Packningsångest

Hur i helvete ska jag få plats med allt i en väska?! Jag insåg ju ganska snabbt att jag inte skulle kunna ta med allt jag packade ner första gången så nu har jag tagot bort massor och det finns fortfarande inte plats. APA! Jag hoppas verkligen jag slipper ta en till väska, orkar bara inte släpa på två väskor uppför trapporna på centralen i Gävle. Detta kommer bli en utmaning. Det värsta nu blir att försöka packa ner alla skor. Jag tror jag skiter i gummistövlarna i alla fall. Önska mig lycka till!

Idag köpte jag ägg och bacon och gjorde scrambled eggs med bacon till brunch. Det var länge sedan och jag njöt verkligen. Drack iste till så nu har jag fått i mig lite från båda av de bästa världarna, fett och socker. Köpte också en påse ostkrokar som jag ska bakiskäka i morrn, men det var jävligt onödigt. Det är ju inte ens jättegott. Jag har i alla fall lagt fram dem i en skål så de är riktigt sega i morrn.

När jag packat och städat klart ska jag trycka i mig en cesarsallad innan Michaela kommer hit. Sen tänker jag dricka en flaska Dr Losen, skitgod riesling från Moselområdet. Sött och gott en vacker sommardag som denna. I kväll blir det utspark på Kåren. Det lär bli mycket folk, hoppas bara det är kul folk. Kåren kommer kännas tom utan kära Mary, men jag ska tänka på henne när jag skakar rumpan på dansgolvet. Jag ska ha en korallfärgad sommarklänning med världens urringning. Kommer se ut som en liten slinka, speciellt om jag tar mina strippskor till vilket jag planerar att ha. Det blir dock ett par ombytesskor också för säkrehets skull.

Nu ska jag fortsätta packa och sen städa rummet. Det ser förjävligt ut. Ska också inhalera lite nässpray, förresten heter det ens inhalera när man gör det med näsan eller säger man sniffa nässpray? Jag har gått och blivit riktigt förkyld, eller jag snorar mest och är däbbt i näsan. Så länge jag inte har ont i halsen är det okej. Men som sagt ha en bra dag/kväll. Det ska jag ha :)


Jag som blondin (inte Olga tack och lov) i klänningen jag ska ha i kväll.


Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0