Produktiv söndag :O

Goddagens! I morse var jag uppe med tuppen, eller klockan nio i alla fall. Det är tidigt för att vara en söndag tycker jag, OCH jag snoozade inte en enda gång utan bara klev upp och var sprallig. Jag tänker göra massa saker idag. Jag ska plugga, har redan läst nästan trettio sidor i den nya boken i engelsk litteratur, sen ska jag förhoppningsvis skriva lite om The Namesake senare. Jag funderar starkt på att göra köttbullar och köttfärssås idag, men först måste jag handla och innan det måste jag duscha. Jag orkar inte duscha...

Jag hittade ett bra band igår: Penguin Café Orchestra. Lyssna på dem på Spotify lilla mamma. Jag tror du kommer gilla dem. Jag såg en cool animerad film som hette Mary and Max. Den gjorde verkligen min dag för den var så charmig (och jag var bakis). I den filmen fanns en låt av PCO, de har en låt som är med i Napoleon Dynamite också. Se såg jag verkligen fram emot Departed som gick på tv på kvällen. Jag hade aldrig sett den och jag måste nog se om den för jag var jättetrött och fattade ingenting, sen väntade jag bara på att den skulle ta slut för jag ville bara sova. Sen sov jag som en stock och var riktigt utvilad i morse. Man vet att jag är utvilad när jag kan sträckläsa trettio sidor i en engelsk bok utan att somna.

Jag har ju lagt upp lite bilder från i fredags men inte skrivit något om det. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Vi förfestade hos Michaela. Vi var typ fem tjejer och hundra killar. Men det var rätt kul. Vi lyssnade på Britney Spears, Paris Hilton och Nick Lachey. Det var riktigt dåligt, sen kom det fram att nästan all musik var tagen från min dator, haha! På kåren var det jättemycket folk. Jag hade kul ändå. Dansade mycket, drack bananflugor som en äkta babian och blev inte för full. Me happy! Jag gick dessutom hem från stan och har nu världens skavsåg på hälarna. Jag fattar inte att jag lyckades gå hela vägen..

Nu ska jag byta sängkläder och skriva en inköpslista. Känner mig så produktiv för en gångs skull.

Puss!

Looki looki!


Horny Potter


Knark, någon fotbollsspelare tror jag och pingvinen


Snövit och babianen (det där var för övrigt min signaturpose hela kvällen och
uppmärksamma likheten med katten på comhemreklamen)



Babianrumpan från början av kvällen och...


...babianrumpan på slutet av kvällen. Jag hade inte räknat med att hålen skulle växa.


Michaelas Västeråsbruttor Jennie och Emelie


Tintin var sötast av alla


Kossan, Patrick Bateman och pingvinen


Jennie, Snövit och Luigi


Jag gillar knark!


Det gjorde Mario också. Mario tog knark! :O


Kossa + babian


Jag älskar min sambo :D Hahaha!










Babianjävel

Äntligen! Som jag har längtat efter denna kväll. Jag kan nu avslöja min halloweenoutfit. Jag är babian! Harry Potter står och fixar till sig på toaletten. Snart ska vi till Snövit på förfest och sen blir det kåren. Kika in i morrn för då kommer bilder bilder BILDER!


Vinterjackan 2010

Äntligen har jag hittat en vinterjacka, och billig var den (nog för att jag ska få den i julklapp så jag behöver egentligen inte bry mig om priset). Jag behöver alltså inte vara orolig över en iskall vinter längre. Jag köpte också två behåar eftersom alla mina dog i branden i somras. Jag köpte en jätteskön och en skitsnygg. Jag blev lite tänd på mig själv när jag tittade mig i spegeln, och Maria sa att hon ville klämma lite. Så snygg är den!

Egentligen skulle vi tre (jag, Mary och Mikey) gå på sittning i morrn men eftersom jag är så tankspridd så har jag naturligtvis inte anmält mig till den så det får bli en stillsam förfest i min ensamhet innan krogen i stället. Inte fy skam det heller, jag gillar mitt sällskap.

I kväll har jag sett Chapter 17 som handlar om David Chapman som dödade John Lennon. Den var inte så jättebra om jag ska vara ärlig. Ganska tråkig och jobbigt skådespeleri men jag är ändå glad att jag äntligen sett den. Jag har tagit hem Bram Strokers Dracula också, den verkar bra så den ska jag se framöver.

I morrn har jag skola hela dagen. Först ett seminarie på morgonen, sen är det tre timmar eller nåt till en lektion vi ska ha på eftermiddagen och den tiden tänker jag och Michaela fördriva med ännu mer skola. Vi ska skriva en uppsats som tydligen ska in i morrn och inte idag som vi trodde.   

Nu ska jag lägga mig och spåna lite till uppsatsen innan jag somnar. Jag är ganska trött efter en heldag på stan. Hörs när vi hörs!

Puss!

Skor!

Idag är ingen vanlig dag för det är den 25:e och det betyder pengar på kontot, men allra mest betyder det att mitt VISA har fått jobba extra hårt. Nu har jag äntligen köpt skorna jag hittade på Åhlens. Det kändes dock väldigt ruttet att köpa skor som inte hade en kartong. Utan kartong har skorna inget hem ffs! Men nu har de äntligen fått ett hem och det är min klädkammare. Jag hoppas de kommer trivas. Jag köpte ett par stövlar på Deichmann också, men de kostade nästan inget alls och de var skitsnygga och sköna (svarta kilklacksstövlar för jag älskar kilklackar). När Elin var här funderade jag på ett par liknande (fast tusen gånger snyggare och dyrare) från Scorett men de här kommer nog vara underbara i vinter.

Skorna från Åhlens

Jag skulle köpa min maskeraddräkt till på fredag också men jag fick beslutsångest. Jag har ju kommit på den ultimata outfiten men sen såg jag en Batmandräkt som jag blev sugen på men nu har jag bestämt mig för att köra på plan ett. Vad det är är fortfarande lite av en hemlis så ni får se bilder i helgen. Jag skrattar seriöst till lite varje gång när jag föreställer mig hur ful jag kommer vara på fredag. Jag kommer lätt vara fulast på kåren, men jag gillar att vara ful. Michaela kommer vara snygg, Maria kommer vara cool och jag kommer vara FUL FUL FUUUUUL. Nästan lite äcklig också tror jag..

I morgon ska jag skriva en uppsats om en bok jag läst, sen ska jag till stan med Mary och Mikey och köpa grejer till fredag sen ska jag avrunda med en fika med någon annan. Det blir första gången på Waynes i Falun för min del, men jag åt en sallad därifrån i Övik i sommras och den var god så jag hoppas på det bästa. Jag ska försöka pallra mig upp i tid så jag orkar fixa p-piller för det orkade jag inte idag. Jag låg och hostade till fyra i natt och då var det så lite timmar kvar att sova innan jag skulle behöva kliva upp så jag snoozade till elva och blev lite less på mig själv.

På seminariet idag förresten hamnade jag i samma grupp som en kille jag brukar hamna med och som jag älskar. Han är nog från Portugal (eller något helt annat land för jag är sämst på att gissa folks nationalitet och ålder). Han verkar lite äldre för han han rätt smart och rolig. Sen hamnade jag med en indier också. Han pratade svenska med mig men jag fattade inte det förrän jag och Michaela mötte honom på stan och insåg att han pratade nästan flytande svenska. Jag kände mig som en idiot vill jag lova.

God natt!

Puss!

Tråksöndag

Som vanligt har min söndag varit skittråkig. Det enda jag gjort är att spela tetris, lyssnat på musik och strosat runt i pyjamas. Men det är ganska skönt det också. Jag har lyssnat på någon annans spotify-lista idag och blivit helt kär i några nya låtar. Sen har jag också sett Femte Elementet. Jag kan inte annat än konstatera att den är skitbra! Just ja, vårt toapapper tog slut i morse (det går fort när man har fest ofta). Jag och Maria var tvugna att panta för att ha råd med nytt toapapper, haha! Det är fattigt att vara student. Men vi fick 40 kronor för panten så det var bra.

Nu ska jag sova, det blev lite sent med tanke på att jag måste upp tidigt i morrn för att hinna till ungdomsmottagningen och skaffa nya p-piller. Jag var säker på att jag hade en månad till men icke. Den sista lilla tabletten togs igår. Jag hoppas jag inte får mens nu bara för att jag skippar en dag, men det borde jag inte få så ofta som jag glömmer att ta de små rackarna. Jag gillar inte p-piller men jag är för feg för att sätta in en p-stav. Fan vad äckligt att ha en pryl i armen som man kan känna om man tar där. Jag är lite rädd för saker i kroppen som man kan flytta på.

Här är lite pictures från den senaste tiden:

Pyjamaspartyt


Elin hade då bunkrat upp


Jag älskar popcorn


Innan suite up-kvällen på kåren (innan det spårade)


Snyggingarna Michaela och Jennifer


Moi


Och ej att förglömma: sugmärket jag gav Michaela i helgen. Hon bär det med värdighet!

God natt!

Puss!

Hatt hatt hatt HATT!

Något av det allra snyggaste jag vet i hela vida världen är hattar. Jag älskar hattar! Hittade precis en sida som säljer skitsnygga hattar. Där kommer jag lätt beställa en när jag ska gifta mig.

















Hurt snygg skulle inte den sista vara på mitt söta lilla bröllop? Jag älskar den. Det är tråkigt bara att hatt inte är något man kan använda när som helst, men å andra sidan kan de vara snygga att ha framme, lite som inredning. Kanske skulle hänga upp hatten jag hade på min bal på väggen?

 


...

Här sitter jag och luktar gott. Har precis tagit en dusch och smörjt in mig med min nya underbara Elizabeth Ardenlotion, den lutar apelsin och jag ÄLSKAR den! På ett tag ska jag göra mat. Eftersom jag knappt har något hemma blir det lax med sås och broccoli, lite ingredienser men gott ändå. Jag är verkligen skithungrig, har nästan inget hemma så jag har typ ätit soppa och finn crisp hur många dagar som helst nu. Det ska verkligen bli gott med lax.

I kväll blir det en liten mysig förfest här sen darr vi till kåren. Jag är egentligen inte så sugen på att gå ut men Marias syster är ju här så jag får väl offra mig, höhö. Det blir nog roligt, jag tror det var ganska länge sedan vi var ute alla tre tillsammans, alltså jag, Maria och Michaela.

Nej nu ska jag fixa lite grejer. Ha en trevlig helg!

Puss!

Jag är inte så bra

Min lilla date igår blev inte så lyckad.. Eller den var bra till jag blev för full, den var väl ganska bra efter det också (för min del i alla fall, inte för hans skulle jag tro). Vi träffades först på Pitchers och drack ett glas vin, drack ett jättegott vin som jag gärna skulle dricka igen men jag vet inte vad det heter. Sen gick vi till bion, Wall Street, den var lite sådär. Jag gillade den gamla mer, och slutet på den nya var riktigt dåligt. Än så länge hade vi (i alla fall jag) jättetrevligt. Han var verkligen rolig och trevlig, dessutom var han en riktig gentleman och bjöd på bion. Jag hade inte hunnit äta middag så jag köpte en stor popcorn igen, slängde nog mer än halva efter filmen.. Sen började det spåra lite. Vi gick till Etage och träffade Michaela, drack några drinkar och sen var jag ganska full som vanligt. Efter ett tag drog vi hem till mig, vi hittade en kundvagn på vägen och jag aggerade fyllechaffis, det gick halvdåligt. Hemma hos mig i alla fall drack vi lite baja p och såg en film. Jag babblade som fan. Jag hatar mig själv för att jag aldrig kan hålla käften! Hur som helst hade jag väldigt trevligt men vad vore en date med mig utan att jag gör bort mig?

Idag har jag varit bakis som ett djur. Jag har dock enbart mig själv att skylla. Jag viste att jag inte skulle ha druckit massor men jag gjorde det ändå. Puckat! Ikväll skulle jag och Michaela dra igång KULT. Det gick inte heller så bra. Jag kom inte åt bion, men som tur var hann vi säga till några innan så det var bara vi och Julia och Hanna där. Vi hängde i mediehuset ett tag sen drog vi hem. Väl hemma väntade Maria och hennes syster med pojkvän. De verkar väldigt trevliga och ska stanna till söndag så i morrn blir det Kåren, jag ska ta det lugnt (kanske till och med vara nykter men det lär inte hända). nu ska jag lägga mig och längta till jag vaknar upp i morrn och mår bra.

God natt!


Puss!

Borr, bio, btan (stan)..

God morgon! Klockan är bara elva på morgonen och jag har redan mitt andra besök. Nu kanske du tänker att jag är en hora, men det är jag inte. Mitt första vesök var från kopparstaden. Det var en man som undrade om de hade varit här och borrat än, det hade de inte. Nu är de däremot här och ska leva om. Jag HATAR när man borrar i betongväggar för det låter så fruktansvärt att blodet nästan fryser till is. Till Maria skulle jag vilja passa på att tala om att det är en man i fyrtioårs-åldern som ser ganska bra ut och en kille som skulle kunna vara något för dig. Han är söt och har keps, kanske är i tjugoårs-åldern. Nu missar du något.

Jag är lite nervös! I kväll ska jag gå på bio med någon jag inte känner. Jag är inte bra på att lära känna nya människor. Jag blir tramsig och ser dubbelt! Okej, det sista var taget från Sunes Sommar och har inget med mitt beteende att göra men jag kan mycket väl utveckla fylleögon för vi ska på Pitcers innan. Min plan är att försöka ta det lugnt med vinet, men å andra sidan brukar det inte bli så lugnt när jag är nervös.. Men jag ska försöka att inte skrämma ihjäl honom i alla fall. Jag har dock förberett mig lite, såg gamla Wall Street igår så jag vet vad det handlar om. Den var riktigt bra faktiskt, nog för att jag inte fattar så mycket av pengapratet men jag gillade miljöerna. Jag hoppas att jag träffar en Mr. Gekko som har ett så fint hus. Jag vill också ha mycket pengar och det kommer jag aldrig få på egen hand..

Planen idag är att ta en sväng in till stan och lämna tillbaka en skjorta och en tröja, sen ska jag städa, färga håret med Michaela och ta ett bad (själv om inte Michaela vill vara med). Förresten, när Michaela var här i förrgår hände något lite obehagligt. När vi är alla tre, Maria också dvs, brukar vi ju vara ganska mysiga med varandra, typ ligga på varandra och så. Nu när vi var ensama fick jag ett sug att lägga mig på Michaela i soffan. Det kändes inte så bra när Maria inte var här. Det blev ganska konstigt faktiskt så jag satte mig i fåtöljen ganska snabbt igen.

Nu ska jag ta och äta lite och bege mig till stan så jag slipper höra betongborrarna. Ha en bra dag!

Puss!



Blommor

Det är rätt dystert ute idag. Vädret påmminer lite om filmen Metropia. Jag längtar till jag ska visa den på KULT.  Den är väldigt dyster så det är roligare att se den om man druckit ett glas vin eller två. Det mesta blir en aning bättre med ett glas vin. På tal om vin ska jag dricka vin i morrn. Jag ska först på Pitchers och sen bio, Wall Street. Jag skulle vilja se första filmen innan jag går och ser den nya men jag vet inte om jag orkar.. Det ska bli kul att gå på bio i alla fall. Sist jag var på bio såg vi Grown Ups, den var ganska bra, men jag såg den med Elin senare och då var den inte lika bra.

Jag vill ha blommor. Jag och Michaela såg på tv igår och på en reklam är det en kille som ger en tjej en skitstor blombukett. Om jag har pengar kvar när nästa månad är slut ska jag köpa blommor. Kanske ranunkel (vilket är det fulaste blomnamn jag vet men några utav de vackraste blommorna), anemoner eller liljor (definitivt inte rosor). Jag har fått en bukett med rosor som var fin, eller två. Men då var det andra blommor med i båda buketterna.. Jag trivs för övrigt mycket bra med lilla Siri (garderobsblomman jag köpte när Elin var här). Den står och är söt i mitt fönster.


Nu ska jag torka håret och äta frulle sen har jag lektion i en ny kurs. Förresten, smset jag fick igår natt (när jag trodde att klockan var sex på morgonen men den i själva verkar var två på natten) handlade om, vad jag trodde var, en ny kurs. Det var det inte. Grammatikjäveln som jag däremot trodde var klar kommer aldrig ta slut. Nu har vi två delkurser till i den kursen. Jag vill grina och böla och gråta.. Hörs när vi hörs.

Puss!

Orolig natt

God morgon. Jag har sovit alldeles för länge i dag. Lade mig strax efter 23 igår, tror jag, läste lite sen somnade jag. Klockan två i natt vaknade jag av ett sms och trodde att klockan var sex på morgonen och insåg att jag aldrig skulle orka kliva upp klockan nio så jag ställde om larmet till 10.10, de där tio extra minuterna tycker jag var lite charmiga, men jag snoozade till klockan elva. Jag borde inte ha snoozfunktion på min telefon för jag missbrukar den så fruktansvärt.

Hela morgonen drömde jag förresten att jag och Elin var på Peace & Love igen och att Dj Tiesto spelade men det var nästan ingen publik så vi pratade massor med honom efter spelningen. Helt plötsligt var Elin Alexandra i stället och Tiesto stötte på henne. Jag drömde något annat konstigt i natt också men jag minns inte vad det var.

Nu ska jag dricka lite te, äta några finn crisp och sen ska jag läsa klart boken och bege mig till skolan. Jag MÅSTE fixa accessen till bion idag. Går inte det blir jag fan lite förbaskad.. Men ha en bra dag!

Puss!

Där vill jag vara just nu..


Tråksöndag

Jag har inte gjort ett skit idag, eller jo det har jag. Jag har läst några kapitel i min bok (ska snart lägga mig och läsa igen) sen har jag varit på affären och köpt mat. Jag har också börjat se både Alice i Underlandet och Pochahontas men jag orkade inte se klart någon av dem. Däremot har jag lyssnat på en vacker låt ur Pochahontas typ en timma nu och den är fortfarande lika fin. Jag ska sjunga den för Kato och Chloê när jag blir mamma.

Linda Hunt – Listen With Your Heart - Part 1

I fredags var Michaela och Elin här och vi kollade Idol, Shutter Island och åt paj som Elin varit snäll och bakat. Igår var jag hemma och åt B&J's och såg en film som först var rätt dålig men den växte, Powder Blue hette den. Sen började jag se Life Aquatic på fyran men jag pallar inte fyran för det är reklam var tionde minut så jag ska se den på datorn någon dag i stället.

Jag har inte så mycket att säga. Jag saknar Maria lite, nog för att det är rätt skönt att vara ensam men det är så mycket roligare när Maria är här. Och just ja, jag har haft ett litet break through i projekt; Kill Bill. Det är väl det enda roliga som hänt i helgen. På fredag blir det i alla fall kåren igen för då är Marias syster här så vi ska ta med henne ut. Jag har hela dagen suttit och varit sugen på ett glas vin på Pitchers men jag har inte riktigt orkat ta tag i det så det blev vatten och popcorn i hemmets lugna vrå i stället.

Nu ska jag försöka läsa klart boken, har ungefär fyrtio sidor kvar eller nåt men jag kommer nog somna efter fem.


Kom tillbaka lillstinta!

Puss!

Agreement problem - Linnea vs. livet

Jag är så förbannat jävla less.. Först och främst pajjade min mobil i onsdags så nu är jag utan mobil. Försöker frenetiskt spärra och fixa ett nytt sim-kort men det går inte för jag har ingen kod och utan kod går det inte att fixa. Idag skulle jag dessutom skriva en tenta i engelsk grammatik. Jag vet att jag har anmält mig till den men när jag och Michaela väl kom dit fanns vi inte med på listan så det blev ingen jävla tenta. Kom nyss hem och kollade mina sidor på högskolans hemsida och där fanns en påminnelse om att jag skulle anmäla mig till tentan!! JAG HAR FAN ANMÄLT MIG REDAN!!! Inget går som jag vill. Som tur är får jag en ny mobil snart på försäkringen så då är det problemet löst.

Jag har nu beslutat att inte gå ut på en riktig månad, ingen vit månad som bara är två veckor uten en hel månad, fyra veckor. Vill jag dricka får jag fan sitta hemma och dricka. Nästa månad ska jag ha pengar kvar på kontot när jag får nya pengar. Om någon vill döda mig så är det fritt fram, så less är jag just nu (nog för att jag har lite pengar kvar men de tar nog snart slut). Jag funderar starkt på att leta upp mannen som ville köpa sex av mig och Elin i somras. Jag vill ha pengar och lite flyt.

I kväll ska jag INTE festa. Jag och Michaela ska se Shutter Island och kanske en fransk film som heter Fjärilen i Glaskupan (eller nåt), som en intressant kille rekomenderade igår, och mysa med lite B&J's. Det ska bli mysigt och skönt att slippa vara bakis och ha ångest. Nu ska jag försöka läsa klart The Namesake så jag slipper ha det hängandes över mig. Sen måste jag kolla upp hur det blir med tentan som aldrig blev av. Alltså ordet less kan inte ens i närheten beskriva min sinnestämmning just nu. Tur att jag inte åker hem nu för den resan skulle vara totalt förstörd. Min lillebror har förresten tagot körkortet nu. Grattis till honom! Nu får han köra min älskade Ruben och om han förstör Ruben kommer jag förstöra honom.. Men grattis till Viktor.

Puss!

samurajfilm

Jag ligger och kollar en samurajfil så här på kvällskvisten. Jag skulle läsa i kväll med det är roligare med filmer. Först såg jag en film som var ganska dålig så jag drack ett stort glas vin, efter det var filmen lite bättre. Det var skitkul för huvudrollen påminde skitmycket om Björn (mitt ex). Han hade långt hår, var lika blek och lika känslig. Det var gulligt, jag blev lite sentimental.

Elin har lämnat byggnaden nu, Maria också för den delen. Vi åt på McDonalds innan Elin åkte, mysigt. Jag tog nuggets, ångrade att jag inte tog en sallad, men jag åt sallad i stället för strips så det var nästan samma sak. Jag har städat idag också. Nu ser läggan strålande ut!

Jag funderar på att åka upp till Övik på fredag förresten. Elin åker ju ändå upp så jag skulle kunna göra det. Funderar på att gå ut i morrn också. Det är "Suit up-day" så man ska ha kostym... Jag vill inte ha det. Funderar dock på byxor, kavaj och min star wars- t-shirt. Det kan funka lite som en motreaktion.

Jag är skittrött och kan inte riktigt skriva nu så jag ska se klart min samurajfilm och sova. god natt!

Puss!

...

Hej! Nu skriver jag äntligen (om än lite motvilligt). Känner att min lilla bloggpaus (hahaha) fått mig oinspirerad. Idag har i alla fall jag och Elin promenerat till stan och shoppat. Jag köpte inga skor utan ett par byxor och en kofta i stället. Och ett skitsnyggt mörkgrönt nagellack. Vi tog en fika på Falan också, skitmysigt. I kväll har vi ätit laxgryta och vit shokladmousse och druckit vin. Vi tog en sväng till Ica Maxi också, vilket för mig och Maria är ett äventyr, det är typ det bästa vi vet. Jag köpte en blomma på Plantagen också. Den heter Siri, efter min mormor.

Nu ska vi sova. Måste upp tidigt i morgon och fixa massa saker. Jag bloggar mer och bättre när Elin åkt. Have patience!

Puss!

Förlåt förlåt förlåt!

Jag har inte hunnit blogga på några dagar. Min bästa vän (no offence till er andra bästa vänner) Elin är här så jag försöker fånga dagarna med henne. Jag ska försöka sätta mig ner och knåpa ihop något senare idag. Nu ska jag och Elin ta en långpromenad och styra upp KULT, sen ska jag köpa ett par skor. Kika in i kväll så lovar jag att jag uppdaterat skiten :)

Puss!

Fruktansvärd dag

Jag har haft en av de värsta dagarna i mitt liv idag. Jag har varik bakis, haft ångest och ont i magen. Vaknade i Johans soffa i morse och insåg att jag hade en timma på mig innan skolan började, som tur var fick jag ett sms av Michaela om att hon skulle ta en taxi och att jag kunde åka med. Jag snabbade mig hem, tvättade ansiktet, borstade tänderna, byttekläder (valde till min förtvivlan klackskor) och sminkade mig, klar på en halvtimma och precis i tid till taxin. Väl på seminariet hamnade jag i en grupp med två indier och en annan utländsk kille. Jag stank bakfylla och höll igen käften så länge det bara gick. Självklart skulle de fråga massa saker så jag var tvungen att öppna min dödsgrotta till käft och anstränga mig till slut. Det kändes förresten som att jag var mitt i Oh Vilket Party med Peter Sellers (när han är en indier som säger "birdie num num" och "howdy partner") Jag höll på att börja skratta flera gånger.

Michaelas födelsedagskalas igår var riktigt trevligt. Tyvärr blev jag skitfull på etage och utvecklade en snedfylla utan dess like, jag utnämner mig själv till Prinsessan af Snedfyllan. Pinsamt som fan, satt och grinade som en tok på en bänk utanför etage, ringde massa pinsamma fyllesamtal, cyklade hem till Johan och somnade på hans soffa på typ en minut. Men fram till tårarna var kvällen bra, Maria sa att jag sluddrade men det ska vara så på etage på födelsedagar.

Nu har jag precis fyllt i en sifo-undersökning och ska lägga mig och sova så jag orkar upp i morrn. Jag har en del plugg att göra innan skolan som börjar ett. Jag pratade med mamma nyss också, hon åker snart till Portugal den lyckosten! Jag hoppas att jag kan åka hem till halloween, jag längtar verkligen hem nu. Här är lite bilder från igår också. Enjoy!




Niklas, Maria och Psykögat


Gopullorna: Jennie, Maria och Michaela


Maria och Michalea


Jag och Snygg-Hanna



Puss!

Jag har inget liv längre

God förmiddag! Jag satt uppe till två i natt och pluggade och självklart försov jag mig i morse, brukar inte göra det så ofta men idag hände det. Jag missade ett seminarie som jag gärna velat gå på men jag får kolla facit på internet sen och se om jag gjort rätt. Jag har också skrivit nästan två sidor på uppsatsen (observera att jag använder dubbelt radavstånd så egentligen är det kanske en sida. Idag har jag i alla fall tänkt boka en tvättid och sen pluggapluggaplugga. Måste göra klart uppsatsen och i alla fall två seminarieuppgifter. Det kommer bli kämpigt att hinna ta sig in till systemet så jag funderar på att vara nykter i kväll. Känns lite tråkigt dock nu när Michaela fyller år.

Igår var vi ju på kåren och "övade" inför fredag då vi jobbar. Det var ganska tråkigt, men vi fick gratis tacos, sen drack vi ett par baccardi breezer och en lakritsshot och efter det var det bara att bege sig hem och begrava näsan i böckerna igen. Nu ska jag se till att bli klar med dagens studier tidigt så jag hinner gå till Michaela över huvudtaget.

Jag har till och med provat ut kläder till i kväll. Jag ska ha jeans och en rosa top. jag som alltid brukar ha klänning när jag går ut känner att det kan vara kul med lite variation och så här en onsdag behöver man ju inte vara superuppklädd.

Nej nu ska jag koka en kopp te och fortsätta plugga.

Puss!

Jag kan plugga!

Nu har jag skrivit nästan en sida om varför SD har rätt att vara i riksdagen! Känner mig nästan som en rasist själv, kanske skulle sadla om till taleskvinna för SD? Neeeeej, jag skulle inte tro det. Men demokrati är viktigt, synd bara att så många sympatiserar med SD. Nu ska jag ta en pluggpaus, känner att det är dags för en dusch. Men jag är ju som sagt på god väg i alla fall. Sen har jag bara en uppgift till som måste göras idag. Jag får gå hem tidigt från kåren och plugga. Men gramatiken är inte så hemsk egentligen, saken är bara att jag inte fattar den så bra, men den går ganska fort att göra. Önska mig lycka till!

Puss!

Tisdag

God morgon! Jag var jättepigg när jag vaknade i morse klockan tio, och då pratade jag med fina Lina i telefonen till två i natt. Det var trevligt, jag har inte pratat med henne på jättelänge.Saker och ting verkar vara som vanligt uppe i norr. Jag pratade också med Elin ett bra tag igår och nu är det bestämt att hon kommer ner på lördag så på fredag blir det jobb på kåren. Jag hade ett missat samtal av Tina igår med, har inga pengar på mobilen så jag kunde tyvärr inte ringa upp. Jag var ganska poppis igår!

I natt drömde jag att Björn (mitt ex) hade gjort slut med sin tjej och skaffat en ny tjej som var skitful med hål i näsan och skitfula kläder. Det var kul i drömmen, går inte riktigt att få ut känslan här men det var en skum dröm, skit samma.. Nu ska jag hugga tag i min uppsats, tror jag, det är roligare att spela tetris. I kväll ska jag och Maria som sagt på kåren på 6-Mkväll. Det blir gratis käk och det kan man ju inte tacka nej till! Säkert tacos också, för det är det alltid på kåren. Jag har en ganska nice vecka (om det inte vore för allt plugg). I kväll blir det ju kåren, i morrn fyller Michaela år och då ska vi gå ut, på torsdag blir det inget speciellt, på fredag jobbar jag på kåren och på lördag kommer Elin (som jag saknar jättejättejättemycket) och då ska vi ha pyjamasparty. Kommer bli så mysigt! Elin kommer dessutom vara kvar till på tisdag så jag får njuta av hennes sällskap ganska länge.

Jag längtar hem lite grann nu om jag ska vara ärlig. Funderar på att åka hem en sväng framöver. Jag saknar mina kompisar och mamma och pappa. Får se om jag har tid, det är fan mycket i skolan nu, till skillnad mot Maria som inte har ett skit. Nej nu ska jag ta och bita i det sura äpplet och få uppsatsen gjord. Ha en bra dag.


Puss!

Mitt drömbröllop

Jag tittade på New Yorkfruarna idag och insåg att jag vill ha ett mysigt litet hippiebröllop när jag gifter mig. Det ska vara i en liten park eller på en strand och vi ska vara barfota. Mysigt va!? Sen ska det inte vara så mycket folk, bara de viktigaste och det ska spelas Beatleslåtar och massa annan gammal fin musik. Sen ska vi ha en brakfest på kvällen och bröllopsresan ska gå till Coocköarna eller något annat avslappnat, fint ställe. Nu längtar jag till jag ska gifta mig. Det lär i och för sig dröja ett tag för först och främst måste jag träffa en bra kille/man, hålla ihop med honom en sådär 5-7 år, sen kan vi gifta oss och kanske fem år efter det kan vi adoptera Kato/Quentin/Valentin/Ruben och Chloë.

Jag längtar lite till jag skaffar barn också. Då ska jag ta med dem på roliga saker, typ Liseberg och Skara sommarland, kanske till Fårup sommarland i Danmark för det tyckte jag var skitkul när jag var liten. Vi kanske åker på cyklesemester i Danmark till och med. Träffar jag en man med mycket pengar ska jag ta med mina barn på safari i Afrika också, och djurparker. Jag kommer nog bli en bra mamma.

New Yorkfrun som jag avskyr mest, Gunilla tror jag hon heter, gick på världens drömdate i kväll (men hon sabbade den totalt för att hon är dum i huvudet). Mannen bjöd med henne på en skitcool ninjarestaurang! Dit vill jag också gå nån gång, jag gillar ninjas.

Nu ska jag sova för i morrn måste jag plugga! Jag har inte gjort ett skit idag. Eller jag har läst lite och spånat lite på vad jag ska skriva. Måste verkligen sätta igång i morrn. Jag ska dessutom på Kåren på kvällen så jag måste bli klart fort som attan. God natt!

Puss!

Bättre sent än aldrig

Tjolahopp! Det blev inget inlägg igår, jag var helt slut hela dagen. Det blev fest i lördags, bara för att vi inte gick ut i fredags egentligen. Först förfestade vi på regementet, jag och Maria drack vodka med hallonsoda (man tager vad man haver när det vankas spontanutgång). Det smakade skit men efter ett tag gick det ner. Vi drog i alla fall till Rådis och dansade sen och det var väldigt kul. Det är faktiskt roligt att gå ut och dansa! Sen blev det efterfest och det hela resulterade med en väldigt jobbig gårdag. Jag har väldigt jobbiga baksmällor för jag blir alltid värre ju senare på dagen det blir.




Jag och Maria tog med popcorn till förfesten men det var nästan bara vi som åt av dem (lyllo oss).


På Rådis (jag gillar den okände mannen som tittar in och förgyllar bilden)




Hahahahaha!!!! Anledningen till varför jag ALDRIG snusar, jag är så jääääävla ful!

Jag och Michaela hade en riktig myskväll. Vi såg The Notebook och jag grät som en liten snorunge. Michaela har förresten fått en stor tv i födelsedagspresent, så nu både sitter man skönt och ser vad som händer på tv:n hos Michaela. LYX!

Eftersom jag var bakis hela helgen så har det inte blivit något plugg och därför har jag en hel del att göra idag. Nu ska jag gå till preem och fylla på mobilen så jag kan fixa KULT sen blir det bara studier heeeela dagen låååång. Vi ses!

Puss!

Gick inte som planerat

Som jag hade sett fram emot att gå ut igår! Jag var lagomt berusad hela kvällen, hade en mysig förfest, var på riktigt bra humör och kände mig till och med riktigt söt. Vad händer? Jo jag, trots att jag inte drack så mycket och faktiskt drack varannan vatten, blev dålig så fort alla åkt in till stan (jag och Maria skulle precis cykla in), spydde, somnade på badrumsgolvet, vaknade klockan 00.00, hittade Maria avslagen inne i vardagsrummet och kände att sängen var betydligt mer lockande än kåren. Så jag och Maria stannade hemma och hade en billig kväll. Jag sov alltså från elva igår och vaknade strax innan sex i morse, ändå är jag helt slö idag. Men jag hade faktsikt kul ändå. Det är ganska skönt att inte gå på krogen. Man får sova så mycket mer och man slipper göra av med massa pengar.

Nu har vi städat och diskat så läggan ser helt okej ut igen. Jag och sambo funderar på att kanske dra en varpan idag (Varpan är alltså ett pizzaställe som har de flottigaste bakispizzorna ever), jag tror jag ska köpa Ben&Jerrys och se på film i kväll också. Det var längesen vi hade en bakisdag här på Virginway 9a. Dessutom gjorde vi ju inte av med pengar på drinkar igår så vi kan lika gärna unna oss något gott idag. Jag är lite sugen på att gå på bio också.. Jag får se vad det blir i kväll. Ha en bra dag!

Puss!

Slutet på min vita månad

Hej! Idag lyckades jag äntligen kliva upp i tid. Ställde larmet på 09.30 och klev upp utan att snoosa. Jag har dock inte hunnit göra så mycket nytta idag. Jag har dammsugit och ätit frukost, and that's about it. Jag ska dock cykla in till stan snart och fixa en stämpel på mitt kårlegs-kvitto så jag kommer in på kåren i kväll. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha för kläder i kväll. Det står mellan min svarta långklänning och en kort grå klänning med massa prylar uppe vid halsen (och allt annat i garderoben för den delen). Det är tydligen festival-tema på kåren i kväll, men jag är less på festivaler nu. Jag vill inte ha festivalkläder förrän nästa sommar. Jag har fan längtat efter att få klä upp mig så det tänker jag göra.

Jag sov jätteskönt i natt. Insåg på seminariet igår att jag skulle på ordförandeträff på kvällen så jag värvade Michaela till styrelsen och tog med henne på mötet sen åkte jag hem, kollade på The Boat That Rocked för första gången. Den var riktigt bra, mycket bra musik från en svunnen om inte annat. Sen såg jag Horton som jag älskar. När jag får barn ska jag läsa Dr.Seuss-sagor för dem, för Kato (eller Ruben, Quentin eller Valentin) och Chloê. Efter de två filmerna sov jag gött som fanken.

Nu ska jag ta och cykla in till stan och fixa stämpeln och handla grönsaker och bacon så jag kan göra en cesarsallad till middag. Jag funderade ett tag på att köra en Varpan men jag är inte sugen på pizza, och om jag skulle få för mig att ta en tight klänning i kväll är jag körd, så sallad it is! Sen ska jag ta ett bad, lägga på en ansiktsmask och raka benen och medans kanske jag hugger in på vinflaskan jag fick av pappa. Nu var det längesen jag drack vin.. Kommer bli MUMMA!!! Hörs i morrn om jag inte överskattar min alkoholkonsumtionsförmåga så här efter en vit månad och dör, mohahah!

Puss!

RSS 2.0