Seize the day?

Jag ska inte svära i detta inlägg för jag fick skäll av mamma för att jag svär för mycket. Jag tycker dock att svordommar kan göra en text mer dramatisk och färgstark. Idag har det varit underbart väder ute, och vad har jag gjort? Inte ett skit. Har inte ens gått utanför dörren, men jag planerar att gå ut med soporna innan solen hinner gå ner. Jag som hade tänkt börja med tentan idag, det har inte blivit av, men jag har skrivit ut den och kollat upp vilka böcker som hör till vilken fråga. Kommer nog gå undan när jag väl sätter igång. Har ju trots allt till nästa måndag på mig så det är ingen brådska. Det märks dock att jag har tenta på gång för jag har städat (rättare sagt dammtorkat) rummet idag.  Jag har nämligen en tendens att alltid städa när jag ska skriva tenta.

Det blev gomat (god mat) idag med. Tänker nörda lite och lägga upp en bild på det:



Det som ser ut som grön diarre är guacamole och det som ser ut som en skrumplever är baconlindad kykling. Ser inte mycket ut för världen, men det är det lyxigaste jag ätit sen jag flyttat hit tror jag. Nu sitter jag och lyssnar på Nirvana och dricker en Wing man. Götta götta! Bild på det också bara för att det är så kul:



Det är fruktansvärt hur lite jag kan få gjort på en dag. Idag har jag verkligen bara suttit och lyssnat på musik och gjort små skitsaker som inte haft någon betydelse alls. Det har dock blivit mycket musik. I morse gjorde jag en spellista på spotify med klassisk musik, kan vara bra när jag ska plugga. Jag hittade ett riktigt fint stycke av Chopin - Chopin – Nocturne #20 In C Sharp Minor, Bi 49. Nördig som jag är blev jag tårögd när jag lyssnade på den. Blir det nu också känner jag, kan dock vara min lilla wingman som spökar för tillfället. Hur som, efter allt klassiskt lyssnade jag på Nirvana, Rage against the machine, Cypress Hill och Pearl Jam. Nu känner jag att jag är lite sugen på att se När lammen tystnar. Hanibal Lecter gillar också klassisk musik. Hade inte han varit jättegammal, spykopatisk seriemördare och kanibal hade han nog varit min drömman. Han är ju både stilig, smart och allmänbildad. Vi hade kunnat gå på pianokonserter tillsammas, ätit på fina restauranger och varit finklädda. Det enda minuset är väl (förutom de tidigare nämnda) att han inte verkar allt för rolig. Men vem behöver humor när man har pianokonserter egentligen?

Nej nu är jag lite uttråkad, och jag har INGET att göra ikväll förutom att gå ut med soporna. Jag vill cykla till parken som ligger vid sjukhuset och åka linbana men jag lär aldrig få med mig någon dit. Får väl titta på tentan istället. Eller en film.

Take care now. Bye bye then!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0