Ingen tv-måndag

Helgen i korthet: Hockey i fredags och indiekonsert i lördags. Konserten var lite mer i min smak än hockeyn. Det var tre band som spelade, det första hade en cool trummis, han såg helt galen ut. Det andra bandet hade en skitsöt sångare och det tredje bandet var skånskt. Jag måste erkänna att jag inte är ett stort fan av indierock men det är alltid trevligt med livemusik. Igår städade vi kåren. Det tog oss ungefär sex timmar att bli klara med fanskapet. Jag och Maria städade spritförådet. Det var ganska jobbigt att flytta alla spritflaskor och backar överallt men det absolut värsta var en golvbrunn som luktade bajs. Det var nog den vidrigaste stanken jag kännt i hela mitt liv. Jag kan erkänna att jag har ganska dålig hörsel, syn och minne men mitt luktsinne är extremt bra (oftast) och är det någon lukt jag verkligen verkligen inte klarar så är det bajs. Jag var nära på att börja grina så Maria var superhygglo och rengjorde skiten. Jag stod en trappa upp och rengjorde ett filter och kunde höra hur hon var nära att spy ett flertal gånger. Det krävs en riktig superwoman att klara en sån uppgift. Maria är så duktig!

Igår kväll såg jag och Joe Casino. Den är så jävla bra! Skitsnygg verkligen och sen är det väldigt bra musik i den. I morse såg jag A Serbian Film. Hade hört att den skulle vara riktigt fruktansvärd så jag fattar egentligen inte varför jag såg den. Men det var bara ett par/tre scener som jag hade svårt för, den ena var en förlossning och den andra var när de hade dragit ut alla tänder på en tjej och sen gjorde de en sak som var väldigt obehaglig. Jag tänker inte ens säga vad det var för det var lite äckligt. Jag trodde i alla fall att den skulle vara mycket värre än vad den var. Jag kanske är sjuk i huvudet eller nåt. Men å andra sidan var det ju bara en film så det var ju bara på låtsas.

Jag var nyss i stan och gjorde lite ärenden och på vägen in hittade jag den perfekta julklappen till mamma och pappa. Jag är så nöjd att jag hittade den, nu får jag bara hoppas att de gillar den. I kväll blir det Harry Potter. Som jag har längtat! Jag är nog den som är mest lyrisk över den nya filmen. Nu hoppas jag bara att den är bra också. Det enda som stör mig lite (läs enormt mycket) är att vi missar tv-måndagen! Jag tänkte inte så långt när jag bokade biljetter. Bummer! Nej, jag ska ta och plugga lite och sen städa (bara för att jag inte fick nog av att städa igår).

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0