Syjunta

Som alla vet (i alla fall de som sett mig) är jag inte lång alls. Jag är bara 152 centimeter eller något (brukar runda av neråt till 150 ibland). Jag har ett jävla elände att hitta bra byxor. Det hjälper inte heller att jag blivit fet på senare år. Jag måste köpa stora storlekar för att de ska passa på lår, rumpa och midja vilket betyder att det alltid är skitlånga. Nu har jag sytt upp mina beiga byxor från H&M i alla fall, nog för att det är i storlek small men de var ändå en decimeter för långa. Jag är faktiskt en riktig hejjare på att sy upp byxor, jag har ju som sagt varit tvungen att göra det ett antal år. Jag skulle nästan investera i en symaskin. Jag undviker ju att köpa byxor bland annat för att de alltid är för långa. Jag har också passat på att laga ett par leggings som det var hål i och ska snart laga ett hål i en gammal väska som jag alltid använder men som alltid käkar upp lypsyl, mynt och pennor.

Idag klev jag upp strax efter nio och åkte in till stan med pappa innan tio. Det betyder att denna dag kommer bli jättelåååång. Jag ska snart åka iväg och handla mat till nyårsmiddagen och i kväll kommer Michaela. Vi ska se på film och mysa med Hanna och Elin. Kommer bli super!

Jag köpte förresten en svart blus på rean på BIK BOK idag men ska jag vara ärlig så ångrar jag mig lite, den kostade i och för sig bara 100 kronor..

Nej nu ska jag fixa väskan och se till att vi kommer iväg till affären. OCH, jag åt köttbullar och makaroner till frukost idag. Jag älskar hemmagjorda köttbullar. Jag ska göra egna när jag kommer till Falun, jag ska göra egen gräddsås till också. De som finns i pulver i påsar smakar ingenting så det blir godare att göra egen.

Puss!

Sorry!

Jag ber om ursäkt för überdålig uppdatering under julen. Jag känner inte för att blogga när jag är i Övik. För det första använder jag bara lilla snövit och jag bloggar bara med henne i sängen och här har jag skitdåliga kuddar så det är så jobbigt, sen gör jag saker nästan hela tiden så jag har inte så många stunder över till bloggen. I kväll har jag dock inte gjort ett skit. Jag har bara varit hemma med mamma och pappa och kollat Toy Story 3 som jag för övrigt såg igår när jag och Elin var barnvakter till hennes småbröder, den gången grät jag! Nu har jag packat och städat rummet ocksp för i morgon kommer min kära Michaela upp hit för att fira nyår. Det blir myskväll med Hanna och förhoppningsvis Ein i morgon. Vi ska se på film och götta oss i massa skit.

På tal om götta sig med massa skit, i söndags när jag och Elin var som mest bakis hade vi en bakisfrossarkväll och åt så mycket att jag dagen efter hade halsbränna. Tilläggas bör att jag inte haft halsbränna sen innan sommaren (då jag hade det hela tiden av all pizza och alkohol)! Juldagen på Hrrys blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag drack apmycket, hade skitkul på förfesten och åkte hem vid elvasnåret. Jag spydde ner mina favoritskor och mina strumpbyxor och söp bort min jacka (som nu tack och lov är återfunnen).

Julafton var inte heller så lyckad. Jag skulle få träffa farfar för första gången sen i somras men hans kroppspulsåder brast strax innan mamma och pappa skulle åka och hämta upp honom och dog på sjukhuset. Efter det var julafton ingen höjdare direkt. Jag var med släkten idag och skulle "kolla på honom" när han låg på bårhuset (vet inte vad det heter, kanske bisittning). Jag gick in i rummet men jag gick ut på en gång för jag förstår inte meningen med varför jag ska titta på min döda farfar. Jag minns honom hellre levande och livsfärgad, inte död och gul. Jag förstår dock att det var viktigt för farmor och för pappa och hans bror.

Det där sammanfattar min jul ganska bra. Misslyckad. Men jag fick massa saker som jag önskat mig i alla fall. Jag fick en extern hårddisk med två terrabites utrymme (jag tycker terrabite låter coolt) som får plats med många filmer, en jättefin almanacka som jag kladdat i ikväll, pengar, presentkort så jag kan köpa mat och kurslitteratur, fårskinnstofflor och av mig själv fick jag en plånbok (börs i norrland) och en skitsnygg mössa med en äkta rävboll på. Jag gillar att ta på den.

Nu väntar nyårsafton med tjejerna. Vi ska käka middag här hemma först sen ska vi försöka hitta någon fest, men vi får se hur det går med festen. Sen åker jag nog hem till Falun med Michaela och hennes syster på lördag eller söndag. Jag har ju några uppsatser som måste skrivas innan terminen tar slut. Jag kommer vara ensam i Falun till den 12e när Maria kommer ner tror jag. Skitkul att vara själv i Falun. Det kanske finns någon rolig att umgås med någonstan där (hoppas jag). Sen åker jag upp på farfars begravning som är den 21a. Det blir ett himla åkande nu framöver. Men det är som det är.. Det är ganska rofyllt att åka tåg.

Jag har förresten klippt mig också. Jag har en ganska kort page som jag färgat ganska mörk. Jag trivs verkligen i det men nästa gång tror jag att jag ska lyssna på Lina och inte göra en page utan bara rakt men kort.

Nu ska jag sova. Jag ska försöka hinna med pappa in till stan i morgon innan tio. Jag behöver köpa nya doftpåsar och ett saltkar.

God natt och förlåt för dålig uppdatering!

Puss!

Jag orkar inte...

... blogga när jag är i Övik för här har jag faktiskt något som skulle kunna kallas liv. Jag varken orkar eller hinner blogga för jag är oftast ute på vift. Men, god jul allihopa och ha ett gott nytt år!

Puss!

Mot Sherwoodskogen!

Om lite mindre än en timma går min buss. Min dag ser ju verkligen inte lovande ut. Det tokvräker ner snö och jag hoppas verkligen SJ håller tiderna idag. Jag har i alla fall proppat in massor med filmer på lilla Snövit så jag kan hålla mig syssesatt i fall det blir förseningar och skit.

Jag hade riktigt svårt att sova igår. Hostade typ en timma innan jag kunde somna. Jag måste komma ihåg att ringa mamma och be henne skruva upp temperaturen på mitt rum och frågan om hon kan köpa lite hostmedicin åt mig. Jag tycker verkligen synd om den som ska sitta bredvid mig på tåget idag. Jag hostar verkligen non-stop.

En positiv nyhet är i alla fall att häxan verkar flytta ut idag. Det har sprungits i trappan hela morgonen och deras lägenhet ser alldeles tom ut. Om hon flyttar så är det det bästa som hänt på riktigt länge! Me und Maria HAPPY!

Nej nu ska jag äta upp min yogurt och packa (läs vålda) ner det sista i min väska innan det är dags att dra. Ha en bra dag!

Ses i kväll Övik!


Konsten att få en tuttbild jävligt osexig!

Puss!

Hej mitt vinterland!


Så här såg det ut när jag gick till skolan idag

I morgon bär det av mot lite nordligare breddgrader. Ska bli riktigt skönt att komma hem, om jag nu kommer hem. Det har vräkt ner snö i två dagarn nu och jag ska åka med SJ. Och som alla vet, snö + SJ = katastrof. Jag hoppas verkligen det inte blir några förseningar. Jag har i alla fall varit och köpt färdkost. Det blev två små drickyougurtar från willys och två paket läkerol. Sen kom jag på den fantastiska iden att ta med vatten från min soda streamer i stället för att köpa något att dricka. Där har vi budgetalternativet nummer ett! Jag kanske gör en flaska saft också men jag vill inte riskera att bli kissnödig för jag kan inte gå på toaletten på tåget.

Gå på toaletten var jag däremot tvungen att göra under min tenta idag. Tentan gick sådär. Vi skulle skriva två till tre sidor och jag skrev ganska precis tre. Innehållet blev väl lite sådär men nu ser han att jag försökt i alla fall och det är ju ett plus jämfört med senast jag skulle skriva den där tentan. Det var då jag satt 2,5 timmar utan att få ner ett enda ord. Idag fick jag ner tre sidor på samma tid.

Jag gjorde en tabbe idag när jag skulle käka middag. Jag hade jättemycket fetaost kvar som jag var tvungen att äta upp men vårt kylskåp har varit trasigt under natten så det luktade och ännu värre smakade jäst! Jag tryckte i mig hur mycket som helst i alla fall. Det var fruktansvärt äckligt. Jag hoppas mamma och pappa äter fetaost till maten för annars kommer jag krevera under de kommande veckorna.

Jag har packat och städat hela kvällen. Det blev en riktig storstädning. Jag till och med skurade golven i både köket och badrummet, sen tog jag ett underbart litet bad. Efteråt tänkte jag belöna mig själv med filmen Gladiator som gick på tv. Jag hade fått för mig att jag aldrig sett den men jag har i alla fall sett början och efter det insåg jag att det inte var något för mig så nu har jag sett en fruktansvärt dålig början två gånger helt i onödan. Jag såg Rainman i stället. Den hade jag faktiskt inte sett men jag orkade ändå inte se klart hela för den var så lång.

Nu har jag inte så mycket packning kvar. Jag tror jag ska kolla igenom vilka kläder jag har med mig sen ska jag sova och kliva upp lite tidigare i morgon och göra klart allt. Jag åker halv ett och kommer till Övik 18.50, så ni som vill ge mig ett riktigt Kissievälkomnande med ägg och sånt, tio i sju, Övik busstation!


Det syns inte så bra på bilden men jag kände mig verkligen som en snögubbe när jag gick till skolan.

Puss!

God morgon!

Jag tror aldrig jag sovit så gott i hela mitt liv som jag gjorde i natt. Jag vaknade rätt pigg i morse men det var så skönt att ligga kvar i sängen så jag drog mig 45 minuter, jag hade faktiskt tid till det. Jag drömde förresten att jag var med i Fångarna på fortet. Jag tror det var för att jag var en bloggare, och då tänkte jag "hahaha, de skulle bara veta hur få läsare jag har". Jag satt i alla fall i ett torn med tre andra tjejer och två av oss hade handbojor sen skulle den tredje få loss oss och efter det skulle vi klättra ner. Jag minns att jag råkade luta mig bakåt och var på väg att ramla ner för tornet, sen minns jag inget mer.

Igår kväll var Maria P här. Vi såg på Grinchen och åt polly och popcorn. Det var supermysigt. Vi ska ha många fler filmkvällar 2011, men jag sätter mig ju på tåget och tuffar hem till Övik i morgon så det fick bli sista filmkvällen för i år.

Idag ska jag först och främst gå till affären och köpa färdkost och något att dricka under omtentan jag har i eftermiddag. Jag kommer hosta sönder allt och alla i salen. Jag har blivit riktigt förkyld, har ont i halsen och hostar som bara den. Jag hoppas det går över fort. Tentan idag kommer förresten gå åt helvete. Vi får inte ha ordbcker med oss och vi ska skriva på engelska. Hahaha, jag kommer sitta där som ett frågetecken som vanligt. Men jag får väl ge det ett försök. När jag kommer hem i eftermiddag ska ska städa och packa. Tvätten gjorde vi i går kväll så nu är allt rent och fräscht.

Jag längtar verkligen till jag kommer hem. Jag ska krama om min mamma och fråga om vi ska hyra en film och ha myskväll eftersom pappa är borta på vinprovning. Jag LÄNGTAR!! Har inte träffat mamma på nästan fyra månader nu. Nej nu ska jag bajsa och gå till affären. Ha en bra dag!

Puss!

Framsteg

Igår lyckades jag med en sak jag aldrig lyckas med. Jag slutade dricka i tid! Det är helt otroligt. Jag är en sån där som dricker till det inte finns mer att dricka eller till pengarna tar slut men igår var jag superduktig! Jag hade en debatt idag klockan 10.00 (på bajsengelska) och jag hade varken gjort talet eller powerpoint-presentationen innan jag gick till kåren så jag tänkte egentligen inte dricka utan gå hem tidigt och göra den innan jag lade mig. Så blev det inte riktigt. Jag drack en del, dock hade jag massa pengar kvar i börsen när jag kom hem, men jag var för trött och för full för att plugga så jag tänkte att jag skulle göra den i morse i stället. Och det gjorde jag!

Klockan halv ett (eller något) sa jag till Maria att jag var tvungen att gå hem. Jag tror inte riktigt att hon trodde att jag skulle göra det men det gjorde jag. Jag gick en väldigt kämpig promenad hem och sen slocknade jag på två sekunder. Larmet ringde klockan 07.00 i morse och jag klev upp på en gång och gjorde powerpointen. Tyvärr skrev jag inget tal för det hann jag verkligen inte. Jag freebasade en hel del på debatten men det slutade med att jag vann ändå. Min och Michaelas presentation kan nog ha varit en av de sämsta i vår grupp men nu är det gjort och jag vann så jag är jävligt nöjd!

Nu ska jag ta en rejäl powernap för i kväll ska jag tvätta och se på film med Maria P. Ska bli så mysigt så!

Puss!

Ibland är jag lite töntig

Ibland närjag ska kissa tänker jag att det känns så jädra fånigt att dra ner byxorna och sätta sig på toaletten. Seriöst tänk efter hur fånigt det känns när du drar ner byxorna nästa gång du sätter dig på toaletten. Det känns skitdumt! Okej, du måste ju dra ner byxorna så du inte kissar i dem men tänk om det hade varit en vanlig stol du skulle sätta dig på och dra ner byxorna innan varje gång. Lustig tanke!

På tal om fånigt så köpte jag Hänt Bild idag. Jag brukar köpa den ibland för det är så lättsamt att läsa om allt skvaller som händer i Hollywood, men idag var det bara hemskt. Först var det en stor artikel (jag skriver stor för den tog upp en hel sida men det var mest bara bilder och inte så lång text) som enbart handlade om Jennifer Lopez celluliter. Hallå? Vad fan är det för jävla skit? Sen var det en likadan artikel på slutet med rubriken "Ooooops, vi glömde nästan" och den handlade om att Miley Cyrus hade hår på musen. Hon är alltså 18 år och är en förebild för många unga tjejer (betydligt yngre än 18) och på slutet stod det "dags att raka 70-talsbusken, Miley?". Vad fan ger det för jävla bild av kvinnor till yngre tjejer? Jag blir så förbaskad. Måste man raka pullan eller? Får man inte ha celluliter? Konstigt att unga tjejer har skev kroppsuppfattning och utvecklar dåligt självförtroende. Jag tänker jobba hårt för att behålla mina celluliter och jag ska fan skaffa en 70-talsbuske!




Jag skulle kunna döda för hennes kropp. J-Lo är skitsnygg!

God natt!

två tredjedelar

Aaaa, så mycket har jag skrivit på min hemtenta nu. Flitens lampa lyser i mitt lilla infisna rum i kväll. Det enda problemet egentligen är att vi måste använda massa fancy words som jag inte riktigt har koll på så jag skriver det jag tror är rätt och som med största sannolikhet kommer vara väldigt fel. Jag har hittat en ny kompis i alla fall och det är google translator. I love you Google Translator! Nu ska jag försöka göra klart resten också sen kan jag ägna hela dagen i morgon åt att skriva talet mot legalisering av prostitution. Jag hoppas hoppas hoppas att det finns mycket statistik och information om det så jag kan göra ett bra tal. Jag måste vinna över Michaela på torsdag! The war is on!

Jag har för övrigt druckit alldeles för mycket cola light idag och ätit en ansenlig mängd pumpakärnor i kväll. Min kropp är full av energi, vällust och en liten aning illamående.

Jag skrev en liten facebookstatus tidigare som kan ha uppfattats som en aning rasistisk. Men jag har tagit bort massor med FB-vänner som jag inte känner att jag är tillräckligt bekant med eller som inte gynnar mig ett dugg att ha kvar som vän så jag hoppas att de flesta såg humorn i inlägget. Jag fick lite ångest när jag hade publicerat den men jag hoppas att de som läser den vet hur jag är och att jag verkligen inte är ett dugg rasistisk. Herregud, en av anledningarna till att jag röstade på MP var för att jag gillade deras invandringspolitik. De tänker ungefär raka motsatsen av vad SD gör. Vi delar alla på samma planet och samma resurser så varför inte hjälpa de som har det dåligt när vi i Sverige har det så bra? Jag har förresten läst och stört mig på Paows (en  av Sveriges största bloggare skulle jag tro som sympatiserar med SD) inlägg om självmordsbombaren i Sthlm. Hon är verkligen lite dum i huvudet.. Okej, nu var jag väldigt patetisk som erkände att jag läser och bryr mig om hennes dumma blogg men den bjuder jag på. Jag läser även Kissies, Fokis, Dessies, Marias och Michaelas plus ett par andra som är lite småintressanta. Jag som knappt visste vad en blogg var innan jag träffade Michaela och Maria. Vad har ni gjort med mig? Jag är storsta bloggnörden av oss alla nu.. Det stör mig lite.

Oj vad långt det blev. Nu måste jag fortsätta plugga. Goder afton!

Puss!

1. Presentera mig själv

Okej, en kort beskrivning.

Jag heter Linnea Karlsson, är 22 år (fyller 23 i början av februari) och bor i Falun. Ursprungligen kommer jag från Foppa-land Ö-vik och där bor min familj och många av mina vänner. Jag pluggar just nu mediekommunikation på Högskolan Dalarna och på gymnasiet läste jag media. Jag var mycket bättre i skolan på den tiden. Nu är jag mest lat och okocentrerad.

Jag älskar film och musik och skulle kunna tänka mig att läsa lite filmkurser efter jag är klar med min utbildning (mest för kul dock). Jag lyssnar på det mesta, men det blir mest gammal 60- och 70-talsmusik, rock, old school hiphop, jazz, klassiskt och musik som man blir taggad att festa till. Dock hatar jag radiomusik, det är fruktansvärt själlöst och tråkig, dansband och annan svensk musik. När det gäller film är det lite samma sak. Jag gillar det som inte känns för kommersiellt och själlöst. Favoritfilmen är The Big Lebowski. Sen gillar jag Star Wars också, MEN jag är ingen nörd!!!

Jag är rätt slarvig nu för tiden. Förut har jag alltid varit pedantisk och ordningsam men nu har jag släppt på tyglarna lite väl mycket. Jag är rätt rolig, hoppas jag. Skämtar mycket och är sällan allvarlig. Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta mer.. Jag är känslosam, gråter ofta till filmer och vacker musik sen hatar och älskar jag mycket. Jag har nog ganska hett temperament till mångas stora förtvivlan. Jag hade en fruktansvärd pms förut men nu när jag bytt p-piller är den nog inte lika hemsk.

Nej nu vet jag verkligen inte något mer jag kan skriva så nu får det här inlägget vara färdigt.

Så här ser jag ut förresten, på ett ungefär. Och jag är kort. Bara 152cm eller nåt.. Och jag är lite knubbig..


Puss!

Jag vill också!

Okej, jag tycker det är lite töntigt men det ser så roligt ut så jag vill också göra såhär som Paow och Michaela. Jag tänker dock inte skriva om alla så jag stryker några för alla är inte så roliga. Ärligt talat kommer jag nog bara skriva lite grann sen kommer jag bli less och skita i det. Men jag tänker ge det ett försök.

Dag 01
– Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat? 
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick som förändrade allt
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Mitt favoritplagg
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Vardagslyx
Dag 14 – Självporträtt
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Hur  muntrar jag upp mina vänner?
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på 
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – Min bästa grimas.

Uttråkad..

Good afternoon ladies and gents! Jag kan tydligen inte plugga på tisdagar heller. Jag har knåpat ihop 4,5 rader vilket betyder att jag har cirka fyramiljarder rader kvar. Jag sitter och försöker lista ut the themes i mina två romaner. Det är inte helt lätt.. Men bara jag kommer på vad jag ska skriva så går det ganska fort.

Idag har jag kontaktat min far och bett honom fixa juldags-biljett på Harrys åt mig så nu är ett litet problem ur världen, nu har jag bara de stora och tidskrävande problemen kvar. Jag LÄNGTAR verkligen till på lördag. Ska bli så jäkla skönt att komma hem ett tag. Jag har ju inte varit hemma sen i somras, det är nog det längsta jag varit från min familj och mina Öviks-vänner i hela mitt liv.

Jag har precis kommit på att jag älskar Isabel Adrian från Svenska Hollywoodfruar. Hon är så snygg och underbar! Maria tycker inte att hon är snygg och jag kan tänka mig att mamma hatar hennes läppar men jag tycker att hon ser skitbra ut. Sen är hon tillsammans med Steve Angello och han är också skitsnygg.


Snyggt par!

Nu sitter jag och lyssnar på Moby, en remix av Steve Angello. Den är riktigt skön. Jag längtar lite till jag blir hungrig och måste käka middag. Idag blir det kesolasagne med spenat som jag gjorde förra veckan. Verkligen supergott. Jag ska dessutom äta fetaost till som vanligt. Jag borde verkligen skära ner på min fetaostkonsumtion. Äter så mycket fetaost att jag snart kommer bli vit och smaka gott! Då kanske jag kommer kallas Fetaosten Karlsson och det vill jag verkligen inte. Som ni kanske märker är jag rätt uttråkad och dryg just nu. Förlåt!

Jag har packat min resväska idag också. Dock blev det bara några klänningar som jag kan ha när jag går ut. Jag och sambon ska tvätta senare i veckan så jag får lite rena kläder med mig hem. Jag gillar att tvätta, lite konstigt kanske, men det är så underbart sen när alla kläder luktar gott. Men det är nog bara för att jag luktar illa jämt annars.

Nu ska jag försöka skriva lite mer på min uppsats så jag kan gå och lägga mig med gott samvete ikväll. Jag hittade förresten en bild på facebook från utsparken som jag inte har något minne av att jag varit med på. Jag ser lite pilimarisk och full ut?



Puss!

Lucia

Jag är lite hög på tomtegröt och pepparkakor. Jag tror seriöst jag åt tjugo pepparkakor idag på sittningen och jag gillar inte ens köpta pepparkakor! Däremot drack jag ingen glögg för det är verkligen äckligt. Jag kom till kåren 16.00 och ordnade allt inför sittningen (inte ensam såklart), kom hem strax efter elva. Jag bar stolar som en galning efter allt var klart för det ska tydligen vara någon uthyrning i morgon. Jag är alldeles slut i kroppen, speciellt i ryggen. Jag hade verkligen inte tackat nej till en ryggmassage just nu.

Sittningen var trevlig. Först kom Luciatåget och sjöng. Just det var kanske inte superkul, eller det var lite kul att se hur überseriösa vissa var, speciellt Lucian. Sen åt vi gröt men jag var redan mätt av alla pepparkakor så jag spydde nästan lite av gröten. Den var i alla fall god. Risgrynsgröt är gott! Sen var det pepparkaksbyggar-tävling. Mitt lag (jag var egentligen inte med men mitt bord) byggde 9/11. Det blev två fina torn med människor som hoppade och låg döda under och två flygplan. Vi (de) vann inte.. Vann gjorde en tyranusarius-rex som för övrigt är min favoritdinosarie.

Jag hade egentligen tänkt plugga nu när jag kom hem men jag orkar verkligen inte. Jag vet inte riktigt vad det sitter i men jag kan verkligen inte plugga på måndagar! Jag måste nog skärpa till mig. I morgon ska jag i alla fall skriva en uppsats och förhoppningsvis börja med min hemtenta i translation. Den verkar riktigt tråkig.. Nej nu ska jag dricka upp min underbara cola light och sen ska jag tokslockna i sängen. Jag är skittrött!

Här är två bilder jag snodde från Marias blogg. http://mlindgren.blogg.se/




9/11 - korset som ligger bakom tornen till vänster gjorde jag.
Det är ett flygplan om du inte ser det.

Puss, god natt!

Dålig kommunikation

Jag blir så jävla less på skolan. Uppsatsen jag skrev om This is England blev inte godkänd för att jag inte refererade till kurslitteraturen. Jag frågade ju läraren om man var tvungen att göra det och hon sa NEJ så då gjorde jag ju inte det. Nu måste jag fan skriva om något annat för det jag har skrivit om går inte att referera till kurslitteraturen! Jag blir så leeeeessss!!! Jag får väl sätta mig med det i kväll efter tomtesittningen. Känns ganska drygt att gå på sittningen faktiskt. Det är dock KULT och FLÄRP som anordnat den så jag är så illa tvungen att närvara. Jag gillar inte ens pepparkakor och glögg, är inte heller så förtjust i risgrynsgröt. Sen har jag en uppsats att skriva, en hemtenta att göra och att tal att kasta ihop. Jobbig vecka tror jag..

Nu ska jag försöka sätta igång med något, vet inte riktigt vad men något måste jag ju göra. Jag kommer dessutom missa finalen av top model i kväll! Allt annat av tv-måndagen går ju på tv3play så det kan jag se senare, men jag tror inte top model går där. Får väl försöka se reprisen på söndag i stället antar jag.. Nej jag har inte tid att blogga mer.

Puss!

Löshår

Jag funderar på att köpa begagnat löshår. Det finns så många som säljer begagnat löshår på sina bloppisar och det ser så snyggt ut så jag känner att jag bara måste ha! NOT! Haha, det ser så jävla äckligt och billigt ut. Jag tycker över huvud taget inte att löshår ser bra ut (oftast). Jag har ett par kompisar i Övik som lyckats bra med sitt löshår, men på de flesta ser det bara slitet och onaturligt ut, speciellt när löshåret inte smälter in med det riktiga håret, när det egna håret har lite fall och löshåret bara är rakt och matt. Om jag mot förmodan skulle skaffa löshår (vilket aldrig kommer hända) så skulle jag ju verkligen inte köpa det begagnat! Nej, när det gäller hår och naglar tycker jag att naturligt är absolut snyggast. Feel free to diagree..

Jag gjorde förresten i tabbe igår. Jag tycker att vårt kylskåp har varit för varmt, mjölk och sånt har aldrig varit riktigt kallt när jag ska dricka det, så jag sänkte temperaturen från 1:an till 5:an. SMART! I morse när jag skulle bre mackan var smöret stenhårt så jag fick köra det i micron. Efter ett tag ropade Maria inne från köket. "Har du sänkt temperaturen i kylskåpet?". Jag gick och kollade vad problemet var. Allting hade fryst till is! Mjölk och fil var stenhårt. Så går det när man överdriver allting som jag har en tendens att göra. Men nu är det sänkt till 3:an och jag hoppas på ett lagom resultat.

Puss!

Kalassöndag

Detta blir en summering av två toppenkvällar. Igår blev det som sagt kåren. Innan vi gick dit satt vi hos Erik, det var bara jag, Maria, Erik och Robin, men det var väldigt trevligt. Ett tag blev det lite mycket sportsnack för min smak men vi pratade film och åt popcorn också. Erik hade dessutom skitfin lägenhet. Jag skulle vilja bli hans flickvän och flytta in där. Han har skitmycket filmer också, STORT pluspoäng! Vinet jag drack var INTE gott. På slutet trodde jag nästan att jag skulle kräkas lite. Jag blev ganska full faktiskt. Jag köpte en drink på kåren bara. Kan ha varit min billigaste utekväll någonsin. Jag hade rätt kul på kåren, tror jag. Jag minns inte så jättemycket egentligen, men jag har en bra känsla från kvällen.

Idag trodde jag att jag skulle vara helt död men det har jag inte varit. Jag vaknade dock åtta i morse och höll på att avlida men sen somnade jag om och efter det har jag varit väldigt pigg. Jag har dock varit fruktansvärt upp i varv idag. Maria höll nog på att bryta ihop på mig tidigare. Jag skulle dessutom äta en pizza idag men på willys hade de inte pizzan som jag ville ha så jag köpte någon slags thaikycklig, sån där fryst en-portionsgrej. Den var ganska god faktiskt.

I kväll har vi firat Jennifer som fyllt år. Vi fikade och sen spenderade jag och Maria resten av kvällen vid rock band. Jag spelade gitarr och Maria trummor. Det var skitkul. Sen snackade vi massa skit, mobbade Michaela lite och skrattade hur mycket som helst! Jag kommer nog ha träningsvärk i magen i morgon.

I morgon ska jag skriva en uppsats och på kvällen ska jag och Maria på tomtesittning. Då blir det tomtegröt och pepparkakor. Nu ska jag sova. Är dödstrött! God natt!


Min tolkning av mingelbild




Första bilden på mig när jag dricker rödvin


Norrlänningarna Öviks-Robin och Kiruna-Maria


Cp?


Comhemkatten dricker vin


Kvällens värd Erik med den fina lägenheten

Puss!

Fest vare här!

Jag är riktigt jävla taggad i kväll. Nu ska jag och Maria bara dricka upp våra cider och sen drar vi till förfest hos Erik från klassen. Vi ses i dimman!

Puss!


Lasagne

Mästerkocken är framme igen. Jag har precis slängt in min lasagne i ugnen. Det jobbiga med lasagne är att man alltid är skithungrig när man lagar man och den där skiten ska vara i ugnen i en halvtimma! Den som väntar på något gott väntar alltid för länge, eller hur vad det nu? Det blir i alla fall en väldigt tidig middag idag så att magen hinner sjunka tillbaka innan det är dags att ta på sig festblåsan. Om jag inte ser allt för fet ut så funderar jag på att ta en svart snäv klänning som jag bara har använt en gång förut. Jag älskar den men den hade varit sååååå mycket snyggare om jag hade varit smal. Men skit samma.. Jag får ligga ändå! Mohahaha! Nej det ska jag ju inte göra..

Kom nyss hem från en promenad fram och tillbaka till stan. Jag köpte ett ekologiskt rött vin, leggings (eftersom mina har två gigantiska hål i dem) och sen bytte jag koftan mot en skitmysig tröja som dessutom var mycket billigare än koftan. Nu ska jag käka och sen ta en dusch. Jag ska försöka hinna med att läsa lite till min litteraturuppsats innan jag börjar partaja också. Men först, MAT! Jag är hungrig som en varg.

Ha en trevlig kväll, det ska jag ha!

Puss!

Psykfallsmagnet

Det lutar åt utgång i morgon ändå. Jag har suttit hemma ensam i kväll och sett på film och haft skittråkigt. Jag har i och för sig varit nykter, en flaska vin hade nog förgyllt kvällen avsevärt, och vin ska jag faktiskt dricka i morgon. Jag såg först Crank som jag hört skulle vara riktigt bra. Det var den INTE. Jag höll på att dö av uttråkning halvvägs in i filmen men jag såg klart den i alla fall. Sen kom Maria hem och då "såg" vi Twilight: Eclipse. Ingen av oss var dock specellt fokuserad för båda satt och chattade och höll på.

Jag har fått lite av ett psykfall efter mig (igen). Det är en kille som började skriva på dejtingsidan jag var med i, på skoj(!), nu vill han att vi ska ses och han tjatar verkligen. Jag vill ju inte vara elak mot honom så jag kan inte totaldissa honom. Men å andra sidan är jag inte speciellt trevlig och jag säger hela tiden att han inte är min typ och att jag är mullig. Han gillar inte feta tjejer.

Jag har dessutom ett annat psykfall efter mig. Han går i vår klass och är skitkonstig (utbytesstudent dessutom så jag fattar inte vad han säger). Vi har litteraturen tillsammans och på varje jävla seminarie hamnart vi i samma grupp. Jag bryter fan ihop! Som tur är var det sista seminariet idag så nu slipper jag honom, hoppas jag. Han skickade typ sex sms idag och skrev massa konstiga saker. Jag svarade bara på två för jag hatar att skriva på engelska (det funkar inte mitt T9). Nu hoppas jag i alla fall att han fattar vinken och ger sig. Jag älskar att jag alltid träffar massa psykfall!

I morgon ska jag kliva upp rätt tidigt, men inte för tidigt för så sover jag alltid på eftermiddagen. Idag sov jag från fyra till sju! Snacka om tabbe. Jag ska i alla fall börja med min litteraturuppsats på förmiddagen. Den ska inte in förän på tisdag så jag hinner skriva på måndagen om jag är för bakis för att göra det på söndag. Sen ska jag gå till stan och köpa vin. Jag längtar redan efter mitt vin! Denna gång blir det rödvin. Jag har aldrig festat på rödvin förut.

Jag kom att tänka på en positiv sak idag. Förra veckan, tror jag det var, åt jag hur mycket skit som helst. Jag måste ha haft ägglossning eller något för det var verkligen extremt, men den här veckan har jag inte ätit mycket skit alls. Inte ens idag, en fredag har jag ätit bajs. Eller jag åt mitt sista paket kolasnören efter skolan för att jag inte orkade göra mat innan min powernap men i kväll har jag bara ätit frön och druckit cola light. I morgon ska jag prova en kesolasagne med spenat som Maria gjorde i veckan. Den verkade skitgod så jag ska prova på den jag också.

Nej nu ska jag sova för jag är faktiskt trött trots min långa och onödiga powernap. Maria ville förresten att jag skulle lägga upp den här bilden från vår fösarsittning.



God natt
Puss!

FÄRDIG!!!

Nu är jag äntligen färdig med min uppsats! Den skulle vara max 500 ord, den blev 565 eller något sånt men skit samma. Min muntliga presentation idag gick ganska bra. Jag såg nog ganska besvärad ut när jag stod där men jag fick fram det jag ville säga. Jag tror dock inte att publiken lyssnade så mycket för det var hur mycket svåra ord som helst och när man lyssnar på såna presentationer har i alla fall jag en tendens att sluta lyssna efter ett tag. Men det spelar ingen roll, nu är det gjort!

Jag promenerade som en galning till skolan idag. Jag trodde seriöst att benen skulle ramla av när jag kom fram till skolan. Benhinnorna värkte som bara den.. När jag kom hem åt jag fläskfilé. Det var så fruktansvärt gott. Mamma tyckte det var lite onödigt att äta det mitt i veckan men å andra sidan kan jag ju äta fiskpinnar och pottimos på helgerna så det väger upp ganska bra. Det bästa med att vara halv-vuxen är att man får göra lite som man vill men man har inte riktigt hunnit få vett i skallen än så man kan till exempel sova hela dagarna och vara vaken på nätterna, äta middag till frukost OCH äta godis varje dag! Ibland äter jag chips eller godis till frukost (men bara om det blivit kvar från dagen innan).


Så här god var min middag!

Jag gick och tänkte på underbara lilla Elin på väg till skolan idag. Nu var det länge sen jag träffade henne men snart så! Det är bara en vecka och två dagar till jag åker hem till ljuva norrland.

Nej nu ska jag ta och läsa ut boken till i morgon bitti. Jag har läst 20 sidor av 115. Jag har en lång kväll framför mig.

Puss!

 


Muntlig presentation

Nu ska jag upp till skolan och hålla en muntlig presentation om Nord Koreas kärvapeninnehav. Det kommer gå åt skogen.. Jag fattar knappt själv vad jag säger, men det är intrssant ändå, om man är intresserad av ämnet det vill säga. Jag tror inte så många är det. Själv hatar jag kärnvapen och krig men jag tycker det är rätt intressant att läsa om. Min stora hjälp till talet har varit Microsoft Sam. Har har fått uttala många konstiga ord åt mig idag. Microsoft Sam är min nya kompis.

När jag kommer hem från skolan ska jag skriva klar min uppsats till i morgon. Jag tror jag måste skriva om hela skiten för jag har inte en enda källa från boken och det finns inget relavant what so ever. Jag får se hur det går.. Sen ska jag läsa en bok också som jag började lite med igår. När jag väl läser så kommer jag ihåg det mesta så jag kan nog nöja mig med att skumläsa den. Skönt som fan. Sen ska jag äta fläskfilé också, mumma! Eller jag gillar det egentligen inte så mycket men det är kul att äta något annat än kycklig antar jag.

Nej nu ska jag klä på mig och rusa upp till skolan. Ha en bra dag. Och mamma, kolla din mail. Jag har skickat en önskelista nu!


Puss!

Plugghästen

Jag kan ju om jag vill! Jädrar vad jag har skrivit nu. Jag är redan uppe i 428 ord på min uppsats (okej det är egentligen skitlite men den ska ju bara vara 500). Jag har verkligen inte fått med allt jag vill få med men jag måste snart runda av. Jag valde att skriva om vikten av respekt i filmen och det finns så många exempel som jag vill ta upp men jag måste begränsa mig så mycket. jag önskar att uppsatsen skulle ha varit 1000 ord i stället, det hade varit så mycket enklare då.

Mitt rum är verkligen kokhett ska ni veta. Oftast brukar jag frysa när jag sitter på mitt rum, en gång i höstas hade jag hur mycket kläder som helst och vantar och skit för att det var så kallt men nu sitter jag i t-shirt och trosor. Inte illa Pernilla..

Jag fick ett skitgulligt sms idag av ett blåbär som jag fullkomligt älskar! Det kan ha varit det gulligaste sms jag fått, och det är i och för sig ganska patetiskt för hon skrev egentligen bara och talade om att det hade gått bra på deras presentation idag och att hon tyckte om oss fösare. Men det var så snällt så jag kunde inte sluta le. Jag är på så bra humör idag! Det är nog för att jag faktiskt fått något gjort. Fortsätter jag så här så kommer jag ju hinna göra klart alla arbeten innan jul! Det vore verkligen drömmen.

Nu ska jag lägga mig och läsa en bok som jag redan har läst. Den är dock väldigt kort, men ändå ganska svårläst för det är egentligen en pjäs så det är konstiga miljöer och dialoger och skit. Måste i alla fall läsa om den för jag minns inte så mycket av den sen sist jag läste den.

God natt allihopa!


Puss!

För er som gillar klassisk musik

Här är en väldigt vacker låt från This is England:

Ludovico Einaudi – Fuori Dal Mondo

Jag älskar den! Dock är versionen i filmen bättre för där spelar de fiol och grejer också. Finns att hitta på youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=-_gRRNfljk0

Det går ganska bra med min uppsatts nu. Eller, jag har precis börjat skriva, men jag har fått ner 73 av 500 ord så jag är en liten bit på vägen i alla fall. Dessutom går det så bra att plugga när jag lyssnar på klassisk musik (eller jazz).

Nej, åter till uppsattsen antar jag!

Puss!

Linnea hjärta rödvin likamed sant

Åååh, nybajsad och avslappnad. Nu ska jag se till att få en uppsatts skriven också. Igår var jag hos KB och käkade mat. Vi gjorde kyCkling med en skitgod fetaoströra till. Det blev supergott! Vi drack vin också. Jag köpte en flaska rött som jag smakade av mamma och pappa på en restaurang en gång. Så här lyder systembolagets beskrivning:


Kryddig, nyanserad doft med fatkaraktär, inslag av körsbär, korint, lavendel och örter.


Kryddigt vin med fatkaraktär, inslag av körsbär, korint, salvia, kakao och läder.

Helt ärligt var jag lite skräckslagen eftersom jag precis börjat dricka rödvin och är van vid viner som är väldigt friska och lättdruckna. Nu drack vi läder och örter! Men det var faktiskt riktigt supergott. Jag har verkligen blivit kär i rödvin. Det är ju skitgott! Det slutade med att vi drack två flaskor vin så jag var lite hängig idag men det gick ganska bra. Det värsta var i morse när jag vaknade strax innan larmet ringde, jag trodde seriöst att klockan var typ fyra på natten och var hur glad som helst att jag skulle få somna om men ICKE, det var bara att kliva upp. Jag trodde på allvar att jag skulle dö.

Seminariet i morse var i alla fall skitkul. Kan nog ha varit det bästa seminariet jag varit på. Vi pratade om This is England. Ska precis skriva en liten uppsatts om den nu. Jag funderar på att fokusera på hur maskulinitet porträtteras i filmen men jag är inte helt säker än. Det var lite fult vid seminariet för så fort vi pratade om någon scen från filmen berättade jag att jag grät när jag såg den. Men filmen är faktiskt väldigt sorglig så man får gråta mycket!!!


Direkt efter skolan tog jag en välbehövd powernap så nu ska jag nog orka plugga ett bra tag i kväll. Jag börjar inte förrän 15.00 i morgon så jag får lite sovmorgon om jag vill (och det vill jag).

Jag har förresten börjat känna ett litet litet partysug. Antingen ska jag sitta hemma på lördag och kolla alla Twilight-filmerna eller så går jag ut. Jag får se hur det känns på lördag och hur mycket skola jag måste hinna med. Nu ska jag i alla fall börja med uppsattsen och sen öva lite inför mitt tal jag ska hålla i morgon. Så god afton!

Här är en bra låt till mamma: Carly Comando – Everyday - Single

Puss!

Matdags

Mitt pluggschema följs inte till punkts och pricka måste jag erkänna. Men jag har kommit på en ny taktik, jag ska göra allt som jag fortfarande kan lämna in i tid sen ska jag försöka hinna med allt annat efteråt. Jag tror det är det bästa faktiskt. Idag har vi pratat lite om en uppsatts vi ska skriva till litteraturen så jag har några alternativ jag kan välja mellan. Litteraturen är den enda kursen denna termit som varit kul, allt annat har varit BAJS.

Jag tog en sväng på stan med Michaela efter skolan. Vi fikade på falan, det var första gången på väldigt länge och lika gott som alltid var det. Jag köpte två koftor på gina också. Jag skulle inte köpa några kläder denna månad men jag behöver faktiskt nya koftor. Jag har EN som jag använder. EN ENDA! Nu köpte jag en brun och en vit(aktig) men jag tror jag ska byta den vita mot en ny svart. Den svarta jag brukar använda är snarare grå och jävligt noppig dessutom.

Nu ska jag snart kila iväg till kasern och laga mat och se på film, men en KILLE! WOHO! Ibland känns det faktiskt som att jag har ett liv ändå. Det tragiska är dock att han inte är superförtjust i vitlök. Jag ba va? Är han dum i huvudet? Går det att inte gilla vitlök? Nåja, skit samma.. Vill han vara besvärlig så får han väl vara det.

I morgon ska jag upp tidigt tidigt.. Seminare klockan 09.30, sen lektion på eftermiddagen och efter det blir det direkt hem och plugga. Jag har tydligen en uppsatts som ska vara klar på fredag. Men jag vet på ett ungefär vad jag ska skriva så det är lugnt. Sen ska jag stanna hemma i helgen, om jag inte får ett akut festsug då kan jag gå ut, och plugga. Jag ska fan klara mina kurser om det så är det sista jag gör och om jag så måste göra sexuella saker med Megan (hujedamig).. Maria och Michaela verkar i alla fall väldigt taggade att gå ut. Jag känner inte ens ett litet ryck i partynerven, bara i plugga- och sovanerverna. Jag tänkte att jag kanske håller på att förändras men Maria tror snarare på en liten fas, jag tror nog också att det är en fas.

Nej nu ska jag gå och fixa kyCklingen och packa väskan. Ha en trevlig afton gott folk!


Är det här en fas eller är det slutet på detta?

Puss!

Sjuk som en gammkuk...

... Ett väldigt fiint uttryck som jag lånat av min kära lilla mamma. Tyvärr stämmer det in på mig rätt bra just nu. Jag är förkyld och hängig som fan. Jag har dock tagit en ipren och ska nu krypa ner i sängen och hoppas att jag är piggare i morgon. Jag måste upp till skolan och snacka ihop mig lite med några i klassen om en uppsatts vi ska skriva nästa vecka. Känns fruktansvärt jobbigt kan jag lova.

Jag ska egentligen träffa en kille/man (jag vet inte riktigt vad han räknas som) i morgon också. Jag ska bjuda honom på mat, och jag hoppas att jag är piggare då, annars får jag ställa in. Jag försöker förresten komma på en bra maträtt för han har gjort god mat åt mig ett par gånger så jag vill inte vara sämre. Jag hoppas han gillar kykling för det är det enda jag är bra på förutom köttfärssås eller potatismos och fiskpinnar och det känns ju inte speciellt fancy.

Jag har faktiskt ägnat den här dagen åt att plugga. Jag hann inte med riktigt allt som stod på schemat (hann med kanske hälften) men jag känner mig duktig ändå. Det jag har kvar går förhoppningsvis fort. Jag och Michaela har i alla fall sett filmen This is England. Jag älskade den lite grann. Första gången jag såg den tyckte jag den var riktigt obehaglig och jag hade nog en klump i magen ett bra tag efteråt men idag var den bara bra. Okej, jag grät en hel del för den var så sorglig men det hade jag ju nästan förväntat mig. Nu har jag skrivit ner lite grann om filmen. Ska göra resten i morgon. Det är inte så mycket att skriva egentligen, mest bara fundera lite så jag kan diskutera det på seminariet.

Nej fy tusan vad slö jag är. Måste nog krypa ner under mitt underbara duntäcke och kurera nu. Jag var förresten så varm i natt att jag slängde ner duntäcket på golvet och sov med det tunna som jag annars brukar ligga på. Jag älskar min säng. Den hade i och för sig kunnat få vara lite bredare, men jag har två täcken och fyra kuddar, vad mer kan man begära? Plus att den är rätt hård, jag får ont i höfterna av mjuka sängar har jag upptäckt. Jag är som en senil gammal tant med höftproblem ibland (oftast).

Och på tal om ingenting så funderar jag på att hoppa över utsparken på lördag. Jag är inte alls festsugen så jag kan lika gärna sitta hemma och dricka ett glas baileys (eller två) och se en bra film och mysa med mig själv. Då sparar jag dessutom lite pengar. Man får inte vara dum inte!

Nej vaffan.. God natt!

Puss!


Min underbara säng

Kykling

Kykling kykling kykling. Jag kan inte stava till kyckling! Jag har inte tänkt på det förrän Maria påpekade att jag skippade c:et i kyckling, det blev alltså kykling. Idag när jag kollade genom min receptpärm (med godisar på) insåg jag att jag aldrig någonsin kunnat stava till kyckling. Jag har recept på citronkykling, baconkykling, cherrykykling, basilikakykling, men ingen KYCKLING utan bara massa kyklingfiléer. Jag måste försöka lära mig att det heter kyckling kyckling kyckling!

Välgörenhet

Jag har kommit på vad jag skulle vilja skänka pengar till! Jag skulle vilja ge pengar till någon organisation som delar ut gratis kondomer i extremt HIV-drabbade länder. Bra idé va? HIV och AIDS är ju mina favoritsjukdommar (att skämta om alltså) men det vore kanske på sin plats att jag försöker förhindra spridningen av dem. Jag tycker ju trots allt att de är två fruktansvärda sjukdommar och det är sorgligt hur många som dör av AIDS varje år, över två miljoner! Det vore ju en bra grej om man kunde förhindra att det sprida via samlag, jag menar man måste ju börja någon stans. Sen att det sprids via sjukvård och knarksprutor och vid amning och så vidare förhindras ju inte med hjälp av kondomer. Men jag gillar kondomer så jag vill skänka kondomer, så det så.

 


Lååååång helg!

Jag säger: long time no seen (med risk för att inleda ett långt och väldigt tråkigt inlägg). Helgen har varit fullproppad med event ska jag tala om. I fredags var det jobb på kåren som gällde. Det var temat "våga vägra vinter" och vi var väldigt sommarfina allihop som jobbade. Jag önskar att jag hade gått ut i stället för det var riktigt bra musik, bra stämning och mycket folk. Dessutom hade vi dekorerat kåren jättefint. Det var blommor och skit överallt (speciellt när vi skulle städa). Klockan sex på morgonen var vi äntligen klara med städningen och jag var så dödstrött att jag verkligen inte pallade att gå ända hem till Bojsen så jag och Maria tog en taxi, tack och lov. Vi var hemma halv sju och efter det somnade jag gott. Den enda riktiga nackdelen med att jobba på kåren är att man sover bort en hel dag efteråt. Jag vaknade 15.00! Hade planerat att gå en sväng till stan och köpa vin men systemet hade stäng när jag vaknade, sen hade det hunnit bli mörkt också. Där har vi ett praktexempel på en bortkastad dag.

I lördagskväll kom Maria och Anna (två underbara blåbär) hit och vi hade filmkväll. Först såg vi Rushmore men ingen hängde riktigt med för vi pratade så mycket, men sen såg vi underbara Mary & Max och den var väldigt omtyckt. Jag fullkomligt älskar den! Det var en riktigt trevlig kväll som jag hoppas att vi kommer göra om.

Idag har vi varit hos Michaela och Linda och julmyst. Jag, Maria och Nicklas gjorde knäck. Jag hatar knäck, det är så sött och äckligt men jag rörde som en galning i grytan och det blev faktiskt helt okej. Jag åt bara en halv i och för sig men den var godare än vad jag trodde den skulle vara. Sen gjorde vi massa pepparkakor och lussebullar också. Jag åt en gigantisk lussebulle och två pepparkakor. Pepparkakorna blev sådär sega och goda som jag gillar. Jag åt dessutom massa pepparkaksdeg under tiden också. Jag älskar pepparkaksdeg! Vi såg också den legendariska julkalendern Sunes jul. Det kan vara den bästa julkalendern någonsin. Rudolf Andersson är nog den roligaste människan i tv-historien.

Jag gick hem lite tidigare än Maria och pluggade. Vissa har ju en del att komma i kapp med.. Jag har läst några artiklar och sett ett youtube-klipp om filmen jag och Michaela ska se i morgon. Jag känner mig ganska duktig. Jag har också hunnit med att se en film (som sög). How to make love to a woman hette den och jag rekomenderar den verkligen inte. Hade i och för sig inte så höga förväntningar på den utan såg den mest för att det var en skitsnygg kille med och Jenna Jameson hade en liten biroll. Jag såg inte ens slutet för den var så dålig. Jag har också hunnit med att skriva ett pluggschema för den kommande veckan. Jag ska verkligen försöka hålla mig till det. Jag tror dock att jag varit lite optimistisk i mina beräkningar om vad jag kommer hinna med. Jag har en hel del annat jag ska göra i veckan också.. Men jag ska göra mitt bästa. Nu ska jag i alla fall sova så jag orkar kliva upp i morgon. Jag börjar bli rätt förkyld så jag är rätt matt om dagarna.

Här kommer lite bilder från idag som jag stulit från Marias blogg.


Jag gör knäck för första gången i mitt liv


Så här fina blev de!


Pysselhörnan


Pepparkakorna. Vi gjorde även ett par clowner, Hitler och en vampyr


Men man får ju för bövelen inte glömma att mysa.
Jag ser nästan lite full ut, haha!

God natt, puss!


Onsdagsfyllor

Jag tycker att jag snart borde lära mig att onsdagsfyllor inte är min grej, men ändå fortsätter jag att gå ut på onsdagar. Vad är mitt problem? Igår skulle jag inte ens gå ut. Vi skulle träffa vår 6M-grupp på kåren och fixa inför våga-vägra-vinter på fredag. Tanken var att jag bara skulle dricka ett par bacardi breezer, det slutade med att jag drack MÅNGA bacardi breezer och några drinkar på gamla Åh. Jag hade ju rätt kul men det är INTE värt det idag. Jag mår bajs! Jag gick hem i natt med en vän som också bor på Bojsen men vi gick fel så vi hamnade i en skog eller något. Jag har sovit till strax innan tre och inte gjort ett skit idag och snart måste jag ta mig till mediehuset för KULT. Känns inte så roligt om jag ska vara ärlig men jag måste ju göra det.

Nu ska jag käka en ostschnitzel med pottimos, sen ta en dusch och sist men inte minst plugga. Förresten, jag hatar julmust. Det är sååå äckligt, och jag har två flaskor kvar! Vi ska dock ha julmys på söndag så jag funderar på att ta med de flaskorna då. Jag och Maria har fått i uppdrag att göra knäck! Jag hatar knäck och är lite livrädd för att tillvärka det. Vi får väl se hur det går med det projektet.

Nej jag ska ta och hoppa in i duschen så jag hinner få något gjort innan KULT.


Puss!

Michaela gör det igen!

SJÄLVKLART! När jag hittar en skitsnygg kille som jag vill ha så ska Michaela härmas och nu är hon kär i honom också. Den här gången handlar det om vampyren i vår klass. Jag börjar bli lite less på henne om jag ska vara ärlig. Hon var inte alls intresserad av honom förut, men när jag sa att han var snygg och sexig så tyckte hon också det. Jag tycker att Michaela ska skaffa sina egna jävla åsikter i stället för att stjäla mina. Detta är dessutom bara ett exempel av MÅNGA när Michaela försöker stjäla mina killar.


Michaela suger!!!

Universum

Ni fattar inte hur mycket jag och Michaela har pluggat i kväll. Vi skrev ihop tre sidor om en film! Jag tyckte vi var superduktiga. Vi hann med ett glas vin var också, det hjälpte verkligen produktiviteten på traven. Vi hittade också en jädrigt rolig funktion på min webcam, det var länge sen jag skrattade så mycket. Ibland var vi som söta små aliens och ibland såg vi mest ut som Tjernobyloffer. Önskar att jag kunde visa hur fula vi var. I morgon blir det en extremt tidig morgon. Seminariet börjar 08.30 och jag ser verkligen verkligen inte fram emot att promenera upp till skolan i minus en miljard grader.

Jag har hunnit med massor i kväll. Jag har både pluggat och tvättat och skrattat. Sen grät jag lite också. Jag kollade på stjärnorna och funderade över hur långt borta de egentligen är. Tänk att det finns så fruktansvärt många solsystem. Jag undrar hur de ser ut, hur andra planeter ser ut. Om jag hade dödslängtan hade jag byggt mig ett coolt rymdskepp och åkt i väg till andra galaxer. Men jag tror att man kan dö lätt om andra atmosfärer har annorlunda luft som bryter ner mitt rymdskepp så jag måste vara beredd på att dö om jag skulle göra det. Men tänk vad coolt att det säkert finns massa planeter med helt annorlunda liv och miljöer. Jag är så fascinerad av rymden nu för tiden. Jag ska "låna" alla rymdfilmer jag hittar och bara se se se!

Jag hittade en cool grupp idag också, Mountain. Ganska psykadelisk men lite likt Creedence också. Jag ska lyssna sönder dem de närmsta dagarna har jag planerat. Jag ser just nu också att jag har lite Lasse-snor på mitt fönster. Jävla katt! Men det kan få vara kvar ett tag. Jag hatar att tvätta fönster.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite sen ska jag sova några fjuttiga små timmar och hoppas att jag inte försover mig i morgon. Jag har ju en tendens att göra det nu för tiden. Jag som aldrig varit en sån som försover sig förut. Jag undrar vad det kan bero på. Förresten tror jag att jag börjar bli lite sjuk. Idag när jag kissade och skulle torka mig var jag lite feberöm i snippan. Jag tog en ipren och hoppas på att jag inte får feber (det skulle dock inte förvåna mig, feber och halsfluss). Nej god natt alla konstiga läsare som helt plötsligt blivit hur många som helst! Vad vill ni mig?


Puss!

RSS 2.0