Bara för att..

Bara för att jag fick en liten pik igår av min kära sambo som sa - "Du är ju lika dålig på att blogga som Michaela" ska jag nu blogga lite extra (inte för att jag har något speciellt att skriva men jag skjuter gärna upp studierna lite till). Lasse bajsade lite till idag MEN jag kom på något jag inte ens tänkt på tidigare. Varför öppna den vidriga bajsburken när vi fick en massa påsar? Det var ju bara att he det i en ny påse och slänga i soporna! Det luktade nästan ingenting ju!

Idag är det tv-måndag och det är en av mina favoritdagar. Förutom kår-fredag så är lätt tv-måndag min favoritdag i veckan. Nu sitter jag och ska plugga så jag verkligen kan njuta av en underbar tv-kväll. Jag ska dessutom äta riktigt god mat idag. Det blir fetaostfylld och baconlindad kykling med ris, grönsaker och hela tre olika såser. Vi har kvar lite rödvinssås och bearnie sen förra veckan och Maria har café de paris. Jag älskar sås. Det är nog en av faktorerna till varför jag är så tjock. De andra är nog alkohol, popcorn och ost, sen rör jag ju inte på mig i onödan heller. Jag har funderat på att skaffa/önska mig i julklapp ett gymkort men det blir så dyrt för om jag tränar äter jag så mycket och det är inte så kul att lägga pengar på mat. Jag ska förvisso önska mig ett presentkort på willys också men matpengar räcker inte så länge.

På torsdag ska vi visa Metropia på KULT. Det är en av mina favoritfilmer. Nästa torsdag har jag väldigt motvilligt lovat att visa Paranormal Activity. Jag har hört massor om den och lovat mig själv att aldrig se den för jag kommer inte kunna sova på en vecka. Nu har jag dock varit snäll och lovat en vän att visa den för att han och hans kompis ska göra en jävla undersökning till deras c-uppsats. Jag är så snäll ibland.

Igår såg jag förresten Bram Storkers Dracula. Den var skitbra och sexig. Jag älskar vampyrfilmer och jag älskar Gary Oldman så det hade inte kunnat gå fel. Jag passade på att läsa lite ur Oranges are not the only fruit innan jag somnade också. Den är riktigt bra faktiskt men jag gillar inte att läsa på engelska för det tar så lång tid för mig. Jag har också insett att jag inte kommer få något studiemedel nästa termin för jag kommer kugga alla kurser denna termin. Seriöst, jag fattar inte att jag valde att läsa engelska. Jag fattar ingenting, plus att vi läser fyra jävla kurser samtidigt och jag blir så stressad att jag inte gör ett jävla skit. Jag önskar att jag hade läst PR och kommunikation i Sundsvall i stället. Då hade jag sluppit all jävla bajsengelska. Men å andra sidan hade jag inte träffat Maria och Michaela och det hade varit lite tråkigt.

Nu ska jag skriva om alkohol och cannabis. Det är ju ganska roliga saker att skriva om ändå. Synd bara att jag måste skriva på engelska och ännu mer synd att det måste skrivas på ett drygt jävla sätt som jag inte fattar ett skit av. Nu har jag svurit mycket och det gillar jag. Lasse ligger och sover i vardagsrummet och Maria och Jossan är på stan så det är lugna gatan här hemma. Jag kanske ska städa lite innan jag pluggar?

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0