Hälsobloggen?

Jag har planer på att förvandla min förhållandevis meningslösa blogg till en hälsologg. Jag kör just nu på en diet bestående av ett småknaprande på zoo (alltså de röda godisaporna) fram till jag är så hungrig att jag måste äta något ordentligt, vilket vanligvis brukar vara nån gång mellan 14.00 och 16.00. Då äter jag ett ordentligt mål mat för att sedan fortsätta knapra apor fram till tio då Big Brother börjar och jag poppar en skål popcorn (popcornen poppas så klart på spisen för absolut lägsta kostnad). Ej att förglömma, fun light. Jag har drucket en hel flaska saft på kanske två/tre veckor. Det är alltså över tio liter(!) saft eftersom jag blandar den väldigt svag.

Jag äter så jävla onyttigt!!!!

Det roliga i denna sörja är att jag faktiskt gått ner i vikt! Nu har jag dock stannat på samma vikt ett tag och det är inte min idealvikt kan jag tala om. Nu ska jag i alla fall försöka ta tag i min ohälsa. Denna kväll har gått i rörelsens tecken. Först fick jag för mig att jag skulle ut och springa så jag tog på mig träningskläderna och startade min ipod bara för att inse att batterierna var slut, vilket var tur för när jag satte mig ner vid datorn och skulle ladda den insåg jag att jag satt på mig träningsbrallan bak-och-fram. Här är alltså kvinnan som är så otränad att hon inte märker när hon har träningskläderna på åt fel håll. WINNING! Hur som helst tog jag mig ut i spåret och sprang en bit. Jag orkade dock inte springa så länge så jag körde "intervaller", haha! Älskar att jag kallar det intervaller.. Jag joggade så långt jag orkade, gick ungefär halva löpsträckan och började springa igen. Sådär gjorde jag i ungefär en halv timma och när jag kom hem gjorde jag 100 situps (inte på raken så klart), massor av rumplyft och tre armhävningar (armar är inte min starka sida). Nu har jag tagit en välbehövd dusch och väntar på Big Brother.

Jag pratade med pappa idag. han ringde för att övertala mig att försöka laga min cykel på egen hand. Han lyckades och jag undrar med spänd förväntan hur det kommer gå. Grejen med min pappa är att han är ingenjör  och väldigt händig och tror att alla andra också ska vara tekniskt lagda och kunna laga allt själva. Han har FEL! Jag ÄR INTE teknisk. Jag KAN INTE laga cyklar själv. Hur som helst uppmanade han mig att läsa senaste Tidningen 7 där han skulle vara med på ett litet hörn, och mycket väl, på sida 14 finns en artikel om "vinexperten Karlsson". Stolt dotter! Som tur är har han inte så höga förväntningar på min vinexpertis för jag kan inget om vin.. Förutom några få distrikt, typ Mosel och Rioja. Däremot gillar jag att dricka vin och jag hoppas på åtminstånde en vinprovning i sommar. Jag vill ha sommar NU!

Nej nu ska jag ta och plugga lite, sen ska jag se det jag kliver upp på morgonen för: Big Brother!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0