gå ut när Elin kommer om två veckor. Kommer bli skitkul, jag längtar!

Jag känner förresten av träningsvärken i magen och i brösten från träningen igår, och då körde jag ändå på lugnt. Bådar inte så gott inför dagens träning, plus att vi ska spela brännboll senare. Jag kommer bränna så mycket kalorier idag (kommer dock äta hur mycket som helst också). Det verkar i alla fall bli fint väder. Just nu är det ganska disigt men det kanske lägger sig om vi har tur.

Nej nu drar jag till gymmet. Ha en bra dag, det ska jag försöka ha ^^
Två sommarlåtar att njuta av:
Seals and Crofts – Summer Breeze
Train – Hey, Soul Sister



Jag vill ha sommar NU!

Krokodiltårar

Ikväll har vi sett Blood Diamond och ätit popcorn. Fruktansvärt otrevlig film, det brukar vara så när de speglar verkligeheten. Jag har i alla fall bestämt mig för att alltid kolla upp så att alla diamanter jag köper inte är konfliktdiamanter. Jag kommer nog vara en ganska stor diamantkonsument när jag blir stor.

Insåg under filmen hur snygga afrikaner är (det har jag väl i och för sig alltid tyckt). Alla afrikaner i hela filmen var skitsnygga. Till och med barnen! Önskar att jag vore afrikan också, men man kan inte få allt här i världen. Jag lever i alla fall i ett tryggt och fredligt land. Jag tror vi alla tre grät i slutet av filmen. Jag hatar att gråta inför folk. kan vara det pinsammaste jag vet (förutom att fisa i närheten av någon förstås). Jag har dock blivit ganska van vid att gråta inför folk (och fisa för den delen). I'm a cry baby, what ever!

Nu ska jag lägga mig och läsa lite inför fråga två (som jag börjar med) på tentan. Har inte pluggat idag heller och jag börjar få lite panik nu. Lovade mig själv att jag skulle vara ute i god tid denna gång, jag har säkert lovat mig det sju gånger sen förra tentan, men likt förbaskat sitter jag här och fiser bort tiden.

Nu tenta, imorn klockan 11.00 yoga. Känns inte så lockande just nu måste jag säga. Men jag längtar till morgondagen. Det fullkomligt stinker vitlök när man öppnar vårt kylskåp. Jag befarar att allt kommer ta åt sig smaken från den där marinaden, men det är det värt.

God natt gott folk!
Puss och kram och tänk på var dina diamanter kommer ifrån!

Smak

Har inte skrivit här på några dagar. Jag har varit så trött på kvällarna när jag har tänkt skriva så jag somnade i stället. Hur som helst, nu skriver jag. Har i alla fall inte gjort ett skit de senaste dagarna. Det är ju tentavecka så jag har städat och tvättat, inte skrivit tenta. Jag började lite igår men vi har ju äntligen fått tillbaka kanalerna så jag fastnade framför tvn. Fixade deklareringen i tisdags, blev kär i tjejen som hjälpte mig. Har fått hjälp av henne på banken en gång tidigare också. Hon är skitsnygg, och snäll. Jag behövde inte betala för nåt papper hon var tvungen att beställa, skulle ha kostat 250kr men jag behövde inte betala! Jag tror hon gillar mig med. Såg en skitsnygg kille på stan efteråt också. Min typ in i minsta detalj. Långt solblekt hår (inte blont utan ljusbrunt med ljusa naturliga slingor), snygg fejja och skitsnygga kläder (rutig skjorta med en t-shirt under, baggy jeans och sneakers, tror tyvärr att det var Nike, jag vill ha en kille med Adidassneakers för vi måste matcha). Jag blev lite kär i honom med.

Två andra kärlekar:

Johnossi – What's the Point
Jose Gonzalez – Killing For Love (Jose Gonzalez är bra över huvud taget)

Idag har jag varit på gymmet med Maria. Körde inte så hårt, typ tio repetitioner på varje maskin. Sprang tio minuter som uppvärmning, tänkte springa femton men det kom en kille som luktade svett och ställde sig på bandet brevid mig så jag satsade på att springa snabbt i tio istället. Jag och Maria bokade dessutom in oss på ett abspass nästa onsdag. Jag bokade också in mig på ett yogapass i mornbitt klockan elva (får väl se om jag orkar upp till dess) och pilates på måndag. Kommer bli skitnice. Jag måste verkligen börja träna igen. Skyller på att jag har haft ont i halsen ett tag nu, men det har gått över.

Vi var och storhandlade på Willys inför morgondagen nyss. Köpte en engångsgrill så jag kan grilla kyklingspett. Har redan lagt kyklingbitarna i vitlöksmarinad, kommer smaka som fan i morn och jag kommer lukta satan! Kommer bli riktigt nice. Till kyklingen ska jag äta potatisgratäng, (ekologisk!)sallad & sockerärtor, grönpepparsås och baconlindad haloumiost. Längtar verkligen till den smakexplosionen vill jag lova. På ta om smakexplosion, köpte en fryst pizza idag, en vanlig vesuvio, men efter mitt kulinariska expriment var den hur god som helst! Jag lade på fetaost, jalapeno på halva och på andra halvan pesto. Pestosidan var godast, den andra var stark som tusan, svettades lite på överläppen till och med.



I morgon har jag en fullspäckad dag. Först ska jag på yoga klockan elva, efter det måste jag på systemet, sen hem och duscha. Klockan tre ska vi spela brännboll och efter det blir det grillning och sist men inte minst ska vi dricka alkohol och göra annat kul. Eftersom alla är i Uppsala blir vi det gamla vanliga gänget, men inte surar jag för det. Det var skitlänge sen vi var allihop, den enda som saknas imorn är Mathilda som är i Västerås. För hoppningsvis hinner jag med lite tenta imorn också (kommer inte hända). Måste verkligen sätta igång med den nu. Har tre frågor och dyra dagar kvar. Satsar på att hinna med en idag (i alla fall börja med den), en på lördag och en på söndag.

Önska mig lycka till med tentan!
Puss och kram, ha en bra kväll.

Förresten, så här såg det ut hemma hos oss en kväll när vi skulle plugga till ett seminarie. Vi är ambitiösa! ^^



Deklarering

Nu sitter jag här igen och lyssnar på klassisk musik. Wunderbar. Har precis tagit en snabbdusch så jag slipper imorn innan skolan. Har workshop från tio till sexton, sex jävla timmar. Jag kommer dö! Men jag och Michaela ska käka lunch på mcdonalds så har jag tur går jag inte under. Jag tänker äta en cesarsallad, gött som fasen. Efter det ska jag gå till banken och deklarera. You heard me. Jag har inte gjort det än och tiden börjar rinna ut. Försökte mig på det idag, men jag fattade inte ett skit av dessa jädra aktieobligationer hit och dit. Hoppas att de på banken kan hjälpa mig så jag får mina pengar. Jag behöver dem verkligen.

Har inte börjat med tentan idag. Det blir liksom inte av. Men på onsdag ska Michaela och Maria till Borlänge så då tänkte jag försöka passa på. Jag tror jag ska köpa en liten flaska baileys, det brukar hjälpa när jag ska skriva tenta. Vin går också bra tror jag. Hur som helst ska jag plugga så den är klar till på fredag. Då är det ju valborg. Planen är (om vädret tillåter) att vi ska grilla och spela lite brännboll, nog för att jag brukar hata brännboll men med tanke på att vi ska dricka en måttlig(!) mängd alkohol innan så kanske det går att härda ut. Jag är fan sämst på brännboll, kom precis på det. Jag är den som alltid slår med platta träet och typ får ont i handleden av slaget. Ingen kommer vilja vara på mitt lag. Men jag tänker vara med i alla fall. Hur som helst, jag funderar på att grilla kykling (som vanligt) och äta coleslaw till. Kan bli en sallad också. Gott ska det bli i alla fall. Det blir första grillningen i år. Jag hoppas verkligen det blir bra väder.

Jag har varit riktigt dryg ikväll. Michaela blev så less på mig att hon försökte fixa ett ragg åt mig. Jag juckade på henne och jag såg att hon riktigt hatade det. Då gillade jag det bara ännu mer. Nej ärligt talat borde jag försöka skaffa en pojkvän snart. Jag är ensam och det går just nu ut över Maria och Michaela. Jag kommer aldrig hitta en kille igen. Jag är för dryg och dum i huvudet. Det finns inga killar som är så. Inte såna som man kan kolla på utan att få skavsår på hornhinnan i alla fall. Meeeen å andra sidan gillar jag ju att vara singel. Det är skönt som fan. Hade ju pojkvän i typ fyra år innan jag kom hit så. Jag borde vara ung och fri och leka av mig lite. Snart är jag ju gammal och tråkig (nog för att jag nog aldrig kommer bli riktigt jättetråkig). Jag säger bara "flyyy hiiiigh freee biiiird" (det är alltså en låt av Lynyrd Skynyrd - Free bird, jädrigt bra)!

Nej om man skulle ta och lägga sig. Det är lite synd bara att jag sov till elva idag och inte är ett dugg trött nu. Jag drömde förresten en skitobehaglig mardröm i natt. Jag och Maria såg ju Sin City igårkväll och där är det en jätteäcklig kanibal och en pedofil och jag hade väl nån slags blandning av det i min dröm. Jag var i mormor och morfars ladgård och då kom en pedofilkanibal och upptäckte mig, jag fick så klart panik och tänkte att han skulle döda mig så jag stack honom i magen med en kniv eller nåt, men sånt dör de ju aldrig av så jag tog en golfklubba och slog honom i huvudet till han dog. Sen kommer det värsta, min morfar såg det så jag var tvungen att döda honom med. Det var sjukt obehagligt för han dog inte på en gång, och jag ville inte att han skulle lida för jag tyckte ju om honom. Vaknade halvsju i morse alldeles svettig och med skithög puls. Kunde knappt somna om efter det för jag hade en sån fruktansvärt obehaglig känsla i kroppen. Inga mer våldsamma filmer för min del på ett tag. Kanibalen är han med vita ögon och pedofilen är den gula.





Nu ska jag sova och hoppas på en mardrömsfri natt. Ska trotts allt upp tidigt imorn. Hoppas workshopen inte suger helt och hållet.

God natt!

Myskväll som vanligt

Nu har jag och min kära sambo Maria haft myskväll. Vi kollade en riktig chick-flick Sin City. Det är ingen chick-flick. Den är väldigt rå om jag ska vara ärlig, men riktigt snygg! Den och 300 är två filmer jag kan se hur många gånger som helst bara för att de är så snygga. Jag tror seriöst jag har sett 300 tre gånger sen jag flyttade hit. Såg den dessutom säkert två gånger under de få månaderna jag bodde med Björta. Och det sjuka är att jag vanligtvis HATAR krigsfilmer. Jag åt popcorn också. Såna man poppar i kastrull. Jag glömde att stänga av värmen dock så det poppade som fasen, jag blev nervös som fan vill jag lova. Sen åt jag lite godis också. Det kostade bara 39.90:-/kg eller nåt så jag köpte det i lördags. Men det är inte så gott med godis egentligen.

At the moment sitter jag och spanar in min Peace & Lovebiljett som sitter uppmagnetad på min anslagstavla och ler mot mig. Can't wait till tjugoåttonde juni. Det ska verkligen bli skitkul. Längtar mest till Wolfmother. Jag lyssnar dessutom på Chopin igen, på repeat denna gång. Jag känner mig riktigt sofistikerad faktiskt. Det enda som saknas är ett glas rött, men eftersom jag inte dricker rödvin så dricker jag en slurk baja päron istället. Man blir ju så go i huvudet av det. Dessutom är jag ledig imorn (och resten av veckan förutom tisdag för den delen). Ska sätta igång med tentan i morgon. Trevligt värre? Nej!

Nu borde jag sova, men jag vet inte om jag vill. Har egentligen inget att göra vaken men det är tråkigt att somna om man inte är riktigt trött. Känns dock lite tattigt att sitta uppe hela nätterna. Jag hade vänta tillbaka dygnet så fint för ett tag sen. Nu är jag tillbaka i skiten igen.

Nej skit i detta nu. God natt sweet people. Mmm, du läste rätt, är du inte en sweet people (och nu menar jag i personligheten inte utseendet för jag är inte ytlig) så önskar jag dig inte god natt! Den du! Det lönar sig att vara snäll ^^

Seize the day?

Jag ska inte svära i detta inlägg för jag fick skäll av mamma för att jag svär för mycket. Jag tycker dock att svordommar kan göra en text mer dramatisk och färgstark. Idag har det varit underbart väder ute, och vad har jag gjort? Inte ett skit. Har inte ens gått utanför dörren, men jag planerar att gå ut med soporna innan solen hinner gå ner. Jag som hade tänkt börja med tentan idag, det har inte blivit av, men jag har skrivit ut den och kollat upp vilka böcker som hör till vilken fråga. Kommer nog gå undan när jag väl sätter igång. Har ju trots allt till nästa måndag på mig så det är ingen brådska. Det märks dock att jag har tenta på gång för jag har städat (rättare sagt dammtorkat) rummet idag.  Jag har nämligen en tendens att alltid städa när jag ska skriva tenta.

Det blev gomat (god mat) idag med. Tänker nörda lite och lägga upp en bild på det:



Det som ser ut som grön diarre är guacamole och det som ser ut som en skrumplever är baconlindad kykling. Ser inte mycket ut för världen, men det är det lyxigaste jag ätit sen jag flyttat hit tror jag. Nu sitter jag och lyssnar på Nirvana och dricker en Wing man. Götta götta! Bild på det också bara för att det är så kul:



Det är fruktansvärt hur lite jag kan få gjort på en dag. Idag har jag verkligen bara suttit och lyssnat på musik och gjort små skitsaker som inte haft någon betydelse alls. Det har dock blivit mycket musik. I morse gjorde jag en spellista på spotify med klassisk musik, kan vara bra när jag ska plugga. Jag hittade ett riktigt fint stycke av Chopin - Chopin – Nocturne #20 In C Sharp Minor, Bi 49. Nördig som jag är blev jag tårögd när jag lyssnade på den. Blir det nu också känner jag, kan dock vara min lilla wingman som spökar för tillfället. Hur som, efter allt klassiskt lyssnade jag på Nirvana, Rage against the machine, Cypress Hill och Pearl Jam. Nu känner jag att jag är lite sugen på att se När lammen tystnar. Hanibal Lecter gillar också klassisk musik. Hade inte han varit jättegammal, spykopatisk seriemördare och kanibal hade han nog varit min drömman. Han är ju både stilig, smart och allmänbildad. Vi hade kunnat gå på pianokonserter tillsammas, ätit på fina restauranger och varit finklädda. Det enda minuset är väl (förutom de tidigare nämnda) att han inte verkar allt för rolig. Men vem behöver humor när man har pianokonserter egentligen?

Nej nu är jag lite uttråkad, och jag har INGET att göra ikväll förutom att gå ut med soporna. Jag vill cykla till parken som ligger vid sjukhuset och åka linbana men jag lär aldrig få med mig någon dit. Får väl titta på tentan istället. Eller en film.

Take care now. Bye bye then!

Klockor

Jag är skitlycklig! Vi fick se tentan idag. Har gruvat mig för den hela kursen för den ska skrivas på engelska. Förstå detta, tentan består av tre frågor. Tre små frågor på max två a4 var med dubbelt radavstånd. Jag älskar Stub! Kommer förhoppningsvis gå relativt fort att skriva den. Jag tänker försöka börja i morgon eller på måndag och göra klar den innan fredag. Jag kanske klarar denna kurs ändå. Happy!

Igår var det rock night på kåren. Hade längtat som fan hela veckan men när vi väl skulle ut var jag riktigt jävla opeppad. Det började när vi var på stan. Jag skulle lämna in min älskade espritklocka på batteribyte men när jag  skulle hämta ut den fick jag veta att den var trasig och skulle kosta femhundra kronor att laga. Jag brukar alltid vara trevlig mot folk som jobbar i affärer men jag kunde inte kontrollera mig. Jag svor som en borstbindare (inte åt henne dock) och det var lite smått pinsamt, jag skyller på att jag har skjutit upp mensen och har svåra hormonrubbningar. Hur som helst, vi åt på American Pizza också och jag åt upp HELA pizzan, viste att det skulle slå tillbaka och jag hade rätt. Var proppmätt precis heöa dagen och ändå åt vi typ klockan tre. Så när jag skulle fixa i ordning mig kände jag mig skitful och uppsväld och svor ännu mer. Jag var riktigt förbannad. Det slutade med att jag tvättade bort mitt smink och förberedde mig på en hemmakväll. Vi hade förfest här dock och till slut taggade jag till och slängde på mig lite smink (och en mustasch) och hängde på ut i alla fall. Fick dessutom ett sms innan jag hunnit tagga till där det stog "din klocka är sönder". Denna gång handlade det om min ironiska guldklocka. Det var droppen. Jag stängde in mig på mitt rum med gråten i halsen och hatade (skyller även denna gång på hormonerna). Det visade sig dock att det var ett skämt, skitkul skämt! Jag tog i alla fall en promenad till regementet idag och hämtade klockan. Slutet gott allting gott, förutom att min favoritklocka inte funkar om jag inte lägger ut femhundra spänn på den.

Rocknight på kåren var helt okej i alla fall. Bra musik, eller mycket av det i alla fall. Fick lite rammstein, lite Marilyn Manson, lite Rage against the machine och Bloodhound Gang. Jag hade som sagt en jättefin mustasch också. Jag är så jävla mycket snyggare i mustasch än utan. Fick en hel del komplimanger ska jag tala om. Det var bara en tjej från Turkiet som tyckte den var ful. Men det gör inget, smaken är som baken och hennes var ganska liten. Såg dessutom i morse att det kommer vara Mustaschkväll på kåren den 14 maj när älskade Elin kommer hit. Jag gillar det!

Ikväll har jag, Maria och Michaela kollat på Det av Stephen King. Hade bara sett halva tidigare. Jag och Björn fattade inte att man skulle vända på skivan så vi trodde att det var slut efter halva filmen. Slutet made more sense denna gång vill jag lova. Jag gjorde dessutom skitgod mat idag. Det blev ostfyld baconlindad kyklingfile med ris, sparris och currysås. Nu luktar mitt kiss väldigt illa. Det blev skitgott. Har nog aldrig lagat så avancerad mat i hela mitt liv. Jag är riktigt stolt! Det kanske blir samma mat i morn om jag orkar, har ju trots allt all the ingredients.

Nu ska jag sussa. Här är lite bilder från igår och i onsdags. Enjoy :)
Puss och kram!










Och till lilla mamma, här kommer lite vårblommor, kanske krokusar?





Längtar till fredag

Nu funkar min blogg äntligen som en ska igen. Har inte kunnat göra styckeindelningar eller nånting på ett tag. Jag ligger här klockan tre på natten och kan inte sova. Har dessutom halbränna så in i helvete och mina tabletter har tagit slut. Ska på stan i morn så jag får köpa nya då. Imorn blir det som sagt stan med tjejerna. Vi ska käka på American Pizza eller  vad det heter. Känns inte så frestande just nu vill jag lova. Ska också på systemet och köpa en flaska baccardi razz. Har ju planerat det ett tag men det har inte blivit av än, men så var jag på nyöppnade Willys idag och de hade extrapris på björnbär (2pkt för 15:-) så jag tänkte att det var ett tecken. Vist, det ska egentligen vara hallon, men björnbär är gott det med. Sen blir det rockkväll på kåren! Jag LÄNGTAR! Man ska enligt rykten även kunna gifta sig hos Elvis där. Jag kommer dock att förbli ungmö.

I onsdags var vi ut ja. Det var skitkul. Jag och Michaela satt med en seminarieuppgift och jag fick för mig att jag ville gå ut. Det tog typ tre minuter att övertala Michaela. Sen kom Maria hem, det tog kanske åtta att övertala henne. Till slut fick vi även med oss Elin. Det blev jävligt nice! Vi drack strawberry daquris (hur det nu stavas) på kåren. Smakade mumma i gommen vill jag lova. Det var dessutom skitkul på Etage. Jättemycket folk och roligt folk för en gångs skull. Jag pratade med en kille som var skitrolig. Han kallade mig gäddöga (kommer inte ihåg varför men det var nåt kul) och jag kallade honom hiven (som i HIV). Det gillade han inte. Riktigt lyckad kväll i alla fall.

Jag var inte så full igår. Har knapt varit bakis alls idag. Vi hade dock seminarie klockan tio i morse. Det tog emot att kliva upp 08.30 vill jag lova. Men jag drog mig som fan, hann med en kopp te till frulle. Grejen med seminariet var ju att vi inte riktigt hann med alla frågor igår eftersom vi gick ut. Vi skippade en fråga som var dryg som fan. Fråga fyra. Och idag på seminariet var vi jävligt nervösa. Men Stub (som jag älskar mest i världen) gick från fråga tre till fråga fem! Skacka om tur! Det gick bra på seminariet till och med. Var skitnervig för att vi skulle behöva prata engelska men det gick mycket bättre än vad jag trodde.

Nu ska jag snart försöka sova. Har sett typ fyra avsnitt Entourage för att bli trött. Det gick inte jättebra men jag börjar dåsa till lite nu känner jag.

God natt gott folk. May the force be with you!

Underbar sambo!

Glömde nämna detta i mitt förra inlägg. Jag var grumpy som fan igårkväll och idag när jag kom hem från skolan hade Maria köpt tulpaner för min skull. Små vita dessutom, mina favoriter. Hur gulligt var inte det?! Därför får hon ett eget inlägg tillägnat sig för jag blev lite rörd och väldigt glad :) Hon hade dessutom städat hela lägenheten så nu skiner lyan ska jag tala om. Snacka om vinstlott jag drog när vi flyttade ihop. Mary Mary!

Toapapper

Jag och Maria har EN toapappersrulle kvar. Den ska räcka ända till på fredag då vi får pengar. Då ska vi lyxa till det lite och gå på nyöppnade Willys och storhandla toapapper och grejer. Till dess får vi försöka äta och dricka lite och i värsta fall får vi torka oss med gamla gratistidningar och ursköljda mjöllkkartonger. Nej, vi har faktiskt hushållspapper om det krisar. Det värsta är att jag fan kan kissa sju gånger i timmen. Jag kissar som en häst! Dessutom äter jag fil och frön till frulle vilket resulterar i att jag dessutom bajsar varje dag. Hur som helst.. Jag har förresten kommit på att jag alltid frågar om mina ragg har toapapper, ända sedan incidenten med han som inte hade toapapper så jag blev sur och gick hem. Det blev inte nåt där inte! Idag hade vi lektion med Stub (som jag är väldigt kär i). Han är så söt! Han visade massa youtubeklipp, bland annat family guyklipp. Jag har dessutom pluggat lite hemma idag. Har börjat med uppgiften som jag och Michaela ska lämna in på torsdag. Den blir skitdålig men det gör nog inget. Stuben är en hyvens kille, han tycker nog om den ändå. Jag har också ätit upp min sista hamburgare. Den var skitgod och dressingen var SKITSTARK! Jag svettades lite om jag ska vara ärlig. Den blir bara starkare och starkare för var dag som går. Imorn ska jag nog äta firrepinnar med pottimos och broccoli. Kommer bli jävligt gött det med. Nu tänker jag glossa lite Entourage innan jag somnar. Kommer nog hinna med några avsnitt för jag tog en powernap tidigare ikväll. Puss, god natt!

Bitter

Jag är bitter som fan ikväll. Vet inte varför.. Kanske för att jag har skjutit upp min mens eller nåt. Kände nyss att jag är skitdåligt sällskap så jag lämnade Maria och Michaela ensamma framför Community i förmån för sängen. Funderar dock på att se ett avsnitt Entourage innan jag sussar. jag och Michaela träffades idag klockan 13.00 och skulle göra en seminarieuppgift som vi missat. Det slutade med att vi satt i typ fyra timmer eller nåt och glodde på skitserier på tv. Ingen seminarieuppgift gjord idag, men jag tänker försöka komma upp i tid imorn och göra den. Tror dessvärre att jag är lite sjuk. Har ont i halsen när jag sväljer och känner mig jättehängig. Kanske har lite feber.. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Har knåpat ihop en spotifylista med hårdrock som vi ska ha på förfesten på fredag. Ser verkligen fram emot det. Jag har suttit och kollat upp massor inför Peace & Love idag. Har bland annat letat tält till campingen. Tror att det kommer bli awesome och nu längtar jag som FAN! Kommer äntligen få se Wolfmother. Imorn har jag lektion klockan 13. Ska försöka mig upp tidigt som sagt och hinna med seminarieuppgiften. Men med tanke på hur sent jag vaknat den senaste tiden ser det inte lovande ut. Kan hända att jag hinner med den efter skolan. Nu ska jag i alla fall sussa. Jag är trött som en björn som vill krypa i ide. God natt!

En händelselös dag

Idag har varit en händelselös dag. Jag sov länge, var skittrött när jag vankade, sen såg jag på film. Bedtime stories, vilket är en familjefilm, fick mig att skratta och gråta om vartannat. Jag har nog varit lite känslig idag. Det kanske är klimakteriet, känner hur jag svettas nu när jag ligger i sängen. Hade hemskt gärna haft en man/kille här som hållit om mig ett tag. Jag har saknat närhet idag. Det var länge sen jag sov tillsammans med någon. Men jag klämde på mitt bröst med en salladstång tidigare. Det får kompensera lite.. Dessutom är det skönt att kunna ligga och fisa för mig själv. Jag har druckit massa pommac så jag är alldeles gasig i magen. Idag gjorde jag hemgjorda hamburgare. Det var hur enkelt som helst! Dessutom blev det skitgott. Har köttfärs fixad till tre burgare till. Dressingen var hur god som helst. Lättcreme fraiche med chilisås, sambal olek, sweet chilisås och hackad jalapeno. Hade också ost, guacamole och ruccolasallad på. Längtar redan till middagstid imorn. På förmiddagen ska jag och Michaela plugga. Kommer inte gå så bra tror jag. Vi är de mest oseriösa studenterna på Jungfruvägen skulle jag tippa på. Jag har hittat ett halsband på Glitter som jag verkligen vill ha. Det är ett fredsmärke på en kedja. Finns i både silver och guld. Funderar på ett i silver, men det skulle vara snyggt med guld också. Jag vet bara inte om det kommer passa till min guldklocka och jag kan inte kolla upp det för jag har glömt min klocka i en lägenhet på andra sidan stan! TYPISKT! Hittade också en jättehärlig blå tröja på JC som jag vill ha. Kostade bara 149:- så jag tror jag ska prova den. För övrigt längtar jag till fredag. Då är det rock night på kåren. Tror jag ska ha en vit stor skjorta och mina svarta horstövlar. Eller min rutiga skjorta, den är lite grunge, men jag vill inte sminka mig grunge. Det är fult. Horstövlar blir det i alla fall. Provgick i dem idag i läggan, de är fan ganska sköna. Minns dock en gång jag skulle gå till regementet från kåren. Då gjorde de ont som fan. Nu känner jag att jag bara svammelskriver så jag lägger ner för i kväll och konstaterar att det varit en fruktansvärt händelselös dag. God natt! Puss!

Fredag + Kåren = Bakis?

Åter igen ganska pigg efter en utekväll, och ändå var var jag rätt packad igår. Jag tror det var den långa jädra cykelturen i typ minusgrader som är orsaken till detta under, plus massa vatten som jag drack efter krogen. Var döhungrig när jag kom hem i natt också. Planerade att göra en tunnbrödmacka med ost och rökt kalkon när jag kom hem men Maria hade hunnit lägga sig så jag ville inte väcka henne. Har nyss intagit en sån macka till frulla dock. Görra som fan! Jag vaknade dessutom innan nio i morse och har inte kunnat somna om, så här sitter jag och nördar medan resten av Falun sover, så när som på två små pojkar som är ute och hoppar på studsmattan utanför mitt fönster. Funderar på att bjuda in dem på lite saft och bullar (inte för att jag har några, men det är inte det som är tanken heller).

Hade en himla trevlig kväll igår. Förfest här (som vanligt). Efter det drog vi till kåren. Hann dricka upp all min alkohol som jag haft på lager (förutom den äckliga jävla baccardi applen som har legat i frysen sen i höst ungefär). Har väl egentligen inte haft den på lager.. Men nu är det torrt i kylskåpet om jag säger så. På kåren drack jag bananflugor och white russians och, hör och häpna, en SHOT! Jag som aldrig shottar, utan verkligen hatar det. Men de hade Gajol som jag älskar så jag tog en shot. Sen är ju inte det speciellt starkt. Smakar mest sötlakrits. Det är egentligen lite dumt att shotta den för det är godare att smutta på den. Det gjorde jag en gång i tiden när jag beställde den från systemets beställningssortiment. Det var tider det. Jag och Tina drack det innan Queens of the stone age nu när jag tänker efter. Hur som helst.. Sebulba var DJ. Spelade bra musik vad jag kommer ihåg. Vi dansade ganska mycket, tack och lov för jag drack nästan bara gräddlikörer hela kvällen (tequila rose och baja päron). Sen cyklade jag ju ganska mycket fram och tillbaka igår också. Tycker jag förtjänar en flottig varpanpizza idag. Calzone med köttfärssås och fetaost kanske. Yummi! Jag hoppas och tror att i alla fall Michaela är på. Maria har ju ingått nån rutten jävla pakt som gör att hon ska vara nyttig och skit. Fruktansvärt överskattat om du frågar mig! Men det kanske är därför hon ser ut som hon gör medan jag är fet. jag får ligga i alla fall MOHAHAHAH! Den du mamma!

Såg för övrigt världens roligaste klipp på youtube igår. Det är en katt som står precis som en människa! Hur kul som helst. Länk till den (och det är ett måste att kolla in!): http://www.youtube.com/watch?v=MVV_HXtEbLo
Finns även en annan variant: http://www.youtube.com/watch?v=ahlaoneElX4

Jag har fått en ny förälskelse också. Cher. Hon är ju verkligen skitbra! Rekomendationer: Save up all your tears och Just like Jesse James. Hon gick varm på förfesten igår kan jag lova. Jag hade förresten min hippieklänning igår. Den är så skön så det är sjukt. Långklänningar är hur gött som helst, har dessutom läst att det kommer vara sommarens itplagg. Jag gnäller inte kan jag säga. Jag hade ingen bh igår förresten, hippie som fan. Kände mig riktigt lös och ledig. Nice som fan!

Nu ska jag gå och bakisbajsa lite medan Maria fortfarande sover. Här har ni några bilder från igår att götta er med.
Peace out!









Confused

Har spenderat kvällen framför tvn, närmare bestämt 6an. Förstår verkligen inte humorn i Simpsons. Det är så jävla tråkigt! Sen var det i alla fall Vampire Diaries som vi väntat på hela veckan. Det är typ det sämsta program jag någonsin älskat. Skådespeleriet är pinsamt och handlingen är inte heller speciellt bra. Idag fick Elena reda på att hon var adopterad, kommer bli ett jädra drama framöver. Efter det hade vi längtat efter att äntligen få se Blood Diamond som det gått reklam i typ två veckor. Men nej! Sexan visade inte den i Dalarna tydligen. Vi såg istället Red Dragon, vilket är en rätt bra film egentligen och som tydligen gick på sexan i Övik. Och i en reklampaus skulle jag visa Rammsteins Pussy-video (som egentligen är en snygg porrfilm regiserad av Jonas Åkerlund) och när vi började titta på filmen igen var vi helt lost. Vi började se i ett klipp som inte passade in alls i det vi sett innan pausen så vi blev jävligt förvirrade. Tror vi hade sett för mycket snoppar innan. Jag gillar ju inte porr alls egentligen men videon till Pussy är ganska cool. Verkligen speciell för att vara en musikvideo.

Jag och Michaela åt på McDonalds idag. Lektionen vi gick på innan var så fruktansvärt tråkig så vi gick tidigare för att äta i stället. Ruttet gjort tycker kanske du, bra val tycker jag. Sen köpte jag popcorn som man poppar i en kastrull på ica. Det var skitspännande när vi skulle prova det hemma. Jag fick lite panik, det kan jag erkänna men det gick bra till slut. Gött som fasen var det också!

Nu har jag dock ont i magen och ska sova, så gute nacht!

Pigg och kry som en barnby

Stackars Maria och Michaela är nog inte så pigga idag. Det är däremot jag! Det blev inte varannan vatten igår, utan körde på taktiken att inte dricka så mycket! Funkade inte så bra igår. Jag var ganska nykter och hade tråkigt som fan på etage. Hemma på förfesten hade jag däremot trevligt. Det började med att jag Maria och Michaela skulle ut och slutade med att Michaela gick hem tidigt, men i stället joinade Elin, Michelle, Jennie och Björn sällskapet. Det var länge sen vi var så många känns det som. Brukar oftast bli jag, Maria och Michaela bara, så det var kul. Jag beställde för övrigt en wingman på etage, av den skitsnygga bartendern som är så hilma trevlig, men han visste inte vad det var sen fattade han inte vad jag menade och det blev sourz hallon med sodavatten och lite lime. Den funkade, men inte lika bra som det skulle ha gjort. Imorn tänker jag köpa Baccardi razz och hallon och göra en riktig.

Maria ritade ju magrutor på mig igår. Hade ingen svart tuschpenna så de fick bli lila. Ser riktigt förjävligt ut på min pösmage om jag ska vara ärlig. Men jag är snäll och bjuder på en bild i alla fall.


Fick dock inget ragg som jag kunde överraska med denna underbara kreation. Det var bara småkillar ute igår. Dessutom var alla jättefulla och det är väldigt ocharmigt när man själv är relativt nykter. Sen har jag ju redan fyllt min kvot när det gäller killar denna månad, det där lät värre än vad det är.

Och vår lägenhet är så ren och fin. Jag passade på att storstäda när hövdingen var i skolan igår. Dammsög och torkade golv. Jag älskar att städa. Det är egentligen ganska onödigt för mig att läsa vidare. Hade lika gärna kunnat flytta till jo äss änd äj (US and A) och jobbat som städerska hos Anna Anka.

Idag har jag en pisslektion på engelska igen med världens drygaste lärare som jag redan har börjat hata (efter en lektion). Jag tröstar mig med att jag och Michaela ska bakiskäka på McDonalds efteråt (blir ju inte så mycket bakiskäk för mig i och för sig).

Fick en skitbra låt av en ljudkille igår. Lyssnar på den på repeat, och jag såg nyss denna länk och blev fan dödskär i sångaren. Precis min typ!
http://www.youtube.com/watch?v=h0RQnGhxZzg

Lyssna och njut och ha en bra dag!
Pusshej!

Bailando bailando amigos adios!

Nu är jag hemma efter en ganska misslyckad utekväll på etage, som jag inte ens tänker skriva med stor bokstav för det är så jävla dåligt. Seriöst, det var en dj där som vägrade spela Bailando (som får stor bokstav för den är så jävla bra). Han sa (och jag citerar) "jag spelar inte gammal musik" men ändå kunde han spela jump around och Scatman John. Jag gillar inte honom! Bailando is the shit. Jag sitter i alla fall här med magrutor av lila tusch. Hade tänkt överraska ett one night stand men det fanns bara typ artonåringar där. Det fanns dock en kille som såg ut som en uteliggare men han var nog inte så snygg i ansiktet, bara stilen.

Nu ska jag sova. Har storstädat hela lägenheten idag så jag är ganska trött. Sen gör magmusklerna lite ont också.
God natt, jag ska sova jävligt gott!

Hip teens don't wear blue jeans

Vaknade upp skittrött imorse. Jag till och med snoozade. De senaste dagarna har jag vaknat innan väckaren och varit hur pigg som helst. Känner dock att förkyldningen är på krigsstigen igen så det är nog därför jag är trött. Tog en power nap idag också, eller idag(?) det var klockan 17.00 till 19.00. Jag drömde jättemycket konstigt, bland annat att jag var på affären för att köpa lök till min korvstroganoff men köpte massa godis istället. Så jag klev upp och var jättesugen på godis. Det blev en sväng till bajs-ica (hemköp har stängt så nu finns det bara ica och det suger som fan) där jag köpte lök och godis. Korvstroganoffen var jättegod och godiset gjorde mig lite spyfärdig, det var inte lika gott som i drömmen.

Tidigare idag var jag på lektion. Jag fattar seriöst inget av de engelska lektionerna vi går på nu. Dessutom var läraren dryg. Jag föredrar Stuben. Såg ut som en sliten apa dessutom och det var i mediehuset där det finns snygga killar. Men det gör inte så mycket. Jag är en sliten apa.

Ikväll har jag och Maria smidit onda planer. Onda sexplaner har det varit. Jag hoppas jag har 'the gutts' att genomföra dem för de är jävligt roliga. De involverar muskler, eller rättare sagt tuschpennemuskler, kommer bli riktigt nice. Imorn blir det utgång på Etage med Maria och Michaela. Kommer också bli riktigt nice. Om det är soligt ska jag sitta ute och sola hela dagen så jag är riktigt röd och flottig på kvällen. Vet dock inte vad jag ska ha för kläder, kanske rosa som skär sig till mitt röda nylle. Jag har dessutom kommit på att jag är väldigt bra på att komma på presenter till folk. Jag gav alltid Björn skitbra presenter (nog för att jag kände honom väldigt bra och visste vad som passade honom) men jag kan komma på bra presenter till folk jag inte känner också. I alla fall till tjejer, men också till killar ibland. Den bästa presenten är nog en dvd-box eller ett nagellack.

Känner mig faktiskt trött även då jag sov ikväll. Jag trodde det skulle bli en evighetsprocess att somna i natt men med lite tur kommer jag nog slockna ganska fort. I morn ska jag försöka få saker gjorda. Kanske städa och läsa.

Bra låt förresten: http://www.youtube.com/watch?v=n5kRnxF6bxQ

Vuxenpoäng

Idag har jag samlat vuxenpoäng som aldrig förr. Var på stan och inhandlade en almanacka så att jag kan hålla lite koll på livet. Har ingen koll alls som det är nu. Har spenderat kvällen med att skriva in mitt schema, kryssning och Elins besök. Dessutom tvättade jag och Mary ikväll. Jag till och med strök tvätten! Michaela och Maria kom överrens om att jag såg ut som en mamma i min nya skjorta (som jag köpte på H&M idag för min värdecheck) och uppsatt slarvigt hår. Bildbevis!


Sliten fembarnsmor?

Hittade också en spännande bok på bokrean när jag skulle köpa almanackan. 1001 album du måste höra innan du dör kunde inte låta bli att köpa den, kostade ju bara 169 kronor. Sitter nu och lyssnar på ett random album från den. Inte så bra om jag får säga det själv. Försökte hitta några som fanns på 60-talssektionen på spotify men de fanns inte. Ska nog plöja mig igenom några tidsepoker i alla fall.

Nu sitter jag naken och bloggar innan sängen. Beundrar min solbrända kropp! Jag solade flera timmar idag. Hoppas det givit resultat bara. Jag är då röd i ansiktet i alla fall. Hann med att ringa Malin på Burger King idag och det låter som att jag får jobba där i stekoset i sommar igen. Köng med lite pengar om inte annat.. Just ja, jag startade en facebookgrupp som heter, håll i dig, Vi som legat med mer än 250 personer, jag gillar det som fan. Vi hade jävligt kul åt det jag Maria och Michaela. Gruppen har just nu åtta medlemmar men vi hoppas på att antalet ökar explosionsartat (och nej mamma, jag har inte legat med 250 personer, det låter bara väldigt roligt och vulgärt). Imorn blir det lektion på mediehuset, det står så i min nya almanacka och då måste det ju vara så. Tror det blir en cykeltur dit om vädret tillåter. Jag hoppas cykeln fungerar efter vintern bara. Men det gör den nog.

Nu ska jag läsa lite skittråkig engelska om något som har med media att göra (kanske hinner med en eller två sidor innan jag somnar). Har förjävla ont i huvudet men jag vill inte ta en ipren för det gjorde i morse.
God natt alla glada! 






Solsken

Idag har de varit fantastiskt väder i Falu stad. Jag tog en promenad till stan och köpte en nagellackslåda, smörknivar, en måttsats och fler galgar. Fick ont i hälarna för jag mina adidassneakers är inte så sköna att gå långt i. Tog ändå en promenad ikväll med Johan. Gick upp på en smal liten stig som inte såg mycket ut för världen, men den ledde till en skitstor bro! Väldigt oväntat, sen hamnade vi i skogen sen kom vi hem. Hade spenderat hela eftermiddagen i solen ute på balkongen. Är rädd att jag har fått lite bikinilinjer och det vill jag inte ha! Som jag har kämpat för att slippa dessa. Och visst man ser det ju inte när jag har kläder, men jag tycket om att kolla mig i spegeln när jag är naken. Fan jag älskar att vara naken! Naken är det bästa jag vet (förutom sås, popcorn och ost, eller nej det är nog fan bättre). Är det bra väder imorn ska jag nog sola lite naken på balkongen, det är ändå ingen som ser, förrutom Maria men hon gillar mina tuttar, det vet jag.

Jag hittade förresten ett par skitsnygga skor idag på Scorett. Jag är kär, funderar på ett köpa dem på öppet köp imorn, jag kanske kan ha dem när jag går ut i veckan. De är dessutom kilklack och går nog att använda i skolan och på stan med till sommaren. Jag ska aldrig bli kär igen.. Det blir så dyrt.

Hittade en Make up storekatalog på Marias rum idag och i slutet var det bilder på en kille i kalsonger, sexiga vita kalsonger. Nyss satt Maria och kollade i den också och vi såg nog ungefär likadana ut när vi detaljerat och väldigt nära studerade hans fylliga kön. Fylliga kön is the shit!

Snart blir det sängen.
På återseende!

Ont i magen? Gå till Per i hagen.

God morgon! Vaknade alldeles nyss av mig själv och upptäckte till min stora glädje att halsen är ännu bättre idag. Dessutom skiner solen och det ser ut att bli en underbar dag. Hade jävligt svårt att sova i natt dock. Jag hade skitont i magen och det kändes som att det tog flera timmar att somna.

Vi hade fullt med folk här igår kväll. Först kom Michaela med sin syster Sofie och vi åt en paj som jag hade bakat. Den blev faktiskt skitgod (enligt mig i alla fall). Smulpaj med hallon och blåbär och till det åt vi vaniljsås och glass. Jag åt dessutom en portion glass med sås efteråt. Jag gillar ju sås, och glass. Åt dessutom jättegod middag för första gången på hela veckan. Hur som helst, vi såg From Dusk till Dawn igår, jag gillar den filmen men Björn hade den och vi såg den hur många gånger som helst så jag kan den nästan utantill delvis. Den är grym i vilket fall. Sen kom Mathilda och Michelle och vi började se Ett Päton Till Farsa, också en klassiker, men jag var så jävla trött och hade ont i magen så vi såg aldrig klart den.

Idag tror jag att jag ska ta en promenad till stan och kolla efter en liten(/mellanstor) låda till mina nagellack. De ligger annars bara huller om buller i en byrålåda och det gillar jag inte, jag vill ha ordning och reda. Ska nog städa upp i lägenheten också. Det står massor av glas på bordet i vardagsrummet. Sen ska jag nog äta lite paj också. Kanske till frukost? Oh yeah!

Ha en bra dag, det ska jag ha!
Råger!

C-uppsatts(?)

Hahaha! Jag vet fan inte ens hur C-uppsats stavas. Det är illa. Hur som helst, vi har ju kommit på massor av förslag till ämnen på C-uppsatsen här nere i Falun. De flest har involverat kommunikation vid sex och fylla. Nu har jag dock kommit på ett lite mer seriöst, vet inte om det kommer vara godkänt att skriva om det men jag kommer nog på tusen andra innan det är dags. Jag skulle vilja skriva om bloggar. Jag har alltid varit väldigt skeptisk till bloggar och trodde definitivt inte jag skulle börja skriva en blogg, men se på fan!

Jag har inte bara börjat skriva utan också läsa lite, mest Maria och Michaelas men ibland också andra. Jag har också läst bloggar som unga mammor skriver och jag undrar hur det kommer att påverka barnen. Nog förstår jag att man är stolt och vill visa upp sitt barn men tänk efter! Hur kommer det kännas för barnet när det blivit gammal nog att förstå vad det innebär? Jag hade fan inte velat att mina föräldrar visade upp hela min uppväxt med bilder och allt vad det innebär. Det är helt okej att exponera sitt eget liv för då kan du välja själv vad du vill dela med dig av, men jag tycker inte det är okej att dela ut information om andra! Och bilder man lägger upp på barnen på bloggar och facebook? Vem vet vilka pedofilgubbar som sitter och runkar till dem?

Nej dela med er av er själva inte era barn!

Frisk?

Vaknade idag och kände genast att halsen var bättre. Gissa vem som blev överlycklig (JAG). Vaknade av ett trevligt sms från Michaela vid niotiden, somnade om en kort kort stund och klev upp innan tio och känner mig verkligen på topp idag. Nu hoppas jag verkligen att det fortsätter så här, känner jo fortfarande av lite grann i halsen men inte jättemycket. Så jag har nu tagit fram två kyklingfiléer som ska tina upp för att sedan slinka ner i min mage de närmsta dagarna (inte råa förstår utan jävligt gott tillagade). Jag ska steka dem i min nya snygga olivolja som ser lite lyxig ut, eller det är ju flaskan som är snygg, oljan ser nog ut som all annan jävla olivolja. Känns väldigt konstigt att må jättebra en lördag dessutom, det kommer bli en lång helg minsann. Funderar på att baka en smulpaj med hallon och blåbär i eftermiddag, men jag får se om jag orkar. Ett långt bad ska jag ta i alla fall, och raka benen. Jag skämms så fort jag tittar ner på dem, har typ centimerterlånga hårstrån, nasty som fan(!). Det blir inte bättre av att jag alltid går omkring barbent heller. Men one with nature som man brukar säga, känns lite hippie ändå.

Har hunnit se The Cell idag, den är riktigt bra. Jag älskar den! Ganska sjuk dock, men det är ju ofta såna filmer jag brukar tycka om. Får se om jag köper New Moon idag också. Hade ju tankat den men det var skitdålig kvalitet så jag orkar inte se den. Jag är verkligen sugen på att göra något i kväll, men det blir nog inget med det, Michaela har sin syster på besök, Maria har migrän och dessutom känns det onödigt dyrt att gå ut en lördag. Känner mig riktigt sugen dock..

Ligger och lyssnar på Placebo och kom precis att tänka på att jag verkligen verkligen verkligen vill åka på Peace and Love i sommar, kan dock bli svårt att få med sig någon. Ska försöka med Elin, hon lät ganska positiv när jag pratade med henne om det. Skulle vara riktigt kul att gå på festival med henne dessutom. Minns när vi körde hennes mammas gamla volvo för många många herrans sommrar sen och planerade alla festivaler och skit vi skulle på. Bättre sent än aldrig? Har förresten på mig nagellacket som vi köpte på Ica Maxi i Umeå. Det är skitsnyggt, jag älskar det. Tror det kostade tjugo kronor och jag gillar det mer än mitt nya bajsbruna Chanel (me jag gillar det också!).

Nej nu ska jag täcka för fönstret i badrummet, tända lite ljus och hoppa ner i badkaret. Kanske skulle ta och städa lägenheten sen också, fasst dammsugaren gick sönder igår när Maria städade. Hahahaa! Den ser skitrolig ut, slangen gick av så det ser nästan ut som en sån där slinky eller vad de heter. De där snurrade sakerna som gick när för trappor, fesst den ser bara ut så på ett litet ställe.

Aja, take care now.
Bye bye then!


Vit fredag!!!

Hör och häpna, för första gången på, jag vet inte hur länge, sitter jag och Maria hemma i varsin fåtölj och kollar på tv med varsin laptop i famnen (rättare sagt Maria har sin laptop och jag har Snövit som är en netbook) på en fredagkväll. Vi har haft det riktisgt mysgt faktiskt, men det känns dock lite tomt utan Michaela här. Jag har ätit en gigantisk portion glass men banan, kolasås och strössel och drucket några koppar te med honung. Just ja, jag åt en varm macka också, den var jättegod och den klöste mig inte ens på väg ner genom halsen. Känner att min hals är lite bättre i kväll än i gårkväll, hoppas på ett genombrott imorn. Hur som helst, funderar på om det kanske är trevligt med lugna hemmakvällar i stället för utekvällar, men jag kom på att sex av sju kvällar varje vecka är lugna så jag tycker att man kan unna sig en utekväll i veckan.

Jag och Maria har sett slutet på en dokumentär om The Beatles, Vem vet mest?, Twilight, Solsidan och nu strökollar vi på Blade. Snart blir det dock sängen. Fick en lista på massa filmer ikväll med och nu har jag hittat över trettio filmer jag ska tanka. Funderar på att köpa något som jag kan lägga in dem på så jag kan spara dem. Kanske en sån som Johan har, men den är nog för dyr för mig. Kanske kan köpa den när jag får tillbaka på skatten. Det blev en ganska bra summa tack och lov. Me happy!

Den här dagen har gått fort. Jag sov länge länge, sen kåg jag kvar i sängen och kollade lite på film, hela kvällen har jag ju suttit försjunken i fåtöljen framför tvn. Det enda jag gjort idag var att gå till affären för att köpa ipren och glass. Det kanske är därför jag känner mig piggare. Snyggrobert hade nog rätt i att jag skulle vila mig. Han känner mig så bra! I morgon ska jag ta mig ett långt varmt bad. Jag ska tända ljus och lägga på en ansiktsmask, kanske till och med en hårinpackning, lite skön musik också. Om jag inte har ont i ahalsen ska jag äta gott också, annars får det bli ost och broccolisoppa. Fan det enda jag tänker på är mat! Jag kanske är gravid.. Nej det är inte riktigt min grej.

Nej nu ska jag sova och hoppas på att vara frisk imorn.
Gnacht!




Lilla landet lagom

Vaknade i morse och var nästan värre än igår. Det går inte riktigt enligt planerna det här. Absolut ingen utgång för mig ikväll. Jag byter ut vinet mot te med honung och mannagrynsvälling med kanel. Känner mig som en uteliggare. Förresten, jag duschade igår innan jag gick till vårdcentralen, har inte ansträngt mig över huvud taget efter det men jag luktar som kompost i alla fall. Det är jobbigt att vara sjuk. Men Maria sa att man ska svettas mycket så man får ut sjukdomen (eller något liknande) och jag svettas verkligen just nu. Hoppas det är ett bra tecken. Jag funderar dock på att ta mig till affären senare, mina ipren är slut och dessutom är det fredag så jag vill lyxa till det lite med glass och nypon- eller blåbärssoppa. Glass var det verkligen en evighet sen jag åt. Det var ju min favoritmat förut (har bytt ut glass och sötma mot sås och sälta).

Jag har dessutom laddat ner tonvis med film: The Wall, Spinal Tap, Twilight- New Moon, Harry Potter och halvblodsprinsen, The Cell och Bedtime Stories bland annat. Har med andra ord många timmar film framför mig. Dessutom har jag massor av skolböcker att läsa. Började läsa ett kapitel i en engelsk bok igår, det handlade om svensk kultur och hur svenskar alltid ska vara lagom. Det stod att vi inte pratar högt på offentliga platser och att vi håller arbete och privatliv brett isär samt att vi inte gärna visar känslor offentligt (bland annat). Kan verkligen känna igen mig där på punkten att vi inte ska prata högljutt offentligt. Får alltid skäll av mamma när vi är på affären eller stan och jag börjar babbla på i mitt vanliga tonläge. Coolt att jag skulle passa in i tex, Tyskland eller Frankrike i stället. Jag är för explosiv för lilla landet lagom helt enkelt!

Nu tänker jag äta upp min välling och se en film.
Krya på mig!

Myskväll med Fia-Lottorna

Satt på spotify tidigare idag och lyssnade på Danny Elfman (ett tips till dig mamma om du läser detta) och blev riktigt sugen på Edward Scissorhands så Michaela kom över och hon, jag och Maria såg på film, sen Vampire Diaries och till sist Supersugen. I Vampire Diaries tog den snälla brodern av sig tröjan och det kan ha varit det vackraste jag sett i mitt liv. Han var så fruktansvärt sexig! Nu sitter jag och väntar på att Scrubs ska börja igen, de nya avsnitten har man ju faktiskt inte sett fjorton gånger om.

Har för övrigt suttit på msn hela kvällen. Jag som aldrig sitter på msn. Pratade dessutom med en kille som jag nästan har våldtagit (men han gick med på det faktiskt så det var ingen våldtäckt). Gulligt va!

Nu ska jag snart sova, men jag har bäddat in mig så skönt i fåtöljen att jag knappt orkar ta mig till sängen, bummer. Jag hoppas verkligen jag är frisk imorn för jag vill vill vill gå ut imorn. Det var en evighet sen jag var på kåren. Det kan å andra sidan vara skonsamt med en vit helg. Jag kommer inte ens ihåg när jag hade det senast. Långt innan jul nån gång. När jag tänker efter tror jag att jag kan ha haft kanske tre vita veckor sen jag kom hit till Falun. Det är lite synd bara att man ska behöva bli sjuk för att ta tag i en vit vecka. Det ska komma en nån gång när jag är frisk också. Jag ska i alla fall sova länge imorn, det sa snyggrobert idag. Om jag inte har jätteont i halsen ska jag göra god mat också. Kykling med wookgrönsaker och creme fraiche. Har letat som en tok i alla affärer i Falun efter den jag och Elin använde, getots med honung och rosmarin, men den finns inte! Istället köpte jag kantarell och cognac, den var god den med, hoppas halsen mår bra imorn! Ååååh, om jag är frisk ska jag raka benen också.

Fan nu har jag sett halva How I met your mother också. Den här filten jag köpte hemma är alldeles för skön. Hade fåtöljen varit lite större och lite mjukare hade jag lätt kunnat sova här i natt. Första kvällen i Falun klädde jag av mig naken och sov med filten som täcke. Hur underbart var inte det? Aja, ett halv avsnitt till sen blir det sängen.
God natt!






Linnea och Robert Bailando?

Idag har jag varit på vårdcentralen för att kolla upp om det är halsfluss som ligger och lurar i mig. Det var det inte (jävla skit) vilket betyder att jag inte får pencilin. Jag älskar pencilin, det onda går över så snabbt om man tar det, men nu har jag tydligen bara en förkyldning (med jääääävligt ont i halsen och svullna halsmandlar). Jag betalade alltså 80 kronor och det kommer inte gå över snabbare för det, men(!) det gör inte så jättemycket för de där 80 kronorna var lätt värda i alla fall. Sjuksköterskan, eller heter det sjukvårdare när det är en man kanske, var så jävla söt! Jag är kär! Det var vekligen tur att jag duschade innan jag gick dit annars hade jag fått ångra mig för resten av livet, önskar bara att jag hade sminkat mig lite också.. Det var lite pinsamt när han stoppade ner en pinne i halsen och jag höll på att spy, han tänkte säkert att jag var en jävla mes, men han sa faktiskt att jag var duktig och att han aldrig hade klarat av det. Jag tror han gillade mig lite! Synd bara att jag har så dåligt minne att jag inte kommer ihåg hans namn. Han såg lite ut som en Robert tror jag. Linnea & Robert Bailando. Det blir kung.

Söta Robert sa att jag inte skulle anstränga mig utan bädda ner mig, hålla mig varm och äta och dricka ordentligt så här sitter jag med en thaisoppa med pasta. Jag som älskar stark mat la som vanligt i lite extra sambal olek i den redan ganska heta soppan. Dumt gjort! Det känns som att min hals som gör ont redan som det är håller på att förvandlas till liquid hot magma (för att citera Dr. Evil i Austin Powers, det betyder alltså flytande varm magma/lava).

Missade till och med ett seminarie idag vilket suger ordentligt. Jag hoppas det löser sig ändå. Nu när jag ändå bara bör ligga i sängen ska jag ta och läsa lite studielitteratur. Det brukar ju alltid gå bra när jag ligger i sängen, somnar varenda gång och det är ingen överdrift. Sitter och lyssnar på soundtracket till Alice i Underlandet på spotify nu. ganska coolt, det känns som att jag är med i en film. Jag gillar verkligen Danny Elfmans musik, visserligen är den ganska enformig och låter väldigt lik allt annat han gör, men han kan verkligen sätta stämning på saker. Om jag fick bo i en film, vilken som helst, skulle det vara Alice i Underlandet eller Kalle och chokladfabriken. Tim Burton, Danny Elfman och Johnny Depp är mina favoriter tillsammans.

Nu ska jag ta och lägga mig och läsa lite och invänta Vampire Diaries.
Fred!

Sjuk

Nu har jag blivit sjuk på riktigt. Min hals gör riktigt jävla ont och jag är täppt i ena näsborren. Känner mig också helt öm i kroppen, hade nog behövt en massage. Klockan är nu 08.08 och jag måste upp för att åka tvärs över stan till studievägledaren för att snacka om tyskan nästa termin. Känns riktigt riktigt jobbigt faktiskt men det är ett måste. NU sitter jag och dricker te och knaprar ipren och esberitox och hoppas på att det ska gå över till på fredag. Jag har verkligen sett fram emot att gå ut i Falun igen (Övik var helt okej det med visade det sig). Måste nog stanna en sväng i stan och köpa honung till tet på vägen hem. Det funkade mycket bra sist så jag hoppas det gör det denna gång med.

Igår såg jag en dokumentär om en man som levde med grizzlybjörnar på Alaska under 13(!) säsonger, men han blev uppäten till slut. Han verkade lite mentally challenged, vilket han troligtvis var, jag menar vem fan bor med grizzlybjörnar? Inte fan hade jag gjort det, det kan jag lova! Men det var en ganska bra dokumentär. Jag gillar dokumentärer.

Nu ska jag snabba mig dricka upp mitt te så jag hinner med bussen.
Önska krya på mig!!!
May the force be strong with us!

Hemma i sweet sweet Falun

Om lite mindre än en timma går bussen till skolan (det är verkligen jättefint väder och jag hade velat gå men jag känner mig krasslig som fan och vill INTE bli sjuk). Ska sitta i mediehuset och ha en lektion på engelska. Känns inte superpepp om jag ska vara ärlig. Har dessutom gått och blivit förkyld (är det inte en förkyldning misstänker jag HIV), känns ännu mer opepp! Vaknade fem i morse och kände mig skitrisig så jag tog esberitox, det är min favoritmedicin för den är god och den hjälper (hoppas jag). Jag vill inte bli sjuk! Vi ska ju gå ut på onsdag och fredag är det tänkt..

Det blev förresten en jobbig resa ner till Falun igår. Köpte en Cesarsallad på Port nio i Övik innan jag åkte men jag fick inga bestick. Resan tog typ sex timmar och jag hann bli skithungrig. Men nu är det ju så att den bästa kryddan är hunger och den där salladen smakade jävligt gott när jag kom hem. Den var till och med godare än den i Falangallerian. Det var riktigt kul att komma hem till ett nystädan rum dessutom. Jag hade nästan glömt hur mysigt mitt rum är. Det var lite tråkigt bara att jag knappt har något ätbart i kylskåpet. Jag har en två veckor gammal creme fraiche och på den ligger ett lager som ser ut som sperma. Det kommer åka i soporna så fort jag orkar slänga den. Eller så kan jag he det som såg ut som sperma i en kondom och lägga inne i Marias rum som en liten överaskning när hon kommer hem.. Hmmm, svårt val! En positiv överaskning i kylskåpet var däremot en hel flaska baja päron! Jag tror jag tänkte innan jag åkte: jag borde köpa en flaska baja päron och ställa i kylen så jag blir glad och överaskad när jag kommer hem och ser den. Det blev jag. Det är ganska bra att ha dåligt minne ibland, jag kan till och med överaska mig själv! Däremot fanns det inget gott att dricka till frukosten. De drycker som finns i vår kyl är: öl, vin, mousserande vin, baja päron, rom och avslagen pepsi max. Jag valde pepsi. Ska nu skriva en liten inköpslista så jag kan gå på affären efter skolan. Måste också hämta ut mina böcker och tyvär har jag råkat radera alla sms på min telefon så jag har inget nummer för att hämta ut dem! PISS!

Jag tror jag drömde att jag hade jättelite kläder i min klädkammare i natt. Det kändes inte så kul.. Men som tur är var det bara en dröm. I kväll kommer Maria hem, kul att träffa henne igen. Jag var över till Michaela igårkväll och träffade henne och Elin. Vi satt och snackade skit (som de kiss n' tellers vi är mohahaha). Michaela hade en väldigt rolig historia. Jag gillar Michhaela, hon är fan knäpp i huvudet, jag älskare! Jag hade inte så mycket att komma med, eller lite grann men det var inte så roligt, mest romantiskt.. Elleeeer?

Nej nu ska jag klä på mig och skriva en inköpslista.
Peace, love and understanding out!

Love - The Red Telephone

Sjukt cool text av Love:
http://www.youtube.com/watch?v=5Ioxj73deq0&NR=1

Sitting on a hillside
Watching all the people die
I'll feel much better on the other side
I'll thumb a ride

I believe in magic
Why, because it is so quick
I don't need power when I'm hypnotized
Look in my eyes
What are you seeing (I see...)
How do you feel?
(...you)
I feel real phony when my name is Phil
Or was that Bill?

Life goes on here
Day after day
I don't know if I am living or if I'm
Supposed to be
Sometimes my life is so eerie
And if you think I'm happy
Paint me (white)(yellow)

I've been here once
I've been here twice
I don't know if the third's the fourth or if the -
The fifth's to fix
Sometimes I deal with numbers
And if you wanna count me
Count me out


I don't need the time of day
Anytime with me's OK
I just don't want you using up my time
'Cause that's not right

ahh....

They're locking them up today
They're throwing away the key
I wonder who it'll be tomorrow, you or me?
We're all normal and we want our freedom
Freedom... freedom... freedom... freedom
Freedom... freedom... freedom... freedom
Alla God's chilluns gotta have dere freedom

Vad är en walk of shame?

Vad är en walk of shame från Regementet till Bojsen? Jo det ska jag tala om för sig, en fis i rymden i jämförelse med att bli hemskjutsad av någons förälder! Inte kul!

Hade för övrigt an väldigt trevlig kväll igår. Den började ganska sent inne i skogen med fina Lina. Hade inte väntat mig att jag skulle känna någon där men det visade sig att Camilla och Angelica också hittat dit. Harrys var sådär. Musiken funkade men det var något som inte riktigt stämde. Kan ha varit det faktum att jag var skitbakis hela dagen igår och orsaken till bakiset var en skitkul fredagkväll! Jag och Alexandra satt hemma hos henne, drack vin och hade jättetrevligt. Vi dansade också kyklingdansen (eller fågeldansen, kommer inte ihåg vad som är rätt). Det var verkligen skitkul för det är nog den fulaste låten på jorden. Dansen är däremot en av mina favoritdanser sådetså! Sov dessutom inne i stan (och var nog ganska full fortfarande när jag vaknade och trodde att jag inte skule vara bakis, ack så fel jag hade) och när jag sen skulle vänta på att mamma och pappa skulle komma in och hämta mig blev jag så fruktansvärt bajsnödig. Fick dessutom vän a hur länge som helst på dem, men som tur var fick jag bajsa på vinkällaren (inte på vinet utan i toaletten) och det kan ha varit det skönaste jag gjort i hela mitt liv. Sen fikade vi.

Jag hatar LCHF, varför? Jo för det finns inget i detta hushåll som kan tillfredställa mig när jag är bakfull. INGENTING!

I morn bär det av till Falun igen och det ska bli riktigt skönt att komma hem. Snacka skit med tjejerna och jämföra de senaste veckornas bedrifter. Varför? Jo, för vi är kiss n' tellers så klart! Tänker spendera min sista dag i Övik med middag med familjen och farmor och farfar, sen blir det nog filmkväll med Super strippan Elin. Kommer sakna henne när jag är i Falun men hon kommer ner och hälsar på snart så jag överlever nog. Ska nog duscha innan jag träffar henne dock. Jag luktar apa och rök. Måste dessutom städa, packa, hämta bilen och hämta ut tågbiljetterna. Tungt..

Aja, hoppas alla haft en trevlig påsk, det har jag.
Råger ut.

Shutter Island

Jag har sett Shutter Island idag. Lyckades tjata med mig hela familjen, det är inte ofta man gör något sådant med sin familj så det var trevligt. Filmen var skitbra! Älskar skruvade slut i filmer, såna där när man verkligen inte tror att det skulle hända, like it a lot. Det har alltså blivit bio två gånger sen jag kom hem till Övik (hade dock sett Alice en gång tidigare). Innan bion var vi och firade min kusse som fyllde tjugofyra år. Det blev mat och tårta, dessutom smällde jag i mig en stor kopp te. Jag blev kissnödig som en gnu och kissade två gånger inom loppet av en timma. Det gick i alla fall bra inne på bion som tur var.

Första april är över och jag har inte lurat någon alls. Skrev på facebook att jag skulle göra en slidförminskning men det vet alla att jag aldrig skulle ha råd med så det sket sig.. Jag tänker luras imorn i stället för då är ändå ingen beredd på det. Jag har förresten kommit på att han jag är kär i inte passar i att heta Bailando i efternamn. Det suger! Men jag och Michaela kom fram till att Wonka kan passa oss. Nu måste jag bara se till så att vi träffas så jag kan vinna honom med hjälp av min charmiga lilla personlighet. Det man saknar i utseende får man kompensera med en bra insida som jag brukar säga (det brukar jag egentligen inte men jag tänker börja med det). Jag ville ju verkligen byta efternamn till Bailando. Det skulle verkligen passa mig. Linnea Bailando, PANG där har vi det.

Jag var på stan med Alexandra idag också. Köpte en cesarsallad på Port 9. Den var god som fan, men jag vet inte om den slog den i Falan gallerian. Den är ju makalöst god! Köpte en kofta på H&M också, det var faktiskt 10% och grejer så den var inte så dyr. Den är dessutom jättemysig och söt och jag gillar den!

Nej nu ska jag face planta i kudden, borsta tänderna innan i och för sig, ska bara dricka upp min MER först, hallon ch svartvinbär. Den var mycket godare än jag hade förväntat mig.

Natti natt!

RSS 2.0