Hemma i sweet sweet Falun

Om lite mindre än en timma går bussen till skolan (det är verkligen jättefint väder och jag hade velat gå men jag känner mig krasslig som fan och vill INTE bli sjuk). Ska sitta i mediehuset och ha en lektion på engelska. Känns inte superpepp om jag ska vara ärlig. Har dessutom gått och blivit förkyld (är det inte en förkyldning misstänker jag HIV), känns ännu mer opepp! Vaknade fem i morse och kände mig skitrisig så jag tog esberitox, det är min favoritmedicin för den är god och den hjälper (hoppas jag). Jag vill inte bli sjuk! Vi ska ju gå ut på onsdag och fredag är det tänkt..

Det blev förresten en jobbig resa ner till Falun igår. Köpte en Cesarsallad på Port nio i Övik innan jag åkte men jag fick inga bestick. Resan tog typ sex timmar och jag hann bli skithungrig. Men nu är det ju så att den bästa kryddan är hunger och den där salladen smakade jävligt gott när jag kom hem. Den var till och med godare än den i Falangallerian. Det var riktigt kul att komma hem till ett nystädan rum dessutom. Jag hade nästan glömt hur mysigt mitt rum är. Det var lite tråkigt bara att jag knappt har något ätbart i kylskåpet. Jag har en två veckor gammal creme fraiche och på den ligger ett lager som ser ut som sperma. Det kommer åka i soporna så fort jag orkar slänga den. Eller så kan jag he det som såg ut som sperma i en kondom och lägga inne i Marias rum som en liten överaskning när hon kommer hem.. Hmmm, svårt val! En positiv överaskning i kylskåpet var däremot en hel flaska baja päron! Jag tror jag tänkte innan jag åkte: jag borde köpa en flaska baja päron och ställa i kylen så jag blir glad och överaskad när jag kommer hem och ser den. Det blev jag. Det är ganska bra att ha dåligt minne ibland, jag kan till och med överaska mig själv! Däremot fanns det inget gott att dricka till frukosten. De drycker som finns i vår kyl är: öl, vin, mousserande vin, baja päron, rom och avslagen pepsi max. Jag valde pepsi. Ska nu skriva en liten inköpslista så jag kan gå på affären efter skolan. Måste också hämta ut mina böcker och tyvär har jag råkat radera alla sms på min telefon så jag har inget nummer för att hämta ut dem! PISS!

Jag tror jag drömde att jag hade jättelite kläder i min klädkammare i natt. Det kändes inte så kul.. Men som tur är var det bara en dröm. I kväll kommer Maria hem, kul att träffa henne igen. Jag var över till Michaela igårkväll och träffade henne och Elin. Vi satt och snackade skit (som de kiss n' tellers vi är mohahaha). Michaela hade en väldigt rolig historia. Jag gillar Michhaela, hon är fan knäpp i huvudet, jag älskare! Jag hade inte så mycket att komma med, eller lite grann men det var inte så roligt, mest romantiskt.. Elleeeer?

Nej nu ska jag klä på mig och skriva en inköpslista.
Peace, love and understanding out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0