Uttråkad

Vad fan gör man en fredagkväll när ingen vill gå ut? Jag är så jävla uttråkad, har inte spenderat en kväll ensam denna vecka och nu när jag väl är ensam är jag så förbaskat rastlös att jag inte orkar göra ett skit. Jag funderar dock på att åka ut till Linas stuga och umgås. Eller så smaskar jag på mitt vin, ensam. Tufft val.. Det är såna här kvällar man ska vara i Falun för där händer allt på fredagar. Jag saknar Maria och Michaela. Pratade dock med Maria för någon dag sedan, kollade läget och uppdaterade varandra om vad som hänt i sommar. Här händer inget och allt. Det ska ändå bli skönt att åka tillbaka till vardagen i Falun.

Jag såg en skitbra film igår, Broken Flowers med Bill Murray. Han kan vara den coolaste mannen på jorden. I den filmen hade han på sig Fred Perrydressar hela tiden, "coolt" som pappa skulle sagt. Jag har lust att köpa en adidasdress i höst, men jag vill ha en jacka från dam och byxor från herr för de ser mycket skönare ut, men det finns typ inte i samma färger. Jag ska kika runt i alla fall. Hittade några sneakers idag som jag vill ha också, de jag vill ha mest fanns dock inte i min storlek. Jag hittade i alla fall ett par i guld på adidas hemsida (de är dock mer guld än de som är på bilden) som jag vill ha. Får se vad det blir, kommer ändå inte köpa dem förän till hösten.



Nu ska jag försöka hitta ut till Linas stuga i Ström, önska mig lycka till.

Puss!

Jag har ett liv!

Det stämmer, jag har ett liv. Jag åker hem till Övik över sommaren och helt plötsligt består inte mitt liv av sova bort hela dagarna, gå omkring i t-shirt och trosor 24/7, gå ut varje fredag, ligga hemma på lördagen och äta pizza och chips med dipp och spendera kvällarna framför dator och tv. Nej nu jävlar i min låda jobbar jag, träffar folk hela tiden och jag har ordentliga kläder på mig. Min kära mor är rädd att jag kommer ta ett sabbatsår och stanna kvar här. Kommer INTE hända, det kan jag lova. Jag fick lite hemlängtan igår när jag pratade med min älskade Maria på telefon. Hon verkar också ha det bra i sommar, tyvärr bor hon ju i Kiruna och som det låter på henne har de ingen sommar. Hon var glad över 17 grader utomhus. Vi har ju varmare i vattnet här i Övik! Det känns dock att det börjar bli höst. På bara någon dag slog det om från jättevarmt till höstkyla (eller som jag hoppas att höstkyla är, den är säkert mycket kallare när jag tänker efter).

Jag har varit lite dålig på uppdatering på sista tiden men det är för att jag alltid skriver på kvällarna och de senaste kvällarna har jag inte varit hemma. Jag har träffat en annan kille nu. Vi har skittrevligt ihop. Ser typ hundra filmer varje kväll, riktigt bra filmer också. Nu har jag ÄNTLIGEN sett Fantastic Mr. Fox. Den var hur bra som helst! Ett måste för folk med skön filmsmak. Jag ska strax iväg och träffa honom igen, tror vi ska dricka vin och självklart se några filmer.

Just ja, jag har nog inte skrivit något om vinprovningen. Den var GULD! Det blev bara jag, Elin, Tina, Angelica och Emelie men vi hade jättekul. Först var jag, Elin och Tina på Gastronomia Italiana och åt, vi delade på en vinflaska som Elin tog ett glas från så jag och Tina var ganska glada i hågen redan när vi kom till vinprovningen. Det var egentligen en champagneprovning. Testade sex olika drycker och jag blev ganska kokobahia. Sen drog vill till Harrys och fortsatte där. Jag ska inte ljuga, jag drack lite väl mycket, gjorde nog bort mig lite på dansgolvet också men den bjuder jag på gott folk. Jag har ju trots allt gjort bra mycket värre saker, mohahah!

Nej nu ska jag sminka mig och åka in till stan. Har lite ärenden att ordna. Så viktig är jag :)
Ha en bra dag!
Puss!

mensjävel

Självklart får jag mens idag. Dagen innan jag ska ut och ha kul (plus att jag har tänkt göra en annan trevlig sak som inte heller går nu). FAN vad jag ogillar mens.. Så jävla drygt, aja nitlotten till oss tjejer once again. Jag funderar starkt på att ta en promenad idag, det är kallt ute men sol. Känns nästan lite som att det är höst. Jag gillar hösten, det finns inget mysigare än att köpa höstkläder och vara ute och gå på en lövtäckt gata med en kille och halsduk och byxor och jacka. Jag har i och för sig ingen kille, men han kan lätt ersättas med lite go musik. I och för sig är det inte heller så kallt att man kan ha jacka och halsduk idag. Jag får se om jag ids ta en promenad. Ta en dusch ska jag i alla fall göra.

I kväll blir det jobb igen och i morrn ska jag och Elin gå på stan och ha en riktig heldag. Det jag längtar mest till är nästan när vi ska ut och äta. Hahaha, just ja.. I natt när jag kom hem från jobbet och inte kunde somna var jag nog lite blödig. Då tänkte jag att Elin är min bästa vän, sen tänkte jag på massa saker som jag gillar med henne och hur mycket hon betyder för mig. Jag fick tårar i ögonen! Var på väg att skicka ett sms till henne, som tur var gjorde jag inte det, hade varit lite cheesy.

Fan min mage kommer säkert vara uppsväld av mens i morrn, jag kommer se ännu fetare ut än vad jag är!!! APA! Skit samma, jag ska ju ändå inte ragga..

Hmmm, det enda jag egentligen ville säga var att jag har mens. Det suger. Nu ska jag äta upp min nektarin och ta en promenad eller nåt. Ha en bra dag allesammans. Jag vill åka på IKEA nån dag, någon som är på? Who am I kidding? Det är ingen som läser min blogg.. Haha! Jo det är det faktiskt.. Jag är dryg nu. Jag har mensvärk.

Hejdå!

LÖN!

Yes, nu har nog pengarna seglat in på kontot och jag behöver inte längre leva som en kyrkråtta. På lördag ska jag sätta sprätt på lite pengar har jag tänkt. Ska köpe ett kopparfärgat nagellack som jag ska ha på kvällen. Kommer också vara skitsnyggt i höst. Jag hoppas bara jag hittar en färg som är perfekt. Sen kommer det gå pengar på kvällen med, men varför ha pengar om man inte kan njuta av dem?

Igår var jag hemma hela dagen. Har nog aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv, jo det har jag, men jag hade väldigt tråkigt faktiskt. På kvällen åkte jag dock till en vän och såg på film. Det blev ganska sent för vi såg två filmer, Garden State och Blueberry. Garden state var skitbra, Blueberry fattade jag inget av.. Jag var nog för trött, sen var den väldigt speciell. Måste nog se om den nån gång framöver. Somnade i alla fall mitt i den senare filmen och vaknade typ fyra. Jag slapp dock köra hem så vi såg lite Spin City sen sov jag någon timme till mein freunde var tvungen att åka till jobbet. Det var i alla fall en väldigt trevlig natt. Idag har jag nästan bara sovit, vaknade två timmar innan jobbet och hann göra mat och äta innan det var dags att åka. Det gick bra att jobba och när jag skulle gå ut i natt stod det en rävjävel utanför jobbet. Jag höll på att DÖ! Den var skitnära och kom närmre. Jag smög som en ninja till dörren och knappade in koden fort som fan. Sen skrek jag och sprang in helt panikslagen. Jag har blivit så jävla feg, jag fattar det inte! Måste fan ta mig i kragen nu.

Nu ska jag försöka sova. Är inte jättetrött men det är väl lika bra att sussa så man orkar upp i morrn.
God natt!
Puss!

Måste skaffa en pool!

Hej! Jag skriver inte så mycket nu för tiden för jag hänger hos Elin jämt, eller rättare sagt i hennes pool. Jag badar i timmar medan landkrabban Elin tittar på och solar. Jag badar nästan mer än hennes småbröder, men jag är ju trots allt vattuman. När jag någon gång i framtiden skaffar hus ska jag tänka på att tomten måste ha utrymme för en pool. Det finns fan inget bättre än POOL.. Idag är det dock lite sämre väder så jag ligger hemma och passar på att städa och fixa saker som jag skitit i tidigare under sommaren. Kanske skulle ta och färgkoordinera garderoben igen?

När jag inte har badat har jag jobbat och varit med killen jag träffar i sommar. Han är go han, fast egentligen är han ganska bitter, men jag gillare. Dessutom är han het. Seriöst, inte bara i utseendet utan allt! Han är så elak och otrevlig så han blir het. Eller nu låter det som att han är dum i huvudet men det är han inte. Han är snäll också, jag kan inte förklara.. Jag var dessutom med min vän Johan och såg på Metropia för tredje gången i sommar. Den var nästan bäst den tredje gången. Jag måste köpa den filmen i höst. Jag fick förresten lönespecen idag, fick MYCKET mer än vad jag trodde jag skulle få. Fick det dubbla ungefär, så jag slipper vara dödspank i augusti. Eller dödspank lär jag väl vara ändå, men det går inte så mycket pengar på sprit och bakismat i alla fall för jag är så skötsam i sommar!

Nu är det bara tre dagar kvar till vinprovningen. Jag har seriöst krogabstinens. Jag tänker på krogen hela tiden. Det ska bli så KUL (hoppas jag, Övik kanske inte har världens bästa uteliv)! Jag ska bli kalasfull i alla fall för det var det länge sen jag var, dessutom är jag ledig på söndagen så jag kan vara hur bakis jag vill, så det så. Nästa helg hoppas jag på att få ledigt från jobbet för då ska jag till Ulvön med släkten. Fattar egentligen inte vad vi ska dit och göra, men vi ska det i alla fall. Känner dock på mig att jag kommer bli rastlös som fan utan kompisar, men jag har ju kusin och lillebror (en lillebror som jag håller på att bryta ihop på). Jag tror jag ska ha mens snart. Har varit grinig som fan idag och igår (gårdagen slutade sock riktigt jävla skitbra utan överdrift). Mina nya minipiller gör ju att jag fan inte vet när jag ska ha mens, kommer väl troligtvis ha det på lördag när jag ska ut, jippi! Men å andra sidan ska jag ju inte dra hem med nån kille så det gör inte så mycket. Känns mest bara jobbigt.

Nu är jag hungrig som en apa. Jag åt jordgubbstårta till frulle och eftermiddagsfika. Pappa fyller år idag, han ska få en handduk av mig och Viktor (mammas ide). Jag gjorde nyss köttfärssås som jag hoppas att vi ska äta snart. Jag undrar vadjag ska hitta på i kväll. Har absolut inga planer och går jag bara hemma som en osalig ande kommer jag bryta ihop. Inte har jag råd att gå ut heller. Fick låna pengar av mamma till tamponger idag, men på fredag blir det ett skönt tillskott på kortet som för närvarande är tomt.

Nej om jag skulle ta och göra någon nytta? Det får bli färgkoordinering av garderoben och kanske en rengöring av badrum och dusch. Ha en bra dag! Här är lite bilder från Elins pool:


Elin svankar och jag kör en Dita von Teese, strippkarriär nästa?






POOl NÄSTA!

Fröken Fisk

Då var andra doppet i år avklarat. Jag och Tommy åkte till Vågsnäs och tog ett dopp. Jag som har sämsta bikinin i världen flashade så klart tuttarna lite stilfullt sådär. Märkte inget när Tommy lite diskret försökte hinta det heller, som tur var så var det bara vi två och några småtjejer där. Jag börjar bli den lilla fisk jag var när jag var yngre. Har spelat minigoft idag också. Jag var sämst med det var inte så oväntat. På en niohålsbana fick jag 29, Jimmy som vann fick 20. Skit samma, jag har ett liv!

I kväll blir det jobb, som vanligt när det är helg och natt. Ska jobba i morrn med, men på söndag är jag ledig hela dagen. Undra vad man ska hitta på då.. Förhoppningsvis blir det sol så jag kan pressa lite. Det känns fan surt att jobba i helgen, men jag är ledig nästa så då blir det vinprovning. Fan vad jag ser fram emot det, dessutom ska vi ut och käka innan på Public. Har aldrig ätit där så det ska bli spännande. Det absolut bästa är dock att jag inte kommer vara nykter och chaufför. Jag bara kör bil hela tiden. Kanske skulle ta och bli taxichaffis? Nja, skulle inte tro det. Jag är inte så bra på att köra bil.

I onsdags var jag dock inte chaffis, då jädrar var det fest. Slutade klockan 19.00 och blev skitsugen på utgång. Tur man känner Öviks partygrabbar nummer ett. Tommy P och co skulle så klart ut så jag hängde på dem. Duschade och gjorde mig klar på typ 35 minuter sen bar det av mot stan. Fick två halvflaskor rosé av pappa, de gick åt. Jag som skulle ta det lugnt, började ju trots allt jobba klockan 12.00 dagen därpå. Det blev inte så lugnt, blev full som en räka och drog på efterfest på andra sidan stan. Som tur var däckade jag ganska snabbt så jag hann sova lite grann i alla fall. Vaknade mellan Gullan och Johan klockan nio på morgonen, ringde mamma som var snäll och hämtade mig, sen bar det av till jobbet. Jag har nog aldrig haft en så tung dag på det stället i hela mitt liv. Gick omkring som en zombie och orkade inte vara trevlig mot nån. Slutade 19.00 och åkte hem, sen träffade jag Tommy och dem igen. Aggerade chaffis en liten stund och sen sov jag gott.

Nu ska jag stoppa i mig nåt käk och sen drar jag till värmen på BK.

Peace - puss!

Doppad!

You heard me. Igår tog jag årets första och kanske enda dopp. Jag och Elin låg på hennes brygga och solade på eftermiddagen och efter vi ätit tog vi en liten promenad ut till en brygga i skogen där jag helt plötsligt fick för mig att hoppa i vattnet. Det tog ett tag att doppa mig på riktigt men till slut simmade jag runt som en fisk i vattnet. Fast fräschare än en fisk för fiskar är fan äckliga. När vi solade på bryggan blåste ena dynan ner i vattnet och jag skulle försöka mig i och hämta den men det var fullt med spigg där nere och när jag väl skrämt bort dem kom en liten äcklig gädda. Då gick jag INTE i kan jag lova.

Som fisken i vattnet, som fisken i vattnet...

 

Så här fint är det där Elin bor


Idag skulle jag och Elin sola men det fanns ingen sol så vi åkte in till stan och skulle gå på Andy Warhol-utställningen på museumet men vi gick på stan i stället. Jag köpte en vit lång kofta på H&M. Den är skön, har den ovanpå min långklänning just nu. Ett riktigt kap, hittade dock inget koppasfärgat nagellack som är precis som det jag fått för mig att hitta. Jag hoppas att det kommer i höst men bara för att jag fått för mig att jag vill ha något så kommer det säkert vara jätteute.

 

Jag är lite hungrig just nu. Funderar på att äta något men jag vet inte vad.. Dagens i-landsproblem. Jobbar dessutom från 11-19 i morrn. Ingen rolig dag, men jag är i desperat behov av pengar, så är du en rik oljemiljardär som vill ha en till fru så finns jag tillgänglig 24/7. En macka på det här så.

 

Puss!


Miss Poopalot

Gissa vad jag nyss gjorde? Jag kisssade och bajsade på en spindel! Den var nere i toan och jag kunde ju inte direkt ta upp den därifrån så jag kissade och bajsade lite på den. Vilken fruktansvärt äcklig död. Men den dog inte av det, däremot lär den ha drunknat när jag spolade. Det var nog det elakaste miss Poopalot någonsin gjort.

Nu håller jag på att bli lite brun (inte av bajs). Nog pratat om bajs, åkte ut till Elin i morse och lade mig på hennes brygga och lapade sol. Jag vill också ha strandtomt och pool! Elin blev röd som en kräfta medan jag sniglar fram min bränna. Nog för att jag har ganska brun hy (eller snarare gul) men det tar hur lång tid som helst att bli brunare. Jag ska till henne i morrn med för nu är jag ledig två dagar, woho! I morrn ska vi sola på dagen, om det är bra väder det vill säga, sen ska vi dricka vin och se en film på kvällen tror jag. Det blir nog en liten sleep over, mysigt värre.

Idag har jag jobbat stängning, det gick ganska bra. Det kom in ett gäng ganska snygga och trevliga killar. Jag blev lite förtjust i en av dem. Han hade tatueringar och gillade hårdrock. När fan ska jag hitta en rockkille? Jag har insett att jag gillar lugna, ordentliga och välutbildade killar i teorin men i praktiken faller jag oftast för bad guys. Det är fan illa. Jag och Elin skrattade ordentligt idag åt "I ain't sayin' am a gold digger, but I ain't messin' whit no broke nigger". Vi tyckte det var skitkul, hahaha, men det var det egentligen inte. Det kanske stämmer lite. När jag träffade Björn hade han kosing, Bulba hade ju sin miljon och lite till och killen jag har träffat lite nu i sommar (två gånger :P) verkar ha sitt på det torra han med. Jag gillar killar med pengar helt enkelt. Nej jag skiter faktiskt i pengar, det är ändå inte jag som bestämmer över dem. Önskar dock att jag själv hade det lite bättre ställt. Just ja, det kom in ett till killgäng idag. Jag blev lite rädd för de såg ut som ett gäng våldtäcktsmän. Alla såg värsta thug ut och två av dem hade vassa tänder, det såg läskigt ut. Dessutom var de danskar så jag fattade inte ett skit av vad de sa och den äldsta av dem skrattade åt mig när jag inte fattade nåt. Han var creepy som fan.. Jag vågade knappt gå ut och städa restaurangen när de satt där. Inbillade mig att de skulle stanna utanför tills vi stängde och sen gruppvåldta mig och bita mig med deras vassa jävla tänder. De gjorde inte det, men det kollade på mig när jag städade från utsidan. Jag hatar dem!

Nu ska jag kissa och sova. God natt!

Puss!

Hej kompis! Får jag köpa din sports car?

Hola chicas and locos (vet inte vad killar heter på det språket, vet inte ens vilket språk det är eller om det första var rätt heller iofs)! Jag har nyss kommit hem från vad som skulle blivit en fisketur, det blev det inte. Åt mjukglass med minimaräänger i stället. Det ser jättefint ut men man spyr typ av allt socker. Jag har i alla fall haft en trevlig kväll. Den slutatde lite tidigt för att mitt sällskap var tvungen att åka i väg och jobba, om det nu var det han gjorde, han kanske bara ville bli av med mig lite smidigt haha! What evva!?

Jobbade idag också, klockan 12.00 var jag på jobbet och fick sluta lite tidigare så jag kom hem 17.15. Skönt med en kort dag. I morrn jobbar jag 9 äckliga timmar. Ska egentligen inte klaga. Jag behöver pengarna, sen är jag ju ledig ganska mycket också. Jag hoppas det är sol måndag och tisdag för då vill jag sola. Ska träffa Elin på tisdag också, ska bli kul kul kul! Inte för att det var speciellt länge sen jag träffade henne men jag saknar henne ändå. Det är nog min bästa vän, hon vet ALLT om mig. Nog för att de flesta av mina kompisar vet allt om mig men Elin har jag känns vääääldigt länge.

Just ja, idag när jag satte mig i bilen efter jobbet var det en lapp på rutan där det stod: "Hej kompis! Får jag köpa din sports car?". Jag har ingen aning om vem som skrivit den. Har frågat alla mina kompisar i Övik och ingen vill ta på sig ansvaret. Om det är du, please let me know :) Elin blev förresten avundsjuk för att jag har ett så roligt liv och hon har ett bajsliv, det var gulligt sagt, haha. Nu ska jag vänta på att min mamma och pappas väner ska ha skjuts hem, sen ska jag sova så jag orkar upp och sola innan jobbet (om det är soligt det vill säga). Måste fan få lite färg i sommar. Känner att jag börjar bli en tan-junkie men det är ju okej så länge det gäller äkta sol och inte solarium tycker jag.Fan jag är hungrig också. Åt en miljard kalorier på jobbet idag. Min middag bestod av 8 nuggets och fyra chili cheese, nyttigt! Men nu är jag lite hungrig igen. Kanske ska äta upp mamma och pappas jordgubbar..

Ha en trevlig kväll, nu ska jag gå berserk i kylskåpet!

PUSS!

Förresten nyss när jag kissade domnade mitt ben av så jag kunde inte kliva upp från toastolen. Dagens i-landsproblem.

Ekonomiska begränsningar

God förmiddag gott folk! Idag när jag vaknade snoozade jag inte ens bara för att jag skulle hinna sola innan jobbet. Rusade upp ur sängen och tog på mig bikinin, kom ut på altanen och såg att det var hur mulet som helst. Besviken som fan lade jag mig i mamma och pappas nya "ute-lounge" och raderade massa gamla sms. Varenda gång jag gör det lovar jag mig själv att inte vänta så länge till nästa gång jag rensar, det är ett löfte jag aldrig lyckas hålla. Nu har jag dock INGA sms kvar på telefonen.

I går solade jag nästan hela dagen, rastlös som jag blir var jag dock uppe och rantade runt och gjorde diverse små saker under tiden men jag fick nog lite färg i alla fall. På kvällen grillade jag, mamma och pappa. Jag åt kykling med en fetaostsallad, så jävla gott! Mamma och pappa hade köpt en utemöbelgrupp i svart fuskrotting (en sån där som alla har nu för tiden). Den var ganska snygg och himla skön så där njöt vi av lite bubbelvin med svartvinbärslikör, det hette något konstigt men jag vet inte vad.. Det var ganska gott i alla fall. Efter maten åkte jag in till stan för att träffa Tommy och några av hans kompisar, men Lina hörde av sig och ville att jag skulle hänga med ut till Tina i Gerdal så jag åkte ganska snabbt igen. Jag, Lina och Sanna facerapeade Tina något så fruktansvärt. Det var SÅ KUL! Hahaha, sen strippade Tina på sin strippstång och klappade med storpattarna. Det var länge sen jag skrattade så mycket. Efteråt åkte jag tillbaka till Tommy och Lars och dem, hade kul där också.  
Nu ska jag snart jobba, jobbar 15-22, ganska drygt men det ska bli kul att jobba faktiskt. Har ju varit ledig att bra tag. I helgen var det tänkt att bli utgång, i alla fall på lördag, men jag är tvungen att inse mina ekonomiska begränsningar. Jag är pank. Kanske lite onödigt att köpa massa kläder när man är pank kanske du tänker. Fan heller tänker jag. Men nu ska jag inte köpa mer kläder denna månad. Jag måste tanka upp bilen. DET är vad jag kallar en rolig utgift. I stället för utgång ska jag troligtvis fiska med en kille, den du! Jag hoppas det inte blir några fiskar. De luktar så jävla illa och sen är de slemmiga och äckliga. Höggaligen!

Nej nu ska jag ta en lite mysig promenad i sommarvärmen. Ha en bra dag.

Puss!

Minimaränger och vit chokladsås

Guten abend, som man skulle sagt i Tyskland. Nu är bilen äntligen urlastad, eller det ligger ett innertält och en kylväska kvar men resten är inne. Kände att jag var tvungen att lasta ur allt, kom ju trots allt hem för två dagar sedan. Skulle egentligen ha tvättat bilen idag också men det var så fint väder så jag tillbringade för-/eftermiddagen i en solstol på altanen. Jag hoppas jag fick lite färg, annars får jag det av mitt nya dumma solpuder. Jag hade ett förut som var skitdåligt och knappt gav någon färg men det är slut så jag köpte ett nytt i dag. Det var inte skitdåligt! Jag blev alldeles orangebrun i ansiktet när jag tog på det. Det såg verkligen fruktansvärt ut. Sen blev jag alldeles till mig när jag insåg att jag såg skitbrun ut så jag hade på ännu mer. Nu ser jag ut som en pepparkaka. Det är ganska fint faktiskt. När jag gick på stan flög shoppingdjävulen i mig (som vanligt). Jag köpte en svart långklänning på H&M, enkel men fin, ett linne med The Beatles på och en jättesnygg kort klänning med massa små prylar i brons uppe vid halsen. Den ska jag nog ha på lördag om jag går ut, vilket verkar vara planen. Skulle egentligen vara skönt med en nykter vecka efter P&L men det är ju ganska kul att gå ut.

I kväll träffade jag Lina. Vi körde en drive på MAX och jag köpte till min stora förtvivlan en salladjävel. Linas ultimate cheese med strips och smältost såg alldeles underbart ut, men jag måste måste måste gå ner i vikt. Känner mig verkligen som ett fetto nu i sommar när jag har lite kläder på mig. Men jag har gått ner lite sen jag kom upp till Övik i sommar, jag hoppas det fortsätter så. Efter att ha slukat maten på Linas uteplats åkte vi ner till stan och lyssnade på Salem al Fakir. Han var inte så bra så vi drog till Sibylla med Elin och åt mjukglass i stället. De hade vit chokladsås och minimaränger! Ni fattar inte hur fin min glass var. Den såg ut som något ur en My little pony-film. Gott var det också. Efter det åkte jag hem och träffade mamma och pappa som varit borta 1,5 vecka. Jag fick ett vitt ribbstickat linne med spets på av mamma, det är inte alls min stil egentligen men det kan nog komma till användning ändå, kanske om jag vill vara lite söt.

Nu ska jag sussa. Första gången på  länge jag kommer i säng i tid. I morrn ska det tydligen bli bra väder så då ska jag pressa i solen hela dagen. Tyvärr är jag inte ensam hemma så jag kommer få massa otäcka bikinilinjer. Bättre än att vara blek i alla fall.. Eller är det egentligen det? Vita tuttar och rumpa är så fruktansvärt fullt, jag verkligen avskyr det! Kanske kan åka ut till Gullvik eller nåt där det ändå aldrig är folk jag känner. Skit samma, jag ska sova nu. God natt!

Puss!

Bättre sent än aldrig..

Efter en förhållningsvis inläggslös period är jag nu tillbaka. Har en del saker att förtälja ska jag tala om för er. För det första så var peace & love skitkul. Vi bodde mest hemma i Falun och levde lyx medan resterande festivaldeltagare sov i trånga, varma och äckliga tält, kissade/bajsade på baja major och duschade var vet jag. Jag och Elin köpte också massa glasflaskor som vi inte fick ta med oss till området så vi drack i princip bara hemma i Falun, var väldigt skötsamma (förutom tisdag och onsdag då vi gick all in). Jag var fast besluten om att vi skulle festa hårt hela veckan så på tisdagen övertalade jag Elin att satsa hårt. Det gick bra tisdag och onsdag. På torsdagen började vi känna av ålderns nackdelar. Vi pallade inte resten av veckan, vilket är lite snopet att erkänna. Vi hade kul ändå. Såg MÅNGA bra band, missade dock en del riktiga godingar också tyvärr.

Igår när vi tog Ruben hem till Övik igen var vi fortfarande helt slut. DETTA trots att vi tog det lugnt hela veckan och sov gott i sängar de flesta nätterna. Vi avslutade vår lilla McDonald'sturne i Sundsvall med varsin milkshake. Vi har varit på donken i Hudiksvall, Gävle, Falun, Borlänge två gånger och till sist S-vall. Jag vill passa på att officiellt tacka Elin för en alldeles förträfflig vecka. Tack Elin! På söndagen när vi var i Falun grillade vi med Michaela och Jennifer. Det var jättemysigt. Jag och Elin gjorde typ en cesarsallad (som vanligt) och lite halloumiost, smarrigt värre. Efter maten cyklade vi in till stan och såg Eclipse (alltså Twilight nummer tre). Den var GRYM! Jag verkligen älskar Twilight och speciellt Edward. Han är nog min drömman. På tal om män:

Jag var på en liten lunchdate idag. Woho, det hade ni inte trott va? Det var med killen som frågade efter mitt nummer i driven på jobbet. Hade en jättetrevlig dag med honom. Vi åt först indisk mat i stan, han bjöd som en riktig gentleman, sen tog vi en glass i hamnen och tog det lugnt ett tag till jag var tvungen att åka hem. Skulle egentligen ha jobbat tre timmar idag men jag slapp så jag och min lilla flirt hyrde en film och såg den i stället. Efter filmen hade vi lite sexy-time, eller som mamma och pappa kanske skulle kalla det "puss & love". Det var nice som fan. Nu är jag lite nasty här som lägger ut detaljer så jag nöjer mig med att säga att mina förväntningar jag byggt upp helt klart infriades. Vi kanske ska ses en sväng i helgen med.

Jag upptäckte en sak jag verkligen tycker är sexigt och det är killar som spenderar pengar. Jag vet att jag låter jävligt töntig, men vi var in i en fiskebutik och han skulle köpa ett fiskespö, jag är inte ett dugg intresserad av sånt MEN det var sexigt bara för att han skulle köpa en dyr sak. Sen är det sexigt med tattueringar på mörka människor!

I morrn ska jag träffa Tina och på kvällen ska jag vara med Lina, tror vi ska se Salem al Fakir i stan, får se hur det blir. Mamma och pappa kommer hem från sin lilla puss & love-turne och vi skulle tydligen grilla. Få se om det blir för sent att kolla på Salem. Nu ska jag sova. Är ledig två dagar i rad nu så jag hoppas på sol. Jag måste verkligen bättra på brännan. Jag lägger upp bilder från P&L i morrn. Har inte ens hunnit lägga upp dem på facebook ännu. Jag har haft fullt upp idag.

God natt allesammans!

Puss!

Miike Snow!

Hej! Tänkte att jag skulle hinna med en snabb uppdatering innan jag sover. Igår vare jag i princip nykter, hade dock trevligt i alla fall. Jag såg Robyn och Kent. Robyn var bäst, riktigt cool dam det där, och bra musik har hon. I dag har det varit kokhett, jag har sett Nationalteatern, The Hives, Familjen och Miike Snow. Miike snow var dagen bästa, den bästa jag sett på festivalen hittills. Gillade nationalteatern också. Coolt att se samma band som mamma och pappa såg när de var unga. Sen var Familjen också väldigt bra. Måste nästan börja lyssna lite mer på dem tror jag. Jag skulle vilja vara ihop med en från det gänget. Det måste ju vara bra människor eftersom de gör så bra musik.

jag tog bussen hem själv i natt. Orkar fan inte sova i tält. Det är äckligt! Förresten kom Michaela in till området i kväll och hon åkte med mig hem. När hon skulle skjuttsa mig på cykeln ramlade hon pch slog av en halv tand. Det var så satans komiskt. Jag tycker självklart synd om henne, men det var bara så oväntat.

Nej jag orkar verkligen inte skriva mer nu. Ska upp tidigt i morrn och se bland andra Roky Ericson och Johnossi. Nu ska jag sussa i min sköna sköna säng som inte är ett pyttelitet tält. Stackars Elin som är kvar där. Har jag förresten berättat att jag tappat min bilnyckel? Kommer måste vänta på en extranyckel som lillebror skickat ner med posten. SÄNGEN VAR DET!

Puss and love!

RSS 2.0