Dagens tema: Äta

Jag har verkligen ätit hela dagen. Det började med fil och frön till frukost, 30 min senare gjorde mamma omelätt med västerbottenost till lunch och det är klart jag äter när det bjuds. Sedan åkte vi till stan och köpte med oss fika hem. Jag gjorde en jättegod macka. Efter det var det chorizo med blomkålsmos till middag, åt till jag höll på att spy. Sedan bestämde jag och Tina oss för att ta en fika i stan. Jag tog två kulor glass, en melon och en bubbelgum(!). Det var en cool glass, smakade precis som tuggummi och den var dessutom knallrosa. Efter jag smällt i mig glassen åkte vi till Max för att jag ville prova den nya hamburgaren Macho Nacho. Smällde i mig nästan hela den med! Inte konstigt att jag är så mullig och go! Macho Nacho var btw ganska god. Det var Guacamole i den och nachos.

Jag och mamma åkte till BOOM idag också och där köpte jag äntligen den efterlängtade filten. Den är sååå mjuk. Tyvärr fanns den bara i gräddvit, jag ville hekst ha grå eller nåt, men jag köpte den i alla fall. Nu kommer jag aldrig någonsin behöva gå hem med en kille från krogen igen. Jag tänker istället gå hem, klä av mig och rulla in mig i filten och somna. Kommer bli jääääävligt gött och jag längtar redan! Jag luktar för övrigt max. Hela jag luktar fritös och fett. Smaskens! Det kommer inte göra något när jag ändå bara kommer gosa med min filt. Jag kan lukta fritös resten av livet, min underbara filt kommer inte att dömma mig!

Nu ska jag sova i dubbelsängen medan lillebror och hans tjej får trängas i en hård 120-säng. Det skiter jag i. Ibland får man vara lite egoistisk (sen var jag faktiskt här först). Ligger och lyssnar på Possibility av Lykke Li just nu. Hörde den på Max och jag hade glömt hur bra den är. Den är i alla fall fortfarande bra sådetså.

Gnatt!

Sova?

Klockan är snart tolv och jag är verkligen skittrött. Tur att Viktor inte är hemma för jag har nämligen passat på att ta hans gamla rum. Detta, mina damer och herrar, betyder att jag har en etthundraåttio centimeter bred säng, för mig själv! Das ist wunderbar! Nu ska jag sova och drömma om Gerard Butler. Han är nog min idealman, sexig, hårig och skotte. Vad mer behövs? Såg ett par grymma skor på Scorettreklamen, lär drömma om dem också..

Har för övrigt haft en riktigt tråkig kväll. Inget bra på tv, och när mamma kom hem skulle vi kolla Hajar som hajar (vilket jag verkligen hann se fram emot i typ 1 minut) sen insåg jag att den var på svenska. Snacka om antiklimax.. Vi sket i den i alla fall. Blev riktigt sugen på vitlöksbröd så jag bad pappa köpa med sig hem från affären. De frysta från Lidel (av alla ställen?) är ju skitgoda verkligen men det fanns inte frysta där pappa handlade och de han köpte var inte i närheten av de vitlöksbröd jag tidigare ätit. Detta blev snabbt antiklimax nummer två för kvällen. Min enda lilla tröst var att Gerard Butler var gäst på Jay Leno.

Nu ska jag äntligen sova. Gnatt!
Over n' out!

Vårkär

Nyss hemkommen från några dagar med Elin i Umeå. Det har varit jättetrevligt. Vi har ätit god mat (förutom pizzan som innehöll ett halvt kilo ost) , druckit gott vin och haft mysigt. Följde med henne till skolan igårförmiddag och såg ett par skitsnygga skor. De var ljusbeiga i mocka med kilklack. Jag blev dökär och letade efter dem på varenda skobutiks hemsida jag kunde hitta. Vinnaren blev Bianco, vilket tack och lov finns i Umeå, så jag klev upp tidigt idag och köpte dem, men i svart. Vi kommer bli så lyckliga ihop! Igår såg vi också Alice i Underlandet i 3D. Det var ganska överskattat tycker jag, visst det var mer djup i bilden men man vande sig ganska snabbt så det märkte man inte till slut.

Jag köpte förresten vårjackan på H&M i fredags. Var med mamma på stan och vi gick på Kicks för mamma skulle ha något. Hur som helst, mamma kände kvinnan som jobbade där och hon visade ett nagellack från Chanel som det tydligen stod om i alla tidningar nu. Det är tydligen det senaste i nagellackstrend, jag som ÄLSKAR nagellack kunde ju inte låta bli, så Chanel 505, 250kr och färgen är greige och det är först nu efter fyra fem dagar jag börjar vänja mig och tycka att det är snyggt. Hittade också ett jättefint läppstift från Chanel (Chanel 124) som jag verkligen vill ha men det är lite dyrt. Måste dock hålla med mamma om att det inte är så dyrt med tanke på hur länge det håller. Jag har försökt hitta ett likadant från ett billigare märke men det finns fan inte! Får se om jag tar mig råd och köper det framöver också. Det är mörkrött fast nästan lite cerisrosa också, skitsnyggt!

Jag har förresten bestämt mig för att stanna i Övik till på söndag eller måndag. Hade bara två lektioner i veckan och de var idag så jag struntade i dem och var med Elin istället. Dessutom ska det bli kul att gå ut här till helgen. Helgen som var blev lite smått misslyckad, hade jättetrevligt men på fredagen drack jag en drink aldeles för fort och höll nästan på att kräkas så jag åkte hem tidigt och i lördags gick vi ut så sent så vi orkade inte köa in oss. Det slutade med att jag ocks Elin gick till Max istället och åt mat tillsammans med massa 14-åringar och tyskar. Jag gillar tyskar. Har kollat upp lite inför nästa termin och jag tror fan att jag måste ha läst nån slags tyskakurs innan jag läser tyska 1. Jag hoppas det inte är så. Måste ju lära mig tyska så att jag och Elin kan åka till Tyskland och cykla nästa sommar. Aber ich sprecht nur ein bisjen Deutch just nu!

Jag såg klart Apoclypse Now på bussen idag också. Den var riktigt bra för att vara en krigsfilm (vilket jag vanligtvis hatar, pacifist som jag är). Nu behöver jag fixa någon ny film att se på vägen ner till Falun. Har bara Det regnar köttbullar på Snövit och den såg jag nyss. Jag har kommit på att jag tänker på Snövit som mitt lilla barn. Det är lite konstigt, men jag gillare!

Nu ska jag snart käka gulaschsoppa och sen ta en dusch. Vill hitta på något ikväll men jag vet inte vad. Det går inte så mycket bra på tv ens, nu när jag väl har kanaler går inte Desperate Housewives, varför? Saknar dessutom mina små faluvänner, saknar inte falukorvarna så mycket, killarna i Umeå var mycket snyggare (mohahaha där fick jag till det, falukorvar)! Måste också boka biljett till Falun. Hhhhhhhhhhhhhhhhh (det var en mycket lång suck)!

Råger ut!

Breath

Nu kan jag äntligen andas ut, tentan är klar och inlämnad! Jag satt med sista två frågorna ikväll och jag hade inte ens panik. Den är dock inte korrekturläst, vilket iofs var jävligt dumt för de gånger jag försökte läsa det jag skrivit var det helt åt skogen. Men det verkade inte vara några stavfel i alla fall. Änvände ett jättedumt ord också: tillstymelse. Det finnns en tillstymelse av blablabla i vissa organisationer. Jag gillar att skriva fula ord i tentor. Det har blivit några nu. Meeeeen som sagt, tentan är klar och nu skiter jag i den!

Idag skulle jag avnjuta en luch med Tina på stan, det blev istället en trevlig lunch med Alexandra. Hon är för härlig den tjejen. Har saknat henne (Tina också för den delen). Hann med en sväng på stan också, plus att jag körde bil för första gången på ganska länge. Jag är grym på att köra bil, jag överraskade rakt mig själv där.

I morgon ska jag och mamma Tina gå på stan och fika och spana. Jag hittade en jacka idag på H&M som jag ska kolla på. Jag vet, jag ska egentligen inte köpa några kläder denna månad, men jag behöver en vårjacka och den var billig. SenhittadejagenRUNDMCtröjaockså, snabbar jag mig att flika in. Den behöver jag faktiskt inte, men den var billig, pojkavdelningen på H&M dessutom.. Jag ska försöka övertala mamma att gå ut och äta imorn också. Pappa ska på vinprovning så det blir bara vi två. Efter det blir det utgång med tjejerna. LÄNGTAR! Det ska bli riktigt kul, ska dock ta det ganska lugnt. Har blivit lite väl berusad de senaste gångerna jag varit ute, och väckarklockan var onsdagen med minnesluckan. Det vill jag inte vara med om igen.

Nu ska jag kanske se lite film innan jag sluter ögonen. Pratade förresten med Björn idag. Det var kul. Hade nästan glömt hur rolig han är. Har jag tid och han hinner bli frisk innan jag åker kanske vi ska ses en sväng. Men det är ganska tveksamt för jag har hela morgondagen planerad och lördagen blir nog seg, sen utgång på det och gomiddag med mamma och pappa, sen åker jag ganska tidigt på söndag. Hmm.. ÅÅÅHH!!! Di Leva sa förresten spela i stan på Earth Hour! Blir kanske förfest på torget på lördag :)

Nej nu stänger jag Snövit och sover. Det blir en lång dag imorn.
God natt gott folk!

Home sweet home!

Hemma i Övik igen, jajjamen! Fick en smärre panik på resan upp. I Hudiksvall skulle jag byta från tåg till buss så jag klev av tåget och skulle hitta till bussen men insåg snabbt att det inte skulle gå någon buss. Snabbtänkt som jag är (hrm) frågade jag närmsta person om det gick bussar från något annat ställe. Det gjorde det inte. Ingen informationsmänniska hittade jag heller. Så med tårar i ögonen ringde jag hem och förklarade situationen för mamma. Vi kom fram till att om det inte skulle gå någon buss skulle jag vara tvungen att ta nästa tåg till Sundsvall och sen buss till Övik. Som tur var överreagerade jag som vanligt (ungefär som när jag satt ner fingertoppen i fickan och skriker att mina nycklar är borta). Bussen kom och snart var jag hemma. Började också se Apocalypse Now i bussen. Jag som vanligtvis hatar krigsfilmer blev glatt överraskad! Den verkar skitbra, har dock bara hunnit se halva än så länge.

Skönt att vara hemma i alla fall. Har dessutom hunnit med två tentafrågor idag, en på tåget också, men på bussen blev jag åksjuk när jag läste så det fick vara. Nu ska jag försöka, med betoning på försöka, läsa till den fjärde frågan innan jag somnar. Känner dock att ögonlocken är på väg ner så vi får se hur det blir med det. I morgon hoppas jag att Tina möter upp mig på en liten lunch i stan. Annars kommer jag sitta hemma och knåpa på tentan hela dagen. Skämt å sido, det som är skrivet är klart. Tänker inte älta det mer. Det kommer dock inte bli många poäng på denna tenta. Jag är glad om jag klarar den.

Har för övrigt lyssnat på jazz hela dagen till mammas förtvivlan. Börjar tro att jag annamat pappas jazzådra lite grann. Men aå andra sidan lyssnar jag på mycket av mammas musik också. Lyssnade igenom albumet Let it be på bussen igår också. Jag är kär i Dig A Pony! Riktigt bra album, tack du som tipsade mig. Pappa bjöd på vin i kväll också. Jag tyckte att det smakade banan med en eftersmak av lakrits medan han som kan tyckte att det smakade ananas. Jag håller på banan och lakrits. Det är ganska intressant det där med vin. Kanske skulle bli vinprovare jag med (jag är dock mer av en vinhävare, förlåt mamma). Hur som helst, nu är det dags för lite läsning, sen hoppas jag på en tidig morgon så jag hinner göra klar de resterande frågorna. Fredagen ska jag och mamma spendera tillsammans sen på kvällen blir det häng med lite kompisar och möjligtvis utgång med Alexandra.

Gute nacht und schlafen gut som man säger i Deutchland!

Övik!

Nu bär det av mot nordligare breddgrader, närmare bestämt Eagle Bay, Regretmanland (Örnsköldsvik, Ångermanland). Om tjugofem minuter går bussen till stan och efter det har jag cirkus fyrtiofem minuter till godo. Då tänker jag passa på att handla reskost. Tänker mig läkerol, cola light och eventuellt en smörgås. Jag åt firrepinnar med pottimos, broccoli, fetaost och remouladsås till frulle/lunch idag men det var tyvärr flera timmar sen nu och jag börjar redan bli lite hungrig igen, därav smörgåsen till tåget. Hoppas dessutom på en baugette på Burger King när jag anländer till hemstaden. Jag hoppas verkligen resan går bra och att SJ inte får panik på grund att snön som kommit här nere idag och igår. Skulle dock inte förvåna mig.

Nej nu måste jag kolla så jag har allt med mig sen kissa så jag inte kissar på mig på tåget. Kommer trots allt inte kunna kissa på säkert åtta timmar och jag har nu när jag tänker efter druckit två stora glas vatten idag. Kanske skippar colan på tåget, men nej, jag måste ha en cola ifall jag blir torr i halsen och börjar hosta. Annars blir det så pinsamt.

Vi ses i Övik!
P&K!

Övik i morgon!

Det roligaste jag vet att göra under tentaveckor är att städa. Jag städar hela tiden, även om det inte är smutsigt. Nu har jag i alla fall läst ett kapitel och borde kunna svara på en fråga. Känner mig ganska till freds med det för tillfället. Jag är dock lite orolig att något byggt bo i min mage. Har aldrig hört den leva om så mycket i hela mitt liv. Dessutom känns det som att den bubblar men det händer inte så mycket mer än så. Jag hoppas hoppas hoppas att den inte låter så här i morgon på tåget och bussen. Det brukar bli så pinsamt då.

Min kära sambo sitter i vardagsrummet och glossar hockey, hon har för övrigt fått för sig att tattuera in en Frölundaindian på axeln. Tänker bara på tjocka gubbar med äckliga linnen som har modomärket på armarna hemma. Höggaligen säger jag bara. Men å andra sidan är Maria lite som en tjock gubbe med ett äckligt linne.

I morgon bär det av mot norr! Får äntligen återse lilla mamma och pappa och alla freunden (vänner på tyska). Ska bli riktigt nice. Synd bara att jag kommer måsta sitta med en jävla skittenta hela veckan. Men å andra sidan har jag bara mig själv att skylla. Men igår kunde jag faktiskt inte plugga för då var jag sjuk, så det så. Nu sitter jag bara och längtar efter Community och en varm macka. Ska bli jädrigt gott. Men till dess ska jag sitta här och njuta av The Beatles (oj där nös jag). Run for your life är lätt en av mina favoriter just nu, till och med Maria gillar den och då har hon och totalt olika musiksmaker. Det förklarar en hel del om hur bra låten är. Nu skrek hon för övrigt inne i vardagsrummet (av vilket jag kan utläsa att Frölunda gjort mål) så jag nästan sket på mig. Har nyss lagt in jättemycket bra musik på min Ipod till hemresan så nu kommer jag inte bli uttråkad. Funderar också på att lägga in Apocalypse Now på lilla Snövit så jag kan fördriva några timmar på bussen. Det ska verkligen bli SÅ skönt att komma hem. Kommer dock att sakna Maria och Michaela, men jag har ju massa andra att ha kul med. Och Tina är ju nästan som Michaela fast ändå inte..

Övik here I come!

Friskdag likamed tentadag!

Ååååh! Jag är frisk idag, sååååå skönt! Känner mig dock fortfarande lite mör i kroppen men det gör inte så mycket. Jag har inte ens träningsvärk i magen sen spyorna igår, det fick Michaela, jag är lite avundsjuk måste jag medge. Blåbärssoppan som maria var så snäll och köpte igår är slut så nu måste jag till affären och köpa fil (mamma tycker jag ska äta fil istället för quesadillas idag så jag får väl lita på henne). Tågbiljetterna måste jag ocksp hämta ut idag. Ser inte fram emot att resa hem imorn. Tror att det kan ta en jävla tid nu när jag måste åka buss från Hudiksvall. Hoppas jag fortfarande är bra i magen då, annars stannar jag tametusan i Falun. Har fått tips på bra musik som jag måste ta hem till hemresan också. The Beatles Let it be-album (jag vet att bindestrecket inte ska vara där men det såg så fel ut annars). Och är det inte bra så har jag ändå typ tre andra Beatlesalbum och MASSOR av annan bra musik (nog för att jag är ganska övertygad om att det kommer vara bra).

Nu har jag dessutom börjat läsa lite till tentan. Studielitteratur kan verkligen vara skittråkig. Vissa böcker går hur bra som helst att läsa, de är till och med jävligt intressanta, men en analys av ett jävla personalmöte ur olika forskarperspektiv.. Det är fan sömnpiller! Hur som helst ska jag förhoppningsvis göra klart två frågor på tentan idag. Maria den lilla slyngeln är väl snart klar hon.

Satt för övrigt uppe rätt sent i natt och hade en väldigt trevlig diskussion om musik på facebookchatten. Jag gillar verkligen musikintresserade människor. Jag ska gifta mig med en musikkille, eller nej, en musikman! fast han måste ha bra musiksmak. Helst lite äldre musik, typ 60- och 70-tal. Men just nu trivs jag fan riktigt bra med att vara singel. Det är nästan lite överskattat med pojkvänner. De håller en ändå bara tillbaka. Sen har jag kommit på att det är ganska dumt att träffa en kille när man pluggar för det är ju inte säkert att man hamnar på samma ställe efter skolan. Det måste vara bättre att träffa någon när man vet var man kommer hålla till i framtiden. Åh, då kommer jag förhoppningsvis hitta någon i Tyskland. En tysk med mustasch, lederhosen och bra musiksmak. Jag hoppas han kan joddla också. Coolt!

Nej nu ska jag återgå till Habermas så jag blir färdig nån gång. Måste dessutom städa lite idag. Mitt golv är så fruktansvärt dammigt och äckligt. Jag vill nästan spy när jag kollar på det. Som tur är har jag ätit massa blåbärssoppa idag så det blir nog ingen galla.

Tjohej!

Magsjuka

Jag tror att Michaela Ericzén har bjuppat på magsjuka. Kräks och skiter som en maskin. Har dessutom inte ätit något idag så de kommer bara galla. Förra gången jag spydde galla var den neongrön, nu är den neongul. Ganska fin faktiskt men jag föredrog den gröna. Tror att min underbara sambo tänker ge sig ut i snöstormen efter lite blåbärssoppa åt mig. Tills den anländer får jag hålla till godo med cola light. Då blir spyan brun. Jag längtar till jag spyr blåbärssoppa.

Kom tillbaka vår!

Vad är det som händer?! Igår var det ju nästan sommar och nu är det snöstorm ute. Igår var det läge att ta fram cykeln och nu tänker jag fan inte gå utanför dörren. FAN DET MÅSTE JAG! Har ju inte hämtat mina tågbiljetter än och jag förstår inte riktigt hur min hemresa kommer gå ihop. Om jag hinner med gymmet idag blir det dock garanterat buss upp till Lugnet. Men först och främst tentaplugg. Ska klara MINST två frågor idag.

Hade myskväll med Maria, Michaela och Mathilda igår. Kollade på Den gröna milen. Den är väldigt bra men samtidigt hatar jag den. Är helt emot dödsstraff och jag blir bara förbaskad när den söta som jag är lite kär i brinner upp i elektriska stolen. Hade jag varit fyrtio hade jag lätt varit kär i honom på riktigt. Det blev väldigt mycket chips med dipp igår, plus quesidillas och gurkstavar med dipp, sen typ två liter läsk. Jag kissade som en gnu hela kvällen och är fortfarande mätt av allt käk! Har till och med ont i magen, jag är lite rädd att jag fått en släng av Michaelas kräksjuka. Jag gillar inte att kräkas nykter! Jag är lite rädd..

I natt drömde jag att jag och min familj åkte på en kryssning i Karibien. Skitnice dröm verkligen, det var dessutom en jättesnygg bartender som stötte på mig och skulle bjuda på Dooley's (kan vara för att jag drack en del hos Michaela i fredags) sen stötte kaptenen och en gammal gubbe på mig med. Betyder det att jag saknar bekräftelse i verkliga livet eller? Hur som helst blev jag jävligt besviken när jag vaknade och inte simmade runt i Karibiska havet med delfiner och rockor. Jag åkte också en crazy glashiss som i Kalle och chokladfabriken, hamnade helt fel och blev jävligt stressad att jag skulle missa båten, skulle ju bara ner i hytten och duscha.

Nu ska jag sätta igång med tentan, börjar med Habermasfrågan.
Önska mig lycka till!
Over 'n out!


Klara, färdiga, gå!

Vaknade klockan 0800 i morse av att jag var jagad av zombies. Klarade mig dock till the safe zone så jag överlevde. Hursom, jag somnade om och drömde då att jag låg med en rik gubbe på en bensinstation för rika män. Sedan kom hans fru fram till mig, skitförbannad och började bråka, så jag slog till henne sen sprang jag iväg. Då började frun och dottern jaga mig. Helt plötsligt var jag i Trehörningsjö vid min morbrors stuga. Sprang omkring där och gömde mig för frun som snart visade sig vara moster Britt. Det var en väldigt skum dröm. Tror jag aldrig kommit ihåg mina drömmar på fyllan tidigare.

Hade jättetrevligt igår i alla fall. Första gången på länge som jag var riktigt lagomt full (både Maria och Michaela var dessutom också lagom, nog för att Maria typ alltid är det). Jag drack kanske två drinkar på kåren och fyra(!) glas vatten. Vuxenpoäng! Jag tror det är ett vinnande koncept det där med varannan vatten, får nog bli så i fortsättningen. Men å andra sidan har jag nog aldrig kissat så mycket en utekväll heller. Tur det finns många toaletter på kåren, det blir värre när jag åker hem till Övik och går på Harrys och Olearys. Tog ganska många bilder igår tror jag. Måste nog kolla genom kameran.

Nu ska jag gå till affären och köpa cola light och mackor sedan har jag och Mary tvättid och efter det ska jag sätta igång med tentan. Ikväll blir det chips med dipp som vanligt efter en utekväll. Synd bara att jag inte varit på gymmet sen i tisdags eller nåt, men jag tänker gå dit i morn. Märkte igår att mina överarmar är hårda som STEN! Okej, det var kanske en liten överdrift, men de har blivit hårdare och ändå tränar jag nästan aldrig biceps.

Just ja! Glömde nästan att jag pratade med en kille igår som jag har pratat med några gånger förut. Han brukar alltid vara väldigt lugn och rationell (vet inte om han är det men jag gillar ordet rationell) men igår var han verkligen skitfull! Han satt och bredde bearniese på en pizza och sa att det var så jävla äckligt, det äckligaste han gjort i sitt liv ungefär. Sen frågade han om jag rökte heroin! Hahahaa! Han sa att alla som bor på Bojsen röker heroin. Skön kille :D

Nu ska jag klä på mig och strutta iväg till Hemköp, men innan det vill jag hälsa till lilla mamma. Får snart komma hem och träffa familjen. Det känns som en evighet sen.
Hejhej!

80-tal!

Då var kryssningen betald. 520 kronor fattigare och jag kommer bajsa på mig på båten. Upptäckte ett mycket lustigt sammanträffande på listan över vilka som ska bo i vilka hytter också (inget jag tänker gå in närmre på dock). Idag har jag också bokat om min hemresa. Måste nu åka buss från Hudiksvall till Övik. Jag hatar bussar och det kommer ta jävla mycket längre tid dessutom, men mannen på kundtjänst var trevlig så det gör inte så mycket. Jag fick dessutom tillbaka min börs idag som jag tappade i taxin i onsdags. Allt var kvar, boooya!

Kunde inte uppdatera bloggen igår för jag var så fruktansvärt bakis. Känner nästan av det idag med, så ikväll blir det väldigt lugnt på kåren. Kommer nog kunna ha väldigt kul i alla fall, och har jag inte det tänker jag åka hem och sova så jag är pigg nog att börja med tentan imorn. Har lite ångest över den. Jag fattar inte ens frågorna, men det verkar inte så svårt bara jag förstår vad lilla Boddan vill ha ut av svaren. Maria däremot är jätteduktig och har stängt in sig på rummet och börjat plugga. Jag har i alla fall bestämt mig för vilka kläder jag ska ha ikväll och det är ju nästan lite viktigare, eeeelleeeer? Nu ska jag städa upp lite på rummet, måla naglarna, sminka mig och äta soppa. Sen bär det av mot Michaela och förfest. 

Lyssnar dessutom på gammrock, och då menar jag inte mitt gamla vanliga 70-tal utan typ 80-tal. Det är Guns'n Roses, Mötley Crüe och Ozzy Osbourne. Faktiskt helt okej musik.

Ses i dimman ikväll :)
May the force be with you (and me)!

Bara de starkaste överlever

Sitter och kollar på kunskapskanalen med Maria, Michaela och Mathilda. Det suger fruktansvärt och det värsta är att det är precis sånt som man bör titta på när man läser mediekommunikationsvetenskap. Nu byter vi däremot till filmen Stardust och det är betydligt bättre!

Jag har så förbannat dåligt minne så det är helt fruktansvärt! Nyss har vi suttit och diskuterat mitt dåliga minne och mitt ständiga ihopblandande av namn. Vi kom fram till att jag håller på att evolveras till en 90-åring. Enligt Darwins teori där bara de starkaste överlever betyder detta att jag är en felande länk och kommer nu att förintas. Inte så trevligt men jag kan acceptera det för jorden är faktiskt överbefolkad, och jag gör av med mycket energi och skapar mycket utsläpp som gör att jorde kommer att dö. Jag får väl offra mig.

Jag fick ett väldigt oväntat mms i morse av en gammal flirt jag inte har hört av på hur länge som helst. Mamma var väldigt förtjust i honom så självklart ringde jag och berättade för henne. Han skickade en bild på ett par skitsnygga star warskalsonger. Jag blev nästan kär. Jag vill ha dem! Det var ett väldigt oväntat mms mitt i seminariet.

Nu tänker jag återgå till filmen sen ska jag förhoppningsvis hinna läsa lite innan jag somnar ikväll.

Puss och kram!
Hej mamma!


44 sidor Sifo

Har precis fyllt i en 44 sidor lång sifoundersökning, har bara en liten del kvar som handlar om hur mycket jag har rest det senaste året, även dagsutflykter(!). Den kan få vänta ett tag. Var tvungen att räkna ut hur mycket pengar jag lägger på sprit, kläder och nöjen, det var ingen vacker syn. Jag blir lite rädd för mig själv. Tack och lov skiljer jag mig inte så mycket från mina andra studentkompisar. Det är en liten tröst :)

Var på gymmet idag med. Kunde dock inte springa för jag fick håll hela tiden så jag styrketränade bara istället och gick typ 15 min på bandet. Funderar på att träna lite med mina två-kiloshantlar som kompensation. Försökte träna biceps i nån apparat på gymmet, men det lättaste var 9kg och det orkade jag inte haha! Nej tacka vettja 2kg! Måste också börja träna min ringmuskel har jag märkt. Gjorde det igen igår. Jag fes i manligt sällskap!!! PINSAMT! Men jag drog med mig Michaela i fallet och berättade om när jag satt på henne och hon fes haha! Det var tider det. Men jag är ändå tusen gånger värre än henne, tyvärr. Jag skyller på att jag är neohippie och jag är ett med naturen (på vissa punkter i alla fall).

Nu längtar jag till i morgon, det blir utgång med damerna och det ska bli jäkligt kul. Först kåren sen Etage, det var ett millenium  sen vi var där så det ser jag fram emot. Sen blir det utgång på fredag också, med lite större uppslutning än de senaste gångerna hoppas jag. Det ser jag också fram emot. Och om en vecka är jag hemma i Övik! Ska äntligen få träffa Elin, Tina, Lina och Alexandra! Det var länge sen som tusan. Sen saknar jag mamma och pappa också. Jag hoppas jag får äta kyklingen med cherrysås eller kanske inbakt fläskfilé. Börjar bli lite less på studentmat. Men i veckan gjorde jag faktiskt en god pasta med parmesan, bacon och champinjoner. Skulle äta min sista låda av det idag och när det var slut i lådan fanns det typ en deciliter fett på botten. Funderade på att dricka upp det men jag hade ju inte sprungit på gymmet idag så jag stod över.

Nu ska jag lägga mig i badet med en ansiktsmask och lite skön musik!

PO!

Busmåndag!

Vaknade upp efter en lång kväll hos Johan i morse (vaknade hemma hos mig alltså) och var på strålande humör. Detta var starten på en av de flamsigaste dagarna på länge. Det började med ett 75 minuter seriöst gympass med Mary. Sprang på nivå 12 ett pyttelitet tag till och med och 73 kg på benpressmaskinen. Det var dock inte förrän på Bodils lektion som det spårade. Första halvan sov jag, vaknade då och då av att jag lät konstigt. Andra halvan diskuterade jag, Maria och Michaela sex, sex och sex. Den diskussionen spårade ordentligt och slutade med ett par tuttögon.

Nu sitter jag hemma och äter solrosfrön och tänker precis slå upp en bok om kommunikation, makt och organisation. Att läsa studielitteratur är inte min favoritsyssla, har en irriterande tendens att alltid släcka lampan och somna. Får hoppas att lite Love grows were my Rosemary goes kan hålla mig vaken. Jag har så jävla bra musiksmak, jag bli alldeles till mig! Måste tacka mamma och pappa för att jag har sluppit dansband och fått lyssna på bra musik under min uppväxt istället. Min favorit när jag var liten var Lambada på panienbandet.

nej dags att plugga så jag hinner se Familjen annorlunda ikväll. Jag vill också ha tusen barn! Där ljög jag. men det ser ganska mysigt ut ibland.

Hej-svej leverpastej!

LinneahjärtaWikipedia

Var med om en spännande utekväll igår. Mycket snack och några överraskningar. Hade dessutom ganska roligt även fast det var schlagerkväll. Schlager blev det ikväll också. Grinade ikapp med Michaela och Maria medan Michelle och Mathilda tyckte att vi var dumma i huvudet. Det viktigaste var ändå ätt rätt låt vann, och det gjorde den (kan också tycka att Al Fakirs låt var riktigt bra). Kom dessutom två gånger. Första var när Björn Gustafsson spelade piano med långt hår och andra när Rydback sjöng (han ser ut som ett litet penntroll). Sitter nu uppe klockan halv tre på natten och lyssnar på Roger Pontare, man är ju trots allt Öviksbo..

Har börjat se Apocalypse Now idag. Hann med introt och första scenen sen blev jag trött och tog en power nap. Dumt gjort för nu är jag pigg som en lärka. Är dock svinglad över att jag inte har varit bakis idag trots att jag inte åt annat än godis och popcorn igår. Kom på en bra ide för att slippa vara bakis idag. Fixa sömntabletter och sov bort bakisdagarna! Men hörde senare att man blir så dåsig av sömntabletter dagen efter så det tarv lixom bort syftet lite grann.

Imorn blir det en sväng till gymmet. Ska bli kul för jag hann bara med en liten promenad idag. Sen ska jag göra en ny maträtt imorn med pasta, bacon, parmesan och champinjoner. Låter gott men jag får se hur nice det egentligen blir. Nu ska jag antingen se klart Apocalypse Now eller läsa på om Inka- och Mayaindianer på wikipedia. jag tror att wikipedia är min nya kärlek nu när en kompis (nämner inga namn) har stulit min tidigare.. Du vet vem du är!

Så make love, not war.
Over and out!


Stink ass hoe

Dagen var nästan slut men källen hade bara börjat...

Schlagerkväll på kåren, kommer nog inte bli någon personlig favorit. Har hela veckan tänkt stanna hemma ikväll för jag vet att jag kommer bli irriterad på musiken men här sitter jag sminkad och i finklädern (uttalas på bred norrländska) och dricker en milkshake på glass, banan och baileysimitation. Inget har jag ätit heller, förutom några godisar. Efter promenaden igårkväll åt jag FEM(!) skivor limpa med ost på. FEM SKIVOR!! Har typ inte varit hungrig på hela dagen, och ändå har jag gått till stan, tränat mer än en timma och gått hem från gymmet. Ska ändå äta lite nudlar annars kommer det sluta illa ikväll.

Hittade en Cypress Hilllåt på nån spellista i eftermiddags och nu poppar jag Cypress hill så det dånar om det. Tycker lite synd om Mary bara, tror inte hon är så förtjust i ol' school hiphop, men det är något man bör lära sig lyssna på :)

Jag har ett stort problem dessutom. Kan inte bestämma mig för vad jag ska ha för kläder!!! Hur svårt kan det vara och vad fan spelar det egentligen för roll? Jag har tänkt på det idag, vad fan spelar det för roll vad man har för kläder på krogen? Alla är ändå fulla och ingen bryr sig om vad folk har för kläder.. Jag ska sluta köpa nya festkläder, har ändå hur mycket som helst och det är bättre att återanvända, bättre för miljön i alla fall.. Och börsen (som plånbok så fint heter i norrland).

Nej nu ska jag rota genom garderoben och se om jag kan hitta något kul.

May the force be with you! PO!

Rustar inför beach tvålaxtio

Är slut i HELA kroppen. För tredje gången denna veckan har jag nu varit på gymmet. Jag är nog den svagaste där för jag tar alltid lättaste vikterna (9kg), förutom mage då tar jag 23kg och lår tar jag upp till 30! Skönt att få känna sig lite stark ibland också. Senare ska jag dessutom ut och gå med Johan och kanske Maria plus att jag gick till och från skolan idag. Börjar äntligen känna att det ger lite resultat att träna, plus att jag äter jättemycket broccoli, vill egentligen äta sparris också men då luktar kisset så illa så jag låter bli..

I morgon blir det gymmet igen, och sen kåren även fast det är schlagerkväll och jag garanterat kommer bli irriterad som fan på musiken och inte dansa ett skit. I värsta fall går jag hem tidigt och dansar till min egen musik. Liar liar, pants on fire! Känns dock som att det var länge sen jag var ut (en vecka imorn) och jag börjar få lite abstinens.

Nu sitter jag och väntar på Vampire Diaries (vampyr diarré för er som inte förstod). Håller också på att ta hem Flintstones och Apocalypse Now, har inte sett den men jag älskar introlåten och det är trots allt en film man borde se. Maria hade tagit hem en dokumentär om surikater. Tror mer på mina filmer om jag ska vara ärlig..

Hade en väldigt trevlig kväll igår förresten! Johan var här och vi drack vin och såg en jävligt dålig film.. Fattade inte ett skit. Funderade dessutom av någon väldigt outgrundlig anledning på att göra om min klädkammare till en slaktmkammare, men bara för barn och hundvalpar. Hade en väldigt detaljerad plan för detta men det känns inte så smart längre.. Var ska jag ha mina kläder då?

Sitter just nu och lyssnar på The Youngbloods - Get Together, musiken var förjävla bra på 60- och 70-talen. Önskar att jag hade levt då, helst i San Fransisco eller nåt.. Hade jag trott på reinkarnation tror jag att jag hade varit en hippie i ett tidigare liv. Jag gillar ju att vara naken, lyssnar på musik från 60- 70-talen, tror på love peace and understanding och jag gillar killar med långt hår! Jag ÄR en hippie, en neohippie (neo betyder typ ny/modern tror jag, om du inte förstod lilla mamma för jag förutsätter att du läser min blogg)!

Lite osammahängande blev det men it's my thaang!
PO!

Biokväll

Fick äntligen tummen ur stjärten och gick och såg Alice in Wonderland med tjejerna (och Björn). Kan inte annat än älska Tim Burtons filmer. Musik, landskap och framförallt Johnny Depp! Min och Marias lägenhet ska vara som Underlandet, vet inte riktigt hur vi ska få till det, kanske bjuda på LSD när vi får besök eller nåt, kan bli dyrt i längden dock. Kom på idag att jag snart kommer måsta leva på smulorna från Marias mat, och vända på trosorna och återanvända dem innan jag tvättar. Känns jävligt ruttet att vara student ibland!

Innan bion idag fick jag äntligen se senaste avsnittet av familjen annorlund. Det är tragiskt nog min favoritserie (efter danska unga mödrar). Jag vill också ha 10 barn! Men efter förlossningsprogrammet jag såg igår är jag ännu mer peppad än innan att adoptera, och adoptera 10 barn lär inte bli billigt. Kom fram till att jag kommer måsta adoptera mina barn på mellandagsrean. Jag kommer få köpa de fula och äckliga barnen som ingen annan vill ha! Det passar inte mig riktigt.. Får se hur det blir med mina tio barn, det lutar åt ett eller två just nu.

Tillägnad Jennifer: dagens bio-outfit: Svarta mjukisbyxor, gammal, blå star warst-shirt från H&M, svart adidaskofta, grå intersportstrumpor, bh från triump och svarta trosor med lila rosor från gina.

PS Maria, då du är den enda som kommer läsa detta kan jag erkänna att jag passade på att fisa när du lagt dig ikväll. Jag är en bra sambo som inte fiser när du är vaken. Jag kommer få seriösa problem om ett par veckor.

PO!

Nej!

Nu har jag skaffat en blogg. Denna tillägnar jag bloggnördarna Maria Lindgren och Michaela Ericzén och mamma, fast mamma är ingen nörd. Jag kommer nog inte skriva så mycket, och definitivt inget vettigt men det problemet tar jag när det kommer.

Nu ska jag städa för det är viktigare än att blogga.

PO! (peace out)

RSS 2.0